Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (8 μέλη και 40 επισκέπτες)

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
παιδια επειδη δεν εχω παει μιχαλακοπουλου 99 ποτε,υπαρχουν τιποτα sos που πρεπει να ξερω στην ανακρισουλα? η το ιδιο ποιημα που λεμε παντα? :helpplea:

Επισκέπτης
Περασμα απο Σολωμου 54.
Τρια τεμαχια μεσα λογω του προχωρημενου της ωρας..

Μελινα-Δεσποινα-Ναταλυ

Το μενου ειχε Μελινα η οποια εδειχνε και αρκετα ανανεωμενη σε σχεση με το καλοκαιρι.
Ανοιγμα φυλλου στην αρχη φραπε και μπριζολιτσα στο τελος.Αψογο σερβις το κοριτσι. :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Περασμα απο Σολωμου 54.

Μελινα-Δεσποινα-Ναταλυ

Το μενου ειχε Μελινα η οποια εδειχνε και αρκετα ανανεωμενη σε σχεση με το καλοκαιρι.
Ανοιγμα φυλλου στην αρχη φραπε και μπριζολιτσα στο τελος.Αψογο σερβις το κοριτσι. :grin:

Μελίνα all time classic!
Το Δεσποινάκι κάθεται μέχρι αργά τώρα? γιατι παλαιότερα κατά τις 5,30-6 το απόγευμα έπερναι το δρόμο για τον ηλεκτρικό....

Επισκέπτης
Κατα τις 8 την κοπανησε συντροφε
Φαινεται δεν πανε καλα οι δουλιες και αρχισε τις υπερωριες.. :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Κατα τις 8 την κοπανησε συντροφε
Φαινεται δεν πανε καλα οι δουλιες και αρχισε τις υπερωριες.. :grin:

μωρέ και καλά να πηγαίνουν οι δουλειές αυτές φίλε είναι τέτοια αρπακτικά που δεν χορταινουν με τ ί π ο τ α

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εχει <<πατσωσει>> η Μελινα...
αλλα για φαντασου διπλο-α με Ζανα ...
2ωρακι ποσο εδινατε?
200 με το ζορι και θα σου ζηταει τα διπλα...
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα συναγωνιστες, επανερχομαι με στουρναρη 63, ελειπε η τανια και χτυπησα τη βικυ, η μονη που βλεποταν  :-*, μασαζ αρχοντικο και αισθησιακο, πολυ ωραιο μωρο αν και milf. οσο για την τανιαα δεν την αλλαζω με τιποτα, μπορει να μην ξερει να κανει μασαζ, αλλα στο ζητουμενο τα δινει ολα (ή σχεδον ολα).
για αλλο ενα στο κολωνακι, σε μια καθετο στη σκουφα, κουδουνι αισθητικη, πολυ ακριβο και μονο μασαζ, αντε και λιγο χειρονακτικη  :jerking:, απο ελληνιδα που μοιαζει με τραβελι. αν σας πεσει η βουλγαρα, θα μεινετε μονο με το μασαζ  :headbang:
καλο βολι.

edit giorgospapa: τροποποιηση greeklish..

Για το κολωνάκι: Την Ελληνίδα την λένε Ευά ? (Παλιά δούλευε μόνη της Σόλωνος) Οδός και αριθμός;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Περασμα απο Σολωμου 54.

Μελινα-Δεσποινα-Ναταλυ

μηπως εννοεις σολωμου 59 ????

Επισκέπτης
εχει <<πατσωσει>> η Μελινα...
αλλα για φαντασου διπλο-α με Ζανα ...
2ωρακι ποσο εδινατε?
200 με το ζορι και θα σου ζηταει τα διπλα...
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Την πρώτη φορά που είχα πάρει Μελίνα κατά τη ψιλοανακρισούλα αν έχω πάει σε άλλα μαγαζιά της είχα πει ότι έχω πάει Σολωμού 54 και ξέρω τη Ζάνα.. Α μου λέει με τη Ζάνα είχαμε ξεκινήσει μαζί τη καριέρα μας στη Μάρνης :grin: αν θες να σε πάρουμε κάνα διπλό. Και της λέω τότε μα πως αφού δουλεύετε σε άλλο μαγαζί..λες να εννοούσε κανα outcall;  :o

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
λες?
εχεις αυτο το τηλεφωνο που πρεπει να παρουμε? :huh:
Την πρώτη φορά που είχα πάρει Μελίνα κατά τη ψιλοανακρισούλα αν έχω πάει σε άλλα μαγαζιά της είχα πει ότι έχω πάει Σολωμού 54 και ξέρω τη Ζάνα.. Α μου λέει με τη Ζάνα είχαμε ξεκινήσει μαζί τη καριέρα μας στη Μάρνης :grin: αν θες να σε πάρουμε κάνα διπλό. Και της λέω τότε μα πως αφού δουλεύετε σε άλλο μαγαζί..λες να εννοούσε κανα outcall;  :o

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, έχει πάει κανείς στη Λέκκα τώρα τελευταία; Εκεί παίζει ωριαίο πρόγραμμα με ρολόι αλλά είναι όλες μπαζόλες. Υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον; Δέχομαι και π.μ.

Ευχαριστώ.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Περασμα απο Σολωμου 54.

Μελινα-Δεσποινα-Ναταλυ

Ο φίλος lalakukakis σίγουρα θα εννοεί την Αντζελίνα .Μελίνα δεν υπάρχει στη Σολωμού 54 .Είχα πάει κι εγώ σήμερα ,πέρασα με την Εβελίνα ,πολύ καλή. Tο αστέρι δούλευε ,αναφέρομαι στην Αντζελίνα .Μετά από ρεπό επίστρεψε Δέσποινα και Εβελίνα ...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Χαίρομαι πραγματικά , που επιτέλους , εδώ στο μασατζίδικα που γαμάς ,γίνετε περίπου μια σωστή ενημέρωση για τα καταστήματα που επισκέπτη κάθε ένας μας .Και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον παπαγιωργη .Λέω περίπου .επειδή δεν αποφεύγονται τα λάθη , με τα ονόματα κοριτσιών ,διευθύνσεις κλπ. Θα ήταν καλύτερα να αποφεύγαμε τα λάθη ,γιατί δεν παιδεύονται μονο οι νέοι , αλλα και εμείς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom