silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
παιδια επειδη δεν εχω παει μιχαλακοπουλου 99 ποτε,υπαρχουν τιποτα sos που πρεπει να ξερω στην ανακρισουλα? η το ιδιο ποιημα που λεμε παντα?
κοίτα pm....παιδια επειδη δεν εχω παει μιχαλακοπουλου 99 ποτε,υπαρχουν τιποτα sos που πρεπει να ξερω στην ανακρισουλα? η το ιδιο ποιημα που λεμε παντα?
Περασμα απο Σολωμου 54.
Τρια τεμαχια μεσα λογω του προχωρημενου της ωρας..
Μελινα-Δεσποινα-Ναταλυ
Το μενου ειχε Μελινα η οποια εδειχνε και αρκετα ανανεωμενη σε σχεση με το καλοκαιρι.
Ανοιγμα φυλλου στην αρχη φραπε και μπριζολιτσα στο τελος.Αψογο σερβις το κοριτσι.
Κατα τις 8 την κοπανησε συντροφε
Φαινεται δεν πανε καλα οι δουλιες και αρχισε τις υπερωριες..
καλημερα συναγωνιστες, επανερχομαι με στουρναρη 63, ελειπε η τανια και χτυπησα τη βικυ, η μονη που βλεποταν :-*, μασαζ αρχοντικο και αισθησιακο, πολυ ωραιο μωρο αν και milf. οσο για την τανιαα δεν την αλλαζω με τιποτα, μπορει να μην ξερει να κανει μασαζ, αλλα στο ζητουμενο τα δινει ολα (ή σχεδον ολα).
για αλλο ενα στο κολωνακι, σε μια καθετο στη σκουφα, κουδουνι αισθητικη, πολυ ακριβο και μονο μασαζ, αντε και λιγο χειρονακτικη , απο ελληνιδα που μοιαζει με τραβελι. αν σας πεσει η βουλγαρα, θα μεινετε μονο με το μασαζ
καλο βολι.
edit giorgospapa: τροποποιηση greeklish..
μηπως εννοεις σολωμου 59 ????Περασμα απο Σολωμου 54.
Μελινα-Δεσποινα-Ναταλυ
Το μενου ειχε Μελινα η οποια εδειχνε και αρκετα ανανεωμενη σε σχεση με το καλοκαιρι.
Ανοιγμα φυλλου στην αρχη φραπε και μπριζολιτσα στο τελος.Αψογο σερβις το κοριτσι.
μπα.. αλλαξε γκομενο και ωραρια..Κατα τις 8 την κοπανησε συντροφε
Φαινεται δεν πανε καλα οι δουλιες και αρχισε τις υπερωριες..
εχει <<πατσωσει>> η Μελινα...
αλλα για φαντασου διπλο-α με Ζανα ...
2ωρακι ποσο εδινατε?
200 με το ζορι και θα σου ζηταει τα διπλα...
Την πρώτη φορά που είχα πάρει Μελίνα κατά τη ψιλοανακρισούλα αν έχω πάει σε άλλα μαγαζιά της είχα πει ότι έχω πάει Σολωμού 54 και ξέρω τη Ζάνα.. Α μου λέει με τη Ζάνα είχαμε ξεκινήσει μαζί τη καριέρα μας στη Μάρνης αν θες να σε πάρουμε κάνα διπλό. Και της λέω τότε μα πως αφού δουλεύετε σε άλλο μαγαζί..λες να εννοούσε κανα outcall; :o
λες?
εχεις αυτο το τηλεφωνο που πρεπει να παρουμε?
μηπως εννοεις σολωμου 59 ????
μα καλα, μονο εγω βλεπω τα νουμερα ????Ναι σωστα πατερ μου.
Την συγχωρεση σου..
Ο φίλος lalakukakis σίγουρα θα εννοεί την Αντζελίνα .Μελίνα δεν υπάρχει στη Σολωμού 54 .Είχα πάει κι εγώ σήμερα ,πέρασα με την Εβελίνα ,πολύ καλή. Tο αστέρι δούλευε ,αναφέρομαι στην Αντζελίνα .Μετά από ρεπό επίστρεψε Δέσποινα και Εβελίνα ...Περασμα απο Σολωμου 54.
Μελινα-Δεσποινα-Ναταλυ
Ρε τι γίνετε .xaxaxaaaaaa σε λίγες μέρες ακτώς από Δέσποινα , Ναταλι , μπορεί να φυτρώσει και καμια Αντζελίνα ,καμια Εβελίνα ,καμια Έυα ...μηπως εννοεις σολωμου 59 ????
..καμια Δύο, καμια Τρία........[size=10pt]καμια Ένα[/size] ...