Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

gemata1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
10
Πόντοι
1
Σασς εχει τυχη την ωρα που γαμας  να κανει ντου η Αστυνομια?Μου ετυχε στο Συγγρου 248 ...πολυ ξεφτιλα ρε συναγωνιστες...τερμα για μενα αυτα τα μαγαζια ...μονο cg απο εδω και περα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σασς εχει τυχη την ωρα που γαμας  να κανει ντου η Αστυνομια?Μου ετυχε στο Συγγρου 248 ...πολυ ξεφτιλα ρε συναγωνιστες...τερμα για μενα αυτα τα μαγαζια ...μονο cg απο εδω και περα
μονο που δεν αναφερεσαι σε μασατζιδικο, αλλα σε στουντιο..  :cheesy:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Παπαγιωργη εχεις καμμια αναφορα για τον οικο μαλαξεων Λαγουμιτζη και Σαρκουδινου στον Ν. Κοσμο ? Ειχε γραφτει εδω παλιοτερα οτι ειναι αδελφακι του της Σκρα που εχει κλεισει.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παπαγιωργη εχεις καμμια αναφορα για τον οικο μαλαξεων Λαγουμιτζη και Σαρκουδινου στον Ν. Κοσμο ? Ειχε γραφτει εδω παλιοτερα οτι ειναι αδελφακι του της Σκρα που εχει κλεισει.
μεχρι πριν μια βδομαδα επαιζε η γνωστη υποδοχη με τα γυαλια, στελεχωμενη απο 2-3 πατσαβουράκια..

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
μεχρι πριν μια βδομαδα επαιζε η γνωστη υποδοχη με τα γυαλια, στελεχωμενη απο 2-3 πατσαβουράκια..
H γνωστη απο την Σκρα? η οποια δουλευε και ενιοτε επιλεκτικα.Θα περασω το μεσημερι μιας και θαμαι προς τα κει και θα ενημερωσω.

tweety

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κηφισιας 12 & 18  μεσημερι, μπαζονγκες..... τακτικη υποχωρηση υπο τον επιμονο κανονιοβολισμο των εχθρων!

Εφιαλτης... τι γιναν τα πιπινια;

Καταραμενε Μακη!

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετε χαιρετε, μηπως επισκεφθηκε κανένας πρόσφτα το ίδρυμα της δαρειώτου και έχει πληροφορίες?????????????????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το καταστημα της μιχαλακοπουλου και σινωπης 29 στον 1ο οροφο ξαναλειτουργει με εφεδρείες (2 τεμαχια), το ενα εκ των οποιων η ρωξανη (αν δεν κανω λαθος) και το αλλο ελληνικο..  :(

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ακομα περιμένω να περάσει κανένας άλλος πρώτα μπάς και χαλαστώ εγώ!!!!!!!!!!!! χααχαχαχα
οκ. περιμενε. ολο και καποιος θα προλαβει να χαλαστει και θα στο πει για να μην πας..  :)

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
το καταστημα της μιχαλακοπουλου και σινωπης 29 στον 1ο οροφο ξαναλειτουργει με εφεδρείες (2 τεμαχια), το ενα εκ των οποιων η ρωξανη (αν δεν κανω λαθος) και το αλλο ελληνικο..  :(

Πάτερ μου εννοείς τη Ρωξάνη την παλιοσειρά που είχε περάσει και από Σολωμού 54 (πριν γίνει Ζανόσπιτο);

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Την παρασκευή είχα άγριες σηκωμάρες και είπα να επισκφθώ το ίδρυμα Σολωμού 54.Διάλεξα Δέσποινα, πιπινι μυρωδάτο, φρεσκοξυρισμένο και περιποιημένο.Με καμάρι μου έλεγε για το tattoο  της, ενώ δεν παρέλειπε συνέχεια να λέει μουρό μου και μουρό μου σε σπαστά ελληνικά. Το μασαζ ξεκίνησε απαλό με συχνό πέρασμα από το "καμπαναριό" και με όρεξη για πολλή κουβέντα.Αισθάνθηκα ότι το ψιλόβαριόταν.Μετά το γύρισε σε κλαρινέτ-μπουλκουμέ με μια μηχανοποιημένη παλινδρομική κίνηση μετά σκούφου, και με αυξανόμενη ένταση χωρίς παύσεις.Αυτό με ψιλοχάλασε. Κατόπιν ανέβηκε από πάνω για να έχει καλύτερη θέα και μετά γύρισε στην ίδια θέση για να δω τα τέλεια οπίσθιά της (0% λιπαρά) κάνοντας γυμναστική  στα γόνατα :rolleyes:
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άσχημα, αλλά όχι και το πολύ ωραία δεδομένου ότι μάλλον έχει μηχανοποιηθεί.Κάτι σαν την Μάρσι της Στουρνάρη 63 ένα πράμα. :jerking:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ξαναρωταω......

Ρε παιδια Παρασκευη-Σαββατο-Δευτερα ειδε κανενας τη Λια??
Απουσιαζει απο την περασμενη βδομαδα και εχω προβληματα παρα τις περποιησεις της Ζανας.
Ριχτε κανενα ινφο οσοι γνωριζετε....

ρε δε πηγε κανενας ακομα στο Σολωμου 54 ελεος ρε δωστε μια βοηθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :think: :think: :think: :rockon: :rockon: :rockon:

οτι εχετε ευχαριστΥση ..................

edit giorgospapa: συμπληρωθηκε η διευθυνση..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.016
Πόντοι
42.697
Πάτερ μου εννοείς τη Ρωξάνη την παλιοσειρά που είχε περάσει και από Σολωμού 54 (πριν γίνει Ζανόσπιτο);

οχι δεν είναι η παλιά Ρωξάνη απο Σκρά, ούτε απο Σολωμού 54.
Αυτή η Ρωξάνη του Σινώπης 29, είναι μια μιλφ που το καλοκαίρι δουλευε στο Κομανούδη 4.....

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
οχι δεν είναι η παλιά Ρωξάνη απο Σκρά, ούτε απο Σολωμού 54.
Αυτή η Ρωξάνη του Σινώπης 29, είναι μια μιλφ που το καλοκαίρι δουλευε στο Κομανούδη 4.....

Μήπως ξέρεις φίλε zero τί απέγινε αυτή που λέω; Και β) η "καινούργια" Ρωξάνη λέει τίποτα;

edit: διορθωση παραθεσης..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom