Παπα μ έχεις βάλει στο μάτι εεε ? τι Νίκο και Νίκο , εγώ κάνω κουμάντο στο Σολωμού 54 ?Εγω κλείνω τα ραντεβού. Είμαι πελάτης και ενημερώνω το κόσμο σε κάθε νέα άφιξη η σε κάποια εμπειρία μου ...όπως κάνετε όλοι ...με τα δικά σας στέκια ....Σίγουρα ο φίλος μας έχει δίκιο ,κι εγώ να ήμουνα στη θέση του θα τσατιζόμουνα ...όμως δεν χάλασε και ο κόσμος αδερφέ ...έχασες το ραντεβού σου από ασινονοισια Ζάννας και Σοφιας , είμαι σίγουρους γι αυτό Και από τι ξέρω αυτά τα μαγαζιά δεν δουλεύουν με ραντεβου ,εσύ πήρες τηλέφωνο ρώτησες για την κοπέλα που ήθελες ρώτησες αν είχε δωμάτιο ,που εκείνη την ώρα θα είχε ,θα πλάκωσε πελατεία αδερφέ ,ατύχησες , τι να κάνουμε τώρα .Και σίγουρα θα άργησες πάνω από 10 λεπτά ,όμως ας μην σταθούμε εκεί .Από τα λεγόμενα σου τα δωμάτια ήταν καταλυμένα ,άσε που καμια κοπέλα δεν δέχεται να περιμένει ώρα όταν την περιμένει πελάτης , δεν εξαρτιέται μονο από την Σοφια .Φοβάται και η κοπέλα μην χάσει τον πελάτη .Η Σοφια ήθελε να τους εξυπερέτηση όλος ,και τα έκανε μαντάρα μαζί σου .Και σου ζήτησε και συγγνώμη και ευγενική μαζί σου θα ήταν .Πάσο ,είμαι μαζί σου ...Παπα δεν κουτσαίνει ο γάιδαρος από τα αυτιά .Και κάποιος θα χαλαστεί κάποιος άλλος θα φύγει χαρούμενος .Έτσι έχουν αυτά .Σημασία έχει ότι μήνες τώρα στο μαγαζί γίνετε καλή δουλειά , με ωραία κορίτσια και καλή εξυπηρέτηση .Και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας φίλος μας συναγωνιστής ...Και παπα μου για ότι δήποτε είμαι στη διάθεση σου να σου απαντήσω με πολύ διάθεση ...
Διαφωνώ αλλά μικρή σημασία έχει.
Από τις λεπτομέρειες ξεχωρίζουν οι επαγγελματίες από τους αεριτζίδες.
Δεν ξέρω πως το εννοείς γίνετε καλή δουλειά όταν στα δύσκολα τα κάνουν πουτάνα
και φυσικά είναι αδιανόητο να δεχτούμε ότι γίνετε καλή δουλειά όταν κλείνεις ραντεβού με κάποιον και μετά τον "κρεμάς", τώρα αν εσύ στη δουλειά σου το συνηθίζεις, τι να σου πω, ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται..........!!!!!!!!!!!!
Όσο για ωραία κορίτσια και καλή εξυπηρέτηση, από τα κορίτσια εννοήτε,
(γιατί η διεύθυνση, είπαμε ΑΕΡΙΤΖΙΔΕΣ) γεμάτος ο τόπος, φτάνει να μην έχεις
τρελές απαιτήσεις κι εγώ σίγουρα δεν έχω.
Δεν με πείραξε ότι έχασα το ραντεβού με την κοπέλα (πήγα αλλού)
με πείραξε Η Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η Σ Υ Μ Π Ε Ρ Ι Φ Ο Ρ Α
όσο για το ευγενικιά και τα συγγνώμη δεν μου λένε τίποτα, όποιος κάνει
μαλακία, ευγενικά ζητάει συγγνώμη, έχουμε φλομώσει πια.........!!!!!!!!!!!
.............Τ Ο Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Μ Ε Τ Ρ Α Ε Ι..........!!!!!!!!!!!!!!!