Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μπραβο .οπως τα λες ειναι ,συν μια Ατζελινα στο Ζανοσπιτο....
λες και επεσε περονοσπορος στα ομορφα νακια :boobies: :boobies:
πηγαίνω και αλλου πατερ , τι θες να σου πω ? θες να σου πω για γνωστα μασαζ στο κέντρο που έχουν μαζέψει όλα τα Ααλβανα τις Καποδιστρίου και μου το παίζουνε Ιταλίδες και τα αρχίδια μου ?με δυσφήμιση δεν ασκολουμε, που ούτε αυτό αξίζουνε...έχω πάει και στη Καίτη και στη Μελίνα , που το λέω , κατά με αξίζουνε καλά λόγια ....το μονο κατά , είναι ότι δεν κάνουν ανανέωση , ακούμε για Mάρσι στη Στουρνάρι και Δεσποινάκη Σολωμού 59 .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
περνεις το χρυσο για τον καλυτερο συνδυασμο θεραπενιδων αυθημερον.
κατα τα αλλα για ξεχαρμανιασμα εχει κι αλλες μεθοδους,
αυτες ειναι ικανες να σε ξεζουμισουν στο πρωτο δεπτερολεπτο ,μην ακους που λενε οι αλλοι, με φειδω και συνεση οι επενδυσεις παιδια,Χρισουγεννα ερχονται,
να μεινει και κατι να χουμε για μελομακαρονα :rockon: :rockon: :rockon:
Πρωτη φορα χθες (μετα τρεις αποτυχημενες προσπαθειες)Σολωμου 59.
Θεραπενις η δις Δεσποινα.
Εξαιρετικη θα ελεγα αλλα με δικια μου "ευθυνη"πρεπει να κατεριφθη το πανελληνιο ρεκορ!!!
εισοδος-παρελαση-μπανιο-μασαζ-χαμουρεμα-φαγωμα μπριζολας-μπανιο-πληρωμη-εξοδος συνολικος χρονος 24 λεπτα.
παιρνω το χρυσο??????

μετα απο αυτο και ενα καφε στο Φλοκα Πατησιων επιθεση στο Σολωμου 54 για μασαζ απο Ζανα να ισιωσουν τα οστα και να φυγει η τσαντιλα!!
Πραγματι βγηκα μετα "πουλακι" αναλαφρος.
Νασαι καλα ρε Ζανα...

edit giorgospapa: συμπληρωθηκαν οι διευθυνσεις..

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εμεις στην απ οξω ????  :tooth:

:2funny: :2funny: :2funny:δε παιζεσαι με τιποτα,δεν αφηνεις να πεσει κατω τιποτα :2funny: :2funny:
λεω λοιπον:προχθεσινη επισκεψη λαγουμιτζη,2 μπαζα μονο και 80 η τιμη.
την περασμενη εβδομαδα περασμα παλι,3 μπαζα.
γι αυτο λεω να κοψω το περασμα μεχρι νεοτερας.
απο ν.κοσμο γενικα το πιο προσεγμενο θεωρω καλλιρροης 85 και απο τμχ και απο υπηρεσιες.
:rockon: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
:2funny: :2funny: :2funny:δε παιζεσαι με τιποτα,δεν αφηνεις να πεσει κατω τιποτα :2funny: :2funny:
λεω λοιπον:προχθεσινη επισκεψη λαγουμιτζη,2 μπαζα μονο και 80 η τιμη.
την περασμενη εβδομαδα περασμα παλι,3 μπαζα.
γι αυτο λεω να κοψω το περασμα μεχρι νεοτερας.
απο ν.κοσμο γενικα το πιο προσεγμενο θεωρω καλλιρροης 85 και απο τμχ και απο υπηρεσιες.
:rockon: :rockon:
οπότε δεν στελνεις πμ στο γάτο..  :cheesy:

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οπότε δεν στελνεις πμ στο γάτο..  :cheesy:
Παπά μου μήπως ξέρεις που μπορεί να δουλεύει η γνωστή Βικτόρια ξανθιά αδύνατη από Φραντζή-Καραίσκου-Θησέως31 διότι έχω ανάγκη από μερικές μαλάξεις και δεν μπορώ να την βρω. Αν γνωρίζει κάτι κανείς θα με βοηθούσε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παπά μου μήπως ξέρεις που μπορεί να δουλεύει η γνωστή Βικτόρια ξανθιά αδύνατη από Φραντζή-Καραίσκου-Θησέως31 διότι έχω ανάγκη από μερικές μαλάξεις και δεν μπορώ να την βρω. Αν γνωρίζει κάτι κανείς θα με βοηθούσε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
οχι δυστυχως. σ εχω δει που την αναζητας, αλλα δυστυχως δεω μπορω να βοηθησω..

σορυ..  :(

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
κάποιο μαγαζί που οι κοπέλλες να δουλεύουν την οπίσθεν?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
επισης, στο καταστημα της μιχαλακοπουλου 99 σημερα, παιζουν τρελλά νεα τεμαχια.

θα επανελθω με λεπτομερειες..  [move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

πάτερ μου πέρασα από το 99, παρήλασαν η Σόνια, η Αφροντίτη και άλλη μια. Πόσο πάει το μπον φιλέ εκεί διότι η τσα2 μου είπε με νόημα "65 ευρώ παίρνει το μαγαζί". Επίσης προτείνεται κάποιο τεμάχιο από πλευράς εξυπηρέτησης;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Το μενου ειχε Μελινα η οποια εδειχνε και αρκετα ανανεωμενη σε σχεση με το καλοκαιρι.
Ανοιγμα φυλλου στην αρχη φραπε και μπριζολιτσα στο τελος.Αψογο σερβις το κοριτσι. :grin:
να ρωτησω κατι την πιο ανωμαλη και διαστροφικη  :grin: κατα τη προσωπικη μου αποψη κατηγορια των μπουρδελιαρηδων,τους μασαζιοπληκτους, (αφου συνδυαζεται το πηδημα με την αγωνια και την περιπετεια)το φραπεδακι το καταλαβαινω,το απολαμβανεται στο τραπεζακι του μασαζ,την μπριζολιτσα ομως την τρωτε εκει η' σε κανενα μεγαλυτερο τραπεζακι διπλα,γιατι μιλαμε για φαγητο που μπορει να συνοδευεται απο χωριατικη,πατατουλες,κτλ,σας βολευει δηλ
εκει?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
να ρωτησω κατι την πιο ανωμαλη και διαστροφικη  :grin: κατα τη προσωπικη μου αποψη κατηγορια των μπουρδελιαρηδων,τους μασαζιοπληκτους, (αφου συνδυαζεται το πηδημα με την αγωνια και την περιπετεια)το φραπεδακι το καταλαβαινω,το απολαμβανεται στο τραπεζακι του μασαζ,την μπριζολιτσα ομως την τρωτε εκει η' σε κανενα μεγαλυτερο τραπεζακι διπλα,γιατι μιλαμε για φαγητο που μπορει να συνοδευεται απο χωριατικη,πατατουλες,κτλ,σας βολευει δηλ
εκει?

μια χαρά μας βολεέυει, ειδικά όταν καθόμαστε ορθοί και η κοπέλα στο μασαζοκρέβατο

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
μια παρατηρηση μονο,(οσον αφορα την ορολογια)αντι για φραπε δεν το αλλαζετε σε μπυριτσα
γιατι παει πιο καλα με τη μπριζολιτσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom