NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Νάσαι καλά παπα μου.....καμια Δύο, καμια Τρία....
Νάσαι καλά παπα μου.....καμια Δύο, καμια Τρία....
εσυ νικο δεν υπαρχει περιπτωση να μπερδευτεις. μια πορτα εχει η ζωη (για σενα)....Θα ήταν καλύτερα να αποφεύγαμε τα λάθη ,γιατί δεν παιδεύονται μονο οι νέοι , αλλα και εμείς...
πηγαίνω και αλλου πατερ , τι θες να σου πω ? θες να σου πω για γνωστα μασαζ στο κέντρο που έχουν μαζέψει όλα τα Ααλβανα τις Καποδιστρίου και μου το παίζουνε Ιταλίδες και τα αρχίδια μου ?με δυσφήμιση δεν ασκολουμε, που ούτε αυτό αξίζουνε...έχω πάει και στη Καίτη και στη Μελίνα , που το λέω , κατά με αξίζουνε καλά λόγια ....το μονο κατά , είναι ότι δεν κάνουν ανανέωση , ακούμε για Mάρσι στη Στουρνάρι και Δεσποινάκη Σολωμού 59 .εσυ νικο δεν υπαρχει περιπτωση να μπερδευτεις. μια πορτα εχει η ζωη (για σενα)..
νομιζω,η Βουλγαρα ειναι ωραιο πιπινη,αλλα η Ελληνιδα εχει το κυριως μενου,δεν ολοκληρωνει ομως.Για το κολωνάκι: Την Ελληνίδα την λένε Ευά ? (Παλιά δούλευε μόνη της Σόλωνος) Οδός και αριθμός;
αν δεν ολοκληρωνει, πώς εχει το κυριως μενου ??....αλλα η Ελληνιδα εχει το κυριως μενου,δεν ολοκληρωνει ομως.
Πρωτη φορα χθες (μετα τρεις αποτυχημενες προσπαθειες)Σολωμου 59.
Θεραπενις η δις Δεσποινα.
Εξαιρετικη θα ελεγα αλλα με δικια μου "ευθυνη"πρεπει να κατεριφθη το πανελληνιο ρεκορ!!!
εισοδος-παρελαση-μπανιο-μασαζ-χαμουρεμα-φαγωμα μπριζολας-μπανιο-πληρωμη-εξοδος συνολικος χρονος 24 λεπτα.
παιρνω το χρυσο??????
edit giorgospapa: συμπληρωθηκαν οι διευθυνσεις..
Παιδιά,έχει κανεις άποψη γι' αυτο εδώ?
"ΧΕΙΡΟΜΑΣΑΖ_ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ με αιθέρια έλαια για χαλάρωση, ξεκούραση, από νέες διπλωματούχους μασέζ, σε καθαρό διακριτικό περιβάλλον. Μιχαλακοπούλου 171 και Κυριακές 210-72*******"
ανηκει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,40056.0]εδώ.. [/URL]Παιδιά,έχει κανεις άποψη γι' αυτο εδώ?
"ΧΕΙΡΟΜΑΣΑΖ_ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ με αιθέρια έλαια για χαλάρωση, ξεκούραση, από νέες διπλωματούχους μασέζ, σε καθαρό διακριτικό περιβάλλον. Μιχαλακοπούλου 171 και Κυριακές 210-72*******"
Eσυ αλανι μου εχεις κανει μεγαλη διατριβη,+1000000000000000000000000000000000
η δεσποινα δεν ειναι αλβανη και καλο θα ειναι παληκαρια να γραφουμε τις διευθυνσεις των καταστηματων για τους νεους φιλους του θρεντ..Καλημερα, επιστροφη απο τουρνε, ζανοσπιτο πορτα απο ηλικιωμενη κυρια που ζητησε συγνωμη αλλα ειναι πληρες, βλακια επρεπε να παρω τηλ πρωτα, συνεχεια παρακατω μελινοσπιτο, πηρα μελινα, μερικους μαγκες θα σας μαλωσω το σερβις ηταν απεχτο, η περιπετεια κρατησε πενηντα λεπτα συν ντους μπρος και πισω μια ωρα ακριβως λες και το μετρησε, ειδα και δεσποινα φαινεται καλη αλλα θα δουμε, παντως πρεπει να ειναι αλβανη, κατα τα αλλα το γαμημενο τηλεφωνο του ντους δεν ρυθμιζεται με τιποτα ακομη, αυτα.
Καλημερα, επιστροφη απο τουρνε, ζανοσπιτο πορτα απο ηλικιωμενη κυρια που ζητησε συγνωμη αλλα ειναι πληρες, βλακια επρεπε να παρω τηλ πρωτα, συνεχεια παρακατω μελινοσπιτο, πηρα μελινα, μερικους μαγκες θα σας μαλωσω το σερβις ηταν απεχτο, η περιπετεια κρατησε πενηντα λεπτα συν ντους μπρος και πισω μια ωρα ακριβως λες και το μετρησε, ειδα και δεσποινα φαινεται καλη αλλα θα δουμε, παντως πρεπει να ειναι αλβανη, κατα τα αλλα το γαμημενο τηλεφωνο του ντους δεν ρυθμιζεται με τιποτα ακομη, αυτα.