Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

gonzales

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελευταία ενημέρωση για ιδρύματα στον Πειραιά υπάρχει; Πάτερ Γεώργιε σε σένα εναποθέτω τις ελπίδες μου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πολυ σωστο σε βρισκω και επιπλεον να πω οτι ο περισοτερος κοσμος παει σαν προβατο στο σφαγειο.

η ιδια γκομενα που θα μου κανει 45λεπτο γεματο μασαζ και θα γουσταρω με τρέλλα, την επομενη φορα που θα παω, θα προσπαθησει να με ξεπεταξει στο 20λεπτο και αν κανω το μαλακα θα το καταφερει. αν με δει πως γυαλιζει το ματι μου θα κατσει υπάκουα και πιστά στο 45λεπτο ++..

και αυτο που λεω δεν ειναι τυχαιο ή φανταστικο. ειναι πραγματικο και καθημερινο..

μαλακιες ελεγε παλι ο παπας οτι ειναι 35΄
τον κλεψανε στο ζυγι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

συμβάινει και στις καλύτερες οικογένειες.

Στα περισσότερα μπριζολάδικα κοιτάνε να σε ξεπετάξουν.
Σου λένε και καλά 45 λεπτά και μετά κάνουν την παλαβή...
Στο χέρι σου είναι να εξαντλησεις τον χρόνο....
Εαν είσαι καλός πελάτης και γνωρίζεις τις κοπέλες όμως δύσκολα θα κοιτάξουν να σε κοροιδέψουν...
Τα κάνουν εκεί που νομίζουν οτι τις παίρνει...
τώρα βέβαια για 5 λεπτά επανω και 5 κάτω δεν θα τα χαλάσουμε....

ααααααααααααα.. δεν με παρακολουθεις.. για ποιον τα γραφω ????  :uglystupid: :uglystupid: :tooth: :tooth:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.862
Πόντοι
216
μαγκες ψαχνω κριτικες για το μασατζιδικο επι της λεωφ.ποσειδωνος στο υψος της γλυφαδας διπλα απο το παλιο ΑΒ και δεν βρισκω τιποτα !! Υπαρχει κανεις συναγωνιστης να μου δωσει τα φωτα του???

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εχω ντεζα-βι ...
φτιαχτε μεμονωμενα θεματα για αυτα που δεν βρισκετε πληροφοριες....
υπαρχει και το μασαζ στα Ν.Π.

(παρακαλω βαλτε το λινκ)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
για Ν.Π πατηστε στο εδω το αλλο εδω και το  yes sirrrrrrrrrrrrrrr !!!! ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
23 εισαι παιδι μου εσυ? :)
μαγκες ψαχνω κριτικες για το μασατζιδικο επι της λεωφ.ποσειδωνος στο υψος της γλυφαδας διπλα απο το παλιο ΑΒ και δεν βρισκω τιποτα !! Υπαρχει κανεις συναγωνιστης να μου δωσει τα φωτα του???

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι μασαζόπληκτοι θα ήθελα μια πληροφορία σχετικά με τα ιδρύματα παραγωγής πολιτισμού στην Γ'Σεπτεμβρίου πιο συγκεκριμένα υπάρχει κάποιο στον Β όροφο αλλά δεν θυμάμαι το νούμερο μήπως  είναι εύκολο να μου δώσετε κάποια πληροφορία.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Φίλοι μασαζόπληκτοι θα ήθελα μια πληροφορία σχετικά με τα ιδρύματα παραγωγής πολιτισμού στην Γ'Σεπτεμβρίου πιο συγκεκριμένα υπάρχει κάποιο στον Β όροφο αλλά δεν θυμάμαι το νούμερο μήπως  είναι εύκολο να μου δώσετε κάποια πληροφορία.
μηπως λες το γ.σεπτεμβριου 54 ???? αν λες αυτο, ειναι μπριζολερί και εχει κατα καιρους ωραια τεμαχια..

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μηπως λες το γ.σεπτεμβριου 54 ???? αν λες αυτο, ειναι μπριζολερί και εχει κατα καιρους ωραια τεμαχια..
Thx πάτερ για την πληροφόρηση είναι στον 2ο; το κουδούνι λέει κάτι σχετικό με μασάζ ή κάτι τέτοιο;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Thx πάτερ για την πληροφόρηση είναι στον 2ο; το κουδούνι λέει κάτι σχετικό με μασάζ ή κάτι τέτοιο;
ναι στο 2ο ειναι. νομιζω οτι το κουδουνι λεει ''studio'' αλλα δεν ειμαι σιγουρος..

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα πατερ μηπως εχεις κανενα νεο απο το μαρινακι που ειχε τη μασαζερι στη καβαλας?
εκλεισε και χασαμε τα ιχνη της.
ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom