You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Από σημερινή επίσκεψη, Μάρνης 28 5ος όρ. έχουμε:
1ον. Ο συνάδελφος που ξέχασε το σφουγγαράκι του (χρώμα μπλε άσπρο) στο δωμάτιο με το ντουζ να παρουσιαστεί άμμεσα
2ον. Μετά κι από την σημερινή εμπειρία μου με Γεωργιανή, έχω πάρει τρεις, την Ελενη από Στουρνάρη 63 και τις Μάγια και Αννα από Μάρνης 28
(αχ! Αννούλα......Αννούλα......!!!!!! )
έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως είναι υπέροχες γυναίκες και ξέρουν κι από καλή κουζίνα ;) ;) ;) ;) ;)
Λοιπόν σήμερα είχα ένα δίλημμα (ευχάριστο δίλημμα) πια να διαλέξω ανάμεσα στη γυναικάρα Άννα και στο νυμφίδιο Θεοδώρα, τελικά πήρα την Άννα από Γεωργία, δυό μέτρα μούναρος με
άρα, μπουτάρες, άρες φυσικές 3άρες+, είχε και λίγο μπακούλα βέβαια, αλλά δεν μ'ενόχλησε καθόλου και όμορφο πρόσωπο, όπως μου αρέσει, με χειλάρες, υπέροχα μάτια κι ένα πολύ ζεστό χαμόγελο
(αχ !Αννούλα......Αννούλα......!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*)
Από μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο που όμως είχε body to body με τις άρες της σε όλο το σώμα, φιλιά και χάδια παντού, "πνευστό" εξαιρετικό, υγρό και πολύ βαθύ, μα πάρα πολύ βαθύ, δεν μπορεί να τον κρατήσει πολύ ώρα στα βαθιά αλλά παίρνει την κατάλληλη θέση και τον εξαφανίζει όλον με τη μία και μέσα σ'όλα αυτά, πυκνά συχνά, είχαμε και περιποίηση @@.
Η μπριζολίτσα από τις καλύτερες που έχω φάει ζουμερή και σφιχτή με ταυτόχρονα φιλιά και χάδια καθ'όλη τη διάρκεια του γεύματος (βόλευε και η στάση βέβαια).
Μια από τις καλύτερες gfe εμπειρίες που είχα ποτέ.
Αχ! Αννούλα........Αννούλα........ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΥΓ. Ναι ξέρω πάλι στο κέντρο πήγα, αλλά τι να κάνω, δουλεύω δίπλα.
1ον. Ο συνάδελφος που ξέχασε το σφουγγαράκι του (χρώμα μπλε άσπρο) στο δωμάτιο με το ντουζ να παρουσιαστεί άμμεσα
2ον. Μετά κι από την σημερινή εμπειρία μου με Γεωργιανή, έχω πάρει τρεις, την Ελενη από Στουρνάρη 63 και τις Μάγια και Αννα από Μάρνης 28
(αχ! Αννούλα......Αννούλα......!!!!!! )
έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως είναι υπέροχες γυναίκες και ξέρουν κι από καλή κουζίνα ;) ;) ;) ;) ;)
Λοιπόν σήμερα είχα ένα δίλημμα (ευχάριστο δίλημμα) πια να διαλέξω ανάμεσα στη γυναικάρα Άννα και στο νυμφίδιο Θεοδώρα, τελικά πήρα την Άννα από Γεωργία, δυό μέτρα μούναρος με
άρα, μπουτάρες, άρες φυσικές 3άρες+, είχε και λίγο μπακούλα βέβαια, αλλά δεν μ'ενόχλησε καθόλου και όμορφο πρόσωπο, όπως μου αρέσει, με χειλάρες, υπέροχα μάτια κι ένα πολύ ζεστό χαμόγελο
(αχ !Αννούλα......Αννούλα......!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*)
Από μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο που όμως είχε body to body με τις άρες της σε όλο το σώμα, φιλιά και χάδια παντού, "πνευστό" εξαιρετικό, υγρό και πολύ βαθύ, μα πάρα πολύ βαθύ, δεν μπορεί να τον κρατήσει πολύ ώρα στα βαθιά αλλά παίρνει την κατάλληλη θέση και τον εξαφανίζει όλον με τη μία και μέσα σ'όλα αυτά, πυκνά συχνά, είχαμε και περιποίηση @@.
Η μπριζολίτσα από τις καλύτερες που έχω φάει ζουμερή και σφιχτή με ταυτόχρονα φιλιά και χάδια καθ'όλη τη διάρκεια του γεύματος (βόλευε και η στάση βέβαια).
Μια από τις καλύτερες gfe εμπειρίες που είχα ποτέ.
Αχ! Αννούλα........Αννούλα........ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΥΓ. Ναι ξέρω πάλι στο κέντρο πήγα, αλλά τι να κάνω, δουλεύω δίπλα.
Συνάδελφε πολύ καλή επιλογή η Λόλα.......!!!!!!!!!
Ακολουθεί ενημέρωση από Σολωμού 59 1ος όροφος (Μελινόσπιτο)
Μετά κι από παρότρυνση του φίλτατου Iblis, πήρα το μωρό από Ρωσία την Λόλα, η μικρή είναι πάρα πολύ καλή, ψηλή, ξανθιά, με όμορφο πρόσωπο, πολύ ωραία μάτια, ΚΟΡΜΑΡΑ, με 2άρια , σφιχτό και καλλίγραμμα μακριά πόδια.
Το μασάζ που κάνει είναι από καλό έως πολύ καλό (πάντα για τις απαιτήσεις μου)
Το υπόλοιπο πρόγραμμα το χαρακτηρίζει το υψηλό επίπεδο "πνευστών" που μας έχουν συνηθίσει
οι κορασίδες στο Μελινόσπιτο, μπριζολίτσα προσφέρεται, αλλά.........., όπως προείπα στο Μελινόσπιτο, τα "πνευστά" κάνουν την διαφορά, με περιποίηση @@ και CIM.
Full πρόγραμμα 45 λεπτών 70€.
Πηγα στο μελινοσπιτο και στην υποδοχη ηταν η Μελινα
Της ειπα πως εχω ξαναπαει πωσ πηρα την Αμανατα και δεν μου αρεσε γιατι γιατι απο μασαζ
ηταν οποτε της λεω να περασουμε μαζι(δεν την εχω δοκιμασει)
περιμενω ραντεβου μου λεει , τοτε τη δεσποινα της λεω ,ειναι απασχολημενη λεει.
Θες να δεις τισ αλλες κοπελες ,κανουν καλο μασαζ
Βλεπω τις αλλες και διαλεγω τη Λολα που ειναι πραγματικα πολυ ωραιο παιδι
Περναω στο δωματιο κανω μπανιο και ερχεται η Λολα
Της εξηγω πως θελω και μασαζ
Αρχιζει μασαζ και ηταν σα να πλεκει αργαλιο, πηγαινε πανω κατω με ταχυτητα και οχι
αργα σε καθε σημειο. Μαλακιες λεω μεσα μου 10 λεπτα το που να κανει ετσι μασαζ
Σε 12 λεπτα μου λεει να γυρισω απο την αλλη.
Σκεφτηκα μηπως κανει μασαζ απο μπροστα αλλα
Αρχισε το πνευστο ομολογουμενως πολυ καλο με γλυψιμο στις μπαλες.
Αφου το λαδωμα της λαδοκολας διηρκεσε 12 λεπτα θα φαω τη μπριζολα μου πολυ αργα
σκεφτηκα , κρατηθηκα να μην τελειωσω και την για 25 λεπτα περιπου
σε διαφορες στασεις χωρις να εχει αντιρηση(κουλουρι δεν δινει), για να κλεισω
τουλαχιστον πανω απο μιση ωρα συνολο συνεδριας.
Γενικο συμπερασμα , η Λολα για οσους θελουν μονο να μαμησουν ειναι πολυ καλη
και προθυμη, αλλα για οσους θελουν και μασαζ δεν συστηνεται.
Υσ. πληρωσα 80 ευρω(τοσα μου ζητησε) ,ειχα καιρο να παω και δεν ηξερα αν ειναι 80 η
70 , πιο πανω καποιοι φιλοι λενε για 70 .Τελικα ποσο παει στο εν λογω ιδρυμα ?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.129
- Πόντοι
- 42.697
70 ευρώ είναιΥσ. πληρωσα 80 ευρω(τοσα μου ζητησε) ,ειχα καιρο να παω και δεν ηξερα αν ειναι 80 η
70 , πιο πανω καποιοι φιλοι λενε για 70 .Τελικα ποσο παει στο εν λογω ιδρυμα ?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Συνάδελφε αν εννοείς την Μαίρη από την Αρμενία την μελαμψή, το έκοψε το άθλημα, παντρεύτηκε.......!!!!!!!! (Το ξέρω από πρώτο χέρι)
δοξα τω θεω!Γλιτωσαμε απο δαυτη!ουφ....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Πήρα την Αγκάτα (Πολωνή) και πέρασα καλά. Υπομονετική και καυλόφατσα.
η αγκατα ειναι η νταρντανα ψηλη μελαχροινη πολωνη καυλοφατσα με το τρομερο κορμι?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Πάτερ μου η Λάνα΄από Λέκα, ή όπως αλλιώς τη λένε τώρα είναι ακόμη εκεί ?
την ειχα πετυχει στη θησεως 31 καλλιθεα κατα το πασχα,αλλα μετα την εκανε...νομιζω ειχε παει σε καποιο ιδρυμα του πειραια.Δεν την εχω ξαναπετυχει πουθενα παντως.Δεν νομιζω να γυρισε λεκκα,καπου αλλου θα βρισκεται.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ναι μια ιταλίδα στο Δυρράχειο
ειναι αυτο που λεμε...τί λωζανη τί κοζανη!
Ναι , όμως ξαναπήγες στα μπάζα ενώ έχεις φάει πόρτα μια φορα .δεν υπάρχουν αλλα μασατζίδικα στην Αθηνα ?Από τι είδα μια λίστα εδώ,100 υπάρχουνε ...Αγόρι μου και μην τσατίζεσαι .Αν θες σώνει και καλά να γαμήσεις ,τραβα σε κάνα μπουρδέλο να ξεφουσκώσεις τα αρχίδια σου
Διαβασε και κανα ποστ πιο πίσω ακεκδιηγητε ξερόλα. Και αν θελω να γαμήσω νομίζω ότι θέλω τη συμβουλή σου χατζηπαπάρα.
Αλλα ναι από οτι φαίνεται εσυ μόνο σε μπουρδέλα μπορείς να γαμήσεις. Ή μήπως τρως πόρτα και εκει?
Τελοσπάντων πόλυ μελάνη σπατάλησα για ένα πρωτόζωο σαν και σενα.
Πάλι καλά φίλε που δεν έχασες τα λεφτά σου πάλι..τώρα για το Ζανόσπιτο τι να σου πω φταίει που σε έχουν πάρει με στραβό μάτι; φταίει η Εβελίνα που δεν έχει εξεικοιωθεί; έχει αλλάξει κάτι στο μαγαζί; Δε μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα..αλλά αφού πήγες στο Μελινόσπιτο και έφαγες, τέλος καλά όλα καλά...γράψε όμως δυο κουβέντες πως πέρασες με αυτή τη Λόλα και πως το παιξες και έφαγες με τη πρώτη, μόνο στις αρνητικές εμπειρίες είσαι αναλυτικός... ;)
Ναι φίλε σόρυ έχεις δίκιο.Μόνο στα αρνητικά είμαι αναλυτικός.
Για τη Λόλα πάντως με κάλυψαν άλλοι συνάδελφοι. Να επιβεβαιώσω και έγω ότι το μασάζ της δε λέει τίποτα αλλα από τα υπόλοιπα είναι πολυ καλή. Φοβερά πνευστα και τελείωμα με COB.
Λοιπόν τώρα πως έφαγα εκει με την πρώτη:
Εχει πλάκα.Ημουν αρκετά κουλ με τη Μελίνα στην υποδοχή.Της είπα και έγω ότι έχω ακούσει για αυτήν και τη Δέσποινα.Μου λεεί ότι η Δέσποινα θα αργήσει να έρθει και ότι η ίδια έχει ραντεβού και δεν μπορεί τώρα.Δοκιμασε μου λέει μια από τις κοπέλες.Οκ λέω συγκαταβατικά θα δοκιμάσω τη Λόλα.
Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο, γδύνομαι και την περιμένω.
Μόλις μπαίνει μέσα δε βάζω την πετσέτα απλώς ξαπλώνω μπρούμυτα.αρχίζει το μασαζ και μετά από λίγη ώρα αρχίζω το χούφτωμα.αυτή έιχε ήδη αρχίσει τις ερωτήσεις από που μας έμαθες και τα λοιπά χώρίς όμως να διαμαρτύρεται για το χούφτωμα.Της σκάω λοιπόν το παραμύθι ότι ειμαι πελάτης στη Ζανα και ότι αυτη με έστειλε προς τα έδω.
Και τελικά φάγαμε το ωραίο γεύμα.
Pirfore τη στρατηγική αυτη μάλλον από εσένα την έκλεψα. Να σαι καλά αν και φαινόταν από την αρχή το θέμα ότι πηγαίναμε για γεύμα.
Παράθεση από: clive75 στις χθες στις 01:18
Να πανα γαμηθεί λοιπόν το ζανόσπιτο. Αμα είναι να πας 100 φορές για να μαμίσεις μια ψυχασθενή πας και έξω στο real life που ειναι γεματο απο αυτές.
Φοβερή αλήθεια δεν είπα εδω Πάτερ??
Να πανα γαμηθεί λοιπόν το ζανόσπιτο. Αμα είναι να πας 100 φορές για να μαμίσεις μια ψυχασθενή πας και έξω στο real life που ειναι γεματο απο αυτές.
Φοβερή αλήθεια δεν είπα εδω Πάτερ??
Επισκέπτης
Ναι φίλε σόρυ έχεις δίκιο.Μόνο στα αρνητικά είμαι αναλυτικός.
Για τη Λόλα πάντως με κάλυψαν άλλοι συνάδελφοι. Να επιβεβαιώσω και έγω ότι το μασάζ της δε λέει τίποτα αλλα από τα υπόλοιπα είναι πολυ καλή. Φοβερά πνευστα και τελείωμα με COB.
Λοιπόν τώρα πως έφαγα εκει με την πρώτη:
Εχει πλάκα.Ημουν αρκετά κουλ με τη Μελίνα στην υποδοχή.Της είπα και έγω ότι έχω ακούσει για αυτήν και τη Δέσποινα.Μου λεεί ότι η Δέσποινα θα αργήσει να έρθει και ότι η ίδια έχει ραντεβού και δεν μπορεί τώρα.Δοκιμασε μου λέει μια από τις κοπέλες.Οκ λέω συγκαταβατικά θα δοκιμάσω τη Λόλα.
Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο, γδύνομαι και την περιμένω.
Μόλις μπαίνει μέσα δε βάζω την πετσέτα απλώς ξαπλώνω μπρούμυτα.αρχίζει το μασαζ και μετά από λίγη ώρα αρχίζω το χούφτωμα.αυτή έιχε ήδη αρχίσει τις ερωτήσεις από που μας έμαθες και τα λοιπά χώρίς όμως να διαμαρτύρεται για το χούφτωμα.Της σκάω λοιπόν το παραμύθι ότι ειμαι πελάτης στη Ζανα και ότι αυτη με έστειλε προς τα έδω.
Και τελικά φάγαμε το ωραίο γεύμα.
Pirfore τη στρατηγική αυτη μάλλον από εσένα την έκλεψα. Να σαι καλά αν και φαινόταν από την αρχή το θέμα ότι πηγαίναμε για γεύμα.
Μπράβο ωραία το παιξες Εντάξει αρκούσε ότι ξέρεις την Ζάνα μη τη κάψουμε ότι στέλνει πελάτες και σε άλλο μαγαζί..να το διαβάσει καμια μάνατζερ ;)
καλησπερα σας παρακολουθω καιρο προτη φωρα που γραφω.βλεπω οτη πευτει πολυ "διαφημηση" ξερω το μαγαζι αυτο,κεντρο και νοτια προαστια. λια ειναι στα 25 ηταν θ.79 καλληθεα η μαζει με την"βουλγαρα"ειρηνη σε ξανθο τοτες που περαςε το τεστ στα ελληνικα η ηρα ναι καλη ελεος η ανιτα αδιαφορη!? δεν ξερω πος μερικοι τα βλεπουν ολα τουμπα? ο.κ "θεμα γουστου". ρωτω τους πραγματικους τη παιζει βορ.προαστια χαλανδρι και μαρουσι?
καλως ορισες και καλη συνεχεια!
λιγο μπερδευτικο το μνμ , αλλα οι γνωστες ελπιζω να καταλαβουν.
προσωπικα οχι ευκολο να κατανοησω ακριβως τι θες να πεις...
τις λιστες τις ειδες?
λιγο μπερδευτικο το μνμ , αλλα οι γνωστες ελπιζω να καταλαβουν.
προσωπικα οχι ευκολο να κατανοησω ακριβως τι θες να πεις...
τις λιστες τις ειδες?
καλησπερα σας παρακολουθω καιρο προτη φωρα που γραφω.βλεπω οτη πευτει πολυ "διαφημηση" ξερω το μαγαζι αυτο,κεντρο και νοτια προαστια. λια ειναι στα 25 ηταν θ.79 καλληθεα η μαζει με την"βουλγαρα"ειρηνη σε ξανθο τοτες που περαςε το τεστ στα ελληνικα η ηρα ναι καλη ελεος η ανιτα αδιαφορη!? δεν ξερω πος μερικοι τα βλεπουν ολα τουμπα? ο.κ "θεμα γουστου". ρωτω τους πραγματικους τη παιζει βορ.προαστια χαλανδρι και μαρουσι?
Μπίλι η Αγκάτα δεν είναι η καυλόφατσα η μελαχρινή αυτή την λένε Βίκυ αν θυμάμαι καλά.η αγκατα ειναι η νταρντανα ψηλη μελαχροινη πολωνη καυλοφατσα με το τρομερο κορμι?
η αγκατα ειναι η νταρντανα ψηλη μελαχροινη πολωνη καυλοφατσα με το τρομερο κορμι?
Ακριβώς η Πολωνή καυλόφατσα !!!
Παπαγιώργη θα ήθελα την βοήθεια σου σχετικά με το ίδρυμα στην Ποσειδώνος 67 δίπλα από Βασιλόπουλο. Δουλεύει μία καυλιάρα μελαχρινή πολύ πρόστυχο μωρό σχετικά κοντούλα με ωραίο κορμάκι απ'ότι διέκρινα. Αξίζει να την τιμήσω λέει και τι, αν έχεις δοκιμάσει.Thx προκαταβολικά.
Έχω την εντύπωση φίλε γιατρέ ότι η καυλόφατσα που λέει ο Μπίλ είναι μία με μεγάλα βυζιά και λέγεται Βίκυ. Με κάθε επιφύλαξη όμως γιατί ίσως κάνω λάθος.Ακριβώς η Πολωνή καυλόφατσα !!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66