Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Να πας να κάνεις τι εκεί? αφού είναι ο ορισμός της ξεπέτας. :-Στο Καλλιρόησ 48 είναι πολυ καλύτερα.
Για πειτε μου ρε παίδες, η Μόνικα της Στουρνάρη 54 δουλεύει ή πάλι την κοπάνησε για ρουμανία; :think: :helpplea:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Να πας να κάνεις τι εκεί? αφού είναι ο ορισμός της ξεπέτας. :-Στο Καλλιρόησ 48 είναι πολυ καλύτερα.
Για πειτε μου ρε παίδες, η Μόνικα της Στουρνάρη 54 δουλεύει ή πάλι την κοπάνησε για ρουμανία; :think: :helpplea:

την προηγουμενη βδομαδα εκανα μαζι με την μονικα το ...... του αιωνα!!
για πες μου ρε συναγωνιστη, ειναι ετσι παθιαρα και ναζιαρα με ολους?? :rolleyes:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
στουρναρη η σολωμου 54 ρε μαγκες?

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
υπαρχει ιδρυμα στουρναρη 54?
πρωτη φορα το ακουω

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Παρα πολυ καλη εκανε και εξω με 150 ευρω για 2 φορες  τωρα το εχει κοψει γιατι  ανακαλυψε ο δικος της που δουλευει και εχει κοψει τα εξω παντως πολυ καλη ,εκανε και διπλο για εξω βεβαια μιλαω παντα με μια Μονικα
και που να ξερει ο δικοσ τησ τι κανει αυτη?μεσα μπορει να κανει οτι θελει :birdman: πεσ κατι αλλο υπαρχει κατι που μπορω να τισ πω για να φαω εχω σκαλωσει?

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Μια Ντόρα στη Φραντζή 4 την έχει πάρει κανείς να μας πει άποψη;

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μιας και αναφερθηκε απο οτι διαβαζω στις αναζητησεις μασαζιουχων τεμαχιων
για την λινα στο μονης προδρομου μπορει καποιος να μας πει εαν η πρωην βολειμπολιστρια τεμαχιζεται? :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μιας και αναφερθηκε απο οτι διαβαζω στις αναζητησεις μασαζιουχων τεμαχιων
για την λινα στο μονης προδρομου μπορει καποιος να μας πει εαν η πρωην βολειμπολιστρια τεμαχιζεται? :rockon:
υπαρχουν τεμαχια εκει που δενννν ????

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχουν τεμαχια εκει που δενννν ????

το ρωτω λογω του οτι ειναι σεριφισα...
και βεβαια υπαρχουν τεμαχια σε εκεινη την ενορια που τα βλεπεις και δενννν(σου σηκωνεται) με τιποτα.. :rockon:
και εννοειται οτι εαν δεν σε ξερουν δυσκολα θα φας....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το ρωτω λογω του οτι ειναι σεριφισα...
και βεβαια υπαρχουν τεμαχια σε εκεινη την ενορια που τα βλεπεις και δενννν(σου σηκωνεται) με τιποτα.. :rockon:
αμα αντιμετωπιζεις προβλημα και δενννν σου σηκωνεται με γυναικες, γιατι εχεις συνηθισει τα αντρικα κωλαρακια μεσα στις μονές, παρε τη www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,133.msg198091]λύση[/url]

Επισκέπτης
φίλε ntinos69
καταρχάς ευχαριστούμε για την ωραάια ενημέρωση.
Απο αυτά που έγραψες βγαίνει το συμπέρασμα πως:
Η Πάολα τελικά είναι Αλβανίδα...(δέν ξερω να υπάρχουν "ιταλίδες" μασέζ εν Αθήναις)
Είναι ψιλοάσχετη απο μασάζ και ακατάλληλη για μπριζόλα...
Οπότε μάυρο στην Πάολα!
και είμασταν πολλοί εδω μέσα που είχαμε απορια αν είναι καλή στο δωμάτιο, γιατί απο εμφάνισει αντικειμενικά σκίζει...

zero αυτα τα συμπαιρανες απο την περιγραφη του ντινος69 η την εχεις δοκιμασει κ εσυ?
γιατι κ καποιος αλλος εγραφε για την σονια οτι τον αφησε μονο στο μασαζ κ εγω εφαγα μπριζολα απο την πρωτη φορα κ ηταν κ μια χαρα η γκομενα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για να μην αναφερουμε οτι με 70-80 ευρω, ΔΕΝ ξεπερνας τα 20 λεπτα σε στουντιο. ουτε να αναφερουμε το μπανιο που μπορεις να κανεις πριν+μετα κλπ κλπ..
μπάνιο μπορείς να κάνεις πριν και μετά και σε αρκετά στούντιο. Το 20λεπτο είναι σωστό. ολοκληρο καυγά έκανα με την τσατσά. είναι μάξιμουμ χρόνος αυτός.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε γκραμς επισκεψη στη τζοντι σημερα ηταν μονη της το δουλευει κανονοικα το μαγαζι μπριζολα ζουμερη με ολα τα κομφορ.πηγαινε και καλο βολι.

steve_1970

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες,εχει παρει κανεις στην κηφισια,(κρητης ειναι το μαγαζι)Μια φορα εχω παει,πολυ καλο το μαγαζι μεσα,και μασαζ απο μια ρωσιδουλα(δεν θυμαμαι ονομα)που εκανε ομως πολυ καλο μασαζ.

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως μπορεί να δώσει κάποιος πληροφορίες για το μαγαζί στη Λέκκα;Πού ακριβώς είναι τι γράφει το κουδούνι και αν παίζει τίποτα καλό;

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
φιλε γκραμς επισκεψη στη τζοντι σημερα ηταν μονη της το δουλευει κανονοικα το μαγαζι μπριζολα ζουμερη με ολα τα κομφορ.πηγαινε και καλο βολι.

Φίλε perierge μπορώ να έχω ενημέρωση για το μαγαζί της Τζόντι; Αν και πολύ παλιά καραβάνα στο μασαζ, αυτό μου έχει ξεφύγει. Αν δεν μπορείς εδώ, στείλε με pm. Eυχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom