κατα τα λεγόμενα συντρόφων συναγωνιστών Μονης Προδρόμου.Πάντως την θεωρω υπερτιμημένη.αν μας θυμιζες και σε ποιο ειναι τωρα... ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.332
- Πόντοι
- 42.697
κατα τα λεγόμενα συντρόφων συναγωνιστών Μονης Προδρόμου.Πάντως την θεωρω υπερτιμημένη.
Eκεί είναι συναγωνιστές το έχουμε ξαναπεί.
Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους 106 (επί της Μο(υ)νής Προδρόμου...)
3 είναι τα τεμάχια που "λενε" εκεί.
Η Λίνα (ή Γκαλίνα) πορτιέρισα, πρώην Συγγρού 12, 1,90 υψος χωρις τακούνια μιλφ.
Η Λίντα, Ρωσίδα μιλφ, για την οποία έχω γράψει πίο κάτω.
Και μια ακόμα ρωσίς γυρω στα 30, ξανθιά που δεν θυμάμαι το όνομα της...
Οι υπόλοιπες ειναι χοντρες-μπάζα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν πιστευω να περιμενεις οταν σε ξαναρωτησουν τί θα πιεις, να πεις ''φραπε'' και να περιμενεις να στον παρουν στα χερια....Στο δωματιο μεχρι να ερθει το κοριτσι περασαν και κανα δυο αλλες(και καλα να παρουν πετσετες)και με ρωτησαν αν θελω να πιω κατι.Ειπα οχι[size=10pt](μετα καταλαβα απο εσας εδω για φραπε και τα σχετικα)[/size]
δεν πιστευω να περιμενεις οταν σε ξαναρωτησουν τί θα πιεις, να πεις ''φραπε'' και να περιμενεις να στον παρουν στα χερια..
ΑΞΙΟΣ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ. Ευλόγησον!
Είναι ακόμη εκεί η Λάνα? Λευκορωσιδάκι Milf? ( Πρώην Λέκκα, Κουμανούδη, Κηφισσίας 18? Με ξανθό μαλί μέχρι τους ώμους. Αδύνατη και αρκετά όμορφη ?Eκεί είναι συναγωνιστές το έχουμε ξαναπεί.
Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους 106 (επί της Μο(υ)νής Προδρόμου...)
3 είναι τα τεμάχια που "λενε" εκεί.
Η Λίνα (ή Γκαλίνα) πορτιέρισα, πρώην Συγγρού 12, 1,90 υψος χωρις τακούνια μιλφ.
Η Λίντα, Ρωσίδα μιλφ, για την οποία έχω γράψει πίο κάτω.
Και μια ακόμα ρωσίς γυρω στα 30, ξανθιά που δεν θυμάμαι το όνομα της...
Οι υπόλοιπες ειναι χοντρες-μπάζα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.332
- Πόντοι
- 42.697
Είναι ακόμη εκεί η Λάνα? Λευκορωσιδάκι Milf? ( Πρώην Λέκκα, Κουμανούδη, Κηφισσίας 18? Με ξανθό μαλί μέχρι τους ώμους. Αδύνατη και αρκετά όμορφη ?
Ισως αυτή είναι η τρίτη που αναφέρω , η 30+, που δεν θυμάμαι το όνομα της...η περιγραφή ταιριάζει.
δεν είμαι όμως εντελώς σίγουρος γιατί καμια κοπέλα απο Κομανούδη και Κηφισίας 18 δεν την έχω δεί να δουλευει στην Μονής Προδρόμου....
Καλημερα συναγωνιστες,απο Βικυ εχω καλη εμπειρια,πριν τα γνωστα γεγονοτα την επισκεφτηκα,ελειπε η Τανια,και μου εκανε ενα μασαζ ερωτικο οπως το ελεγε,με τα ωραια της μπαλκονια,και τελειωμα με ενα ρουφηγμα σουπερ.Thanks για άμεση ανταπόκριση.Φουλ=??? Φοβισμένη εννοείς?
Πάντως από τη Βίκυ είχα φάει άκυρο πριν γίνουν όσα έγιναν.Φαντάσου να πάω τώρα...Στην καλύτερη θα μου τρίψει λίγο τους ώμους. Κρίμα, γιατί θα μου μείνει απωθημένο...
Δεν ξερω γατι εφαγες πακετο,ισως επειδη βεβαιωθηκε οτι ημουν τακτικος πελατης?Λετε να την ξαναπαρω και να φαω πορτα?Παντως,επειδη εφαγα προσφατα απο το ιδρυμα τησ Κηφισιας 12,οπου επαιξε μονο μασαζ απο τη Στελλα,ειναι πολυ ξενερωμα.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
στη φιλωνος τα ιδια προσωπα συνιστω νταιανα η την αλβανιδα την κοντη γιατι δινει κουλουρι το τιμημα 70 ευρω φουλ.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.332
- Πόντοι
- 42.697
Άξιοι Συναγωνιστές, παρακαλώ ενημερώστε με εάν έχετε νέα απο το ίδρυμα στην Ανδρονίκου στο Μαρούσι.
αυτό έχει κλέισει νομίζω...
Επισκέπτης
Η Εύα στο Σολωμού 54 παίζει ακόμα???????Εμπειρία κανείς?
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ανταποκριση απο λεκα το μαγαζι ειναι σε παρακμη ζητησα να δω της θεραπευτριες μου ειπε μονο αν περασω με τα πολλα ομως ειχε τρεις ρωσιδες την κλαουντια τη ρενα και μια αλλη δεν εχω ονομα τρεια μπαζα για μενα.το απογευμα ειναι και η μιλφ η γνωστη μονικα δεν καθησα εφυγα.
gourouNikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μια (κακη) αναφορα απο Μεσογειων 208.
Γκαμπριελα,
βουλγαρα, 180+... την βλεπεις με τους ομορφους μπλε φακους της και λες "αντε και καλο παρτυ"... αλλα στο τελος ειναι παρτη στο χερι και φυγε τρεχοντας...
Μασαζ = σιβηρια, υπο το μηδεν... ερχεσαι μια χαρα και φευγεις με ημιακαμψια
Καλαμακι = σκουφωτο και απαραδεκτο
Μπριζολα = αψητη, μουχλιασμενη, ανοστη
Βυζι = οποιος το βρει να το φερει πισω...
Σωμα = μπρρρ....
Ελενα,
μιλφ περιπου 40...
κανει προσπαθειες για μασαζ αλλα δεν της βγαινουν της καημενης,τη σωζει καπως η καλη διαθεση, το χαμογελο και η ευγενεια της
Σε αφηνει να πιασεις, να βαλεις, να εισχωρησεις τα χερια και τα δαχτυλα σου παντου
το μονο + για τους πολυ τολμηρους ειναι οτι συνηθως "διψαει" και δεν αφηνει σταγονα να παει χαμενη...
Ηλιανα...
εδω δεν εχω να πω τιποτα, οι γνωριζοντες κατλαβαινουν οπως και οι γιατροι στα Δαφνι επισης που εχουν σηκωσει και τα χερια και τα ποδια....
Με λιγα λογια: Κλαουντια γυρνα πισω κοριτσι μου...
Ευχαριστω για το χρονο σας συναδελφοι μπριζολομασαζακηδες.
Γκαμπριελα,
βουλγαρα, 180+... την βλεπεις με τους ομορφους μπλε φακους της και λες "αντε και καλο παρτυ"... αλλα στο τελος ειναι παρτη στο χερι και φυγε τρεχοντας...
Σωμα = μπρρρ....
Ελενα,
μιλφ περιπου 40...
κανει προσπαθειες για μασαζ αλλα δεν της βγαινουν της καημενης,τη σωζει καπως η καλη διαθεση, το χαμογελο και η ευγενεια της
Σε αφηνει να πιασεις, να βαλεις, να εισχωρησεις τα χερια και τα δαχτυλα σου παντου
το μονο + για τους πολυ τολμηρους ειναι οτι συνηθως "διψαει" και δεν αφηνει σταγονα να παει χαμενη...
Ηλιανα...
εδω δεν εχω να πω τιποτα, οι γνωριζοντες κατλαβαινουν οπως και οι γιατροι στα Δαφνι επισης που εχουν σηκωσει και τα χερια και τα ποδια....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
για τους πιο παλιους και για να μη φανε υποχρεωτικη συνεδρία σε ψυχολογο μετα, η ηλιανα ειναι η παλια γιωτα η βυζού..Ηλιανα...
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
Μια (κακη) αναφορα απο Μεσογειων 208.
Γκαμπριελα,
Σωμα = μπρρρ....
Ελενα,
μιλφ περιπου 40...
Ηλιανα...
τα ελεγα για την κλαουντια δεν τα ελεγα???
steve_1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αδερφε,οκ, εχεις δικιο.Το διορθωσα ,και συγνωμη αλλα ως νεος εδω επιτρεπονται καποια λαθη στην αρχη.Να εισαι καλα1. δίνε κανονικά διεύθυνση για αυτούς που δεν έχουνε πάει. Ο σκοπός δεν είναι μόνο να παίρνουμε πληροφορίες αλλά να δίνουμε κιόλας.
2. Αφού έχεις πάει, γράψε τη δική σου ενημέρωση. Οι υπόλοιποι που ΄γράφουμε δεν είμαστε μαλάκες.
steve_1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πατερ,οχι και ετσι να εισαι καλαδεν πιστευω να περιμενεις οταν σε ξαναρωτησουν τί θα πιεις, να πεις ''φραπε'' και να περιμενεις να στον παρουν στα χερια..
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66