Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κουφαλιτσα δεν αντεξες... πηγες ε ;;;;;;;;; agiana
παντως εχθες Σ[size=20pt]ολωμου[/size] 54 τα καναμε και εμεις ισιωμα αλλο να στο λεω και αλλο να
το βλεπης πυραμε και τις κυλοτες................... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

...με παρέσυρες αμαρτωλέ!!! Με καύλωσε η περιγραφή σου από το Σ[size=20pt]ολωμου[/size] 54, και λέω να μην  :bigdick:, οπότε έσπασα κι εγώ τον κουμπαρά μου. Εσύ φταίς που κυλίστηκα στο βούρκο της ηδονής..χαχαχαχαχα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
...με παρέσυρες αμαρτωλέ!!! Με καύλωσε η περιγραφή σου από το Σ54, και λέω να μην  :bigdick:, οπότε έσπασα κι εγώ τον κουμπαρά μου. Εσύ φταίς που κυλίστηκα στο βούρκο της ηδονής..χαχαχαχαχα
Αυτο το κοριτσι το milf που σου ειπα δυναμη ....... μια πιπα
ονειρεμενη τα πηρε ολα ουτε σταγονα δεν επεσε εξω αφου συνεχισε και
για δευτερο χυσιμο γαματα ρε πουστη μου με ισωπεδωσε ουτε
την πορτα δεν εβρισκα........ πελατες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.

paidarakos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Like
54
Πόντοι
0
ρε φιλε συναγωνιστη για ειναι αυτη στη σ[size=20pt]ολωμου[/size] 54 μιλφ που αναφερεσαι??για δωσε λεπτομεριες...αν μπορεις

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ρε φιλε συναγωνιστη για ειναι αυτη στη σ54 μιλφ που αναφερεσαι??για δωσε λεπτομεριες...αν μπορεις

Συγγνώμη για την παρέμβαση φιλαράκο, αλλά τώρα ο φίλος τώρα πίνει καφεδάκι και τα λέει μαζί μου στο τηλέφωνο. Καλύτερα στείλε του pm ή πέρνα από εκεί (Σ[size=20pt]ολωμου[/size] 54) για να πάρεις μάτι ο ίδιος.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ξερει κανενας που ειναι το νεο μαγαζι της Γιουλης απο Φ[size=20pt]ρατζη[/size] 4?

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
geo69 το ιδρυμα ειναι σινωπης 29 στον πρωτο οροφο. σε ενα κτηριο που εχει γραφεια απο διαφορες εταιριες.ξερει κανεις κατι για αυτο το ιδρυμα?πηγα μια φορα και ειχε μια ελληνιδα.και ενα καλο milf γυρω στα σαραντα αλλα δεν περασα πηγα για να παρω ματι τι κοπελες ειχε για μελλοντικη καταθεση  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :rockon:

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πατερ άγιε και εν χριστο αδερφοι, τελικά την πάτησα και επισκεφθηκα το ιδρυμα της δαρειώτου....
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙΟΙΟΙΟΟΙΟΙΟΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ξερεισ κατι για ντανιελα απο ****** γιατι πηγα κ μονο φραπε μου εκανε ενω αλλεσ κανουν τα παντα???? δωσε τα φωτα σου
οχι, δεν το ξερω το τεμαχιο. δεν παω στην ομυρου. εχω γραψει και πιο παλια για το μαγαζι..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πατερ άγιε και εν χριστο αδερφοι, τελικά την πάτησα και επισκεφθηκα το ιδρυμα της δαρειώτου....
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙΟΙΟΙΟΟΙΟΙΟΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
για λεγε σκηνικα..

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι σκηνικά ρε πάτερ απλά θα σου πώ ότι αν μπορούσαν να σου κάνουν μασάζ με παλτό θα το έκαναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρία μπάζα το ένα χειρότερο απο το αλλο που όταν πήγα να γυρίσω μου έβαλε πετσέτα γιατι: ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τι σκηνικά ρε πάτερ απλά θα σου πώ ότι αν μπορούσαν να σου κάνουν μασάζ με παλτό θα το έκαναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρία μπάζα το ένα χειρότερο απο το αλλο που όταν πήγα να γυρίσω μου έβαλε πετσέτα γιατι: ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
λεφτα ?

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα κι εγώ με απλά λόγια να συνοψίσω τον 5λογο του σωστού μασαζευόμενου!
1. Ευγένεια στην υποδοχή
2. Καθαριότητα στο χώρο
3. Πολλές επιλογές
4. Καλό σέρβις
5. Λογικές τιμές

Οσα δεν μπορούν να παν να ...... Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ο ΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ωραία ..............
Το ακούσαμε κι'αυτό !!!! χα χα χα
α καλα !!

εχουμε ακουσει κι εχουμε ακουσει !!

παλιοτερα (το χω γραψει), κανονιζουμε με το τεμαχιο το δωρο της μολις τελειωσε το μασαζ και μολις ξεκιναει το ψησιμο και το μπριζολιασμα, γυρναει και μου λεει με υφος κοντέσας μολις της εβαλα χερι στο μουνι.. ''μα καλα, πουτανα με περασες και το κανεις αυτο....????''

σημειωση: τη στιγμη που το ειπε αυτο, ηταν ηδη στο deep throat..  :uglystupid: :uglystupid:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
α καλα !!

εχουμε ακουσει κι εχουμε ακουσει !!

παλιοτερα (το χω γραψει), κανονιζουμε με το τεμαχιο το δωρο της μολις τελειωσε το μασαζ και μολις ξεκιναει το ψησιμο και το μπριζολιασμα, γυρναει και μου λεει με υφος κοντέσας μολις της εβαλα χερι στο μουνι.. ''μα καλα, πουτανα με περασες και το κανεις αυτο....????''

σημειωση: τη στιγμη που το ειπε αυτο, ηταν ηδη στο deep throat..  :uglystupid: :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα σου ειπε,ακου χερι στο μουνι

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945