Παπαγιωργη , θα μας πει κανεις αν τελειωσε το μποϊκοτάζ
για όλα τα άλλα τελείωσε,για τη σολωμού 54 συνεχίζει!
Παπαγιωργη , θα μας πει κανεις αν τελειωσε το μποϊκοτάζ
Κάτι νέο για Βικτώρια; Μήπως και πάω σήμερα. Η Ευα που δουλεύει Θησέως 176 λέει κάτι ή μούφα. Εχει δοκιμάσει κανείς;
για όλα τα άλλα τελείωσε,για τη σολωμού 54 συνεχίζει!
Και κάτι τρέχει στα γύφτικα ...φιλε μου Iblisγιατι το λες αυτο συναδελφε?
πολυ σωστο σε βρισκω και επιπλεον να πω οτι ο περισοτερος κοσμος παει σαν προβατο στο σφαγειο.
η ιδια γκομενα που θα μου κανει 45λεπτο γεματο μασαζ και θα γουσταρω με τρέλλα, την επομενη φορα που θα παω, θα προσπαθησει να με ξεπεταξει στο 20λεπτο και αν κανω το μαλακα θα το καταφερει. αν με δει πως γυαλιζει το ματι μου θα κατσει υπάκουα και πιστά στο 45λεπτο ++..
και αυτο που λεω δεν ειναι τυχαιο ή φανταστικο. ειναι πραγματικο και καθημερινο..
μαλακιες ελεγε παλι ο παπας οτι ειναι 35΄
τον κλεψανε στο ζυγι
συμβάινει και στις καλύτερες οικογένειες.
Στα περισσότερα μπριζολάδικα κοιτάνε να σε ξεπετάξουν.
Σου λένε και καλά 45 λεπτά και μετά κάνουν την παλαβή...
Στο χέρι σου είναι να εξαντλησεις τον χρόνο....
Εαν είσαι καλός πελάτης και γνωρίζεις τις κοπέλες όμως δύσκολα θα κοιτάξουν να σε κοροιδέψουν...
Τα κάνουν εκεί που νομίζουν οτι τις παίρνει...
τώρα βέβαια για 5 λεπτά επανω και 5 κάτω δεν θα τα χαλάσουμε....
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,27090.0]yes sirrrrrrrrrrrrrrr !!!![/url]εχω ντεζα-βι ...
φτιαχτε μεμονωμενα θεματα για αυτα που δεν βρισκετε πληροφοριες....
υπαρχει και το μασαζ στα Ν.Π.
[size=10pt](παρακαλω βαλτε το λινκ)[/size]
Σ'ευχαριστώ φίλε gonzales για το pm θα το τσεκάρω.Τσέκαρε pm
μαγκες ψαχνω κριτικες για το μασατζιδικο επι της λεωφ.ποσειδωνος στο υψος της γλυφαδας διπλα απο το παλιο ΑΒ και δεν βρισκω τιποτα !! Υπαρχει κανεις συναγωνιστης να μου δωσει τα φωτα του???
μηπως λες το γ.σεπτεμβριου 54 ???? αν λες αυτο, ειναι μπριζολερί και εχει κατα καιρους ωραια τεμαχια..Φίλοι μασαζόπληκτοι θα ήθελα μια πληροφορία σχετικά με τα ιδρύματα παραγωγής πολιτισμού στην Γ'Σεπτεμβρίου πιο συγκεκριμένα υπάρχει κάποιο στον Β όροφο αλλά δεν θυμάμαι το νούμερο μήπως είναι εύκολο να μου δώσετε κάποια πληροφορία.
23 εισαι παιδι μου εσυ?
Thx πάτερ για την πληροφόρηση είναι στον 2ο; το κουδούνι λέει κάτι σχετικό με μασάζ ή κάτι τέτοιο;μηπως λες το γ.σεπτεμβριου 54 ???? αν λες αυτο, ειναι μπριζολερί και εχει κατα καιρους ωραια τεμαχια..
ναι στο 2ο ειναι. νομιζω οτι το κουδουνι λεει ''studio'' αλλα δεν ειμαι σιγουρος..Thx πάτερ για την πληροφόρηση είναι στον 2ο; το κουδούνι λέει κάτι σχετικό με μασάζ ή κάτι τέτοιο;