λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
παιδια σε μασατζιδικο λοκος παιζει?
Αν δεν παιζει εκει που ειναι μεσ τα λαδια που να παιζει?????παιδια σε μασατζιδικο λοκος παιζει?
Αν δεν παιζει εκει που ειναι μεσ τα λαδια που να παιζει?????παιδια σε μασατζιδικο λοκος παιζει?
Υπάρχει καμιά καλή πληροφόριση για μιχαλακοπούλου 171?
Εμφάνιση υπηρεσίες;
Ναι αλλα πως να το βολεψεις πανω στο φορειο??? μια φορα στο 63 μα βαλανε στο δωματιο με τον καναπε και το φχαριστιθηκα......παιζει
και Σολωμού 54, και Σολωμού 59, και Στουρναρη 63 έχουν αναφερθέι τα περισσότερα κρούσματα
Ναι αλλα πως να το βολεψεις πανω στο φορειο??? μια φορα στο 63 μα βαλανε στο δωματιο με τον καναπε και το φχαριστιθηκα......
η σαρκαδινου ειναι μπριζολερη και η γιαννα ειναι στα οπα τηςΠολυ καλη η Ντανιελα αρκει να σου αρεσουν οι αδυνατες.Αρκει να γνωριστειτε και θα σου ανοιχτει!
Τι λεει η γιαννα στη Σαρκουδινου?Την αφηνουν να κανει παιχνιδι η το μαγαζι ειναι δεν.
καλημερα πριν μερικα ποστ αναφερθηκε κατι για την τζουλι πρωιν στουρναρη οτι εθεαθη καπου αλλου εχουμε τιποτα νεοτερο ειμαι φαν γιαυτο
οχι..καλλιρόης 48 και φρατζή είναι το λεγόμενο φρατζή 4?
καλλιρόης 48 (το μουνί της Καλλιρόης που λένε) είναι το Καλλιρόης 48.καλλιρόης 48 και φρατζή είναι το λεγόμενο φρατζή 4?
καλλιρόης 48 και φρατζή είναι το λεγόμενο φρατζή 4?
είναι επί της Φραντζή 4 και Καλλιρόης γωνία.οχι το λεγομενο φρατζη 4 ειναι καλλιροης και μιχαλακοπουλου γωνια..
καλλιρόης 48 και φρατζή είναι το λεγόμενο φρατζή 4?
καλημερα πριν μερικα ποστ αναφερθηκε κατι για την τζουλι πρωιν στουρναρη οτι εθεαθη καπου αλλου εχουμε τιποτα νεοτερο ειμαι φαν γιαυτο
Εγώ το είπα και από τότε έχω λάβει 4-5 pm για το ίδιο θέμα...καποιος ειπε για Πατησιων 131,
το γραφω με καθε επιφυλαξη ;)
Εγώ το είπα και από τότε έχω λάβει 4-5 pm για το ίδιο θέμα...
Για να ξεκαθαρίσω λοιπόν εγώ πήρα μια Τζέσι - Τζέσικα απο Πατησίων η οποία ήταν η απόλυτη ξεπέτα. Δ Ε Ν την συστήνω. Αυτή η ίδια μου είπε ότι δούλευε στο Στουρνάρη 63 ως Τζουλι ή Τζούλια. Αυτό μεταφέρω και εγώ. Δεν ξέρω αν είναι η ίδια που ψάχνεται καθώς την Τζούλι ή Τζούλια από Στουρνάρη δεν την ήξερα ποτέ...
περιγραφη της
ξανθια βαμμενη,κοντουλα,εξτρα πιασιματα...