Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (0 μέλη και 99 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλησπερα πατερ μηπως εχεις κανενα νεο απο το μαρινακι που ειχε τη μασαζερι στη καβαλας?
εκλεισε και χασαμε τα ιχνη της.
ευχαριστω
το μαρινακι δεν περναει καθολου καλα και μαλλον δεν θα ξαναανοιξει μαγαζι για το κοινο..

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
κριμα πολυ κριμα γιατι ειχαμε γινει πολυ φιλαρακια.
περιμενα να ακουσω οτι εχει ανοιξει αλλου.
σε ευχαριστω παντως

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
μια ακομη ερωτηση στους μασαζιοπληκτους φιλους μου,οταν εισαι στο τραπεζακι της ηδονης,εισαι τελειως γυμνος η' με το εσωρουχο?
παπαγιωργη το βγαζεις το ρασο η'  ευλογεις την κοπελα κατω απο το πετραχειλι :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μια ακομη ερωτηση στους μασαζιοπληκτους φιλους μου,
1. οταν εισαι στο τραπεζακι της ηδονης,εισαι τελειως γυμνος η' με το εσωρουχο?
2. παπαγιωργη το βγαζεις το ρασο η'  ευλογεις την κοπελα κατω απο το πετραχειλι :)
1. οπως διευκολυνεσαι και κανεις κεφι..  :rolleyes: :rolleyes: βασικα ομως γυμνος για να μην παρεις τα λαδια-κρεμες-πουδρες στο σπιτι σου..
2. αναλογα το πόσο πιστό ειναι το τεμαχιο..  :tooth:

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Γειά σας και απο εμενα. Αρκετά παλιός στις μασαζερί και ενημερώνομαι καιρό από το thread και τις γνώμες πολλών εδώ (από τη στιγμη βέβαια που πήρα χαμπάρι ότι υπάρχει τέτοιο site!!) αλλά δεν έιχα ξαναγράψει... είχα βέβαια ψιλοδιακόψει και από το χώρο εδώ και κάποιο διάστημα, έχοντας επικεντρωθει περισσότερο σε άλλα σπορ, αλλά είπα να ξαναρχίσω (το ένα δεν αποκλείει το άλλο εξάλλου!!).
Έχω λοιπόν, με τη σέντρα, μια ερώτηση: μήπως κάποιος από τους γνώστες ξέρει άν πάιζει πουθενά η Παόλα που ήταν παλιά στη Φωκίωνος; Για μένα ήταν από τις πολύ δυνατές παρουσίες. Παρεμπιπτόντως το επίπεδο στο μαγαζί αυτό νομίζω έχει πέσει, ξαναπήγα μετα από καιρο - δεν ήταν ούτε η Αλίνα, ούτε η Εύα, ουτε η Κορίνα... μια Ανίτα (νομίζω) με περιποιήθηκε, φιλότιμη και συμπαθής ομολογώ, full πρόγραμμα αλλά από εμφανιση μετριότητα! 2 άλλες που είδα επίσης μελαχρινά ψιλομιλφ ανάξια λόγου (εμφανισιακά τουλάχιστον.)    

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η κορινα αν δεν κανω λαθος ειναι εκει. μηπως επεσες σε ρεπο της ή ειχε παει να παρει καφε και φυστικα ??

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
η κορινα αν δεν κανω λαθος ειναι εκει. μηπως επεσες σε ρεπο της ή ειχε παει να παρει καφε και φυστικα ??
Πιθανόν, για να το λες κάτι θα ξέρεις  :rockon:
Για να είμαι ειλικρινής δε ρώτησα την 'Ινγκα (άν δεν κάνω λάθος στο όνομα της "ανοίγω την πόρτα σε περναω στο σαλονάκι") για τις άλλες απουσίες, μόνο για την Πάολα και μου είπε πως σταμάτησε.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Αξιότιμοι συναγωνιστές σήμερα θα ξεκινήσω με το ανέκδοτο της ημέρας:

Το ίδρυμα μαλάξεων επί της οδού Σολωμού 54 6ος όροφος (Ζανόσπιτο),
τελεί υπό μποϋκοτάζ...............!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακολουθεί ενημέρωση από Σολωμού 59 1ος όροφος (Μελινόσπιτο)

Μετά κι από παρότρυνση του φίλτατου Iblis, πήρα το μωρό από Ρωσία την Λόλα, η μικρή είναι πάρα πολύ καλή, ψηλή, ξανθιά, με όμορφο πρόσωπο, πολύ ωραία μάτια, ΚΟΡΜΑΡΑ, με 2άρια  :boobies:, σφιχτό  :booty: και καλλίγραμμα μακριά πόδια.

Το μασάζ που κάνει είναι από καλό έως πολύ καλό (πάντα για τις απαιτήσεις μου)
Το υπόλοιπο πρόγραμμα το χαρακτηρίζει το υψηλό επίπεδο "πνευστών" που μας έχουν συνηθίσει
οι κορασίδες στο Μελινόσπιτο, μπριζολίτσα προσφέρεται, αλλά.........., όπως προείπα στο Μελινόσπιτο, τα "πνευστά" κάνουν την διαφορά, με περιποίηση @@ και CIM.
Full πρόγραμμα 45 λεπτών 70€.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
φρεντι ακους??
και μονο 26 [λεει αυτη] :2funny:
φιλε Τζι χαρηκα που περασες καλα...
σουπερ - καβλιαρα η Λολα μας...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
και καλυτερο μασαζ Νικοσελ και παπα η Δεσποινα στο Ζανοσπιτο....
κανει και ποδια...πατουσες κλπ :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Άρτη αφιχθείς από το γνωστό θεραπευτήριο  Σ54. Δυστυχώς αν κ χαλαρή για μένα η μέρα τα κατάφερα έτσι ώστε δεν είχα χρονικά περιθώρια πολλά οπότε το σίγουρο ήταν κ για μένα μονόδρομος … Ώρα εισόδου κατά τις 16: 00 (έχει σημασία)

Κατά τα άλλα, η γνωστή μας κοπέλα επί της υποδοχής, με τον αέρα της παλιοσειράς , ντυμένη σαν κοκκινοπουστίτσα κ με όλα τα δωμάτια μπλοκαρισμένα (Τελικά υπάρχει μπουκοτάζ ή ΟΧΙ ? ) Αναμονή κάνα .. 20λεπτο με το κορίτσι της υποδοχής να μου κρατά παρέα μέσα στο χαμόγελο κ με τις θεραπεύτριες  θεία-Ελένη, Δέσποινα κ Ναταλύ να φροντίζουν να κατευνάσουν τις θυελλώδες ορμές των συναγωνιστών στα ενδότερα .. (μάλλον μου είπε κ άλλο ένα όνομα αλλά δεν παίρνω κ όρκο .. )

- … «Κάνα τεταρτάκι μουρού μου θα περιμένεις κ μετά θα βγει το κουρίτσι », λέω πάμε μαζί μέσα να  θυμηθούμε τα παλιά  …

κ μου απαντά

- … «Μουρού μου θες να το κλείσουμε το μαγαζί … ? »

Γενικώς επέμενα ελαφρώς μέχρι που καταλαβα ότι στο BoardMeeting-Room του μαγαζιού , το κορίτσι είχε κάποιον δικό της εκεί κ είχαν κουβέντα .. οπότε έκανα πάσο … κ ανάμενα τις διασήμες φίλες της ..
(Παπα-Γίωργη δεν πιστεύω να την εξομολογούσες εκείνη την ώρα…??? )

Τελικά επέλεξα την Ναταλύ  κ εν συνεχεία η κατάληξη γνωστή. Το κορίτσι νομίζω ότι με τέτοιο «όμποε» πρέπει να πάρει μεταγραφή από την Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων στην Συμφωνική της ΕΡΤ . Για τους κατέχοντες, εκτός από «όμποε» κατέχει κ το κόρνο κ το φλάουτο .

Σήμερα εμένα μου ενορχήστρωσε την 5η συμφωνική του Μπερλιόζ, σε Sol matzore.

Στο τέλος είχαμε κ αποφώνιση κ 1 ancor. 

ΥΓ : Δεν είχα την διάθεση να καταγράψω την εμπειρία μου, απλά το θεωρώ υποχρέωσή μου για τους συναγωνιστές που καθημερινά καταθέτουν τις πληροφορίες τους κ ήθελα από καιρό να το κάνω

Χρόνος κ χρήμα τα γνωστά

takxaros

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
σολομου 59 ειναι ανοικτο κυριακη ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ποια ειναι η γνωστη μας κοπελα μπρε?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Γενικώς επέμενα ελαφρώς μέχρι που καταλαβα ότι στο BoardMeeting-Room του μαγαζιού , το κορίτσι είχε κάποιον δικό της εκεί κ είχαν κουβέντα .. οπότε έκανα πάσο … κ ανάμενα τις διασήμες φίλες της ..
Το κορίτσι νομίζω ότι με τέτοιο «όμποε» πρέπει να πάρει μεταγραφή από την Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων στην Συμφωνική της ΕΡΤ . Για τους κατέχοντες, εκτός από «όμποε» κατέχει κ το κόρνο κ το φλάουτο .

[size=14pt]Σήμερα εμένα μου ενορχήστρωσε την 5η συμφωνική του Μπερλιόζ, σε Sol matzore.

Στο τέλος είχαμε κ αποφώνιση κ 1 ancor. 
[/size]
ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ : Δεν είχα την διάθεση να καταγράψω την εμπειρία μου, απλά το θεωρώ υποχρέωσή μου για τους συναγωνιστές που καθημερινά καταθέτουν τις πληροφορίες τους κ ήθελα από καιρό να το κάνω
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom