Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συναγωνιστες,εχει παρει κανεις στην κηφισια,(κρητης ειναι το μαγαζι)Μια φορα εχω παει,πολυ καλο το μαγαζι μεσα,και μασαζ απο μια ρωσιδουλα(δεν θυμαμαι ονομα)που εκανε ομως πολυ καλο μασαζ.
1. δίνε κανονικά διεύθυνση για αυτούς που δεν έχουνε πάει. Ο σκοπός δεν είναι μόνο να παίρνουμε πληροφορίες αλλά να δίνουμε κιόλας.
2. Αφού έχεις πάει, γράψε τη δική σου ενημέρωση. Οι υπόλοιποι που ΄γράφουμε δεν είμαστε μαλάκες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε γκραμς επισκεψη στη τζοντι σημερα ηταν μονη της το δουλευει κανονοικα το μαγαζι μπριζολα ζουμερη με ολα τα κομφορ.πηγαινε και καλο βολι.
το ίδιο σχόλιο ισχύει και για σένα.
Γράψε σε ποιο ίδρυμα αναφέρεσαι. Διεύθυνση και όχι μαλακίες περιγραφές γλαφυρές.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλε perierge μπορώ να έχω ενημέρωση για το μαγαζί της Τζόντι; Αν και πολύ παλιά καραβάνα στο μασαζ, αυτό μου έχει ξεφύγει. Αν δεν μπορείς εδώ, στείλε με pm. Eυχαριστώ
οχι π.μ. ενημερώσεις σε άγνωστα μαγαζιά στο κεντρικό. Λέω εγώ τώρα. Οι υπόλοιποι μαλάκες είναι ή νομίζετε πως άμα μάθετε μόνο εσείς θα το επισκέπτεστε μόνο εσείς;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παπα-george, βάλε τάξη στους νέους....παρτάκηδες είναι.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ειχα αποφασιση να μην ξανακανω αντιπαραθεση με κανεναν συναγωνιστη ομως μερ τον τελευταιο θα κανω μια εξαιρεση σου επιςτρεφω πισω την φρασεωλογια σου σου τεριαζη απολυτα γιατι εισαι ανιδεος και ασχετος το συ γκεκριμενο μαγαζι εχει αναφερθη πολλες φορες απο εδω μεσα και το ξερουν ολοι ωσοι παρακολουθουν το σαιτ και οχι μονο σε παραπλησιο θρεντ ειναι και ονομαστικα με αλλα ιδρυματα. αν θεωρεις τον ευτο σου  οτι εισαι μαλακας δικαιωμα σου και μια συμβουλη να διαβαζης εδω και να εχεις αποψει οπως εχουν και αλλοι και οχι να ριχνης μπαρουφες.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
αυτο στη μονη προδρομου τι νουμερο ειναι?.....κυριακη ανοικτα?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτο στη μονη προδρομου τι νουμερο ειναι?.....κυριακη ανοικτα?

Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους 106 γωνία (Πλατεία Βικτωρίας).

Απ' ό,τι ξέρω, είναι ανοιχτά και Κυριακές μέχρι τις 6.

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποιό είναι αυτό το μαγαζί που λένε?της τζόντι δηλ. :huh: :huh: :huh:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ειναι στην λαμπρακη στον πειραια στο 108 δευτερο οροφο επισημα ομως ειναι κλειστο απο νομαρχεια φιλε γκραμς πες κατι και εσυ για το συγκεκριμενο ετσι να ξεμπλοκαρουν τα πραγματα.

Επισκέπτης
ειχα αποφασιση να μην ξανακανω αντιπαραθεση με κανεναν συναγωνιστη ομως μερ τον τελευταιο θα κανω μια εξαιρεση σου επιςτρεφω πισω την φρασεωλογια σου σου τεριαζη απολυτα γιατι εισαι ανιδεος και ασχετος το συ γκεκριμενο μαγαζι εχει αναφερθη πολλες φορες απο εδω μεσα και το ξερουν ολοι ωσοι παρακολουθουν το σαιτ και οχι μονο σε παραπλησιο θρεντ ειναι και ονομαστικα με αλλα ιδρυματα. αν θεωρεις τον ευτο σου  οτι εισαι μαλακας δικαιωμα σου και μια συμβουλη να διαβαζης εδω και να εχεις αποψει οπως εχουν και αλλοι και οχι να ριχνης μπαρουφες.
απλα καλο ειναι οταν αναφερομαστε σενα μαγαζι να γραφουμε ακριβως την διευθυνση αν δεις κ ο παπαγιωργης οταν γραφουν σ59 η σ54 κλπ τα διορθωνει για να καταλαβαινουν κ οι νεοτεροι γιατι μιλαμε.
Τωρα δεν χρειαζονται διαπληκτισμοι ας μεινουμε στις ενημερωσεις.peace :sunglasses:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειναι στην λαμπρακη στον πειραια στο 108 δευτερο οροφο επισημα ομως ειναι κλειστο απο νομαρχεια φιλε γκραμς πες κατι και εσυ για το συγκεκριμενο ετσι να ξεμπλοκαρουν τα πραγματα.

Όπως τα λέει ο Περίεργος είναι. Επίσημα είναι κλειστό το μαγαζί. Την ταμπέλα που είχε στην είσοδο, τη βγάλανε.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
απλα καλο ειναι οταν αναφερομαστε σενα μαγαζι να γραφουμε ακριβως την διευθυνση αν δεις κ ο παπαγιωργης οταν γραφουν σ59 η σ54 κλπ τα διορθωνει για να καταλαβαινουν κ οι νεοτεροι γιατι μιλαμε.
Τωρα δεν χρειαζονται διαπληκτισμοι ας μεινουμε στις ενημερωσεις.peace :sunglasses:

Ο Περίεργος είναι σημαντικός παίχτης στο θρεντ. Μαλακία έγραψε ο Ινδιανός.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
αυτη η λινα στην μομη προδρομου ειναι αυτη που ξεκινισε την καριερα στην γ σεπτ[size=30pt]εμβριου[/size] 25 και μετα περσαε και απο συγ[size=30pt]γρου[/size] 12?...μια πολυ ψηλη μιλφ?..με ωραια ματια-για αυτην μιλατε?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ο Περίεργος είναι σημαντικός παίχτης στο θρεντ. Μαλακία έγραψε ο Ινδιανός.

Ο Ινδιάνος καλά τα λέει, το thread πάσχει από ενημερώσεις, πιο πολλές είναι οι απορίες και οι ερωτήσεις από τις ενημερώσεις........!!!!!!!!!!

Ινδιάνε με τον Περίεργο, έκανες λάθος,  είναι "αγωνιστής" με θετική παρουσία στο thread,
αλλά ρε παιδιά αφού το συγκεκριμένο μαγαζί βρίσκεται σε "περίεργη φάση" τι το βγάζετε φόρα παρτίδα και ψαχνόμαστε όλοι τι και πως, σ'αυτές τις περιπτώσεις, PM και διακριτικά  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
συμφωνω κι εγω δεν θα επρεπε να δωθει η διευθυνση στον αερα και εφοσον
ειναι θεμα νομαρχιακης αυτοδιοικησης...
ιδωμεν

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Καλημερα φιλε περιεργε
οταν οι "αλλοι" πηγαιναν εσυ γυριζες για δεκατη φορα , και τωρα βγαζουν γλωσσα.
Οσοι διαβαζουν καθημερινα το θρεντ ξερουν που αναφερεσαι .Νασαι καλα ,αν και τελευταια εχουμε χαθει.

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτη η λινα στην μομη προδρομου ειναι αυτη που ξεκινισε την καριερα στην γ σεπτ 25 και μετα περσαε και απο συγ12?...μια πολυ ψηλη μιλφ?..με ωραια ματια-για αυτην μιλατε?
ναι φιλε

τροποποιηση greeklish..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.457
Πόντοι
42.697
zero αυτα τα συμπαιρανες απο την περιγραφη του ντινος69 η την εχεις δοκιμασει κ εσυ?
γιατι κ καποιος αλλος εγραφε για την σονια οτι τον αφησε μονο στο μασαζ κ εγω εφαγα μπριζολα απο την πρωτη φορα κ ηταν κ μια χαρα η γκομενα

την Πάολα την έχω δεί αλλά δεν την έχω "πάρει", μάλιστα η ίδια η πορτίερισα με απέτρεψε να την πάρω για να μην κλαιω τα λεφτά μου...
Ειναι όμως πολύ ωραιο μουνί.
Την Σόνια την έχω πάρει 2 φορές. Και εγώ εφαγα αμέσως...
Τωρα ως προς τα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναπεί ν φορές.
Σε ενα μαγαζί που πηγαινεις για 1η φορά, χωρις συστάσεις και χωρίς να σε ξέρουν ειναι πολύ πιθανό να μην φας μπριζόλα.
Εκτος και αν το χειριστείς καλά.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.457
Πόντοι
42.697
αυτη η λινα στην μομη προδρομου ειναι αυτη που ξεκινισε την καριερα στην γ σεπτ[size=30pt]εμβριου[/size] 25 και μετα περσαε και απο συγ[size=30pt]γρου[/size] 12?...μια πολυ ψηλη μιλφ?..με ωραια ματια-για αυτην μιλατε?

3ης Σεπτεμβ δεν την έχω δει ποτέ την Λίνα,
πριν 2 χρονια ήτο Συγγρού 12. Ειναι πολύ ψιλή, σαν βολειμπολίστρια και μοιάζει λίγο με την Λαιντυ Νταιάνα!.. :S

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.457
Πόντοι
42.697
Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους 106 γωνία (Πλατεία Βικτωρίας).

Απ' ό,τι ξέρω, είναι ανοιχτά και Κυριακές μέχρι τις 6.
Σωστός ο 21 Grams! :thumbsup:
μέχρι 6 τις Κυριακές, 2ος όροφός ή 3ος δεν θυμάμαι.... :think: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom