Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αλλος εχει το ονομα και αλλος τη χαρη...
δε θελει να τους μπαζει στο σαλονι...
4 δωματια κατελλειμενα συνεχεια φαντασου
επι 8 επι 80 ειναι 8 επι 320 η ωρα ειναι
2560 η μερα τζιρος....
βαλε δια τεσσερα
640 ο τζιρος μιας κοπελας
ή ενος δωματιου για να μαστε ακριβεις.
Άσε ρε τους λογαριασμούς αλλωνών εσύ .Πες μας για καμέα δίκια σου εμπερία .όλοι μας γίνατε λογιστές , για πήγαινε τοπρωί η μεσημέρι , δουλεύουν όλες ? απογευματάκι όλα τα μαγαζιά δουλεύουνε ...αν δεν δουλεύανε θα είχανε βάλει λουκέτο όπως  ...και αν δουλεύουν μπράβο στα κορίτσια για πήγαινε εσύ κανε μασαζ 10 και 12 ώρες , να δούμε πως θα πηγαίνει ο κώλος σου

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Παπα μ έχεις βάλει στο μάτι εεε ? τι Νίκο και Νίκο , εγώ κάνω κουμάντο στο Σολωμού 54 ?Εγω κλείνω τα ραντεβού. Είμαι πελάτης και ενημερώνω το κόσμο σε κάθε νέα άφιξη η σε κάποια εμπειρία μου ...όπως κάνετε όλοι ...με τα δικά σας στέκια ....Σίγουρα ο φίλος μας έχει δίκιο ,κι εγώ να ήμουνα στη θέση του θα τσατιζόμουνα ...όμως δεν χάλασε και ο κόσμος αδερφέ ...έχασες το ραντεβού σου από ασινονοισια Ζάννας και Σοφιας , είμαι σίγουρους γι αυτό Και από τι ξέρω αυτά τα μαγαζιά δεν δουλεύουν με ραντεβου ,εσύ πήρες τηλέφωνο ρώτησες για την κοπέλα που ήθελες ρώτησες αν είχε δωμάτιο ,που εκείνη την ώρα θα είχε ,θα πλάκωσε πελατεία αδερφέ ,ατύχησες , τι να κάνουμε τώρα .Και σίγουρα  θα άργησες πάνω από 10 λεπτά ,όμως ας μην σταθούμε εκεί .Από τα λεγόμενα σου τα δωμάτια ήταν καταλυμένα ,άσε που καμια κοπέλα δεν δέχεται να περιμένει ώρα όταν την περιμένει πελάτης , δεν εξαρτιέται μονο από την Σοφια .Φοβάται και η κοπέλα μην χάσει τον πελάτη .Η Σοφια ήθελε να τους εξυπερέτηση όλος ,και τα έκανε μαντάρα μαζί σου .Και σου ζήτησε και συγγνώμη και ευγενική μαζί σου θα ήταν .Πάσο ,είμαι μαζί σου ...Παπα δεν κουτσαίνει ο γάιδαρος από τα αυτιά .Και κάποιος θα χαλαστεί κάποιος άλλος θα φύγει χαρούμενος .Έτσι έχουν αυτά .Σημασία έχει ότι μήνες τώρα στο μαγαζί γίνετε καλή δουλειά , με ωραία κορίτσια και καλή εξυπηρέτηση .Και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας φίλος μας συναγωνιστής ...Και παπα μου για ότι δήποτε είμαι στη διάθεση σου να σου απαντήσω με πολύ διάθεση ...

Διαφωνώ αλλά μικρή σημασία έχει.

Από τις λεπτομέρειες ξεχωρίζουν οι επαγγελματίες από τους αεριτζίδες.
Δεν ξέρω πως το εννοείς γίνετε καλή δουλειά όταν στα δύσκολα τα κάνουν πουτάνα
και φυσικά είναι αδιανόητο να δεχτούμε ότι γίνετε καλή δουλειά όταν κλείνεις ραντεβού με κάποιον και μετά τον "κρεμάς", τώρα αν εσύ στη δουλειά σου το συνηθίζεις, τι να σου πω, ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται..........!!!!!!!!!!!!

Όσο για ωραία κορίτσια και καλή εξυπηρέτηση, από τα κορίτσια εννοήτε,
(γιατί η διεύθυνση, είπαμε ΑΕΡΙΤΖΙΔΕΣ) γεμάτος ο τόπος, φτάνει να μην έχεις
τρελές απαιτήσεις κι εγώ σίγουρα δεν έχω.

Δεν με πείραξε ότι έχασα το ραντεβού με την κοπέλα (πήγα αλλού)
με πείραξε  Η  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η  Σ Υ Μ Π Ε Ρ Ι Φ Ο Ρ Α
όσο για το ευγενικιά και τα συγγνώμη δεν μου λένε τίποτα, όποιος κάνει
μαλακία, ευγενικά ζητάει συγγνώμη, έχουμε φλομώσει πια.........!!!!!!!!!!!
.............Τ Ο   Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α   Μ Ε Τ Ρ Α Ε Ι..........!!!!!!!!!!!!!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Νομιζω οτι η μεγαλη προσελευση και ο συνοστισμος θα βλαψει το ιδρυμα διοτι τονα φερνει ταλλο θα γινει σουσουρο στο μεγαρο και αργα η γρηγορα θα βρεθει και ο καλοθελητης που θα φερει τα στρουμφακια και γαματα..........
:headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :headbang:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
Αυτη ειναι "η θειτσα με το κοντο ξανθο μαλλι " και ειναι σταθερα στο Ζανοσπιτο.

Η θεία - Ελένη, με το καρέ μαλλί τουλάχιστον Κυριακή μεσημέρι προς απογευματάκη, λίγο πριν το πέρας της βάρδυας ήταν εκεί ...

Κ κάτι για το φίλο που μίλησε για τηλεφωνικό ραντεβού ..

Εγώ το Σαββάτο πέρασα από το αναφερθέν μαγαζί κ μάλιστα κατέθεσα κ την πριγραφή μου.. Κυριακή πρωί με τον κολλητό βάλαμε στοίχημα στο 5χ5 με έπαθλο στον νικητή 1 συνεδρία στο Σ54 ή σε άλλο γειτονικό ίδρυμα για να φύγουν τα παισίματα κ τα άλατα από την μπάλλα.. 
Μια κ την προηγουμένη είχα περάσει από το ίδιο, αποφάσισα και λόγω του περιορισμένου χρόνου (στις 18:00 κλείνουν κ η ώρα ήταν 16:30) να τους τηλ. κ να δω τι παίζει.. Λέω λοιπόν είμαι ο τάδε που πέρασα χτές την τάδε ώρα κ είμουν με αυτά τα χχχχχ χαρακτηριστικά. Ρώτησα ποιές κοπέλλες είχε διαθέσιμες, μου λέει τις 2 που ήταν διαθέσιμες (σε 1μιση ώρα το μαγαζί θα σχόλαγε) αλλά η μία από αυτές θα μπεί τώρα με πελάτη. ΟΚ, απαντώ θα είμαι εκεί σε 10', μπορεί η άλλη να περιμένει ?
Η απάντηση ήταν θετική όπως κ το αποτέλεσμα..Με περίμεναν... Κ δεν νομίζω ότι λόγω της αναδουλειάς έγινε αυτό , μιά κ όση ώρα ήμουν μέσα, το κουδούνι χτύπησε γύρω στις 7-8 φορές..
Τι θέλω να πώ...Δεν νομίζω ότι κανείς θέλει να χάνει έτσι εύκολα πελάτες κ λεφτά..Εγώ τους το ζήτησα πιό συγκεκριμένα κ επώνυμα.. Από την άλλη, ξέρεις πόσες φορές έχει τύχει να περιμένουν πελάτη που τους τηλ. κ ακόμη έχει να φανεί ? Δεν τους δικαιολογώ αλλά ο καθένας μπορεί να έχει την κακή κ την καλή στιγμή του. Αυτά τα ολίγα .. Κ υπόψην σου το λέει άνθρωπος που έχει ΜΑΥΡΙΣΕΙ πάνω από 6 με 7 μαγαζία στον χώρο αυτό (κ Μασατζίδικα, αλλά κ ΣΤΟΥΝΤΙΟ- Μ/ΔΛΑ)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1

2. Με την κυρία που χαρακτηρίστηκε ΔΙΚΑΙΩΣ ζόμπι έχω να καταθέσω σπαρταριστό περιστατικό πριν από περίπου 6 χρόνια στη Βασ. Σοφίας. Αφού γλυτώνει τις φάπες στο τσακ γιατί άρχισε να φωνάζει μόλις πήγα να φύγω (κι ο παπάς το ίδιο έπαθε)...μου λέει θα σου κάνω πολύ καλή τιμή...και μου ζητάει ένα εξωφρενικό νούμερο που δεν το θυμάμαι....αφού γελάω επανέρχεται..με λογική τιμή και εκθειασμό του μασάζ που θα μου έκανε λέω δε γαμ....ας το δούμε κι αυτό. Εγώ καμία σχέση με μασαζ τότε...με το που αρχίζει να με "ζουλάει" τη βάζω κάτω και τη γαμ... με συνοπτικές διαδικασίες...κάτι πήγε να πει περί μασαζ και όχι μπουρδέλου...χαρίζοντάς μου πάλι το γέλιο...Η συγκεκριμένη νομίζω έχει εμφανιστέι και στην Πάνια....     

Παιδια πρεπει να κανουμε τα αδυνατα δυνατα να βρουμε το βιντεο...δεν μπορει τοσα τσακαλια υπαρχουν εδω μεσα που εχουν βρει τοσα και τοσα κατα καιρους...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τέλος πάντων, αρκετά ασχολήθηκα, εντόπισα μουνίτσες καλές στη Μάρνης 28 5ος όροφος
βέβαια εγώ για να εκτονωθώ ήθελα καλό μασάζ και καινούριο μουνάκι να μην το έχω ξαναπάρει, αλλιώς θα έπερνα τη Μάγια και η εύσωμη στην υποδοχή μου πρότεινε την Τατιάνα μιλφ 40+ εκφυλόφατσα με καλούτσικο σώμα για την ηλικία της.
Μασάζ ικανοποιητικό (όχι σαν της Μάγιας) πολύ καλό φραπέ με καλαμάκι (ακούραστη γλώσσα, όλα τα λεφτά) που σε συνδυασμό με περιποίηση @@.........δεν πρόλαβα να δοκιμάσω μπριζολίτσα, που σημειωτέον ήταν μούσκεμα.........γιατί είχαμε CIM.........!!!!!!!!! Χρόνος περίπου 50 λεπτά 80€

ΥΓ. Είδα και την πιτσιρίκα την Θεοδώρα, είναι απίστευτο νυμφίδιο, σαν τις Λολίτες που βλέπαμε πιτσιρικάδες και ξεροχύναμε, φυσικά απ'ότι δείχνει μόνο για "τραμπάλα" κάνει, αλλά τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα τέτοιο πλασματάκι.......!!!!!!!!
Πάντος αν θέλει κάποιος συνάδελφος που την έχει πάρει ας δώσει λεπτομέρειες όσον αφορά τις υπηρεσίες της.
σωστος σε ολα ο ggxxx.
και η τατιανα ειναι σε γενικες καλη και ο θοδωρα ειναι οπως την περιγραφει και η μαρνης δειχνει να εχει μια ανοδο..  :)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η θεοδωρα....
αχ η θεοδωρα....
θα γινει το νεο μου πουλεν....
παπα-γιωργη γιατι εσβησες το ποστ?

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τελικα τη χρωμα τα εχει κανει τα μαλιατης η Ζανα δεν μαθαμε

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα υπαρχει ενα καινουριο μικρο στο ζανοσπιτο εβελινα λεγετε την εχει παρει κανεις ? δωστε πληροφοριες ευχαριστω

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Επίσκεψη χτες το μεσημέρι στο Μελινόσπιτο για μάτσακι με την Δέσποινα. Απαλό μασαζάκι για αρχή, όπως μου αρέσει και στην συνέχεια ξεσκούφωτο καλαμάκι με προσπάθειες για deep, φτυσίδια κλπ (κλασσική Δέσποινα) και ηδονικά πρόστυχο cif. ότι χρειαζόμουν..!!

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς την Κάρλα από Μιχαλακοπούλου 99 διότι την πέτυχα εχθές αλλά δεν πήρα λόγω του ότι ήμουν περαστικός και σκέφτομαι να περάσω για λίγες μαλάξεις.Ας καταθέσει την άποψη του αυτός που έχει τεστάρει το συγκεκριμένο καυλάκι να είμαστε προετοιμασμένοι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς την Κάρλα από Μιχαλακοπούλου 99 διότι την πέτυχα εχθές αλλά δεν πήρα λόγω του ότι ήμουν περαστικός και σκέφτομαι να περάσω για λίγες μαλάξεις.Ας καταθέσει την άποψη του αυτός που έχει τεστάρει το συγκεκριμένο καυλάκι να είμαστε προετοιμασμένοι.
πολυ καλη, παρτην την αλόγα..  :cool2:

Papadrak

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
20
Πόντοι
0
καλημερα συντροφοι...εχει κανενας πληροοριες για σινωπης 29 και μιχαλακοπουλου κ για μιχαλακοπουλου 99?ευχαριστω

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλημερα συντροφοι...εχει κανενας πληροοριες για σινωπης 29 και μιχαλακοπουλου κ για μιχαλακοπουλου 99?ευχαριστω
κανε εναν κοπο και διαβασε 3-4-5 σελιδες πισω. θα βρεις αρκετες πληροφοριες απο πολλα παληκαρια που δυσκολα μαζευονται σε ενα ποστ..

kazogr

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
  γεια  σε  ολους...

πηγα  ποσειδωνως 67  και  περασα  πολυ  καλα. !!!!

σαουνα  χαμαμ...ολες  οι κοπελεσ  με    full  προγραμματα....και  πολυ  καλο  σερβις..!!!!

.
να  περνατε  καλα. !!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
  γεια  σε  ολους...

πηγα  ποσειδωνως 67  και   περασα  πολυ  καλα. !!!!

σαουνα  χαμαμ...ολες  οι κοπελεσ  με    full  προγραμματα....και  πολυ  καλο  σερβις..!!!!

.
να  περνατε  καλα. !!!
τιμες ? περιγραφες τεμαχιων ?  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom