Από κριτικές φίλων ,αποφάσισα να επισκεφθώ Μάρνης 28 . Εντυπώσεις ? σκέτη απογοήτευση .Μια χοντρή στη πόρτα που μετά από μια ματια που έριξα στα κορίτσια και είδε ότι δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαιτερα ,με εξεριση μια μικρή που με το μου ειπε Ρουμανα και στην ερώτηση (ce faci)δεν ήξερε τι να μου απάντηση κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε με Τίρανα(που καθόλου τυχαία παρόλο ότι ορισμένες είναι πολύ όμορφες δεν είναι τον προτιμήσεων μου)μου πρότεινε την Τανια.Δεν μου αρέσει καθόλου να γυρίσω στα μασατζίδικα να βρω κάποια του γούστου μου ,και έτσι αναγκαστικά να την πάρω,ξανθιά,μεγλύτερη από τι μάνα μου ,από την Ουκρανία η λεγάμενη .μετά από 10 λεπτά μασαζ που πραγματικά έβαλα τα γέλια ( μονο μασαζ δεν ήταν )τις ζήτησα να φάω μπριζόλα ,με ένα ύφος που παραλίγο να τις χώσω χαστουκα καθόλου καλή ιδέα γιατί μετά από άντο σίγουρα θα υπήρχαν συνέπειες .μου υπενθύμισε ότι βρίσκομαι σε μασατζίδικο και όχι σε μπουρδέλο .Όμως για σένα που μου φαίνεσαι καλός κύριος μου λέει μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση .Επιπλέον ένα δωράκι 20 ευρώ θα περάσεις ωραία μου λέει .Λεβέντες ,χωρίς πλακα ξενέρωσα.Πλήρωσα 60 ,μου δώσανε και απόδειξη .Το αποτέλεσμα .Δύσκολα να ξαναπάω στο μασατζίδικο αυτόπεριμένει κάτι καλύτερο από 30 λεπτά αδιάφορου τριψίματος και μπλα-μπλα έναντι 60€ και καληνύχτα σας!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Άσε αδερφέ , από το πολύ μαύρο του φίλου μας XXX ,θα γεμίσουμε μελάνι .Θα του περάσει όμως η πικρα ,και θα καταλάβει ότι έχει άδικα με όσα λέει για τι Ζάνα ...ααα παρεμπιπτόντως μην ξεχνιόμαστε ,άλλωστε γι άντο μπέικα να γράψω .Σολωμού 54 επίστρεψε η Μόνικα , όσοι τι ξέρουν θα θεωρούν κρίσιμη την ενημέρωση...
Επ!!!!!!!! τι έχουμε εδώ, έπεσαν οι "πωλήσεις" και αρχίσαμε τις εξυπνάδες........?!!!!!!!
............έχει ο καιρός γυρίσματα........!!!!!!!!!!
.............Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α Σ Α Σ............!!!!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ρε παιδιά θέλω να κάνω την υπέρβαση και να πάω με έναν φιλαράκο μου να κάνουμε παρτούζα σε κανά μασατζίδικο.δηλαδή δύο άντρες με δύο κοπέλες και εναλλάξ..Γίνεται αυτό σε κάποιο από τα θεραπευτήρια; πάτερ ελέησον με και δος μου τα φώτα σου...
φιλε μονο φραπε και αυτος με +20. πηγα πριν κανα μηνα πευχα μια που πρεπει να ηταν σινωπης και ευηνου (μου διαφευγει το ονομα)ηταν η μονη ελευθερη και εκανε και χρεη πορτας. λεω αει στο διαολο ας μπω. επεσε μπριζολιτσα (στον καθρεφτη μπροστα και στο ορθιο) και μετα με κυνηγαγε για +40 περα απο τα 60 ευρω. φυσικα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια απατωντας πως επρεπε μεσα στο δωματιο να μου εξηγησει την διαφορα στην τιμη παντως ηταν μια πληρη αποτυχια και σαν μασαζ κα σαν γαμησι υπερτιμημενα τα εχουν αλλ με 100 την μερα εστηνα και εγω κωλο
Έφαγες μπριζόλα εκεί; Εγώ ήξερα πως δεν δίνουν. Μήπως λες για το Μεσογείων 208; Γιατί εκεί είπε κάποιος συναγωνιστής πως πέτυχε την Ηλιάνα ή Γιώτα (από Ευήνου και Βείκου πιο παλίά)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
πρεπει να σε συμβαινουν δύο τινα για να γινει αυτο..Ρε παιδιά θέλω να κάνω την υπέρβαση και να πάω με έναν φιλαράκο μου να κάνουμε παρτούζα σε κανά μασατζίδικο.δηλαδή δύο άντρες με δύο κοπέλες και εναλλάξ..Γίνεται αυτό σε κάποιο από τα θεραπευτήρια; πάτερ ελέησον με και δος μου τα φώτα σου...
- να σε ξερουν καλα στο μαγαζι και ταυτοχρονα
- το μαγαζι να ειναι πολυ ''ανετο/χυμα/σκιζουά'' κλπ κλπ..
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Υψηλάς παροχάς εις τους πελάτας προσφέρει ένα μασαζερί, η Στουρναρη 63. Η νέα ντουζιέρα είναι δίπλα στο γραφείο που κάθονται τα κορίτσια, έχει δέκτη FM και AM και υψηλή ηχητική απόδοση, καθώς και πλήκτρα αφής. Εγώ ρε πούστη μου πήγα να φύγω με την ντουζιέρα όλος κάτω στο πάτωμα γιατί άκουγα Σάκη Ρουβά το ΣΕΗΚ ΙΤ ΜΠΕΗΜΠΙ και πήγα να κάνω μια τούμπα
Συνημμένα
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ετοιμο ιουλιε..
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
ετοιμο ιουλιε..
Εύγε Πάτερ!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Αν εννοεις το Σινωπης και Ευηνου παιζει νεο τεμαχιο ασιατικης προελευσεως με 3,5αρια δεν ξερω ομως τι παιζει στο δωματιο δεν την πηραπαιδια εχει παει κανενας στο ιδρυμα της οδου σινωπης τις τελευταιες δυο ημερες?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τι λεει στα μουτρα ??Αν εννοεις το Σινωπης και Ευηνου παιζει νεο τεμαχιο ασιατικης προελευσεως με 3,5αρια δεν ξερω ομως τι παιζει στο δωματιο δεν την πηρα
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Καλη φατσουλα ωραιο κορμακι αλλα δεν μπηκα λογω ρευστου!
Υ.Γ να ενημερωσω οτι ειναι η μοναδικη φορα που μπηκα σε μασαζερι δεν ξερω ποια ειναι τα εμφανισιακα στανταρς που παιζουν αλλα με βαση αυτα που διαβαζω μου φανηκε μια χαρα περιπτωση
Υ.Γ να ενημερωσω οτι ειναι η μοναδικη φορα που μπηκα σε μασαζερι δεν ξερω ποια ειναι τα εμφανισιακα στανταρς που παιζουν αλλα με βαση αυτα που διαβαζω μου φανηκε μια χαρα περιπτωση
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ωραια info αυτη. να την κοινοποιησουμε και στο θρεντ της ταιλανδης..Καλη φατσουλα ωραιο κορμακι αλλα δεν μπηκα λογω ρευστου!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
Αν εννοεις το Σινωπης και Ευηνου παιζει νεο τεμαχιο ασιατικης προελευσεως με 3,5αρια δεν ξερω ομως τι παιζει στο δωματιο δεν την πηρα
Aν είναι αυτή που νομίζω (βυζιά χωρίς σιλικόνη) και σώμα με καμπύλες είναι Καζακστανή με έντονα ταταρικά χαρακτηριστικά 30+ αρα και με θητεία τα στουντιο (Αριστομένους 72, Βριλησσου πριν 2 ετη)
σαν εμφανιση μέτρια, σαν μασάζ και μπριζολα καλή
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
Μπραβο ρε ΖΕΡΟ κι ειχα σπασει το κεφαλι μου οτι καπου την ξερω πρεπει να την εχω δει Βριλλησου σε στουντιο!RESPECT ZERO
ναι αυτή είναι!
απλά καθε τοσο αλλάζει περούκα και δεν την γνωρίζεις.
Το καλοκαιρι δουλευε μασαζ στο Κηφισιας 18, 1ος ορ.
Εκει την είδα και δεν την θυμηθικα...
Την ειχα παρει πριν 2 χρονια 2 φορες στο στουντιο της Αριστομ'ενους.
Οπότε ερχεται και μου λέει¨"εσενα σε θυμαμαι!"
"εγώ ομως όχι της λέω"
και απαντά "πριν 2 χρόνια Αριστομένους"....
Ξεχάει ρε σεις η πουτάνα.....
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Μπριζολα 80ευρω?Aν είναι αυτή που νομίζω (βυζιά χωρίς σιλικόνη) και σώμα με καμπύλες είναι Καζακστανή με έντονα ταταρικά χαρακτηριστικά 30+ αρα και με θητεία τα στουντιο (Αριστομένους 72, Βριλησσου πριν 2 ετη)
σαν εμφανιση μέτρια, σαν μασάζ και μπριζολα καλή
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις