Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Έφαγες μπριζόλα εκεί; Εγώ ήξερα πως δεν δίνουν. Μήπως λες για το Μεσογείων 208; Γιατί εκεί είπε κάποιος συναγωνιστής πως πέτυχε την Ηλιάνα ή Γιώτα (από Ευήνου και Βείκου πιο παλίά)

εννοω αυτο στην μεσογειων διπλα απο τον βεροπουλο αν δεν κανω λαθος. ανεβαινοντας για αγ. παρασκευη δεξια.
αν εννοεις καποιο αλλο στα αριστερα στον 1ο οροφο επι της μεσογειων στο υψος του chakra cafe παιζει κατι καλο????

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Galatsi007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απο αγγελια στην χθεσινη ΧΕ.. Χαλανδρι spa, Ελληνιδα αισθητικος κτλ... ΜΑΚΡΥΑ φιλοι μου,  :headbang: ΜΑΚΡΥΑ. Η μεγαλυτερη ξεπετα που εχω κανει ever.. Ακομα κλαιω τα 100 € μου..  :headbang::jerking:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Καλη περιπτωση ακουγεται αυτο!
Ισως μου παρει την μασαζοπαρθενια το πρωην στουντιοκοριτσο  :grin:

όπως αγαπάς!
έχει πολύ καλά βυζια πάντως...

και επείδη κάτι αναφέρθηκε για Ταυλάνδη να διεκρινήσουμε πως το κορίτσι  δεν έχει καμί ααπολύτως σχέση με Ταυλανδέζικο look και σωματότυπο-χαρακτηριστικά προσώπου....
Ειναι τατάρα με καμπύλες και άσιατικά χαρακτηριστικά στα μούτρα.
Δεν είναι πετίτ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Απο αγγελια στην χθεσινη ΧΕ.. Χαλανδρι spa, Ελληνιδα αισθητικος κτλ... ΜΑΚΡΥΑ φιλοι μου,  :headbang: ΜΑΚΡΥΑ. Η μεγαλυτερη ξεπετα που εχω κανει ever.. Ακομα κλαιω τα 100 € μου..  :headbang::jerking:

δώσε περισσότερες λεπτομέριες φιλε.
που πήγες, τι υπηρεσιες είχε, πως ηταν η κοπέλα κτλ....

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Aν είναι αυτή που νομίζω (βυζιά χωρίς σιλικόνη) και σώμα με καμπύλες είναι Καζακστανή με έντονα ταταρικά χαρακτηριστικά 30+ αρα και με θητεία τα στουντιο (Αριστομένους 72, Βριλησσου πριν 2 ετη)
σαν εμφανιση μέτρια, σαν μασάζ και μπριζολα καλή
Ρε 'σύ ZERO μήπως δούλευε και σε ένα στούντιο στην Λ.Βουλιαγμένης δεν θυμάμαι νούμερο όμως, αυτό που είναι στα δεξιά όπως ανεβαίνεις την Βουλιαγμένης δίπλα σε ένα περίπτεροψιλικατζίδικο το οποίο ήταν κάπως παρακμιακό.Στο οποίο νομίζω την είχα πετύχει μια φορά και ίσως ήταν για πολύ λίγο εκεί.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
εννοω αυτο στην μεσογειων διπλα απο τον βεροπουλο αν δεν κανω λαθος. ανεβαινοντας για αγ. παρασκευη δεξια.
αν εννοεις καποιο αλλο στα αριστερα στον 1ο οροφο επι της μεσογειων στο υψος του chakra cafe παιζει κατι καλο????

Εγώ γιαυτό έλεγα (κοντά στο Chakra δηλαδή). Το παληκάρι στο οποίο είχα απαντήσει εξ αρχής το έβαλε ως νέα είσοδο και με όνομα διαφορετικό από ο,τι ήξερα εγώ. Άρα δεν ξέρω μήπως άλλαξε διεύθυνση. Αν όχι και παραμένει το ίδιο, μπριζόλα δεν έπαιζε από όσο ήξερα.Τεμάχια δεν είχε άσχημα αλλά μόνο για φραπέ. Συχνά είχε Ελληνίδες. Κατά διαστήματα πετύχαινα και καλούτσικο μασάζ ενώ σαν χώρος είναι καθαρός.Αυτά.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Ρε 'σύ ZERO μήπως δούλευε και σε ένα στούντιο στην Λ.Βουλιαγμένης δεν θυμάμαι νούμερο όμως, αυτό που είναι στα δεξιά όπως ανεβαίνεις την Βουλιαγμένης δίπλα σε ένα περίπτεροψιλικατζίδικο το οποίο ήταν κάπως παρακμιακό.Στο οποίο νομίζω την είχα πετύχει μια φορά και ίσως ήταν για πολύ λίγο εκεί.

γενικά είχε γυρίσει κάμποσα στουντιο, σε αυτό που λές δεν ξερώ όμως αν δουλεψε...
ειχε δουλέψει και στο Παγκράτι, σε αυτό το στούντιο που είναι σε ενα μικρό  στενακι, πανω απο ενα κωλαδικο (ευτυχίδου νομίζω)

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γενικά είχε γυρίσει κάμποσα στουντιο, σε αυτό που λές δεν ξερώ όμως αν δουλεψε...
ειχε δουλέψει και στο Παγκράτι, σε αυτό το στούντιο που είναι σε ενα μικρό  στενακι, πανω απο ενα κωλαδικο (ευτυχίδου νομίζω)
Κατάλαβα πιο στούντιο λες δεν πήγαινα εκεί και δεν την είχα πετύχει ποτέ. Μηπως έχει μαύρα μαλλιά μακρυά;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Κατάλαβα πιο στούντιο λες δεν πήγαινα εκεί και δεν την είχα πετύχει ποτέ. Μηπως έχει μαύρα μαλλιά μακρυά;

Μαυρα μαλλιά έχει , αλλά στη δουλεία φορά μαυρη περουκα με μακρια μαλλιά

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δεν συγκρατησα το ονομα της αλλα δε νομιζω να την λενε Κατερινα,ξενικο ονομα εχει αλλωστε απο το Καζακσταν ειναι.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
φαινετε η οικονομικη στενοτητα εχει πληξει και τον χωρο των μασαζ. σημερα μετα απο επιδρομη στα: κηφισιας 12 και μιχαλακοπουλου 99 παρατηρησα με εκπληξη οτι ολες οι κοπελες ηταν ελευθερες. παντως και μεχρι 100 ευρω που εφτασε η ταριφα στα εν λογω μαγαζια δυσκολα θα ερθουν καλες μερες για αυτα παλι. ειδικα στη μιχαλακοπουλου 99 εφερε αξιολογα κομματια αλλα για 10-20 λεπτα να δωσεις ενα 80αρι παραπαει (σκεπτικο αφου το μαγαζι θεωρειται και η πρωτη ξεπετα). περαστικα τους. ας ξαναγινουν καθαριστριες :2funny:

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οχι φιλε μου δε λεω για το ιδρυμα της σινωπης και ευηνου,υπαρχει και μαγαζι στη πανω στη σινωπης κατω απο τη μιχαλακοπουλου διπλα σε ενα κλαμπ

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
496
Πόντοι
26
οχι φιλε μου δε λεω για το ιδρυμα της σινωπης και ευηνου,υπαρχει και μαγαζι στη πανω στη σινωπης κατω απο τη μιχαλακοπουλου διπλα σε ενα κλαμπ
Καλησπερα
μηπως θυμασαι τι γραφει στο κουδουνι?? νομιζω στον 1 οροφο ειναι???

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Αυτή η Θεοδώρα (και του πουλιού το γάλα 28) παρά το ότι έχει κυταρίτιδα στη ηλικία της και δεν έχει ωραία άκρα, είναι απίστευτο β' νυμφίδιο που όσο και να την κυνηγούσαμε στο σχολείο δε θα κοθόταν (γιατί καθόταν μόνο σε μεγαλύτερους εξωσχολικούς!).
Ηρθε η ώρα της εκδίκησης :rockon:

vasilis2009

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απο μαρνησ28 πια αξιζει τα λεφτα τησ.η μαρτζι λεει τιποτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom