Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.597
Πόντοι
12.056
είναι καραμίλφ , σέξι -ανωμαλιάρα- μητρομανής.
μεχρι πρίν λίγο καιρό έπαιζε στο Σολωμού 54, 6ος, (στης Ζανας)
επιβάλλεται να την πάρεις!

πρόσεξε, γιατί υπάρχει και η "μαμά Ελένη", αύτη είναι άλλη ιστόρια....

Ωραια...ας με ενημερωση που παιζει καποιος με pm...

Δεν χανονται αυτα λεμεεεεε...χεχεχεχεχε

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
απο body2body απο χαιδεματα απο πιπιλιμα δακτυλων απο φραπε καλαμακι ξεσκουφωτο .της χαιδεψα το μ.....κι το οποιο ηταν μουσκεμα , παιδες η κυρια την καταβρισκει με αυτο που κανει και το ευχαριστιεται και η ιδια , ολα ηταν τελεια χρονος 40 λεπτα 80 ευρω (η κατασαριδα στο μπανιο υπαρχει ακομα , μικρη αλλα ακμαια , η δε μπαταρια του ντουζ εχει αλλαχτει και δουλευει κανονικα )
ά! και το μάγαζί δεν είναι και τόσο "ΔΕΝ"....εκτός απο φραπέ μπορεί να γλέιψετε και κανα κοκαλάκι (οχι μπριζόλα)
quote author=ZeroTolerance link=topic=36.msg738470#msg738470 date=1222694170]

Γενικά δεν κάνει έξτρα πράγματα (κουλουρι, καλαμακι χωρίς λάστιχο κτλ)

xilnik
ρε παιδια,ελεος, δεν με λυπαστε καθολου,ειμαι ετοιμος να πεσω απο τη καρεκλα και νακλαψω απο τα γελια ,δεν το αντεχω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
'Γελα ο μωρος με οτι μη γελοιο ει" Σοφοτατοι οι αρχαιοι ημων προγονοι.

dimosthenis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Την παρασκευή είχα άγριες σηκωμάρες και είπα να επισκφθώ το ίδρυμα Σολωμού 54.Διάλεξα Δέσποινα, πιπινι μυρωδάτο, φρεσκοξυρισμένο και περιποιημένο.Με καμάρι μου έλεγε για το tattoο  της, ενώ δεν παρέλειπε συνέχεια να λέει μουρό μου και μουρό μου σε σπαστά ελληνικά. Το μασαζ ξεκίνησε απαλό με συχνό πέρασμα από το "καμπαναριό" και με όρεξη για πολλή κουβέντα.Αισθάνθηκα ότι το ψιλόβαριόταν.Μετά το γύρισε σε κλαρινέτ-μπουλκουμέ με μια μηχανοποιημένη παλινδρομική κίνηση μετά σκούφου, και με αυξανόμενη ένταση χωρίς παύσεις.Αυτό με ψιλοχάλασε. Κατόπιν ανέβηκε από πάνω για να έχει καλύτερη θέα και μετά γύρισε στην ίδια θέση για να δω τα τέλεια οπίσθιά της (0% λιπαρά) κάνοντας γυμναστική  στα γόνατα :rolleyes:
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άσχημα, αλλά όχι και το πολύ ωραία δεδομένου ότι μάλλον έχει μηχανοποιηθεί.Κάτι σαν την Μάρσι της Στουρνάρη 63 ένα πράμα. :jerking:

Aκριβώς τις ίδιες εντυπώσεις μού άφησε κι εμένα το "μουρό μ". Πληκτικό.
Κάτι σαν Μάρσι...!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
προς milf-ers..

εθεάθη αξιολογο ξανθο τεμαχιο στην γ.σεπτεμβριου 25 ονοματι αντζελα..  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επισης μην ξεχασω..

το Α.Π.Μ. (Αθηναικο Πρακτορειο Μασαζοειδησεων) αναφερει οτι το καταστημα της γ.σεπτεμβριου 54 εκλεισε και θα μετακομισει καπου στη λ.συγγρου..  :)

το βλεπω κι αυτο να γινεται ο δευτερος ορισμος της ξεπετας (μετα το φρατζη 4)  :tooth:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
υπαρχει και μαμα -ελενη?
μοιαζει με την γκραν-μαμα Ελενη?
παπα τα θελω ολα στο φως, οχι πμ και μαλακιες,
να επεπληξεις τον τολερανς
ζιρο
αυτα πρεπει να τα μαθαινουμε κι εμεις τα μικρα παιδια...
γιατι?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ηρεμησε βρε κουτο..

αφου την ξερεις την απαντηση, απλα εχει κολησει λιγο η μιζα σου.

η μαμα ελενη ειναι αυτη της ωμυρου..  :P

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επισης μην ξεχασω..

το Α.Π.Μ. (Αθηναικο Πρακτορειο Μασαζοειδησεων) αναφερει οτι το καταστημα της γ.σεπτεμβριου 54 εκλεισε και θα μετακομισει καπου στη λ.συγγρου..  :).

το βλεπω κι αυτο να γινεται ο δευτερος ορισμος της ξεπετας (μετα το φρατζη 4)  :tooth:
Παπά Γιώργη μου καλησπέρα πέρασα σήμερα από Γ.Σεπτεμβρίου 54 στον 2ο οπού και δούλευαν 3 ή 4 τεμάχια δεν συγκράτησα διότι δεν έλεγαν τίποτα.Δεν μου ανέφεραν πάντως ότι πάνε για αλλαγή έδρας διότι ζήτησα κάποια συγκεκριμένη θεραπεύτρια και μου είπαν από 'βδομάδα.Πάντως θα το διερευνήσω το περί αλλαγής έδρας διότι πρέπει να είμαστε ενήμεροι δια των αλλαγών έδρας

edit giorgospapa: διορθωθηκε η παραθεση..

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Συγνωμη αλλα δεν θα κανω αναφορα για τον οικο της οδου Σαρκουδινου διοτι δεν πηγα ,κατι που ο παπαΕυφραιμ εγραψε οτι ειχε 2 μπαζα κατι που ο δρομος μου με εφερε στο Ζανοσππιτο  δεν το πολυσκεφτηκα και ναμαι 2.40 να χτυπαω το κουδουνι του 6ου οροφου.
Υποδοχη η ευγενεστατη κυρια με τα ξανθα κοντα μαλλια με αναγνωρισε και επειδη στο σαλονι ανεμενε ετερος συναγωνιστης με περασε κατευθειαν στο δωματιο και αρχισε η παρελαση , πρωτη η θεια Ελενη μετα η Ναταλι υστερα η Λια και τελευταια η Ζαννα με αλλαγμενο το χρωμα των μαλιων , υπηρχαν ακομη δυο κορασιδες οι οποιες ηταν απασχολημενες και ετσι δεν ξερω ποιες ηταν , αποφασισα την θεια Ελενη , εχω διαβασει τοσες καλες κριτικες εδω μεσα που δεν υο πολυσκεφτηκα και οντως ειναι οπως τα λετε φιλοι μασαζοπληκτοι , με μια κουβεντα ΑΠΑΙΧΤΗ.
απο body2body απο χαιδεματα απο πιπιλιμα δακτυλων απο φραπε καλαμακι ξεσκουφωτο .της χαιδεψα το μ.....κι το οποιο ηταν μουσκεμα , παιδες η κυρια την καταβρισκει με αυτο που κανει και το ευχαριστιεται και η ιδια , ολα ηταν τελεια χρονος 40 λεπτα 80 ευρω (η κατασαριδα στο μπανιο υπαρχει ακομα , μικρη αλλα ακμαια , η δε μπαταρια του ντουζ εχει αλλαχτει και δουλευει κανονικα )
Οταν εγω ντυνομουν τα κουδουνια χτυπουσαν ασταματητα .
τη χρωμα τα εκανε η Ζανα τα μαλια της?, διοτι το κοκκινο δεν της πολυπαει , νομιζωωωωω

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παπά Γιώργη μου καλησπέρα πέρασα σήμερα από Γ.Σεπτεμβρίου 54 στον 2ο οπού και δούλευαν 3 ή 4 τεμάχια δεν συγκράτησα διότι δεν έλεγαν τίποτα.Δεν μου ανέφεραν πάντως ότι πάνε για αλλαγή έδρας διότι ζήτησα κάποια συγκεκριμένη θεραπεύτρια και μου είπαν από 'βδομάδα.Πάντως θα το διερευνήσω το περί αλλαγής έδρας διότι πρέπει να είμαστε ενήμεροι δια των αλλαγών έδρας

edit giorgospapa: διορθωθηκε η παραθεση..
ποια ζητησες ?? μηπως την τατιανα ?? στη μαρνης παιζει τωρα..

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Πάτερ ποιά είναι η γνώμη σου για την Ελένη στην Καλλιρόης 48? Αναφορικά με την ποιότητα των υπηρεσιών της?

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
είναι καραμίλφ , σέξι -ανωμαλιάρα- μητρομανής.
μεχρι πρίν λίγο καιρό έπαιζε στο Σολωμού 54, 6ος, (στης Ζανας)
επιβάλλεται να την πάρεις!

πρόσεξε, γιατί υπάρχει και η "μαμά Ελένη", αύτη είναι άλλη ιστόρια....
η μαμα ελενη που παιζει συναδελφε και πως ειναι?? ειναι mature η milf??

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δια την ενημέρωση των μασαζόπληκτων της χώρας. Υστερα απο βόλτα στο ίδρυμα της Μιχαλακοπούλου 99 παρέλασαν τα εξής τεμάχια.
1 Αφροδίτη Ελληνίδα ξανθιά με ωραίο κορμάκι και αρκετά καυλιάρικο στυλάκι.

2 Αγκάτα αλλοδαπό έτσι και έτσι τίποτα ιδιαίτερο

3 Κάρλα Πολωνή ξανθιά καύλα Με ωραία πόδια για τους φάν την οποία και έβαλα στην λίστα για την επόμενη φορά.

4 Ελληνίδα της οποίας το όνομα δεν συγκράτησα όμως δουλεύει από παλιά εκεί.Ειναι ο ορισμός του κοντοπούτανου οι παλιοί θα την γνωρίζουν σίγουρα λόγω ύψους και μεγέθους διότι ευρισκόταν εκεί προ ανακαινίσεως του καταστήματος.

5 Ενα επίσης αλλοδαπό που δεν συγκράτησα όνομα ανευ ουσίας και σημασίας.

6 Βιβή μελαχροινό σκυλί του πολέμου κατα πάσα πιθανότητα Ελληνίς η κυρία δεν μου άρεσε περί ορέξεως όμως κολοκυθόπιτα μου φάνηκε λίγο μυστήρια και ίσως στο δωμάτιο να άρχιζε τα μη εκείνομή το άλλο και να σπάει αρχίδια. Αυτό με πολύ επιφύλαξη διότι χωρίς τεστάρισμα τίποτε βέβαιο.-  

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ηλικια ? και περιγραφη θελουμε παπαγιωργη
ναι μαλακια, ξεχασα..

ξανθο σχετικα μακρυ μαλλι, περι τα 40 ετη, χωρις περιτα ή λειψά κιλα, μινάκι με τοσο μηκος οσο χρειαζεται για να φαινονται οι ζαρτιερόκαλτσες κλπ..

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Μπερδεύτηκα. Ο astari λέει για Ελένη στο ζανόσπιτο και ο zero για Ελένη που έπαιζε στο ζανόσπιτο μέχρι πριν λίγο καιρό. Τί έχει γίνει; Έφυγε η μία και ήρθε η άλλη. Γιατί εγώ ήξερα μόνο τη θείτσα με το κοντό ξανθό μαλί που ήταν καιρό στην Ζάνας (αλλά δεν την πήρα δυστυχώς ποτέ).

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εχω την εντυπωση οτι η granny ελενη ειναι ακομη στη σολωμου 54..

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Ευχαριστώ πάτερ. Συγνώμη που σας πρήζω με ερωτήσεις αλλά πραγματικά δεν έχω να γράψω κάτι. Έχω να πάω σε θεραπευτήριο από πριν από το καλοκαίρι. Μόλις σαλπάρω θα σας ενημερώσω.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
νο προμπλεμ !!

καλες θαλασσες..  :cheesy: