Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Επισκέπτης
την Πάολα την έχω δεί αλλά δεν την έχω "πάρει", μάλιστα η ίδια η πορτίερισα με απέτρεψε να την πάρω για να μην κλαιω τα λεφτά μου...
Ειναι όμως πολύ ωραιο μουνί.
Την Σόνια την έχω πάρει 2 φορές. Και εγώ εφαγα αμέσως...
Τωρα ως προς τα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναπεί ν φορές.
Σε ενα μαγαζί που πηγαινεις για 1η φορά, χωρις συστάσεις και χωρίς να σε ξέρουν ειναι πολύ πιθανό να μην φας μπριζόλα.
Εκτος και αν το χειριστείς καλά.

ναι ξερω εχουμε συνομιλησει πριν κατι σελιδες στο θρεντ γι το μιχαλακοπουλου 99 κ το ροστερ που διαθετει.Ειδες η σεριφισα ειναι πολυ καλη.Το ειχα ξαναγραψει στην κριτικη μου αν θυμασαι επειδη μου εκανε εντυπωση.Απο εκει λοιπον μονο σονια αφροδιτη κ αλεξανδρα μιλφ εκτος κ αν εχουν φερει κανα νεο τεμαχιο με μεταγραφη.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
θαρρος χρην :grin:
την Πάολα την έχω δεί αλλά δεν την έχω "πάρει", μάλιστα η ίδια η πορτίερισα με απέτρεψε να την πάρω για να μην κλαιω τα
Σε ενα μαγαζί που πηγαινεις για 1η φορά, χωρις συστάσεις και χωρίς να σε ξέρουν ειναι πολύ πιθανό να μην φας μπριζόλα.
Εκτος και αν το χειριστείς καλά.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να προσθεσω απλα οτι στη Συγγρου που την εχω γνωρισει
ειχε παρα πολυ καλες υπηρεσιες και αρκετα εξτρα τα οποια δε γραφω για ευνοητους λογους... :)
3ης Σεπτεμβ δεν την έχω δει ποτέ την Λίνα,
πριν 2 χρονια ήτο Συγγρού 12. Ειναι πολύ ψιλή, σαν βολειμπολίστρια και μοιάζει λίγο με την Λαιντυ Νταιάνα!.. :S

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
Συναγωνιστές Καλησπέρα,
Δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζίδικο, αλλά ήθελα να μάθω περισσότερα...
Καταρχήν σε μπουρδέλλα δεν την βρίσκω γατί μου  την σπάει το περαστε-γαμήστε-τελείωσατε...
Για αυτό ψάχνω κάτι που να έχει λίγο χαλάρωση πρίν (μασαζ..κλπ)..δεν ξέρω αν αυτό στα μασατζίδικα γίνεται...αυτό θα ήθελα να μάθω από εσας...Απο γυναίκες προτιμώ μελαχρινές (γυναίκες οχι ανορεξικά κοριτσάκια)...αν έχετε να προτείνετε κάτι (διεύθυνση, τηλ. ταρίφες κλ.π.)...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...και για το χρόνο σας..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Συναγωνιστές Καλησπέρα,
Δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζίδικο, αλλά ήθελα να μάθω περισσότερα...
Καταρχήν σε μπουρδέλλα δεν την βρίσκω γατί μου  την σπάει το περαστε-γαμήστε-τελείωσατε...
Για αυτό ψάχνω κάτι που να έχει λίγο χαλάρωση πρίν (μασαζ..κλπ)..δεν ξέρω αν αυτό στα μασατζίδικα γίνεται...αυτό θα ήθελα να μάθω από εσας...Απο γυναίκες προτιμώ μελαχρινές (γυναίκες οχι ανορεξικά κοριτσάκια)...αν έχετε να προτείνετε κάτι (διεύθυνση, τηλ. ταρίφες κλ.π.)...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...και για το χρόνο σας..
ξεκινα απο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url], μετα αφιερωσε λιγο χρονο και διαβασε τις τελευταιες 50-70 σελιδες του παροντος θρεντ και στη συνεχεια παμε σε απορίες..  :)

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ενημέρωση απο μεσογείων 208...πήρα Γκαμπριέλλα Βουλγάρα ύψος 1,8..κάτι θεόρατη...θεόμουνο αλλά απο μασάζ 0, απο βυζί 0 και απο μπριζόλα 0,5 κρίμα το κορίτσι γιατί όταν την είδα φούντωσα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ποιες κοπελες ηταν φιλε?
Ενημέρωση απο μεσογείων 208...πήρα Γκαμπριέλλα Βουλγάρα ύψος 1,8..κάτι θεόρατη...θεόμουνο αλλά απο μασάζ 0, απο βυζί 0 και απο μπριζόλα 0,5 κρίμα το κορίτσι γιατί όταν την είδα φούντωσα

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς -επιβεβαιωμένα- αν θα είναι αύριο η Μόνικα στη Σολωμού 54(κάτι πήρε τ' αυτί μου για άδεια). Πήγα 1 φορά μαζί της κάνει πολύ καλό μασάζ μιλάμε. Υπάρχει έστω κάποια άλλη εκεί που να είναι εξ' ίσου καλή?
Με Βίκυ από Στουρνάρη 63 πήγε κανείς τελευταία(ή οποτεδήποτε)? Μια φορά πήγα πριν καιρό αλλά με άφησε στο μασάζ(ούτε νύξη για άλλα!!!)?Φοβάμαι μην ξαναφάω άκυρο(=άλλα 50Ε τζάμπα).

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η Μονικα αν θα ειναι δε ξερω αλλα μπορω να σου πω  με σιγουρια οτι εξισου καλο μασαζ κανει  η Δεσποινα στο εν λογω ιδρυμα...η Βικυ ειναι φουλ ισως να την επηρρεασαν τα πτοσφατα γεγονοτα
Ξέρει κανείς -επιβεβαιωμένα- αν θα είναι αύριο η Μόνικα στη Σολωμού 54(κάτι πήρε τ' αυτί μου για άδεια). Πήγα 1 φορά μαζί της κάνει πολύ καλό μασάζ μιλάμε. Υπάρχει έστω κάποια άλλη εκεί που να είναι εξ' ίσου καλή?
Με Βίκυ από Στουρνάρη 63 πήγε κανείς τελευταία(ή οποτεδήποτε)? Μια φορά πήγα πριν καιρό αλλά με άφησε στο μασάζ(ούτε νύξη για άλλα!!!)?Φοβάμαι μην ξαναφάω άκυρο(=άλλα 50Ε τζάμπα).

Επισκέπτης
Thanks για άμεση ανταπόκριση.Φουλ=??? Φοβισμένη εννοείς?
Πάντως από τη Βίκυ είχα φάει άκυρο πριν γίνουν όσα έγιναν.Φαντάσου να πάω τώρα...Στην καλύτερη θα μου τρίψει λίγο τους ώμους. Κρίμα, γιατί θα μου μείνει απωθημένο...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ιβλι τα χεις φαει ??

αμα τα χεις φαει, βαλε μια κριτικη βρε χαραμοφάη..

Πατερ τώρα το είδα!
Πρόταση σε σενα που εχεις τα μέσα, να την προωθήσεις!
Να μπεί μενου ( όπως για τα μπουρδέλλα και τα στούντιο) Μασατζίδικα που γαμάς, να βάζουν τις κριτικές οι συμπολεμιστές της 1ης γραμμής, να μην την πατάμε εμείς οι υπόλοιποι, που πάμε για μπριζόλα και πολλές φορές φευγουμε μόνο λαδωμένοι σαν ποντικοί!  :thumbsup:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
πέρασμα το Σάββατο απο Λ.Αλεξάνδρας 49 στο νέο μαγαζί της Λιούντας (πρώην Στέφανου Κομανούδη).
Το μαγαζί είναι μεγάλο και καθαρό, καμία σχέση με το παλιό.
Τα τεμάχια σχεδόν ίδια και για αυτό δεν κάθησα, αλλά εαν κάνετε πως φευγεται η Λιουντά ρίχνει την τιμή στα 70 ευρώ! :dancing:
Κάντε της τον δύσκολο...τώρα που βαράει μυγες και κοιτάει να μαζέψει το παλιο πελατολόγιο.

Κατά τα λοιπά μου κάνει εντύπωση πως δεν εχει αναφέρει κανείς την Λίντα απο Μονης Προδρόμου τόσο καιρό στο θρέντ....
Κατ εμε το κορυφάιο μιλφ σε υπηρεσίες και εξυπηρέτηση στα μασάζ...
Αδύνατη,ξανθιά, καλό γυμνασμένο σώμα, σκουλαρίκι στο φρύδι και την μύτη...Πάρα πολύ καλό μασάζ και σούπερ γλώσσα και γλύψιμο η κοπέλα. Και ξηγημένο κορίτσι.
Την έχω τιμήσει πολλές φορές.

Επισκέπτης
δηλαδη Λεωφορος αλεξανδρας 49 ειναι φουλ μπριζολερι?
τα τεμαχια απο εμφανιση τι λενε?

αυτη η Λιντα που εγραψες σε ποιο ιδρυμα ειναι γιατι δεν καταλαβα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
δηλαδη Λεωφορος αλεξανδρας 49 ειναι φουλ μπριζολερι?
τα τεμαχια απο εμφανιση τι λενε?
ναι είναι φουλ το μαγαζί και τα τεμάχια μέτρια (γουστα ειναι αυτά)
αυτη η Λιντα που εγραψες σε ποιο ιδρυμα ειναι γιατι δεν καταλαβα?
το εγραψα που ειναι Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους γωνία

steve_1970

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες,γεια σας και συγνωμη για μια ερωτηση που εκανα και δεν αρεσε σε εναν φιλο.Σχετικα με το μασαζ στην κηφισια(κρητης 7,το μαγαζι,studio-spa κατι τετοια γραφει).Αλλα ως νεος εδω,ισως εκανα λαθος,οκ?Λοιπον,στο συγκεκριμενο πηγα τον φεβρουαριο,και το μερος ειναι πολυ καλο,δεν μπορω ομως να το κρινω γιατι πηγα πρωτη φορα σε μασαζ.Οποτε ειμουν ψαρωμενος.Εκανα χαμαμ(ερχεται και σου χορευει και μια κοπελα,οχι και τοσο καλη ομως)και μετα μασαζ με μια κοπελα απο Λευκορωσια.Καλο το κοριτσι στο μασαζ.Δεν ρωτησα πολλα,πληρωσα και εφυγα.Δευτερη εμπειρια στο χωρο,στην γλυφαδα(diamond),με ρωτησαν απο που ξερω το μαγαζι,(απο την εφημεριδα ειπα).Στο δωματιο μεχρι να ερθει το κοριτσι περασαν και κανα δυο αλλες(και καλα να παρουν πετσετες)και με ρωτησαν αν θελω να πιω κατι.Ειπα οχι(μετα καταλαβα απο εσας εδω για φραπε και τα σχετικα)Το μασαζ εκει ηταν μαπα απο το ρωσιδακι.Συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι ονοματα.Ειμαι νεος σε αυτον το χωρο παρα την ηλικια μου,38,αλλα παλιος σε μπουρδελοκαταστασεις και πουτανοκαταστασεις.Το πρωτο μαγαζι λοιπον καλο σαν χωρος και υπηρεσιες,το δευτερο οχι και τοσο.Πιστευω τωρα να τα ειπα καλυτερα παιδια,και συγνωμη παλι.

marx

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
να προσθεσω απλα οτι στη Συγγρου που την εχω γνωρισει
ειχε παρα πολυ καλες υπηρεσιες και αρκετα εξτρα τα οποια δε γραφω για ευνοητους λογους... :)

[/quote]

φιλε iblis διαπιστώνω οτι μετά απο το ερώτημα που υπέβαλλα για την τύχη της Λινας η Γκαλινας σε αλλο thred εχει ανέβει αισθητά η ζήτηση.Σκεπτομαι,τώρα που γνωρίζουμε την νέα διεύθυνση,να μεταβώ και να ζητήσω και για λογαριασμό σου ενα ποσοστό. :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φιλε iblis διαπιστώνω οτι μετά απο το ερώτημα που υπέβαλλα για την τύχη της Λινας η Γκαλινας σε αλλο thred εχει ανέβει αισθητά η ζήτηση.Σκεπτομαι,τώρα που γνωρίζουμε την νέα διεύθυνση,να μεταβώ και να ζητήσω και για λογαριασμό σου ενα ποσοστό. :2funny:
αν μας θυμιζες και σε ποιο ειναι τωρα... :2funny: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom