gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Σάββατο ανοιχτό- Κυριακή κλειστόΤο Εθναρχου μακαριου 18 ειναι ανοιχτο σήμερα?
Σάββατο ανοιχτό- Κυριακή κλειστόΤο Εθναρχου μακαριου 18 ειναι ανοιχτο σήμερα?
επρεπε να πας σολομου 70 τζουλια και ελλη τα σπανεχτεσινη γυρα απο πατησιων 131,γ σεπτεμβριου 59 και 119 καθως και μονης προδρομου,δεν μου εκανε καμια το κλικ και εφυγα..επισκεψη στο Λελας καραγιαννη,2 μωρα εκει,το ενα ψηλο για..μπασκετ και η τζενη,ενα μωρο καβλα εκ Μολδαβιας..περασμα στο δωματιο,το μωρο κανει σχετικα καλο μασαζ,το κορμακι της αψεγαδιαστο αφου ειναι μολις 22 μαιων..πιπα μετα σκουφου (μου ζητησε 20 εξτρα για ανευ-φαουλ)αρκετα βαθια,εναλλαγη πισοκολλητου και ιεραποστολικου,οπου εγινε και το τελος...συνισταται για πιπινολατρεις...ειναι ξανθια και οχι μελαχροινη που την δειχνει στο σαιτ...
Η Κορίνα που δούλευε στο silver spa ξέρετε που πήγε?
η κορινα ηταν αυτη με τα τατουαζ πιστολια ?Σταμάτησε από τον χώρο
η κορινα ηταν αυτη με τα τατουαζ πιστολια ?
ρε φίλε μου, εσύ είσαι περισσότερο για studio παρα για χώρο μασάζ....Αν πάντως επιμένεις για μασατζιδικο, προτείνω Nirvana ή ΜουσσεςΓενικά ενδιαφέρομαι περισσότερο για εμφάνιση παρά για "υπηρεσίες".
Προτιμώ να είναι πολύ ωραίο γκομενάκι κι ας μην κάνει ακάποτα, δύο εκτονώσεις και γλωσσόφιλα.
Στους οίκους ανοχής κάτι τύποι σαν και μένα προτιμάνε την μοντελο-αλυσίδα των Γερμανών.
Στα μασατζίδικα υπάρχει κάτι αντίστοιχο;
Είναι γνωστό ότι οι μασατζούδες, δεν φημίζονται για την εμφάνισή τους, υπάρχει όμως κάποιο μασατζίδικο που να έχει σαν φιλοσοφία την εμφάνιση ("εδώ έχουμε ωραίες γκόμενες"); Που θα πας δηλαδή και θα έχει σίγουρα δύο πραγματικά ωραία μωρά στο ρόστερ;
Με μόνο κριτήριο την εμφάνιση ποιο μασατζίδικο θα προτείνατε;
και τι τους λες οταν φευγεις;χτεσινη γυρα απο πατησιων 131,γ σεπτεμβριου 59 και 119 καθως και μονης προδρομου,δεν μου εκανε καμια το κλικ και εφυγα..επισκεψη στο Λελας καραγιαννη,2 μωρα εκει,το ενα ψηλο για..μπασκετ και η τζενη,ενα μωρο καβλα εκ Μολδαβιας..περασμα στο δωματιο,το μωρο κανει σχετικα καλο μασαζ,το κορμακι της αψεγαδιαστο αφου ειναι μολις 22 μαιων..πιπα μετα σκουφου (μου ζητησε 20 εξτρα για ανευ-φαουλ)αρκετα βαθια,εναλλαγη πισοκολλητου και ιεραποστολικου,οπου εγινε και το τελος...συνισταται για πιπινολατρεις...ειναι ξανθια και οχι μελαχροινη που την δειχνει στο σαιτ...
до свиданяκαι τι τους λες οταν φευγεις;
καλη συνεχεια..και τι τους λες οταν φευγεις;
I’ll be back!και τι τους λες οταν φευγεις;
Παιδιά ήμουν πελάτης στη Μακαρίου κε πήγε να με την αγνή πριν πολλά χρόνια ι κοπελιά ήταν το κάτι άλλο αλα νομίζω ότι τώρα δουλεύει στη οάσεις 29 είναι μεγάλη κάβλα το μωρό
καλα-καλα,παρτω αλλιως τωρα.Ναι αυτή αλα Εκεί δουλεύει με το όνομα Μαρία είναι φοβερή δεν έχει αλλάξει καθόλου το μωρό φοβερή σε όλα πρόγραμμα μασάζ ότι θες τα κάνει η θέα