You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)
spa.Καραίσκου 88, 4ος όροφος σωστά ?
(κουδούνι τι γράφει ?)
αυτη που ειναι στην υποδοχη ειναι απο δραπετσωνα και παλια ηταν θησεως 79 καλλιθεα μαζι με κλεοπατρα κλπ, τοτε βεβαια μαμιοτανε κιολας. τωρα δεν ξερω.
edit giorgospapa: διορθωση κεφαλαιων χαρακτηρων..
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.038
- Πόντοι
- 22.785
Τι καλημερα βραδιασε ηδη επρεπε να ησουνα εκει............καλημερα συντροφοι..θα ηθελα ενημερωση για μιχαλακοπουλου 99.η σονια υπαρχει?αλλες?το ωραριο?ευχαριστω!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.816
- Πόντοι
- 42.697
καλημερα συντροφοι..θα ηθελα ενημερωση για μιχαλακοπουλου 99.η σονια υπαρχει?αλλες?το ωραριο?ευχαριστω!!!
η Σόνια πριν 2 βδομάδες υπήρχε ακόμα.
ωράριο 11-8,30 καθημερινές και Σάββατα
μέχρι 6 την κυριακή
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Φίλε periergos1,
μιας και φαίνεται ότι έχεις πάντα καλές πληροφορίες για τα μαγαζιά στον Πειραιά και στη Θησέως, η άλλη θεραπεύτρια (Ελληνίδα, Μάρτζη, milf), δίνει τίποτα παραπάνω από φραπέ; Έχω πάει κάμποσες φορές στο ίδρυμα και δεν έχω πάρει κάτι παραπάνω. Για τη Τζόντη συμφωνώ ότι κάνει πολύ καλό μασάζ, από εμφάνιση μέτρια. Αν δεν θες να απαντήσεις δημόσια, απάντα με π.μ.
Ευχαριστώ.
Ξεχάστε το ίδρυμα με τη Τζόντι.
Έχει επέμβει η Νομαρχία Πειραιά και έβαλε και αυτοκόλλητο.
giorgis2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα, ο χωρος στη μιχ.99 πως ειναι?η Σόνια πριν 2 βδομάδες υπήρχε ακόμα.
ωράριο 11-8,30 καθημερινές και Σάββατα
μέχρι 6 την κυριακή
διορθωση παραθεσης..
Επισκέπτης
Θα συμφωνίσω μαζί σου master.ioannis για το μιχαλακοπουλου 99 . Αν και πήγα πρώτη φορά την Κυριακή το απόγευμα
έμεινα ευχαριστημένος. Πήρα την Αγκάτα (Πολωνή) και πέρασα καλά. Υπομονετική και καυλόφατσα. Επίσης μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και η σερίφισα εκεί. Ακριβώς το αντίθετο της Φ4.
Δεν μπορείς να πεις δυο λόγια παραπάνω πως πέρασες με την Αγκάτα; Πως είναι στο σώμα; Τιμή;
συνάδελφοι να σας ενημερώσω και εγω με την μικρή μου εμπειρία απο τον χώρο και μάλιστα απο ενα μαγαζί γιατί δεν έχω χρόνο να παω αλλού είναι και η δύναμη της συνηθειας που σε κατευθύνει. το μαγαζί είναι Κηφησίας 12 (Κ 12). το βρήκα ανανεωμενο να δουλευει μαλιστα και την Κυριακη με κοπελες πανω απο τον μεσο ορο με προγράμματα καλα ευγενικες. την αλλη βδομαδα ελπιζω να εχω περισσοτερα νεα γιατι καταυθανουν δυο τρεις υπαρξεις μικρες. γεια σας προς το παρων
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.038
- Πόντοι
- 22.785
Σε ποιο υψος ειναι η εν λογω διευθυνση ;;;;;;;συνάδελφοι να σας ενημερώσω και εγω με την μικρή μου εμπειρία απο τον χώρο και μάλιστα απο ενα μαγαζί γιατί δεν έχω χρόνο να παω αλλού είναι και η δύναμη της συνηθειας που σε κατευθύνει. το μαγαζί είναι Κηφησίας 12 (Κ 12). το βρήκα ανανεωμενο να δουλευει μαλιστα και την Κυριακη με κοπελες πανω απο τον μεσο ορο με προγράμματα καλα ευγενικες. την αλλη βδομαδα ελπιζω να εχω περισσοτερα νεα γιατι καταυθανουν δυο τρεις υπαρξεις μικρες. γεια σας προς το παρων
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
απεναντι απο το carfour..Σε ποιο υψος ειναι η εν λογω διευθυνση ;;;;;;;
Δεν μπορείς να πεις δυο λόγια παραπάνω πως πέρασες με την Αγκάτα; Πως είναι στο σώμα; Τιμή;
Τιμή 80€. Σώμα: αδύνατα πόδια ,ψιλή, μικρός κώλος, πιο γεμάτη επάνω, μεγάλα βυζιά, δηλ. ο σωματότυπος
της Κατερίνας Κούκα στα νιάτα της. Μαλλί καστανό σκούρο, πολύ ωραία μάτια, και καβλόφατσα. Δηλαδή αν την έβλεπες
κάπου αλλού θα λεγες: τη ξεσκίζω τώρα επιτόπου αυτή.
Πολύ καλή πίπα, με, και για πολύ ώρα...γενικά υπάκουγε...
giorgis2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια χαρα, να ρωτησω αν επαιζε μπριζολίτσα?????Τιμή 80€. Σώμα: αδύνατα πόδια ,ψιλή, μικρός κώλος, πιο γεμάτη επάνω, μεγάλα βυζιά, δηλ. ο σωματότυπος
της Κατερίνας Κούκα στα νιάτα της. Μαλλί καστανό σκούρο, πολύ ωραία μάτια, και καβλόφατσα. Δηλαδή αν την έβλεπες
κάπου αλλού θα λεγες: τη ξεσκίζω τώρα επιτόπου αυτή.
Πολύ καλή πίπα, με, και για πολύ ώρα...γενικά υπάκουγε...
διορθωση παραθεσης..
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.038
- Πόντοι
- 22.785
Τωρα με μπερδεψες πατερ..........απεναντι απο το carfour..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
το μαγαζι της κηφησιας 12 ειναι απεναντι απο το καρφουρ, δηλαδη σχεδον στη συμβολη της κηφισιας με τη λ.αλεξανδρας..Τωρα με μπερδεψες πατερ..........
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.038
- Πόντοι
- 22.785
Ειμαι γκαου εντελως........... sorry ε ;;;;;;;;το μαγαζι της κηφησιας 12 ειναι απεναντι απο το καρφουρ, δηλαδη σχεδον στη συμβολη της κηφισιας με τη λ.αλεξανδρας..
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.485
- Πόντοι
- 506
Καλησπέρα μαγκες. Αν κανείς ξέρει κανένα μασατζίδικο που να γαμάς με καμιά βυζαρού, κοντά στο κέντρο ας ενημερώσει.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
ΕΣΥ εισαι γκάου ????Ειμαι γκαου εντελως........... sorry ε ;;;;;;;;
τι να πουν και κατι αλλα φυντάνια που την εχουν δει κιολας ????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 769K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66