Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Συναγωνιστή μ αυτά που λες θα μας κάνεις να κατηφορίσουμε πάλι Μελινόσπιτο... Τι προελεύσεως είναι η Λόλα σου πε; Σώμα αδύνατη; Όπως φαίνεται πάει να φτιάξει ντριμ τιμ η Μελίνα  :boobies:

......... είναι από Ρωσία και είναι αδύνατη, όπως είχε πει και ο Iblis,
το σώμα της Λόλας είναι σαν της Μάρσι (από Στουρνάρη 63) με τη Μάρσι ένα κλικ καλύτερη.
Τα  :boobies: :boobies: :boobies: κάνουν τη διαφορά........!!!!!!!! ;) ;) ;)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
περιπου 1200 σελίδες (χωρίς να μπορω να τις διαβασω ολες φυσικα) αναφερεστε ολοι για τα συγκεκριμενα θεραπευτηρια. δηλαδη αλλα οπως μιχαλακοπουλου 99, choco spa, κηφισιας 12 ή και άλλα δεν υπαρχουν ή δεν σας ενδιαφέρουν?φυσικά με 1200 σελίδες αναφερομενοι ολοι σε αυτα τα 2 λογικο ειναι να κανετε διαφημιση και απο εκει και  περα οι κοπελες να εχουν δει τη φαση αλλιως. οχι οτι φταινε αυτες αλλα οταν γινεται το αδιαχωρητο σε αυτα τα μαγαζια οι κοπελες πραττουν αναλογα. εξυπνες ειναι

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
περιπου 1200 σελίδες (χωρίς να μπορω να τις διαβασω ολες φυσικα) αναφερεστε ολοι για τα συγκεκριμενα θεραπευτηρια. δηλαδη αλλα οπως μιχαλακοπουλου 99, choco spa, κηφισιας 12 ή και άλλα δεν υπαρχουν ή δεν σας ενδιαφέρουν?φυσικά με 1200 σελίδες αναφερομενοι ολοι σε αυτα τα 2 λογικο ειναι να κανετε διαφημιση και απο εκει και  περα οι κοπελες να εχουν δει τη φαση αλλιως. οχι οτι φταινε αυτες αλλα οταν γινεται το αδιαχωρητο σε αυτα τα μαγαζια οι κοπελες πραττουν αναλογα. εξυπνες ειναι

Συνάδεφε έχεις δίκιο 100%,κι εγώ έχω αναρωτηθεί πολλές φορές τι γίνεται
με τα άλλα "θεραπευτήρια", μία εξήγηση είναι πως εδώ μέσα έχουμε πάρα πολλούς "παρτάκηδες" :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: και φυσικά όπως και να το κάνουμε το κέντρο είναι πιο έυκολα και πιο γρήγορα προσβάσιμο από τους περισσότερους από εμάς :grin: :grin: :grin:

Πάντος κι εγώ πιστεύω πως για καλό δικό μας θα πρέπει από τη μία να "απλωθούμε"
και εκτός κέντρου κι από την άλλη να γράφονται περισσότερες ενημερώσεις
και για τα άλλα μασατζίδικα γιατί ως γνωστόν το μονοπώλιο δεν οφέλησε ποτέ κανέναν ;) ;) ;)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945

Έχεις την καλοσύνη να μας πεις για κάνα άλλο; Κι εγώ βαρέθηκα να διαβάζω για τα ίδια.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Έχεις την καλοσύνη να μας πεις για κάνα άλλο; Κι εγώ βαρέθηκα να διαβάζω για τα ίδια.
εγω προσωπικα παντα επισκεπτομουν αυτο στη μιχαλακοπουλου 99 λογω και οτι εναι κοντα σε μενα.παντως ΠPOΣΩΠIKA(το τονιζω αυτο γιατι καποιοι αμεσως λενε "φιλε διαφημιζεις ααυτο")εμενα ευχαριστημενος.βασικα υπαρχει και αναλογο thread για το συγκεκριμενο αν και δεν νομιζω οτι τα thread σε βοηθανε αφου αν δεν το επισκεφθεις δεν θα εχεις ο ιδιος αποψη.τελειωνοντας να πω οτι (γνωμη μου παντα) προσωπικα πηγαινω μονος μου βλεπω και αναλογως πρατω. αν και στα μασαζ ποτε δεν θα βρεις τον μουναρο αλλα ρε φιλε να ειναι καποια εστω που βλεπετε οχι επειδη γαμιεται και ειναι σαν σακουλα να μπω μονο και μονο γιανα γαμησω η να μου παιξει μια μαλακια. δινω και λιγοτερα και γαμαω πολυ καλυτερα μουνια απο αυτες. EΠANAΛAMBANΩ γνωμη μου παντα για αποφυγη παρεξηγησεων

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
.........από τη μια πιάσανε πολύ χρήμα και το καβαλήσανε το καλάμι.......!!!!!!!
.........από την άλλη αφού υπάρχουν κάποιοι που πάνε και περιμένουν και πάνω από μισή ώρα καλά κάνουν και ξεπετάνε κόσμο.......!!!!!!!

Ζανούλα, το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην "κορυφή" το δύσκολο είναι να μείνεις στη "κορυφή", φιλικά στο λέω, άσχετα που δεν θα με ξαναδείς, ο πιο εύκολος δρόμος είναι από το ρετιρέ στο υπόγειο........!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

Όχι φίλε μου, με την Καίτη, άσχετα αν έχω να πάω πολύ καιρό, δεν έχω κανένα πρόβλημα,
η Καίτη είναι επαγγελματίας 100%, άσχετα αν κάποιες κοπέλες κάνουν του κεφαλιού τους και ξεπετάνε πελάτες, σ'αυτές έχω ρίξει μαύρο, η Καίτη ΚΑΙ στα ραντεβού της είναι ΑΨΟΓΗ.

ΥΓ. Για του νέους αναφερόμαστε στη Καίτη (αφεντικό) στη Στουρνάρη 63 3ος όροφος.

ΥΓ.2. Το μόνο μαύρο που έχω ρίξει σε μαγαζί είναι στο Ζανόσπιτο, Σολωμού 54 6ος όροφος.

αψογος σε ολα ο ggxxx..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επισης, βρε παληκαρια, ας γραφουμε ολοκληρες τις διευθυνσεις. δεν ειναι πια και τοοοοοσος κοπος. τα νεα παληκαρια που διαβαζουν το θρεντ δεν καταλαβαινουν τί και πού. εδω εγω και μερικες φορες πρεπει να παω πισω καποια ποστ ή και καποιες σελιδες για να πιασω τον ειρμό της συζητησης και να καταλαβω για ποιο μαγαζι γινεται καποια κουβεντα.
ακομη, αν σε καποια ποστ βλεπετε τροποποιησεις, αυτες αφορουν συμπληρωση διευθυνσεων..

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :woldman:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
τσεκαρετε στη μονης προδρομου 6, οχι τα μπαζα, αλλα τη ρωξανη, περιπου 30άρα με οψη early milf, μελαχροινη και εμφαση στα πέδιλά της..
Πάτερ μου η Λάνα΄από Λέκα, ή όπως αλλιώς τη λένε τώρα είναι ακόμη εκεί ?

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Ερώτημα προς τους πολύ έμπειρους και με μεγάλη προϋπηρεσία στον χώρο. Ποιά μασατζού διαθέτει πολύ ωραία πόδια, πατούσες και βερνικωμένα δακτυλάκια για σχετική περιποίηση?  Είχατε καμιά σχετική εμπειρία.   Είμαι πολύ φαν του είδους.
Τα καλύτερα που έχω συναντήσει πρόσφατα τα έχει μία ρωσίδα Milf,ψηλή μελαχροινή καρέ μαλάκι, στη Λέκκα . Πρώην αθλήτρια στο άλμα εις ύψος. Θεϊκά πόδια. Ξεχνάω το όνομα της.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Λοιπον μαγκες, επειδη στο συγκεκριμενο μαγαζι ειμαι αρκετο καιρο πελατης, λογω αποστασης , εχει ανανεωθει αρκετα και χθες ειχε την ηρα 30+ (σταθερη αξια )απο αγια πετρουπολη) με γαματο μασαζ, την ειρηνη μελαχρινο 23 απο βουλγαρια με απταιστα ελληνικα και την αννιτα επιεικως αδιαφορο.Ολες κανουν full προγραμμα (60+25=85) απο την πρωτη φορα, αρκει να μη ψαρωσεις στον σεριφη που ανοιγει (λια , ξανθο γαμευσιμο και ιδιαιτερα νεα για αυτη την θεση, περιπου 30). Την περασμενη εβδομαδα ειχε και 2 milfares 45+ με τεραστια βυζια για τους λατρεις. Χθες δεν υπηρχαν και το μειον ειναι οτι κλεινει στις 19:00..αυτα..
Για ποιό μαγαζί μιλάτε σύντροφοι ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπον μαγκες, επειδη στο συγκεκριμενο μαγαζι ειμαι αρκετο καιρο πελατης, λογω αποστασης , εχει ανανεωθει αρκετα και χθες ειχε την ηρα 30+ (σταθερη αξια )απο αγια πετρουπολη) με γαματο μασαζ, την ειρηνη μελαχρινο 23 απο βουλγαρια με απταιστα ελληνικα και την αννιτα επιεικως αδιαφορο.Ολες κανουν full προγραμμα (60+25=85) απο την πρωτη φορα, αρκει να μη ψαρωσεις στον σεριφη που ανοιγει (λια , ξανθο γαμευσιμο και ιδιαιτερα νεα για αυτη την θεση, περιπου 30). Την περασμενη εβδομαδα ειχε και 2 milfares 45+ με τεραστια βυζια για τους λατρεις. Χθες δεν υπηρχαν και το μειον ειναι οτι κλεινει στις 19:00..αυτα..

Καραίσκου 88, 4ος όροφος σωστά ?
(κουδούνι τι γράφει ?)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και στη φατσα μοιαζει πολυ !!!
;) ;) ;) ;) ;)
......... είναι από Ρωσία και είναι αδύνατη, όπως είχε πει και ο Iblis,
το σώμα της Λόλας είναι σαν της Μάρσι (από Στουρνάρη 63) με τη Μάρσι ένα κλικ καλύτερη.
Τα  :boobies: :boobies: :boobies: κάνουν τη διαφορά........!!!!!!!! ;) ;) ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
εγω προσωπικα παντα επισκεπτομουν αυτο στη μιχαλακοπουλου 99 λογω και οτι εναι κοντα σε μενα.παντως ΠPOΣΩΠIKA(το τονιζω αυτο γιατι καποιοι αμεσως λενε "φιλε διαφημιζεις ααυτο")εμενα ευχαριστημενος.βασικα υπαρχει και αναλογο thread για το συγκεκριμενο αν και δεν νομιζω οτι τα thread σε βοηθανε αφου αν δεν το επισκεφθεις δεν θα εχεις ο ιδιος αποψη.τελειωνοντας να πω οτι (γνωμη μου παντα) προσωπικα πηγαινω μονος μου βλεπω και αναλογως πρατω. αν και στα μασαζ ποτε δεν θα βρεις τον μουναρο αλλα ρε φιλε να ειναι καποια εστω που βλεπετε οχι επειδη γαμιεται και ειναι σαν σακουλα να μπω μονο και μονο γιανα γαμησω η να μου παιξει μια μαλακια. δινω και λιγοτερα και γαμαω πολυ καλυτερα μουνια απο αυτες. EΠANAΛAMBANΩ γνωμη μου παντα για αποφυγη παρεξηγησεων

Θα συμφωνίσω μαζί σου master.ioannis για το μιχαλακοπουλου 99 .   Αν και πήγα πρώτη φορά την Κυριακή το απόγευμα
έμεινα ευχαριστημένος. Πήρα την Αγκάτα (Πολωνή) και πέρασα καλά. Υπομονετική και καυλόφατσα. Επίσης μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και η σερίφισα εκεί. Ακριβώς το αντίθετο της Φ4.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Πέρασα από Μάρνης 25. Τα ίδια πρόσωπα συν την τσατσά που άνοιγε την πόρτα στην Πατησίων 54. Μιλάμε για ανανέωση....

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες, επανερχομαι με στουρναρη 63, ελειπε η τανια και χτυπησα τη βικυ, η μονη που βλεποταν  :-*, μασαζ αρχοντικο και αισθησιακο, πολυ ωραιο μωρο αν και milf. οσο για την τανιαα δεν την αλλαζω με τιποτα, μπορει να μην ξερει να κανει μασαζ, αλλα στο ζητουμενο τα δινει ολα (ή σχεδον ολα).
για αλλο ενα στο κολωνακι, σε μια καθετο στη σκουφα, κουδουνι αισθητικη, πολυ ακριβο και μονο μασαζ, αντε και λιγο χειρονακτικη  :jerking:, απο ελληνιδα που μοιαζει με τραβελι. αν σας πεσει η βουλγαρα, θα μεινετε μονο με το μασαζ  :headbang:
καλο βολι.

edit giorgospapa: τροποποιηση greeklish..

Συνάδελφε μπορεις να μας δώσεις οδό και αριθμό!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom