Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Από επίσκεψη στο ίδρυμα της οδού Στουρνάρη 63, το ρόστερ έχει αλλάξει ελαφρώς αλλά το ίδρυμα φαίνεται ότι έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς παρά την αναφερόμενη επιδρομή των Βαρβάρων.
Πήρα τη Μάγια η οποία πλέον δουλεύει εκεί και είναι μια καλή επιλογή από τον χώρο των milf. Ιδιαίτερη μνεία χρήζει το "body to body" και το "tongue to body" μασάζ της. Το χειρομασάζ της είναι υποφερτό αλλά χωρίς ιδιαίτερη φαντασία. Οι έξτρα υπηρεσίες της είναι καλής ποιότητας, όπως έχουν αναφέρει πολλοί συναγωνιστές, όπως και το attitude απέναντι στον πελάτη/μασαζόφιλο/μπριζολοεξαρτημένο. Από εμφάνιση δεν είναι τίποτα το εξαιρετικό αλλά όλο το σετ (σώμα και πρόσωπο) είναι πάνω από το μέσο όρο.

Εντύπωση μου έκανε ένα πιπίνι, λίγο στρουμπουλό, με το όνομα Ειρήνη. Ξέρει κανείς αν είναι καλή;

Επίσης, ήταν εκεί και η ψηλόλιγνη ξανθιά milf που συστήνεται ως Ναταλί, για την οποία έγινε συζήτηση πρόσφατα. Από βυζί λέει τίποτα; Δεν μπόρεσα να αξιολογήσω, φορούσε ιατρική μπλούζα. Πάντως, μου θύμισε λίγο τη Ναταλί της Οικονόμου...

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδή αν έμενες ευχαριστημένος τί θα έδινες για μια εκτόνωση με λαβίδα; Με τέτοια συμπεριφορά ήταν λάθος για εμένα το 10€.

Χθεσινή μεσημεριανή επίσκεψη Μιχαλακοπουλου 99

Παρουσιάστηκαν όλες οι κορασίδες Σονια, Παολα, Αλεξάνδρα, Χριστίνα και μια Αφροδίτη (μάλλον ελληνίδα, μικρή γύρω στα 21-22)

Επέλεξα Πάολα λόγω εμφάνισης (είπα να μπριζολιασω ένα αξιοπρεπές μ..νι και αυτό ήταν μάλλον και το λάθος μου). Κοντοπουτανο ξανθό με κανονικό βυζί και για πολλά σκισίματα . 20 ετών μου είπε και ότι είναι από την Ιταλία

Όταν ξάπλωσα και πήγα να βγάλω την πετσέτα δεν με άφησε και στο δωμάτιο ήταν ψυχρή και αδιάφορη και το μασάζ μέτριο και το μόνο που με ρώτησε ήταν το όνομα μου ενώ σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας η συζήτηση άρχιζε από μένα.

Μετά από κάνα εικοσάλεπτο μασάζ της ξαναλέω να βγάλω την πετσέτα για να είναι πιο άνετα και μου ρίχνει πάλι Χ και αρχίζω να χαλιέμαι και αφού δεν είχε κάνει καμία νύξη για τίποτα άλλο.

Εν τω μεταξύ της λέω να ανάψει το κλιματιστικό γιατί έκανε κρύο και με έγραψε κανονικά

Σε μια ύστατη προσπάθεια μήπως αποκομίσω κάτι της λέω να γυρίσω και μπρούμυτα και μου λέει δεν χρειάζεται είσαι μια χαρά έτσι, και από μπροστά της λέω δεν θα μου κάνεις μασάζ…ε και με τα χίλια ζόρια γυρναω.

Και ενώ πέρναγε ο χρόνος και δεν έκανε καμία κίνηση ούτε ελεγε τίποτα της λέω δεν θα κάνουμε τίποτα περισσότερο και μου το έπαιζε ανήξερη και ότι δεν καταλάβαινε τι εννοούσα και μου λέει πως το ξέρω ότι κάνουμε τέτοια πράγματα και αλλά τέτοια και προσπαθούσε με υπεκφυγές γενικότερα να με αποφύγει και μου είπε ακόμη ότι αυτά που λένε γι αυτήν είναι ψέματα (χωρίς να της αναφέρω τίποτα απολύτως για αυτήν συγκεκριμένα)  και ότι αυτή δεν κάνει τίποτα παραπάνω.

Όταν τα λέγαμε όλα αυτά μου πεταει και το εξής «αι γιουζ ονλι μαι χαντς» οκ της κάνω «ντου μι α χανττζομπ». Δεν μιλούσε ελληνικά όπως καταλαβαίνετε.

Ύστερα από κάνα δυο λεπτά και ενώ είχα ξενερώσει πλήρως και είχα σταματήσει να της μιλαω και να διαπραγματεύομαι έστω και μια φραπεδια βγάζει την πετσέτα ξαφνικά και αφού τον κοιταει (!!!!!!!!!) για λίγα δευτερόλεπτα αρχίζει να με φραπεδιαζει, άφησε να την χουφτώνω ισα-ισα αλλά χωρίς να βγάλει τίποτα, σε έντονο ρυθμό και άτονα για να τελειώσω γρήγορα, όπως και έγινε, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ  ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου χάλασε την διάθεση και όλη την υπόλοιπη μέρα γενικότερα.
Το μαγαζί μου φαίνεται θέλει σκληρό μποϊκοτάζ και ιδίως η παολα

Ο χώρος στο δωμάτιο ήταν γενικά καθαρός και η συνέδρια διήρκεσε κάνα 35 λεπτο μαζί με το μπάνιο και έδωσα 60 + 10 (όταν ήταν να την πληρώσω αυτή με ρώτησε πόσα να κρατήσει γιατί δεν τα είχα ακριβώς και της είπα 60 και 10 για σένα … δεν ξέρω εάν έκανα καλά που της έδωσα τα 10 και ίσως να μπορούσα να το είχα αποφύγει )

Υ.Γ.1 Τελικά καλά κάνει η πλειοψηφία και πηγαίνει σε τρία – τέσσερα μαγαζιά στο κέντρο. 70 ευρώ είναι πολλά για πέταμα και ιδίως με τέτοια συμπεριφορά αφού σε αυτά τα μαγαζιά πηγαίνουμε καταρχήν για την μπριζόλα και όχι για μασαζ

Υ.Γ.2 Η ταρίφα για το μασάζ στο εν λογω μαγαζί δεν είναι 60 ή κάνω λάθος και μου πήρε παραπάνω;

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
φιλε sorry , αλλα ξερει καμια στα στοθντιο να δινει γλοσοφιλα ? διοτι με 60  -80 το εχει και αυτο συν οτι εισαι ποιο χαλαρος , αυτο το χτυπιμα της πορτας απο τιν τσατσα εαν εχεις αργισει μεσα με τρελενη , και τωρα τελευταια το χρησιμοποιουν αρξετα και στα στουντιο , δυστιχως !!!

Λεπτομέρειες από studios δεν ξέρω, (όσον αφορά γλωσσόφιλα κλπ).

Πηγαίνω στα μασατζίδικα γιατί πρώτα απ'όλα θέλω μασάζ και 99 φορές στις 100 το απαιτώ,
από κει και πέρα ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του, ανάλογα με το τι ζητάει,
αλλά θεωρώ μεγάλο λάθος να ξεκινάει κάποιος να πάει σε μασατζίδικο για να γαμήσει.

Όσον αφορά τα συνθηματικά (χτυπήματα πόρτας, ξερόβηχας κλπ.) παντού συμβαίνουν ΚΑΙ στα μασατζίδικα, απλά μαθαίνεις να μην δίνεις σημασία και εντάξει όταν πια γίνεις πελάτης σε ένα μαγαζί και σε μάθουν, τα κόβουν άσχετα αν αυτό είναι μασατζίδικο, μπουρδέλο ή studio.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Από χθεσινή κατάθεση στη Στουρνάρη 63 3ος όροφος.
Πήρα την Ελενίτσα την χοντρούλα από Γεωργία, εντάξει από εμφάνιση είπαμε χοντρούλα,
σε άλλους θα αρέσει, σε άλλους πάλι όχι, γλυκιά φατσούλα, ωραίο χαμόγελο και ένα βλέμμα όλο υποσχέσεις, τις οποίες και πραγματοποιεί μέχρι τελευταία........!!!!!!!!!
Ξεκινήσαμε με ένα πολύ καλό μασάζ σε ΟΛΟ το σώμα, χέρια, πόδια και συνεχίσαμε μ'ένα καταπληκτικό μασάζ στο κεφάλι (το πάνω).
Κατά τ'άλλα full πρόγραμμα με πάθος και συμμετοχή καθ'όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.
Χρόνος 50+ λεπτά (καθαρά στο δωμάτιο) κόστος 70€.
Ελενίτσα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ΥΓ. Η Ελενίτσα εκτός των άλλων, το "δουλεύει" το 70άρι 100%.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παιδια, η βικυ δουλευει ακομα στην στουρναρη? την ειδε κανενας?? :huh:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Επίσης, ήταν εκεί και η ψηλόλιγνη ξανθιά milf που συστήνεται ως Ναταλί, για την οποία έγινε συζήτηση πρόσφατα. Από βυζί λέει τίποτα; Δεν μπόρεσα να αξιολογήσω, φορούσε ιατρική μπλούζα. Πάντως, μου θύμισε λίγο τη Ναταλί της Οικονόμου...

Καλημέρα,
Η "Ναταλί " που είδες είναι όντως αυτή για την οποία έχει γίνει συζήτηση στο παρελθόν.
Ειναι Ρωσίδα και έχει κάνει παλιοτερα πέρασμα και απο Κομανούδη, Σινώπης.
Βυζί δεν έχει.
Κάνει όμως καλό μασάζ, είναι πρόσχαρή και ξηγημένη κοπέλα.

Καμία σχέση με την Ναταλί της Οικονόμου...
Η Ναταλί της Οικονόμου έχει ανοίξει δικό της επίτης Πατησίων στο ύψος της ΑΣΟΕΕ και δουλέυει μόνη της. Δυστυχώς δεν θυμάμαι νούμερο...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα,
Η "Ναταλί " που είδες είναι όντως αυτή για την οποία έχει γίνει συζήτηση στο παρελθόν.
Ειναι Ρωσίδα και έχει κάνει παλιοτερα πέρασμα και απο Κομανούδη, Σινώπης.
Βυζί δεν έχει.
Κάνει όμως καλό μασάζ, είναι πρόσχαρή και ξηγημένη κοπέλα.

Καμία σχέση με την Ναταλί της Οικονόμου...
Η Ναταλί της Οικονόμου έχει ανοίξει δικό της επίτης Πατησίων στο ύψος της ΑΣΟΕΕ και δουλέυει μόνη της. Δυστυχώς δεν θυμάμαι νούμερο...

Καλημέρα φίλε Zero, ευχαριστώ.

παιδια, η βικυ δουλευει ακομα στην στουρναρη? την ειδε κανενας?? :huh:

Εκεί είναι, φίλε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εκει επρεπε να σηκωθεις να φυγεις αδερφε
αν της το κανουν μια δυο φορες -να φυγουν στο τεταρτο- θα σου πω εγω πως χανεται το
"υφακι" που διατηρουν μερικες-μερικες
μαγκες αν στο τεταρτο ψυλλιαζεστε κατι τετοιο δινετε ενα 20ρικο και το καπελακι σας στραβα
σωστος ο ιβλης..

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ τα μασατζίδικα είναι για ΜΑΣΑΖ και Ο,ΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ....
σωστο κι αυτο, με τη διαφορα οτι τα μασατζιδικα ΠΟΥ ΓΑΜΑΣ ειναι και για μασαζ και για μπριζολίδια..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε sorry , αλλα ξερει καμια στα στοθντιο να δινει γλοσοφιλα ? διοτι με 60  -80 το εχει και αυτο συν οτι εισαι ποιο χαλαρος , αυτο το χτυπιμα της πορτας απο τιν τσατσα εαν εχεις αργισει μεσα με τρελενη , και τωρα τελευταια το χρησιμοποιουν αρξετα και στα στουντιο , δυστιχως !!!
για να μην αναφερουμε οτι με 70-80 ευρω, ΔΕΝ ξεπερνας τα 20 λεπτα σε στουντιο. ουτε να αναφερουμε το μπανιο που μπορεις να κανεις πριν+μετα κλπ κλπ..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Όσον αφορά τα συνθηματικά (χτυπήματα πόρτας, ξερόβηχας κλπ.) παντού συμβαίνουν ΚΑΙ στα μασατζίδικα, απλά μαθαίνεις να μην δίνεις σημασία και εντάξει όταν πια γίνεις πελάτης σε ένα μαγαζί και σε μάθουν, τα κόβουν άσχετα αν αυτό είναι μασατζίδικο, μπουρδέλο ή studio.
δε νομιζω οτι αυτο ειναι κανονας. μαλλον εξαιρεση θα ελεγα. σε 2-3 μαγαζια γινεται αυτο και στα 2 απ αυτα που εχω στο μυαλο μου, δεν το κοβουν αυτο, ακομη κι αν εισαι πελατης. ειναι πιστη πολιτικη των εν λογω καταστηματων..

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ξερετε μηπως αν η γιαννα (πρωην οριμου πρωην αχιλλεως)δουλευει στη Σαρκουδινου?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

SPORT2000

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε παιδιά, κάποιος συναγωνιστής που έχει πάει τώρα τελευταία στη Λέκκα να μας πει τι παίζει;

Πάντως το 60αρη στη Λέκκα είναι παρελθόν (για το μασάζ 1 ώρας).

75 ευρω η μια ωρα
60 ευρω η μιση ωρα

edit giorgospapa: τροποποιηση κεφαλαιων χαρακτηρων. παληκαρι κανε εναν κοπο και διαβασε τους κανονες λειτουργιας του φορουμ.

ευχαριστω..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
75 ευρω η μια ωρα
60 ευρω η μιση ωρα

edit giorgospapa: τροποποιηση κεφαλαιων χαρακτηρων. παληκαρι κανε εναν κοπο και διαβασε τους κανονες λειτουργιας του φορουμ.

ευχαριστω..

τις κοπέλες γιατί δεν αφήνεται να τις δούμε πρίν πληρώσουμε αγαπητέ κύριε?
γουρούνι στο σακί θα πάρουμε?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ουδεις ασφαλτος (ατζελα δημητριου)
δλδ παπα μου 45΄ μασαζ με 30 ευρω?
τα τεμαχια τι λενε?
εχω καιρο να παω. επισης, δεν ξερω αν ισχυει ακομη, η τιμη των 30 ευρω/45 λεπτα ίσχυε μονο για σαβατοκυριακα. μεσοβδομαδα επαιζε στα 40 ευρω..

edit: εννοειται πως το μαγαζι ειναι α-μπριζολο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom