Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εάν ξέρει κάποιος την καυλιάρα τη μελαχρινή στην Ποσειδώνος 67 δίπλα από Βασιλόπουλο δεν θυμάμαι όνομα και την έχει τεστάρει ας δώσει τα φώτα του θα μου ήταν χρήσιμα.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μετά από πέρασμα στην Θησέως 31 ενημερώθηκα και ενημερώνω του φίλους συναγωνιστές. Η ψηλή ξανθιά Ολγα σταμάτησε και δούλευαν εκεί η γνωστή στους παλιούς Άντζελα και από Φωκίωνος 11, και ένα μιλφάκι δεν ενθυμούμε όνομα αλλά ήταν σχετικά αδιάφορο.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Έχω την εντύπωση φίλε γιατρέ ότι η καυλόφατσα που λέει ο Μπίλ είναι μία με μεγάλα βυζιά και λέγεται Βίκυ. Με κάθε επιφύλαξη όμως γιατί ίσως κάνω λάθος.

Φίλε JRT34 ίσως να εννοεί αυτή ο Μπίλ. Αυτή που πήρα εγώ είχε σκούρο δέρμα και σκούρα καστανά μαλλιά, όχι μαύρα.
Βυζια γύρω στο 2,5 με 3

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχουμε δυο νεες αφιξεις 1)relax magic ανδρεου δημητριου 3 πλατεια κυπρου καλλιθεα 2)hesthetics planet μεσογειων 289 .Μηπως καποιος εχει παει να μας πει τι παιζεται ?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6

η μαρτζη ειναι κρυοπλαστη και δεν στη συνιστω το δινει  αλλα ειναι ενα κοκαλο μονο μακρια  τη τζοντι αμα καταφερης και σε ξερει ειναι πολυ καλη. υπαρχει και μια αλλη γυρω στα σαραντα με μαυρα μαλλια μαρινα τη λενε δινει κοψιδια αλλα το μαγαζι αυτο ειναι σε πληρη παρακμη. εχουν περαση κατα καιρους κατι καλα παιδια αναφερθηκε και ο φιλος ο γκραμς σε αυτο αλλα φευγουν γιατι τους κανει πολεμο η μαρτζη.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η μαρτζη ειναι κρυοπλαστη και δεν στη συνιστω το δινει  αλλα ειναι ενα κοκαλο μονο μακρια  τη τζοντι αμα καταφερης και σε ξερει ειναι πολυ καλη. υπαρχει και μια αλλη γυρω στα σαραντα με μαυρα μαλλια μαρινα τη λενε δινει κοψιδια αλλα το μαγαζι αυτο ειναι σε πληρη παρακμη. εχουν περαση κατα καιρους κατι καλα παιδια αναφερθηκε και ο φιλος ο γκραμς σε αυτο αλλα φευγουν γιατι τους κανει πολεμο η μαρτζη.

Φίλε Περίεργε, το κατάστημα έκλεισε. Είχα περάσει τις προάλλες και είχαν βάλει αυτοκόλλητο στην πινακίδα που είχε στην είσοδο της πολυκατοικίας. Ένας "επιθεωρητής" είπε ότι το έκλεισε η νομαρχία Πειραιά.  ;)

Αν γνωρίζεις τίποτα για τα τεμάχια, στείλε κανένα π.μ.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Πήγα σήμερα το μεσημέρι Μάρνη 28, 5ος και πήρα ως συνήθως την Μάγια...
Τι να πω ρε παιδιά, ίσως επειδή είμαι πελάτης (όχι και πολύ τακτικός βέβαια) μου βγάζει μια φιλικότητα (GFE) άλλο πράμα... Το μασάζ άπαιχτο αλλά και το γεύμα θαυμάσιο.
Τελικά αν η γκόμενα δεν φυλάει με γλωσσόφιλα κλπ ξενερώνω πολύ, παράδειγμα η Λόλα που πήρα τις προάλλες στην Σολωμού 59, 1ος, αν και ήταν επίσης καλή στο γεύμα δεν ήθελε  φιλιά και μου την έσπασε

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πήγα σήμερα το μεσημέρι Μάρνη 28, 5ος και πήρα ως συνήθως την Μάγια...
Τι να πω ρε παιδιά, ίσως επειδή είμαι πελάτης (όχι και πολύ τακτικός βέβαια) μου βγάζει μια φιλικότητα (GFE) άλλο πράμα... Το μασάζ άπαιχτο αλλά και το γεύμα θαυμάσιο.
Τελικά αν η γκόμενα δεν φυλάει με γλωσσόφιλα κλπ ξενερώνω πολύ, παράδειγμα η Λόλα που πήρα τις προάλλες στην Σολωμού 59, 1ος, αν και ήταν επίσης καλή στο γεύμα δεν ήθελε  φιλιά και μου την έσπασε

Η Μάγια είναι σταθερή αξία απο τον καιρό που δούλευε στην κυρία Καίτη...
Οσο για τα γλωσσόφιλα,σκέψου μόνο πόσους πού@@@ς έχει γλύψει η συγκεκριμένη πριν απο σένα....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Επι τη ευκαιρία,πήγα πριν λίγες μέρες για πρώτη φορά στο Σολωμού 59 και έκανα με την Μελίνα.Πολύ καλή σε όλα,αν και πολύ "επαγγελματίας" για τα γούστα μου...

Το ακάποτο κράτησε πολύ ώρα και παραλίγο να τελειώσω εκεί (βλακεία μου που την άφησα...).Σε κάποια στιγμή το γύρισε σε 69 και με παρότρυνε να την γλείψω,αλλά περιορίστηκα στην ....ευρύτερη περιοχή....

Το μασάζ πάρα πολύ καλό...Η όλη φάση κράτησε μία ωρα σκάρτη και το κόστος ηταν 70 ευρώ....

gogos81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ορημου. Μαρια ελλινηδα, μελαχρινι με σγουρα μαλλια αν θυμαμαι καλα. Ξερει κανεις αν αξιζει τον κοπο και χρημα??

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχουμε δυο νεες αφιξεις 1)relax magic ανδρεου δημητριου 3 πλατεια κυπρου καλλιθεα 2)hesthetics planet μεσογειων 289 .Μηπως καποιος εχει παει να μας πει τι παιζεται ?Το εγραψα και πριν αν δεν γνωριζει κανενας  να παω μεσα στην εβδομαδα  να τα  τεσταρω αν γνωριζει ας ενημερωσει μην παω τσαμπα.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Στη Μεσογείων 289 ως χώρος είναι παλιός.Δεν ξέρω αν άλλαξαν management (γιατί η ονομασία ήταν άλλη- έχω καιρό να πάω).
Φραπεδερί ήταν-δεν έπεσε στην αντίληψή μου τουλάχιστον τίποτα παραπάνω. Χώρος ωραίος και καθαρός, και σχετικά καλό μασάζ.Τώρα αν έχουν αλλάξει τα πράγματα...

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Παπαγιώργη θα ήθελα την βοήθεια σου σχετικά με το ίδρυμα στην Ποσειδώνος 67 δίπλα από Βασιλόπουλο. Δουλεύει μία καυλιάρα μελαχρινή πολύ πρόστυχο μωρό σχετικά κοντούλα με ωραίο κορμάκι απ'ότι διέκρινα. Αξίζει να την τιμήσω λέει και τι, αν έχεις δοκιμάσει.Thx προκαταβολικά.

Είχα πάει και εγώ κάνα δυο φορές από Ποσειδώνος αλλά είχα πάρει τα δυο ξανθά. Πράγματι το μελαχρινό (πρέπει να δούλευε Ωρίμου παλιά)είναι μέσα στην καύλα αλλά και τις δυο φορές είχε πελάτη ! Αν ξέρει κάποιος κάτι ας το πει. Γενικά πάντως ζητάνε πολλά, στο συγκεκριμένο, με την μία την πιτσιρίκα ξανθιά 80 ε με πίτα ενώ με την άλλη μόνο φραπέ στην ίδια τιμή! Και οι δύο θέλανε πουρμπουάρ …. Πήραν τα @@ μου βέβαια ! Αλλά το μελαχρινό με καυλώνει πάρα πολύ !

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είχα πάει και εγώ κάνα δυο φορές από Ποσειδώνος αλλά είχα πάρει τα δυο ξανθά. Πράγματι το μελαχρινό (πρέπει να δούλευε Ωρίμου παλιά)είναι μέσα στην καύλα αλλά και τις δυο φορές είχε πελάτη ! Αν ξέρει κάποιος κάτι ας το πει. Γενικά πάντως ζητάνε πολλά, στο συγκεκριμένο, με την μία την πιτσιρίκα ξανθιά 80 ε με πίτα ενώ με την άλλη μόνο φραπέ στην ίδια τιμή! Και οι δύο θέλανε πουρμπουάρ …. Πήραν τα @@ μου βέβαια ! Αλλά το μελαχρινό με καυλώνει πάρα πολύ !
Οποιος ξέρει λοιπόν και έχει να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για το καυλόμουνο το μελαχρινό της Ποσειδώνος 67 δίπλα στον Βασιλόπουλο ας τις δώσει για να μας βοηθήσει στην επιλογή μας.

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγώ ρε φίλε ξέρω και το εχω γράψει οτι ειναι 100+tip. Μακάρι να εχεις εσυ δικιο

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Στη Μεσογείων 289 ως χώρος είναι παλιός.Δεν ξέρω αν άλλαξαν management (γιατί η ονομασία ήταν άλλη- έχω καιρό να πάω).
Φραπεδερί ήταν-δεν έπεσε στην αντίληψή μου τουλάχιστον τίποτα παραπάνω. Χώρος ωραίος και καθαρός, και σχετικά καλό μασάζ.Τώρα αν έχουν αλλάξει τα πράγματα...
φιλε μονο φραπε και αυτος με +20. πηγα πριν κανα μηνα πευχα μια που πρεπει να ηταν σινωπης και ευηνου (μου διαφευγει το ονομα)ηταν η μονη ελευθερη και εκανε και χρεη πορτας. λεω αει στο διαολο ας μπω. επεσε μπριζολιτσα (στον καθρεφτη μπροστα και στο ορθιο) και μετα με κυνηγαγε για +40 περα απο τα 60 ευρω. φυσικα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια απατωντας πως επρεπε μεσα στο δωματιο να μου εξηγησει την διαφορα στην τιμη :dancing: παντως ηταν μια πληρη αποτυχια και σαν μασαζ κα σαν γαμησι :jerking: υπερτιμημενα τα εχουν αλλ με 100 την μερα εστηνα και εγω κωλο :2funny: :2funny:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
όπα!
το δυτερο ανάθεμα- μαυρο που ρίχνεις!
το πρώτο 'ηταν στην Κάιτη αν έχω καταλάβει καλά?
Άσε αδερφέ , από το πολύ μαύρο του φίλου μας XXX ,θα γεμίσουμε μελάνι .Θα του περάσει όμως η πικρα ,και θα καταλάβει ότι έχει άδικα με όσα λέει για τι Ζάνα ...ααα  παρεμπιπτόντως μην ξεχνιόμαστε ,άλλωστε γι άντο μπέικα να γράψω .Σολωμού 54 επίστρεψε η Μόνικα , όσοι τι ξέρουν θα θεωρούν κρίσιμη την ενημέρωση...

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Μετά από scouting τελευταίων ημερών στη Φραντζή 4 έχω να παρατηρήσω ότι η Αλεξάνδρα είναι πολύ μακρια από τα προσωπικά μου γούστα και έτσι δοκίμασα Λίζα που ναι μεν έχει σωμα αχλάδι που δε μου αρέσει αλλά είναι πολύ ερωτική και δούλευε (χωρίς να το δώσει) εξαιρετικά το grover. Σε κάθε περίπτωση η Βίκυ στο 48 παραμένει στην κορυφή της προτίμησης μου για την περιοχή.
Καθένας με τις προτιμήσεις του!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
..Σολωμού 54 επίστρεψε η Μόνικα , όσοι τι ξέρουν θα θεωρούν κρίσιμη την ενημέρωση...

Καλή πληροφορία από τον φίλο.
Μια φορά που την πήρα έμεινα πολύ ευχαριστημένος και έγραψα σχετική αναφορά. Μου είχε πει ότι θα έφευγε για Ρουμανία αλλά μπορεί να επέστρεφε τον Οκτώβριο. Καλή κοπέλα.

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σολωμού 54 επίστρεψε η Μόνικα , όσοι τι ξέρουν θα θεωρούν κρίσιμη την ενημέρωση...

Και να συμπληρώσω πως η συγκεκριμένη (Μόνικα) κάνει από τα καλύτερα, συγκριτικά πάντα και απ' αυτά που έχω δοκιμάσει, μασάζ στην περιοχή και διαθέτει και χιούμορ. Χρήσιμη πληροφορία όντως!

NikosShell ως εκπρόσωπος τύπου του θεραπευτηρίου, μετέφερε την δυσαρέσκεια ορισμένων (ένας εκ αυτών κι εγώ) διότι οι προσδοκίες μας για τον χώρο είναι υψηλές (εκεί τις τοποθέτησαν οι ίδιοι/ες) και τουλάχιστον, όποιος έχει περάσει 2-3 φορές από εκεί περιμένει κάτι καλύτερο από 30 λεπτά αδιάφορου τριψίματος και μπλα-μπλα έναντι 60€ και καληνύχτα σας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom