Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
2 posts ο φίλος και τα 2 κατά της Ζάνας και για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα υγείας ...

κάτι βρωμάει ...

αλήθεια ή συκοφαντία από τον ανταγωνισμό ???

Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει...
ΟΜΩΣ
το πόστ του τύπου μάλλον είναι "δακτυλος" ανταγωνισμού, ΄οπως λέει και ο φίλος Borg....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει...
ΟΜΩΣ
το πόστ του τύπου μάλλον είναι "δακτυλος" ανταγωνισμού, ΄οπως λέει και ο φίλος Borg....

Για την Ζάνα έχω γράψει κι εγώ στο παρελθόν, όταν δούλευε αλλού. Εχει προτείνει και ακάποτο προσωπικά σε μένα, απο τότε το μαγαζί της και η ίδια πήραν Χ.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
το σαββατο μεσημερι περασα απο μελινοσπιτο [size=15pt](σολωμου 59)[/size] οπου ολες οι κοπελες ηταν απραγες και ετρωγαν στη κουζινα. Μια αννα που εχει αναφερθει ελειπε και εκει ηταν μελινα,ναταλι, δεσποινα και λολα. Σκεφτηκα να τιμησω μελινα αλλα καθως μου μιλουσε και μυριζε κοτοπουλιλα που ετρωγε εφυγα απρακτος. Κατοπιν επισκεψη σε ζανοσπιτο οπου γινοταν της καριολας. Τοσο κοσμο δεν εχω ξαναδει, δωματια φουλ 2 ατομα στην εισοδο και 3 στο σαλονι. Τιμησα τη μονικα γιατι δεν μπορουσα να περιμενω αλλη κοπελα να τελειωσει αλλα ηταν πολυ καλο οπως εξαλλου ανεμενα. Χαιρετισματα στον συναδελφο που καναμε παρεα στο ασανσερ και στο σαλονι και πηγε με ναταλι.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
κατσε ρε φιλε. πετας τωρα μια κουβεντα και ας ρωτησεις καποιος και τετοιες παπαριες. αν ξερεις κατι το λες ανοιχτα και ετσι δειχνεις οτι ξερεις κατι συγκεκριμενο οχι οτι πηρε το αυτακι σου. :dancing: :dancing:
Το θέμα της ασφάλειας παίδες, δεν είναι της πλάκας. και καλύτερα που τίθεται εδώ, που έχει τι μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, παρά σε ένα άλλο tread που το περνάμε στο ντούκου. Φήμες ξεφήμες καλό είναι να προσέχουμε. Μέχρι πριν κανά χρόνο, κυκλοφορούσε μασσατζού με υπατίτηδα. Όταν ρώτησα τη μαντάμ που είναι μου είπε πως την έδιωξε γιατί την την έστειλε για εξετάσεις λόγω μιάς πνευμονίας και τους βγήκε παρέα καραμπινάτη ηπατίτιδα... Επίσης μόλις προχτές έμαθα από φίλο χειρούργο.......συναγωνιστή πως θα κόψει τις ακάποτες πίπες.... και αυτό γιατί χειρούργησε κάποια του χώρου για αμυγδαλές και ανακάλυψαν πως ο λαιμός της ήταν τίγκα στα κονδυλώματα.

lorka68

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα κι απο μενα.Δυστυχως εχει δικιο,πλεον θελει πολυ προσοχη και "πλαστικοποιηση",ακομα και οταν δε το γουσταρεις...Εχουν δυσκολεψει οι καιροι..
Και μια ερωτηση συναγωνιστες??Ενα στην Κηφισ 347  τι λεεει??Το γνωριζει κανεις??
Ευχαριστω.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συναγωνηστες το συνολο των θεραπευτριων απο βορεια εχουν υπατητιδα βητα αυτο ειναι γνωστο μη φιλατε μην κανεται γλυφομουνι και λογω οτι μπορει καποιος να πει οτι λεω παπαριες μπορει οποιος θελει να παει σε ενα δημοσιο νοσοκομειο στα μικροβιολογικα και να του πουνε ποια κατηγορια γυναικων και απο που παρουσιαζη εξαρση υπατητιδας βητα εδω ειμαστε και τα ξαναλεμαι.

Επισκέπτης
και αυτό γιατί χειρούργησε κάποια του χώρου για αμυγδαλές και ανακάλυψαν πως ο λαιμός της ήταν τίγκα στα κονδυλώματα.

Εμφανίζονται και στο λαιμό τώρα τα κονδυλώματα; Ρε καλά κάνω που δεν κάνω ακάποτα..και ας χάνω απο ευχαρίστηση..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Eπίσκεψη στο ιδρυμα Μιχαλακοπούλου 99.
Αρκετά καλά τεμάχια.
ξεχώρισα την Πάολα. Νεαρά με πολύ καλό κορμί, αλλά μου φάνηκε λίγο παγοκολώνα και να έχει τουπε...
Οπότε για να μην κλάψω τα λεφτά που επέλεξα την Αλεξάνδρα (μπουρδελοένστικτο είναι αυτό...)
Ψιλή, αρχοντική με πολύ ωραίο χαμόγελο, βυζάρες φυσικές 3,5+ με πεταχτή ρώγα, ωραιο κορμί.
Ηλιακια early milf. Ρωσογερμανίκό άλογο.
Πολύ καλό μασάζ και καλή και σε όλα τα υπόλοιπα,Παιρνει πρωτοβουλιες.

Ξέρεις κανείς αν η Πάολα είναι όντως πάγος στο δωμάτιο?
Γιατι απο εμφάνιση παιζει να ειναι και το καλύτερο που έχω δει στο χώρο εδώ και καιρό....

Επισκέπτης
Αρκετά καλά τεμάχια.
ξεχώρισα την Πάολα. Νεαρά με πολύ καλό κορμί, αλλά μου φάνηκε λίγο παγοκολώνα και να έχει τουπε...
Οπότε για να μην κλάψω τα λεφτά που επέλεξα την Αλεξάνδρα (μπουρδελοένστικτο είναι αυτό...)
Ψιλή, αρχοντική με πολύ ωραίο χαμόγελο, βυζάρες φυσικές 3,5+ με πεταχτή ρώγα, ωραιο κορμί.

Γιατι απο εμφάνιση παιζει να ειναι και το καλύτερο που έχω δει στο χώρο εδώ και καιρό....

τι ωρα πηγες φιλε?μαλλον θα παω αυριοπρωι κ θα δοκιμασω παολα να σας πω :) σε ποιο οροφο ειναι το εν λογο ιδρυμα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
τι ωρα πηγες φιλε?μαλλον θα παω αυριοπρωι κ θα δοκιμασω παολα να σας πω :) σε ποιο οροφο ειναι το εν λογο ιδρυμα?

λειτουργεί 11-8,30 καθε ημερα.
ειναι στον 1ο και το κουδουνι λεει ΣΠΑ

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Την πηρε φιλος μου την Παρασκευη κι ηταν ενθουσιασμενος!
Υ.Γ Ηταν η 3η του φορα σε μασαζερι οποτε δεν εχει μεγαλη εμπειρια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Η Πάολα είναι μελαχροινή;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ξανθια ειναι

hotman

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μεσημεριανή αναφορά από επισκεψη στους οικους μαλλαξεων που βρισκονται στο κέντρο της Αθήνας:
1) Μάρνης 28:  Παρέλασαν από μπροστά μου 6-7 θεραπεύτριες αλλα η μια μου ηταν πιο αδιαφορη απο την άλλη.
2) Γ΄Σεπτεμβριου 54 .  Ελαφρώς ανανεωμένο ροστερ χωρις κατι ιδιαιτερο.  Μονο την Ελενα εχω παρει αυτη με τα  :boobies: και τα υπεροχα ματια.
3) Σολωμού 59.  4 αδιάφορα κορίτσια,  ( ΕΡΩΤΗΣΗ: Η κυρία της πόρτας ειναι η Μελίνα??? )
Σημείωση ότι και στα 3 δεν είχαν καθόλου δουλειά.
Και σκέφτομαι ΄΄ Ωχ θα εχουν παει ολοι στο σολωμου 54...΄΄
Εν πασει περιπτωση πηγαίνω και στο Σολωμού 54 και πέρασα με τα μονα ελευθερα κοριτσια.  Ναταλια+Ελένη...
ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Το καλύτερο ΄΄μασσαζ΄΄ που εχω δεχθει. Εφαγε η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι...
Δεν περιγραφω αλλο!!!! :rockon:

palaios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον,για παολα απο μιχαλακοπουλου 99.το παιζει ιταλιδα μαλλον ειναι ρουμανα.τσιμπουκι με καποτα ,γαμησι μετριο ανευ σημασιας,με λιγες φωνουλες. μασσαζ του κολου.για μια φορα και μονο λογω εμφανισης.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Μεσημβρινη επισκεψη στον οικο μαλαξεων της οδου Σαρκουδινου ,καταρχην ειναι γωνιακο τριοροφο με την Λαγουμιτζη οπως πηγαινουμε απο Συγγρου προς Ν.Κοσμο , δεξια .Κατω στα κουδουνια δεν γραφει τιποτα περι μασαζ ,οποτε ανεβηκα με το ασανσερ στον τριτο .
Κουδουνι και ταμπελιτσα ΣΠΑ ,στην υποδοχη η Ειρηνη απο Αχιλλεως (γεια σου Περιεργε με τις αποκλειστικες σου πληροφοριες ) η κανονικη σεριφισα απασχολημενη με συναγωνιστη στο δωματιο. 2 δωματια ολα και ολα με ατομικο ντουζ. Εκτος απο την Ειρηνη , η Λαουρα επισης απο Σκρα οπως και η σεριφισα.
Ψιλοπανικος με τα κουδουνια να χτυπανε συνεχεια και να προσπαθουν να μας κρυψουν τον ενα απο τον αλλο ,την ωρα που περιμενα στο σαλονι χτυπησε κουδουνι , με περασε στον διαδρομο των 2 δωματιων στο ενα ηταν συναγωνιστης που εκανε μπανιο μετα την απολαυση και στο αλλο ακουγοταν οι αναστεναγμοι της σεριφισας και το τριξιμο του κρεβατιου.Μαλλον ξαπεστειλαν για αργοτερα τον συναγωνιστη που χτυπησε και με ξαναπερασαν στο σαλονι μεχρι να φυγει απο την δευτερη εξωπορτα ο πλενομενος
Τοτε με περασε στο δωματιο το Ρηνακι και με ρωτησε με ποια θα κανω "με σενα φυσικα αφου μου πεις το προγραμμα και οτι δεν εισαι αδιαθετη " το προγραμμα μου το ξερεις απο την Αχιλλεως , μου απαντα ,μασαζακι εκτονωση και στοματικο και δεν ειμαι αδιαθετη.
"αυτο ειναι το προγραμμα απο το αλλο μασατζιδικο , εδω τι κανεις εγω θελω φουλ προγραμμα."
Οκ μου απαντα .Με αφηνει κανω το μπανακι μου και ερχεται . Ολιγη απο μασαζ με τονισμενες πινελιες στα ερωτογενη σημεια και φιλια στα αυτια και γλωσιτσα σε μη επικυνδινα για την δημοσια υγεια μερη.Οταν ο Φανουρης αρχισε να παλεται και το πατυκωμα του μπρουμυτα τον εκανε να δυσανασχετει , γυρισα ανασκελα και πηρα το προφυλακτικο που ειχα(δια παν ενδεχομενο) μαζι μου.Χορταστικη και πολυ βαθεια πιπα με περιποιηση στα  @@@@@ βεβαια πριν απο λιγο ειχε βγαλει το μαυρο κολαν το κορμακι και το σουτιεν , δεχεται δακτυλα με συνεση παντου .Τελος η μπριζολιτσα σε δυο στασεις ,αφου δεν ειχα υπομονη για περισσοτερες.
Μου ζητησε 100 αλλα της εδωσα 80 , λεγοντας οτι ολοι οι φιλοι μου ειχαν πληρωσει για φουλ προγραμμα τοσο ,ενταξει μου απαντησε ειναι η πρωτη μου μερα σε αυτο τον οικο και δεν ξερει ακομα καλα.Βεβαια στην διαρκεια της συνεδριας τα κουδουνια χτυπουσαν ασταματητα....

Επισκέπτης
Μεσημβρινη επισκεψη στον οικο μαλαξεων της οδου Σαρκουδινου ,καταρχην ειναι γωνιακο τριοροφο με την Λαγουμιτζη οπως πηγαινουμε απο Συγγρου προς Ν.Κοσμο , δεξια .Κατω στα κουδουνια δεν γραφει τιποτα περι μασαζ ,οποτε ανεβηκα με το ασανσερ στον τριτο .
Κουδουνι και ταμπελιτσα ΣΠΑ ,στην υποδοχη η Ειρηνη απο Αχιλλεως (γεια σου Περιεργε με τις αποκλειστικες σου πληροφοριες ) η κανονικη σεριφισα απασχολημενη με συναγωνιστη στο δωματιο. 2 δωματια ολα και ολα με ατομικο ντουζ. Εκτος απο την Ειρηνη , η Λαουρα επισης απο Σκρα οπως και η σεριφισα.
Ψιλοπανικος με τα κουδουνια να χτυπανε συνεχεια και να προσπαθουν να μας κρυψουν τον ενα απο τον αλλο ,την ωρα που περιμενα στο σαλονι χτυπησε κουδουνι , με περασε στον διαδρομο των 2 δωματιων στο ενα ηταν συναγωνιστης που εκανε μπανιο μετα την απολαυση και στο αλλο ακουγοταν οι αναστεναγμοι της σεριφισας και το τριξιμο του κρεβατιου.Μαλλον ξαπεστειλαν για αργοτερα τον συναγωνιστη που χτυπησε και με ξαναπερασαν στο σαλονι μεχρι να φυγει απο την δευτερη εξωπορτα ο πλενομενος
Τοτε με περασε στο δωματιο το Ρηνακι και με ρωτησε με ποια θα κανω "με σενα φυσικα αφου μου πεις το προγραμμα και οτι δεν εισαι αδιαθετη " το προγραμμα μου το ξερεις απο την Αχιλλεως , μου απαντα ,μασαζακι εκτονωση και στοματικο και δεν ειμαι αδιαθετη.
"αυτο ειναι το προγραμμα απο το αλλο μασατζιδικο , εδω τι κανεις εγω θελω φουλ προγραμμα."
Οκ μου απαντα .Με αφηνει κανω το μπανακι μου και ερχεται . Ολιγη απο μασαζ με τονισμενες πινελιες στα ερωτογενη σημεια και φιλια στα αυτια και γλωσιτσα σε μη επικυνδινα για την δημοσια υγεια μερη.Οταν ο Φανουρης αρχισε να παλεται και το πατυκωμα του μπρουμυτα τον εκανε να δυσανασχετει , γυρισα ανασκελα και πηρα το προφυλακτικο που ειχα(δια παν ενδεχομενο) μαζι μου.Χορταστικη και πολυ βαθεια πιπα με περιποιηση στα  @@@@@ βεβαια πριν απο λιγο ειχε βγαλει το μαυρο κολαν το κορμακι και το σουτιεν , δεχεται δακτυλα με συνεση παντου .Τελος η μπριζολιτσα σε δυο στασεις ,αφου δεν ειχα υπομονη για περισσοτερες.
Μου ζητησε 100 αλλα της εδωσα 80 , λεγοντας οτι ολοι οι φιλοι μου ειχαν πληρωσει για φουλ προγραμμα τοσο ,ενταξει μου απαντησε ειναι η πρωτη μου μερα σε αυτο τον οικο και δεν ξερει ακομα καλα.Βεβαια στην διαρκεια της συνεδριας τα κουδουνια χτυπουσαν ασταματητα....

Χμμμ έκανε αναβάθμιση προγράμματος δηλαδή.. επειδή δεν θυμάμαι ελληνίδα είναι η Ειρήνη;

Επισκέπτης
Αρκετά καλά τεμάχια.

100 το μαλλί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom