Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ειπα μπας ντυθηκε κοκκινοσκουφιτσα η κα Σοφη
και προστιγμην ενοιωσα καπως....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
παπα το <<κοκκινοπουστίτσα>>
πως θα το παρει ο βενζινας?

εντιτ

αστο . καλα το πηρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
πάντως το κλαρινέττο της Κας Νάταλυ υπερέχει σαφώς
με ένα μικρό ενδοιασμό διότι δεν έχω ακούσει ακόμα το όμποε της Ζάνας.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μια ακομη ερωτηση στους μασαζιοπληκτους φιλους μου,οταν εισαι στο τραπεζακι της ηδονης,εισαι τελειως γυμνος η' με το εσωρουχο?

Αν σου πουν να φοράς το εσώρουχο είναι άσχημο σημάδι. Σημαίνει, κατά 99%, ότι το μαγαζί είναι "α-μπρίζολο" (όπως λέει κι ο Παπάς). Όπως επίσης κι η πετσέτα δεν είναι καλό σημάδι.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αξιότιμοι συναγωνιστές σήμερα θα ξεκινήσω με το ανέκδοτο της ημέρας:

Το ίδρυμα μαλάξεων επί της οδού Σολωμού 54 6ος όροφος (Ζανόσπιτο),
τελεί υπό μποϋκοτάζ...............!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακολουθεί ενημέρωση από Σολωμού 59 1ος όροφος (Μελινόσπιτο)

Μετά κι από παρότρυνση του φίλτατου Iblis, πήρα το μωρό από Ρωσία την Λόλα, η μικρή είναι πάρα πολύ καλή, ψηλή, ξανθιά, με όμορφο πρόσωπο, πολύ ωραία μάτια, ΚΟΡΜΑΡΑ, με 2άρια  :boobies:, σφιχτό  :booty: και καλλίγραμμα μακριά πόδια.

Το μασάζ που κάνει είναι από καλό έως πολύ καλό (πάντα για τις απαιτήσεις μου)
Το υπόλοιπο πρόγραμμα το χαρακτηρίζει το υψηλό επίπεδο "πνευστών" που μας έχουν συνηθίσει
οι κορασίδες στο Μελινόσπιτο, μπριζολίτσα προσφέρεται, αλλά.........., όπως προείπα στο Μελινόσπιτο, τα "πνευστά" κάνουν την διαφορά, με περιποίηση @@ και CIM.
Full πρόγραμμα 45 λεπτών 70€.

Αδερφέ, με όλο τον σεβασμό στις ενημερώσεις και τη γενικότερη αξιοπρεπέστατη παρουσία σου εδώ μέσα, έχω την εντύπωση ότι και με τη Γεωργία Βασιλειάδου θα μπορούσες να περάσεις καλά εσύ.

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συνάδελφοι.
1. Επίσκεψη προχθές το απόγευμα Στουρναρη 63 (1η μου φορά στο εν λόγω κατάστημα). Εντυπωσιασμένος από το πλήθος των τεμαχίων. Πήρα Μαρσι που "τραβαει το μάτι" και θυμόμουν τα εγκωμιαστικά σχόλια...Στο φαγητό δεν αναφέρομαι αφού είναι γνωστό το επίπεδο ποιότητας. Το μασάζ πάντως κάτι παραπάνω από αποδεκτού επιπέδου.Δε μιλάμε σε καμμία περίπτωση βέβαια για τίποτα φοβερό αλλά σίγουρα μετριο++ . Με μασάζ τύπου Δεσποινάκι από Μελινόσπτιο πάντως ("ανοίγω φύλο")
καμία σχέση. Ερώτηση: γιατί Στουρναρη 63 70 € μόνο και Σολωμου 54 και Σολωμου 59 80 το φουλ μενου?με δουλεύανε....? μήπως είμαι από αυτούς που "χαλάνε την πιάτσα"???...μιλάτε συνάδελφοι....
2. Με την κυρία που χαρακτηρίστηκε ΔΙΚΑΙΩΣ ζόμπι έχω να καταθέσω σπαρταριστό περιστατικό πριν από περίπου 6 χρόνια στη Βασ. Σοφίας. Αφού γλυτώνει τις φάπες στο τσακ γιατί άρχισε να φωνάζει μόλις πήγα να φύγω (κι ο παπάς το ίδιο έπαθε)...μου λέει θα σου κάνω πολύ καλή τιμή...και μου ζητάει ένα εξωφρενικό νούμερο που δεν το θυμάμαι....αφού γελάω επανέρχεται..με λογική τιμή και εκθειασμό του μασάζ που θα μου έκανε λέω δε γαμ....ας το δούμε κι αυτό. Εγώ καμία σχέση με μασαζ τότε...με το που αρχίζει να με "ζουλάει" τη βάζω κάτω και τη γαμ... με συνοπτικές διαδικασίες...κάτι πήγε να πει περί μασαζ και όχι μπουρδέλου...χαρίζοντάς μου πάλι το γέλιο...Η συγκεκριμένη νομίζω έχει εμφανιστέι και στην Πάνια....     

edit giorgospapa: συμπληρωθηκαν οι διευθυνσεις..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
1.80 μονο στο 54
2.να βρουμε το βιντεο.
Καλημέρα συνάδελφοι.
1. Επίσκεψη προχθές το απόγευμα Σ63 (1η μου φορά στο εν λόγω κατάστημα). Εντυπωσιασμένος από το πλήθος των τεμαχίων. Πήρ αΜαρσι που "τραβαει το μάτι" και θυμόμουν τα εγκωμιαστικά σχόλια...Στο φαγητό δεν αναφέρομαι αφού είναι γνωστό το επίπεδο ποιότητας. Το μασάζ πάντως κάτι παραπάνω από αποδεκτού επιπέδου.Δε μιλάμε σε καμμία περίπτωση βέβαια για τίποτα φοβερό αλλά σίγουρα μετριο++ . Με μασάζ τύπου Δεσποινάκι από Μελινόσπτιο πάντως ("ανοίγω φύλο")
καμία σχέση. Ερώτηση: γιατί Σ63 70 € μόνο και Σ54 και Σ59 80 το φουλ μενου?με δουλεύανε....? μήπως είμαι από αυτούς που "χαλάνε την πιάτσα"???...μιλάτε συνάδελφοι....
2. Με την κυρία που χαρακτηρίστηκε ΔΙΚΑΙΩΣ ζόμπι έχω να καταθέσω σπαρταριστό περιστατικό πριν από περίπου 6 χρόνια στη Βασ. Σοφίας. Αφού γλυτώνει τις φάπες στο τσακ γιατί άρχισε να φωνάζει μόλις πήγα να φύγω (κι ο παπάς το ίδιο έπαθε)...μου λέει θα σου κάνω πολύ καλή τιμή...και μου ζητάει ένα εξωφρενικό νούμερο που δεν το θυμάμαι....αφού γελάω επανέρχεται..με λογική τιμή και εκθειασμό του μασάζ που θα μου έκανε λέω δε γαμ....ας το δούμε κι αυτό. Εγώ καμία σχέση με μασαζ τότε...με το που αρχίζει να με "ζουλάει" τη βάζω κάτω και τη γαμ... με συνοπτικές διαδικασίες...κάτι πήγε να πει περί μασαζ και όχι μπουρδέλου...χαρίζοντάς μου πάλι το γέλιο...Η συγκεκριμένη νομίζω έχει εμφανιστέι και στην Πάνια....     

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
αυτο το σχολιο χωρις να δεις τη Λολα?
περιμενε μια ψηλη Μαρσι με ελαχιστα χειροτερο σωμα.
Αδερφέ, με όλο τον σεβασμό στις ενημερώσεις και τη γενικότερη αξιοπρεπέστατη παρουσία σου εδώ μέσα, έχω την εντύπωση ότι και με τη Γεωργία Βασιλειάδου θα μπορούσες να περάσεις καλά εσύ.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά, κανένα νέο από Λέκκα;

αυτο το σχολιο χωρις να δεις τη Λολα?
περιμενε μια ψηλη Μαρσι με ελαχιστα χειροτερο σωμα.

Δεν αναφερόμουνα στη εν λόγω κορασίδα, συνάδελφε Εωσφόρε.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216

......... η αλήθεια είναι ότι μ'αρέσει........!!!!!!!!

www.planetshow.gr/artist/2tragoydistries/basileiadou%20georgia/1%20foto.htm]http://www.planetshow.gr/artist/2tragoydistries/basileiadou%20georgia/1%20foto.htm[/url]

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
λιγη ενημερωση απο τρεια ιδρυματα στον πειραια το ιδρυμα της λαμπρακη εκλεισε  απο την πολλη δουλεια........  μιχαλακοπουλου  στο χιλτον απο πισω  εντος τον ημερων κλεινει ενα ιδρυμα που υπαρχει με δυο μπαζα μεσα  το νουμερο 30 μου φαινεται πως ειναι λογω ελειψης πελατων.      για τον ιδιο λογω  μπορει να κλεισει και το ιδρυμα βενιζελου  στην αμφιθεα απο πληροφορια που εχω εκ τον εσω. και ενα ακομα λογω μη πελατων παλι στη φιλωνος στον πειραια ειναι ετοιμο για κλεισημο.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρε παιδια Παρασκευη-Σαββατο ειδε κανενας τη Λια??
Απουσιαζει απο την περασμενη βδομαδα και εχω προβληματα παρα τις περποιησεις της Ζανας.
Ριχτε κανενα ινφο οσοι γνωριζετε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom