Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

POKEMON

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μα ρωτησω κ εγω με την σειρα μου (εχει ρωτησει κα αλλοσ συναδελφοσ πριν) μηπωσ εχει κανεισ να ανεφερει απο λεκκα...σορυ που ρωτω κ εγω αλλα απλωσ βολευει για κοπανα απο την δουλεια....η αν υπαρχουν αναφορεσ εστω κ λιγο παλαιοτερεσ  ασ πει οποιοσ γνωριζει...δινω σαν κριτιριο αναζητησησ λεκκα αλλα μου βγαζει 1-2 εγγραφεσ κ αρκετα παλιεσ νομιζω....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Μήπως ξέρεις φίλε zero τί απέγινε αυτή που λέω; Και β) η "καινούργια" Ρωξάνη λέει τίποτα;

edit: διορθωση παραθεσης..

αυτή που λές φίλε ( η Ρωξάνη απο Σκρά) αναζητείται εδώ και καιρό απο πολλούς μασαζόβιους αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.
Η "άλλη' στην Σινώπης είναι πολύ αξιολογη μιλφ εμφανισιακά, νταρτντανα, αλλά οι απόψεις είναι αντικρουόμενες...
εγώ 2 φορές που την πήρα πέρασα σχετικά καλά , κα΄ποιοι άλλλοι συναγωνιστές δεν πέρασαν καλά...
Γενικά δεν κάνει έξτρα πράγματα (κουλουρι, καλαμακι χωρίς λάστιχο κτλ)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δε σε χαλασε ομως.... ;)
Την παρασκευή είχα άγριες σηκωμάρες και είπα να επισκφθώ το ίδρυμα Σολωμού 54.Διάλεξα Δέσποινα, πιπινι μυρωδάτο, φρεσκοξυρισμένο και περιποιημένο.Με καμάρι μου έλεγε για το tattoο  της, ενώ δεν παρέλειπε συνέχεια να λέει μουρό μου και μουρό μου σε σπαστά ελληνικά. Το μασαζ ξεκίνησε απαλό με συχνό πέρασμα από το "καμπαναριό" και με όρεξη για πολλή κουβέντα.Αισθάνθηκα ότι το ψιλόβαριόταν.Μετά το γύρισε σε κλαρινέτ-μπουλκουμέ με μια μηχανοποιημένη παλινδρομική κίνηση μετά σκούφου, και με αυξανόμενη ένταση χωρίς παύσεις.Αυτό με ψιλοχάλασε. Κατόπιν ανέβηκε από πάνω για να έχει καλύτερη θέα και μετά γύρισε στην ίδια θέση για να δω τα τέλεια οπίσθιά της (0% λιπαρά) κάνοντας γυμναστική  στα γόνατα :rolleyes:
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άσχημα, αλλά όχι και το πολύ ωραία δεδομένου ότι μάλλον έχει μηχανοποιηθεί.Κάτι σαν την Μάρσι της Στουρνάρη 63 ένα πράμα. :jerking:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Σασς εχει τυχη την ωρα που γαμας  να κανει ντου η Αστυνομια?Μου ετυχε στο Συγγρου 248 ...πολυ ξεφτιλα ρε συναγωνιστες...τερμα για μενα αυτα τα μαγαζια ...μονο cg απο εδω και περα
Τι μέρα και ώρα ρε συναγωνιστή σου έτυχε?
Είχες τρεχάματα μετά?
Εγώ προφανώς τη γλύτωσα...

POKEMON

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αυτή που λές φίλε ( η Ρωξάνη απο Σκρά) αναζητείται εδώ και καιρό απο πολλούς μασαζόβιους αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.
Παπαγιωργη εχεις καμμια αναφορα για τον οικο μαλαξεων Λαγουμιτζη και Σαρκουδινου στον Ν. Κοσμο ? Ειχε γραφτει εδω παλιοτερα οτι ειναι αδελφακι του της Σκρα που εχει κλεισει.
μεχρι πριν μια βδομαδα επαιζε η γνωστη υποδοχη με τα γυαλια, στελεχωμενη απο 2-3 πατσαβουράκια..

H γνωστη απο την Σκρα? η οποια δουλευε και ενιοτε επιλεκτικα.Θα περασω το μεσημερι μιας και θαμαι προς τα κει και θα ενημερωσω

αυτη λοιπον η γνωστη υποδοχη με τα γυαλια σιγουρα θα ξερει που ειναι η γνωστη ρωξανη τησ σκρα μιασ κ ηταν κολητεσ την εποχη που ηταν κ η ρωξανη κ η αλλη (νομιζω βικη ηταν το ονομα τησ) ηταν στην σκρα...αυτο το θυμαμαι απο ενα διαστημα που πηγαινα αρκετα συχνα στην σκρα..
οποτε οποιοσ εχει καλεσ σχεσεισ μαζι τησ (με αυτη με τα γυαλια) σιγουρα μπορει να εκμαιευσει κατι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αν λετε το λεκα στο συνταγμα
τελει υπο ανακαινισιν.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν λετε το λεκα στο συνταγμα
τελει υπο ανακαινισιν.

Πάλι ανακαίνιση κάνουν; Πριν 10 μήνες έκαναν ανακαίνιση. Καλά, είναι πολύ μαλάκες οι τύποι. Αντί να κάνουν ανακαίνιση στα τεμάχια, αλλάζουν τα πλακάκια και μετά αυξάνουν τις τιμές.  :jerking:  :jerking:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Συγνωμη αλλα δεν θα κανω αναφορα για τον οικο της οδου Σαρκουδινου διοτι δεν πηγα ,κατι που ο παπαΕυφραιμ εγραψε οτι ειχε 2 μπαζα κατι που ο δρομος μου με εφερε στο Ζανοσππιτο  δεν το πολυσκεφτηκα και ναμαι 2.40 να χτυπαω το κουδουνι του 6ου οροφου.
Υποδοχη η ευγενεστατη κυρια με τα ξανθα κοντα μαλλια με αναγνωρισε και επειδη στο σαλονι ανεμενε ετερος συναγωνιστης με περασε κατευθειαν στο δωματιο και αρχισε η παρελαση , πρωτη η θεια Ελενη μετα η Ναταλι υστερα η Λια και τελευταια η Ζαννα με αλλαγμενο το χρωμα των μαλιων , υπηρχαν ακομη δυο κορασιδες οι οποιες ηταν απασχολημενες και ετσι δεν ξερω ποιες ηταν , αποφασισα την θεια Ελενη , εχω διαβασει τοσες καλες κριτικες εδω μεσα που δεν υο πολυσκεφτηκα και οντως ειναι οπως τα λετε φιλοι μασαζοπληκτοι , με μια κουβεντα ΑΠΑΙΧΤΗ.
απο body2body απο χαιδεματα απο πιπιλιμα δακτυλων απο φραπε καλαμακι ξεσκουφωτο .της χαιδεψα το μ.....κι το οποιο ηταν μουσκεμα , παιδες η κυρια την καταβρισκει με αυτο που κανει και το ευχαριστιεται και η ιδια , ολα ηταν τελεια χρονος 40 λεπτα 80 ευρω (η κατασαριδα στο μπανιο υπαρχει ακομα , μικρη αλλα ακμαια , η δε μπαταρια του ντουζ εχει αλλαχτει και δουλευει κανονικα )
Οταν εγω ντυνομουν τα κουδουνια χτυπουσαν ασταματητα .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σημερα ειχαν ζελατινες στον 1ο οροφο και
προσεχως σπα κλπ.
πως λειτουργει κανονικα?
δεν ειχα ξαναματαπατησει το ποδι μου εκει...
και ειναι και γαμω τους δρομους παρεπιπτοντως,
δινει ομορφη οψη στο κεντρο ;)
ναι αλλα δουλευει κανονικα στο μεταξυ....μηπωσ κανεισ γνωριζει τι παιζει η απο καποιο παλαιοτερο ποστ που μπορω να βρω???

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
στο Απολλωνος 1 τι λεει?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
στο Απολλωνος 1 τι λεει?

εδώ και κάτι μήνες έχεις 2-3 μπάζα (τα ίδια), ψικομίλφ....
δεν λέει.
ά! και το μάγαζί δεν είναι και τόσο "ΔΕΝ"....εκτός απο φραπέ μπορεί να γλέιψετε και κανα κοκαλάκι (οχι μπριζόλα)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
απο body2body απο χαιδεματα απο πιπιλιμα δακτυλων απο φραπε καλαμακι ξεσκουφωτο .της χαιδεψα το μ.....κι το οποιο ηταν μουσκεμα , παιδες η κυρια την καταβρισκει με αυτο που κανει και το ευχαριστιεται και η ιδια , ολα ηταν τελεια χρονος 40 λεπτα 80 ευρω (η κατασαριδα στο μπανιο υπαρχει ακομα , μικρη αλλα ακμαια , η δε μπαταρια του ντουζ εχει αλλαχτει και δουλευει κανονικα )
ά! και το μάγαζί δεν είναι και τόσο "ΔΕΝ"....εκτός απο φραπέ μπορεί να γλέιψετε και κανα κοκαλάκι (οχι μπριζόλα)
quote author=ZeroTolerance link=topic=36.msg738470#msg738470 date=1222694170]

Γενικά δεν κάνει έξτρα πράγματα (κουλουρι, καλαμακι χωρίς λάστιχο κτλ)

xilnik
ρε παιδια,ελεος, δεν με λυπαστε καθολου,ειμαι ετοιμος να πεσω απο τη καρεκλα και νακλαψω απο τα γελια ,δεν το αντεχω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Εχθές πρωί πρωί στο Φ4, Αλεξάνδρα απίστευτή Ρουμάνη μελαχροινή φυσιοθεραπεύτρια-αυτή με την  με κίτρινη ιατρική φόρμα
Προτείνεται για χρόνιες οσφθαλγίες καιθώς και για θεραπεία τενοντίτιδας ,σπονδυλοαρθρώσεων και δισκοκύλες.
Θα ξαναπάω όταν γυρίσω

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εκπτωση κανουν?  :boobies: :boobies:
εδώ και κάτι μήνες έχεις 2-3 μπάζα (τα ίδια), ψικομίλφ....
δεν λέει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Εχθές πρωί πρωί στο Φ4, Αλεξάνδρα απίστευτή Ρουμάνη μελαχροινή φυσιοθεραπεύτρια-αυτή με την  με κίτρινη ιατρική φόρμα
Προτείνεται για χρόνιες οσφθαλγίες καιθώς και για θεραπεία τενοντίτιδας ,σπονδυλοαρθρώσεων και δισκοκύλες.
Θα ξαναπάω όταν γυρίσω

τενοντίτιδας?
και εγώ ο μαλάκας τρέχω κάθε μέρα στο φυσικοθεραπευτή για το χέρι μου!
Πέστο ρε άνθρωπε!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.176
Πόντοι
12.056
Αυτη η Θεια Ελενη που λετε που παιζει???

Ειναι μιλφ η θα τις ριξω ακυρο??? :think: :grin: :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Αυτη η Θεια Ελενη που λετε που παιζει???

Ειναι μιλφ η θα τις ριξω ακυρο??? :think: :grin: :grin:

είναι καραμίλφ , σέξι -ανωμαλιάρα- μητρομανής.
μεχρι πρίν λίγο καιρό έπαιζε στο Σολωμού 54, 6ος, (στης Ζανας)
επιβάλλεται να την πάρεις!

πρόσεξε, γιατί υπάρχει και η "μαμά Ελένη", αύτη είναι άλλη ιστόρια....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τα Φ$ κομμενα, θα γραφεις ολη τη διευθυνση :2funny: :2funny: :2funny:
γερασες και μυαλο δεν εβαλες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απο που? :)
Θα ξαναπάω όταν γυρίσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom