Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για καποιο παληκαρι που ρωτησε για τη σινωπης 29, χθες δουλευε παλι με προσωπικο ασφαλειας (2 τεμαχια)..  :woldman:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
προς ενημερωση τον φιλων το ιδρυμα βενιζελου και αμφιθεας σταματαει λειτουργεια για 15 μερες επωληθη η ειρηνη  και η γιαννα που ηρθε απο ιλιαδα μαζι  με την αγγελικη χωρις το μπαζο το απογευματινο θα ειναι απο δευτερα λαγουμτζη και σαρκαδινου αυτα.

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πατερ μου εγω ρωταω,ξερεις τι προγραμμα κανουν? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σινωπης 29.ειδικα το αδυνατο milf με το κοντο μαλλι.

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για αυτην που σε ρωταω εισαι σιγουρος οτι δινει μπριζολα?την εχεις παρει.υπαρχει λογος

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πατερ που εισαι?διαβασες το ονομα.λοιπον?

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινοβραδυνή επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα Σ[size=20pt]ολωμου[/size] 59. Ωρα προσέλευσης 19.30 (μάλλον ένας πελάτης μέσα). Οι κοπέλες Δέσποινα, Μελίνα και Λόλα (αν θυμάμαι καλά). Η Μελίνα έπαιζε και ρόλο σερίφη.

Με ρώτησε (η Μελίνα) αν είχα ξαναπάει και της είπα ότι είχα πάει πάλι τέλη Αυγούστου και είχα πάρει τότε Πατρίτσια, αλλά δεν έμεινα καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος. Τόνισα επίσης ότι το σκέφτηκα πάρα πολύ για να πάω πάλι στο μαγαζί εκεί! Μου απάντησε ότι υπήρχαν πολλά παράπονα για την εν λόγω, και ότι τώρα έχει φύγει και είναι στη χώρα της.

Για τη "μάχη" τώρα, δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί οι εμπειρίες μου από τέτοιου είδους ιδρύματα είναι μηδενικές. Πάντως η Δέσποινα (την οποία τελικά επέλεξα) ήταν πολύ καλή κατά τη γνώμη μου και με βοήθησε αρκετά (πρωτάρης βλέπετε σε αυτό το στίβο).

Η τιμή ήταν 70 ευρώπουλα χωρίς χρονομετρητή όπως με άφησε να καταλάβω. Σε κάποια νύξη μου για κουλούρι, μου είπε ότι δεν δίνει. Πάντως ήταν όμορφα. Ντουσάκι πριν και μετά βέβαια (για να μην μας πάρει χαμπάρι η σύζυγος με τα αρωματικά έλαια......!

Μου είπαν (και η Δέσποινα και η Μελίνα) ότι μπορώ να πάρω και δύο κοπέλες στο δωμάτιο μαζί με διπλάσιο κόστος.

Μετά το φραπέ, με γλύψιμο παντού και στα @@, 69 και καβάλησε τον Αγαμέμνωνα. Μετά ιεραποστολικό και μετά της πρότεινα να τελειώσω στο στόμα της. Εβγαζε κραυγούλες και έλεγε προστυχόλογα που μπορεί να ήταν ψιλοfake, αλλά ήταν όμορφα. Το μουνάκι όμορφο, περιποιημένο και μυρωδάτο. Μετά την κατάθεση, μου έκανε πάλι μασαζάκι για χαλάρωση.
Στο τέλος την αγκάλιασα πολύ τρυφερά κάτι που φάνηκε να την ευχαριστεί ιδιαίτερα και την ευχαρίστησα για την προσπάθειά της.

Συνολικός χρόνος 40 λεπτά. Ισως να βιάστικα, αλλά είχα να πάω και σε κάποια δουλειά αμέσως μετά. Φεύγοντας, είδα ότι υπήρχαν δύο συναγωνιστές που είχαν πάει για το ίδιο πράγμα με εμένα. Πάντως από πληροφορία άλλου συναγωνιστή που πήγε την ίδια ημέρα (χθές) στις 4,45 το απόγευμα, είχε πολύ κόσμο και δεν μπόρεσε να μείνει γιατί η αναμονή ήταν μεγάλη.

Συναδελφικούς χαιρετισμούς σε όλους.

Υ.Γ. Το ίδιο post το έκανα πρώτα στο thread Μελινόσπιτο (εκεί που ανήκει αρχικά) αλλά το postάρω κι εδώ, μιάς και αυτό το thread κινείται περισσότερο και θα το δούν πιό πολλοί για να ενημερωθούν, καθ'ότι ευχαριστημένος μπουρδελιάρης είναι ο ενημερωμένς μπουρδελιάρης.  ;)

edit giorgospapa: συμπληρωθηκε η διευθυνση..
Ποιός έχει κάνει δίδυμο εκεί και με ποιές κοπέλες?

Μπορεί να μας πει αν γίνεται διπλό ταυτόχρονο καλαμάκι? Και από μπριζόλα τη ψήνουν κια οι δύο?

Μεταξύ τους τι κάνουν?

Αυτά για σήμερα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επωληθη η ειρηνη  και η γιαννα που ηρθε απο ιλιαδα μαζι  με την αγγελικη  θα ειναι απο δευτερα λαγουμτζη και σαρκαδινου αυτα.

δηλ.η σαρκουδηνου θα ειναι ενα Mixed απο φραπεδερι-μπριζολερι..δηλ.καταστασεις απειρου καλλους...θα θελα να δω αυτον τον συνδυασμονενε :cool2:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δηλ.η σαρκουδηνου θα ειναι ενα Mixed απο φραπεδερι-μπριζολερι..δηλ.καταστασεις απειρου καλλους...θα θελα να δω αυτον τον συνδυασμονενε :cool2:
Γ.Τ.Π. αν ειναι mixer..

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Σημερινή μεσημεριανή κατάθεση, Μάρνης 28 5ος όροφος.

Πάλι σήμερα πήρα την Αννούλα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Κριτική και ενημέρωση www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg758057#msg758057]εδώ[/url] το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως, η Αννούλα δεν είναι μία από τις καλύτερες gfe κοπέλες που έχω πάρει μέχρι τώρα, είναι η καλύτερη gfe κοπέλα που έχω πάρει ποτέ........!!!!!!!!!!

Αχ! Αννούλα....... Αννούλα........!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τελικα λεει τπτ αυτο το μαγαζι μωρε συντεκνε Βασο?!?!?!?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πως ειναι εμφανησιακα αδερφε?? :)
Σημερινή μεσημεριανή κατάθεση, Μάρνης 28 5ος όροφος.

Πάλι σήμερα πήρα την Αννούλα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Κριτική και ενημέρωση www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg758057#msg758057]εδώ[/url] το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως, η Αννούλα δεν είναι μία από τις καλύτερες gfe κοπέλες που έχω πάρει μέχρι τώρα, είναι η καλύτερη gfe κοπέλα που έχω πάρει ποτέ........!!!!!!!!!!

Αχ! Αννούλα....... Αννούλα........!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

insider_gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
  Καλησπερα σε ΟΛΟΥΣ σας θα ηθελα να ξερω τι παιζεται... αν παιζεται στην οδο Βεικου στο Γαλατσι Σας ευχαριστω !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom