Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τις κοπέλες γιατί δεν αφήνεται να τις δούμε πρίν πληρώσουμε αγαπητέ κύριε?
γουρούνι στο σακί θα πάρουμε?

γιατι φιλε ζερο οταν πας στο γιατρο σε νοιαζει η μουρη του η οι γνωσεις του θα σου απαντησει ο χοντρουλος κυριος της υποδοχης ταχα μου ταχα μου οτι καμουν μονο θεραπευτικο μασαζ......

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Για άλλο λόγο πάμε στο γιατρό και άλλο στην πουτάνα!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
και ποιος σου ειπε κυριε μου οτι η λεκκα ειναι μπουρδελο ιατρειο φυσιοθεραπιας ειναι αυχενικο μεση ποδια και ολα τα υπολοιπα..... :boobies: :boobies: :boobies:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και ποιος σου ειπε κυριε μου οτι η λεκκα ειναι μπουρδελο ιατρειο φυσιοθεραπιας ειναι αυχενικο μεση ποδια κ[size=10pt]αι ολα τα υπολοιπα.....[/size] :boobies: :boobies: :boobies:
και μεις τα υπολοιπα θέμε..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
θελω γνωμη για ντανιελα απο ηλλιαδα :helpplea: :helpplea: :helpplea: :think: :think:

SPORT2000

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη πρωινη στο θεραπευτηριο στην μεσογειων (διπλα στο βεροπουλο). εμφανιση της κλαουντια.πολυ δυνατο κομματι μαλλον απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν απο εμφανιση αυτη την περιοδο. εισοδοσ 80 ευρω με σπεσιαλ καλοψημενη μπριζολα σε πολυθρονα. ενναλαγη στασεων και καμια αντιρρηση στην πολυωρη συνευρεση μας. απο μασαζ πολυ λιγα εως ελαχιστα πραγματα αλλα δεν με απασχολησε αφου σαν πρωταρχικο σκοπο ειχα μονο το σεξ. μελαχρινη με κοντο μαλλι και μια πισω κινηση απιστευτη. εμεινα πλου ικανοποιημενος και σιγουρα το κανω save as the best massazeri in boreia proastia.

η κλαουντια στη λεκκα ειναι η ιδια????ειναι μελαχροινη κ αυτη αλλα οχι τοσο κοντο μαλλι.

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
θελω γνωμη για ντανιελα απο ηλλιαδα :helpplea: :helpplea: :helpplea: :think: :think:
Παρα πολυ καλη εκανε και εξω με 150 ευρω για 2 φορες  τωρα το εχει κοψει γιατι  ανακαλυψε ο δικος της που δουλευει και εχει κοψει τα εξω παντως πολυ καλη ,εκανε και διπλο για εξω βεβαια μιλαω παντα με μια Μονικα

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Ενημερωση σπο Πειραια: Στην Φιλωνος 19 5ος 2 μπαζα και 1 ψιλοκαλο (νταϊανα).Τα προικια 50+20 full. Στην Καραϊσκου 88 4ος 1 βουλγαρακι (ειρηνη) 1 ρωσακι (ηρα) και μια μαλλον αλβανη (ελσα) με φοβερα ποδια) Τα προικια τους 65+20 = 85. Μαλλον υπερτιμημενο ποσο απο τον σεριφη (λια) που ειναι αξιογαμιτο αλλα δεν....(τισ το εχω προτεινει 3 φορες με 100 γιουρια).

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
δε νομιζω οτι αυτο ειναι κανονας. μαλλον εξαιρεση θα ελεγα. σε 2-3 μαγαζια γινεται αυτο και στα 2 απ αυτα που εχω στο μυαλο μου, δεν το κοβουν αυτο, ακομη κι αν εισαι πελατης. ειναι πιστη πολιτικη των εν λογω καταστηματων..
Εγώ πάντως μια μέρα της το είπα της σερίφισσας σε μαγαζί που συχνάζω : Αν σε πιάσει βήχας και σήμερα την επόμενη θάρθω με σιρόπι. Ήταν μέσα στην κουζίνα με την υπόλοιπη συμμορία και έπεσε πολύ γέλιο. :dancing:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η ντανιελα τα κανειολα καιμε το παραπανω την εχω παρειπολλες φορες καιστο σπιτι με μιε φιλη της τη λιτσα.  καποιος συναφωνιστης ρωταει για τη γιαννα ειναι σαρκουδινου.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
γιατι φιλε ζερο οταν πας στο γιατρο σε νοιαζει η μουρη του η οι γνωσεις του θα σου απαντησει ο χοντρουλος κυριος της υποδοχης ταχα μου ταχα μου οτι καμουν μονο θεραπευτικο μασαζ......
αυτόν τον χοντρό τον ελεινό τον έχω κράξει 2 φορές face to face γιατί δεν μου εδειχνε τα τεμάχια.

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ καλη η Ντανιελα αρκει να σου αρεσουν οι αδυνατες.Αρκει να γνωριστειτε και θα σου ανοιχτει!
Τι λεει η γιαννα στη Σαρκουδινου?Την αφηνουν να κανει παιχνιδι η το μαγαζι ειναι δεν.

Επισκέπτης
Αδέλφια καλησπέρα !!

Πέρασα σήμερα κατά τις 2 από Μιχαλακοπούλου 99. Είχα πάει πρώτη φορά πριν δύο εβδομάδες και είχα φύγει, γιατί μου είχαν πει μόνο μασάζ. Σήμερα δεν έκανα κουβέντα και πήρα την Αλεξάνδρα. Η κοπέλα ήταν super και προχώρησε πέρα από το μασάζ, χωρίς να της κάνω κουβέντα. Εδωσα τα στάνταρ 50 και 20 έξτρα. Ηταν οκ οι τιμές ? Πάντως άξιζε τα λεφτά η φάση

Εμφάνιση υπηρεσίες;

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παιδια σε μασατζιδικο λοκος παιζει?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Υπάρχει καμιά καλή πληροφόριση για μιχαλακοπούλου 171?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom