Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Papadrak

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
20
Πόντοι
0
καλημερα συντροφοι..θα ηθελα ενημερωση για μιχαλακοπουλου 99.η σονια υπαρχει?αλλες?το ωραριο?ευχαριστω!!!

ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καραίσκου 88, 4ος όροφος σωστά ?
(κουδούνι τι γράφει ?)
spa.

αυτη που ειναι στην υποδοχη ειναι απο δραπετσωνα και παλια ηταν θησεως 79 καλλιθεα μαζι με κλεοπατρα κλπ, τοτε βεβαια μαμιοτανε κιολας. τωρα δεν ξερω.

edit giorgospapa: διορθωση κεφαλαιων χαρακτηρων..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.038
Πόντοι
22.785
καλημερα συντροφοι..θα ηθελα ενημερωση για μιχαλακοπουλου 99.η σονια υπαρχει?αλλες?το ωραριο?ευχαριστω!!!
Τι καλημερα βραδιασε ηδη επρεπε να ησουνα εκει............

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.816
Πόντοι
42.697

η Σόνια πριν 2 βδομάδες υπήρχε ακόμα.
ωράριο 11-8,30 καθημερινές και Σάββατα
μέχρι 6 την κυριακή

Papadrak

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
20
Πόντοι
0
αλλες στη μιχ99?στην υποδοχη?ισχυει το 60+20?

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Φίλε periergos1,

μιας και φαίνεται ότι έχεις πάντα καλές πληροφορίες για τα μαγαζιά στον Πειραιά και στη Θησέως, η άλλη θεραπεύτρια (Ελληνίδα, Μάρτζη, milf), δίνει τίποτα παραπάνω από φραπέ; Έχω πάει κάμποσες φορές στο ίδρυμα και δεν έχω πάρει κάτι παραπάνω. Για τη Τζόντη συμφωνώ ότι κάνει πολύ καλό μασάζ, από εμφάνιση μέτρια. Αν δεν θες να απαντήσεις δημόσια, απάντα με π.μ.

Ευχαριστώ.

Ξεχάστε το ίδρυμα με τη Τζόντι.
Έχει επέμβει η Νομαρχία Πειραιά και έβαλε και αυτοκόλλητο.

Επισκέπτης
Θα συμφωνίσω μαζί σου master.ioannis για το μιχαλακοπουλου 99 .   Αν και πήγα πρώτη φορά την Κυριακή το απόγευμα
έμεινα ευχαριστημένος. Πήρα την Αγκάτα (Πολωνή) και πέρασα καλά. Υπομονετική και καυλόφατσα. Επίσης μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και η σερίφισα εκεί. Ακριβώς το αντίθετο της Φ4.

Δεν μπορείς να πεις δυο λόγια παραπάνω πως πέρασες με την Αγκάτα; Πως είναι στο σώμα; Τιμή;

gogos81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ετοιμαζομαι για ορημου, εχει παει κανεις με την ελλινιδα την Μαρια? αξιζει?

VICTORI

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συνάδελφοι να σας ενημερώσω και εγω με την μικρή μου εμπειρία απο τον χώρο και μάλιστα απο ενα μαγαζί γιατί δεν έχω χρόνο να παω αλλού είναι και η δύναμη της συνηθειας που σε κατευθύνει. το μαγαζί είναι Κηφησίας 12 (Κ 12). το βρήκα ανανεωμενο να δουλευει μαλιστα και την Κυριακη με κοπελες πανω απο τον μεσο ορο με προγράμματα καλα ευγενικες. την αλλη βδομαδα ελπιζω να εχω περισσοτερα νεα γιατι καταυθανουν δυο τρεις υπαρξεις μικρες. γεια σας προς το παρων

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.038
Πόντοι
22.785
συνάδελφοι να σας ενημερώσω και εγω με την μικρή μου εμπειρία απο τον χώρο και μάλιστα απο ενα μαγαζί γιατί δεν έχω χρόνο να παω αλλού είναι και η δύναμη της συνηθειας που σε κατευθύνει. το μαγαζί είναι Κηφησίας 12 (Κ 12). το βρήκα ανανεωμενο να δουλευει μαλιστα και την Κυριακη με κοπελες πανω απο τον μεσο ορο με προγράμματα καλα ευγενικες. την αλλη βδομαδα ελπιζω να εχω περισσοτερα νεα γιατι καταυθανουν δυο τρεις υπαρξεις μικρες. γεια σας προς το παρων
Σε ποιο υψος ειναι η εν λογω διευθυνση ;;;;;;;

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Δεν μπορείς να πεις δυο λόγια παραπάνω πως πέρασες με την Αγκάτα; Πως είναι στο σώμα; Τιμή;

Τιμή 80€. Σώμα: αδύνατα πόδια ,ψιλή, μικρός κώλος, πιο γεμάτη επάνω, μεγάλα βυζιά, δηλ. ο σωματότυπος
της Κατερίνας Κούκα στα νιάτα της. Μαλλί καστανό σκούρο, πολύ ωραία μάτια, και καβλόφατσα. Δηλαδή αν την έβλεπες
κάπου αλλού θα λεγες: τη ξεσκίζω τώρα επιτόπου αυτή.

Πολύ καλή πίπα, με, και για πολύ ώρα...γενικά υπάκουγε...

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τιμή 80€. Σώμα: αδύνατα πόδια ,ψιλή, μικρός κώλος, πιο γεμάτη επάνω, μεγάλα βυζιά, δηλ. ο σωματότυπος
της Κατερίνας Κούκα στα νιάτα της. Μαλλί καστανό σκούρο, πολύ ωραία μάτια, και καβλόφατσα. Δηλαδή αν την έβλεπες
κάπου αλλού θα λεγες: τη ξεσκίζω τώρα επιτόπου αυτή.

Πολύ καλή πίπα, με, και για πολύ ώρα...γενικά υπάκουγε...
γεια χαρα, να ρωτησω αν επαιζε μπριζολίτσα?????

διορθωση παραθεσης..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.038
Πόντοι
22.785

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.485
Πόντοι
506
Καλησπέρα μαγκες. Αν κανείς ξέρει κανένα μασατζίδικο που να γαμάς με καμιά βυζαρού, κοντά στο κέντρο ας ενημερώσει.

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
ξερεισ τιποτα για ντανιελα απο ιλλιαδα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom