giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σωστος.. αφου λεει και ''κοκκινοπουστίτσα''εμφανώς η Ζάνα
σωστος.. αφου λεει και ''κοκκινοπουστίτσα''εμφανώς η Ζάνα
εμφανώς η Ζάνα
ημερησεεεεε.. ηταν ενα κακο ονειρο.. :-* :-*ειπα μπας ντυθηκε κοκκινοσκουφιτσα η κα Σοφη
και προστιγμην ενοιωσα καπως....
ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενα υποθεσουμε ζανα, ωστε να ειναι ευτυχης και ο νικος απο το βενζιναδικο ????
Θα γελούσε κάθε πικραμένος....ειπα μπας ντυθηκε κοκκινοσκουφιτσα η κα Σοφη
και προστιγμην ενοιωσα καπως....
ημερησεεεεε.. ηταν ενα κακο ονειρο.. :-* :-*
πάντως το κλαρινέττο της Κας Νάταλυ υπερέχει σαφώς
με ένα μικρό ενδοιασμό διότι δεν έχω ακούσει ακόμα το όμποε της Ζάνας.
μια ακομη ερωτηση στους μασαζιοπληκτους φιλους μου,οταν εισαι στο τραπεζακι της ηδονης,εισαι τελειως γυμνος η' με το εσωρουχο?
Αξιότιμοι συναγωνιστές σήμερα θα ξεκινήσω με το ανέκδοτο της ημέρας:
Το ίδρυμα μαλάξεων επί της οδού Σολωμού 54 6ος όροφος (Ζανόσπιτο),
τελεί υπό μποϋκοτάζ...............!!!!!!!!!!!!
Ακολουθεί ενημέρωση από Σολωμού 59 1ος όροφος (Μελινόσπιτο)
Μετά κι από παρότρυνση του φίλτατου Iblis, πήρα το μωρό από Ρωσία την Λόλα, η μικρή είναι πάρα πολύ καλή, ψηλή, ξανθιά, με όμορφο πρόσωπο, πολύ ωραία μάτια, ΚΟΡΜΑΡΑ, με 2άρια , σφιχτό και καλλίγραμμα μακριά πόδια.
Το μασάζ που κάνει είναι από καλό έως πολύ καλό (πάντα για τις απαιτήσεις μου)
Το υπόλοιπο πρόγραμμα το χαρακτηρίζει το υψηλό επίπεδο "πνευστών" που μας έχουν συνηθίσει
οι κορασίδες στο Μελινόσπιτο, μπριζολίτσα προσφέρεται, αλλά.........., όπως προείπα στο Μελινόσπιτο, τα "πνευστά" κάνουν την διαφορά, με περιποίηση @@ και CIM.
Full πρόγραμμα 45 λεπτών 70€.
Καλημέρα συνάδελφοι.
1. Επίσκεψη προχθές το απόγευμα Σ63 (1η μου φορά στο εν λόγω κατάστημα). Εντυπωσιασμένος από το πλήθος των τεμαχίων. Πήρ αΜαρσι που "τραβαει το μάτι" και θυμόμουν τα εγκωμιαστικά σχόλια...Στο φαγητό δεν αναφέρομαι αφού είναι γνωστό το επίπεδο ποιότητας. Το μασάζ πάντως κάτι παραπάνω από αποδεκτού επιπέδου.Δε μιλάμε σε καμμία περίπτωση βέβαια για τίποτα φοβερό αλλά σίγουρα μετριο++ . Με μασάζ τύπου Δεσποινάκι από Μελινόσπτιο πάντως ("ανοίγω φύλο")
καμία σχέση. Ερώτηση: γιατί Σ63 70 € μόνο και Σ54 και Σ59 80 το φουλ μενου?με δουλεύανε....? μήπως είμαι από αυτούς που "χαλάνε την πιάτσα"???...μιλάτε συνάδελφοι....
2. Με την κυρία που χαρακτηρίστηκε ΔΙΚΑΙΩΣ ζόμπι έχω να καταθέσω σπαρταριστό περιστατικό πριν από περίπου 6 χρόνια στη Βασ. Σοφίας. Αφού γλυτώνει τις φάπες στο τσακ γιατί άρχισε να φωνάζει μόλις πήγα να φύγω (κι ο παπάς το ίδιο έπαθε)...μου λέει θα σου κάνω πολύ καλή τιμή...και μου ζητάει ένα εξωφρενικό νούμερο που δεν το θυμάμαι....αφού γελάω επανέρχεται..με λογική τιμή και εκθειασμό του μασάζ που θα μου έκανε λέω δε γαμ....ας το δούμε κι αυτό. Εγώ καμία σχέση με μασαζ τότε...με το που αρχίζει να με "ζουλάει" τη βάζω κάτω και τη γαμ... με συνοπτικές διαδικασίες...κάτι πήγε να πει περί μασαζ και όχι μπουρδέλου...χαρίζοντάς μου πάλι το γέλιο...Η συγκεκριμένη νομίζω έχει εμφανιστέι και στην Πάνια....
Αδερφέ, με όλο τον σεβασμό στις ενημερώσεις και τη γενικότερη αξιοπρεπέστατη παρουσία σου εδώ μέσα, έχω την εντύπωση ότι και με τη Γεωργία Βασιλειάδου θα μπορούσες να περάσεις καλά εσύ.
αυτο το σχολιο χωρις να δεις τη Λολα?
περιμενε μια ψηλη Μαρσι με ελαχιστα χειροτερο σωμα.
Αδερφέ, με όλο τον σεβασμό στις ενημερώσεις και τη γενικότερη αξιοπρεπέστατη παρουσία σου εδώ μέσα, έχω την εντύπωση ότι και με τη Γεωργία Βασιλειάδου θα μπορούσες να περάσεις καλά εσύ.