You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Να πας να κάνεις τι εκεί? αφού είναι ο ορισμός της ξεπέτας. :-Στο Καλλιρόησ 48 είναι πολυ καλύτερα.
Για πειτε μου ρε παίδες, η Μόνικα της Στουρνάρη 54 δουλεύει ή πάλι την κοπάνησε για ρουμανία;
την προηγουμενη βδομαδα εκανα μαζι με την μονικα το ...... του αιωνα!!
για πες μου ρε συναγωνιστη, ειναι ετσι παθιαρα και ναζιαρα με ολους??
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
στουρναρη η σολωμου 54 ρε μαγκες?Να πας να κάνεις τι εκεί? αφού είναι ο ορισμός της ξεπέτας. :-Στο Καλλιρόησ 48 είναι πολυ καλύτερα.
Για πειτε μου ρε παίδες, η Μόνικα της Στουρνάρη 54 δουλεύει ή πάλι την κοπάνησε για ρουμανία;
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μια απαντηση ρε χριστιανοι.................στουρναρη η σολωμου 54 ρε μαγκες?
στουρναρη η σολωμου 54 ειναι η κοπελιτσα?
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
υπαρχει ιδρυμα στουρναρη 54?
πρωτη φορα το ακουω
πρωτη φορα το ακουω
marlbgs
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2008
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
και που να ξερει ο δικοσ τησ τι κανει αυτη?μεσα μπορει να κανει οτι θελει πεσ κατι αλλο υπαρχει κατι που μπορω να τισ πω για να φαω εχω σκαλωσει?Παρα πολυ καλη εκανε και εξω με 150 ευρω για 2 φορες τωρα το εχει κοψει γιατι ανακαλυψε ο δικος της που δουλευει και εχει κοψει τα εξω παντως πολυ καλη ,εκανε και διπλο για εξω βεβαια μιλαω παντα με μια Μονικα
μια απαντηση ρε χριστιανοι.................
στουρναρη η σολωμου 54 ειναι η κοπελιτσα?
Η Μόνιμα είναι Σολωμού 54, 6ος όροφος. Μέτρια σε εμφάνιση, πάρα πολύ καλή σε υπηρεσίες.
dirtyharry
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η σαρκαδινου ειναι μπριζολερη και η γιαννα ειναι στα οπα της
Ευχαριστω περιεργε.Απλα τα ρωσσακια εκει μεσα ειναι ξεπετες και ελεγα μηπως αυτη το τιμαει το ογδονταρι!
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μιας και αναφερθηκε απο οτι διαβαζω στις αναζητησεις μασαζιουχων τεμαχιων
για την λινα στο μονης προδρομου μπορει καποιος να μας πει εαν η πρωην βολειμπολιστρια τεμαχιζεται?
για την λινα στο μονης προδρομου μπορει καποιος να μας πει εαν η πρωην βολειμπολιστρια τεμαχιζεται?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
υπαρχουν τεμαχια εκει που δενννν ????μιας και αναφερθηκε απο οτι διαβαζω στις αναζητησεις μασαζιουχων τεμαχιων
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
υπαρχουν τεμαχια εκει που δενννν ????
το ρωτω λογω του οτι ειναι σεριφισα...
και βεβαια υπαρχουν τεμαχια σε εκεινη την ενορια που τα βλεπεις και δενννν(σου σηκωνεται) με τιποτα..
και εννοειται οτι εαν δεν σε ξερουν δυσκολα θα φας....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αμα αντιμετωπιζεις προβλημα και δενννν σου σηκωνεται με γυναικες, γιατι εχεις συνηθισει τα αντρικα κωλαρακια μεσα στις μονές, παρε τη www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,133.msg198091]λύση[/url]το ρωτω λογω του οτι ειναι σεριφισα...
και βεβαια υπαρχουν τεμαχια σε εκεινη την ενορια που τα βλεπεις και δενννν(σου σηκωνεται) με τιποτα..
Επισκέπτης
thanks zero
Επισκέπτης
φίλε ntinos69
καταρχάς ευχαριστούμε για την ωραάια ενημέρωση.
Απο αυτά που έγραψες βγαίνει το συμπέρασμα πως:
Η Πάολα τελικά είναι Αλβανίδα...(δέν ξερω να υπάρχουν "ιταλίδες" μασέζ εν Αθήναις)
Είναι ψιλοάσχετη απο μασάζ και ακατάλληλη για μπριζόλα...
Οπότε μάυρο στην Πάολα!
και είμασταν πολλοί εδω μέσα που είχαμε απορια αν είναι καλή στο δωμάτιο, γιατί απο εμφάνισει αντικειμενικά σκίζει...
zero αυτα τα συμπαιρανες απο την περιγραφη του ντινος69 η την εχεις δοκιμασει κ εσυ?
γιατι κ καποιος αλλος εγραφε για την σονια οτι τον αφησε μονο στο μασαζ κ εγω εφαγα μπριζολα απο την πρωτη φορα κ ηταν κ μια χαρα η γκομενα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μπάνιο μπορείς να κάνεις πριν και μετά και σε αρκετά στούντιο. Το 20λεπτο είναι σωστό. ολοκληρο καυγά έκανα με την τσατσά. είναι μάξιμουμ χρόνος αυτός.για να μην αναφερουμε οτι με 70-80 ευρω, ΔΕΝ ξεπερνας τα 20 λεπτα σε στουντιο. ουτε να αναφερουμε το μπανιο που μπορεις να κανεις πριν+μετα κλπ κλπ..
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
φιλε γκραμς επισκεψη στη τζοντι σημερα ηταν μονη της το δουλευει κανονοικα το μαγαζι μπριζολα ζουμερη με ολα τα κομφορ.πηγαινε και καλο βολι.
steve_1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστες,εχει παρει κανεις στην κηφισια,(κρητης ειναι το μαγαζι)Μια φορα εχω παει,πολυ καλο το μαγαζι μεσα,και μασαζ απο μια ρωσιδουλα(δεν θυμαμαι ονομα)που εκανε ομως πολυ καλο μασαζ.
φιλε γκραμς επισκεψη στη τζοντι σημερα ηταν μονη της το δουλευει κανονοικα το μαγαζι μπριζολα ζουμερη με ολα τα κομφορ.πηγαινε και καλο βολι.
Φίλε perierge μπορώ να έχω ενημέρωση για το μαγαζί της Τζόντι; Αν και πολύ παλιά καραβάνα στο μασαζ, αυτό μου έχει ξεφύγει. Αν δεν μπορείς εδώ, στείλε με pm. Eυχαριστώ
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66