Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
  γεια  σε  ολους...

πηγα  ποσειδωνως 67  και   περασα  πολυ  καλα. !!!!

σαουνα  χαμαμ...ολες  οι κοπελεσ  με    full  προγραμματα....και  πολυ  καλο  σερβις..!!!!

.
να  περνατε  καλα. !!!
εισαι σιγουρος φιλε για το φουλ προγραμμα???
μη παμε και παθουμε καμια λαχταρα,γιατι το μαγαζι απ'οτι ξερω ειναι μεχρι φραπεδακι.
για σπαστα και ξαναριχτα τι εννοεις φουλ!!!
:thumbsup:

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
  γεια  σε  ολους...

πηγα  ποσειδωνως 67  και   περασα  πολυ  καλα. !!!!

σαουνα  χαμαμ...ολες  οι κοπελεσ  με    full  προγραμματα....και  πολυ  καλο  σερβις..!!!!

.
να  περνατε  καλα. !!!

και εγω πηγα καπου και περασα φοβερα φοβερα φοβερα ολα φοβερα να περνατε καλα παιδια ....
ΠΟΣΟ ΝΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ?

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
  γεια  σε  ολους...

πηγα  ποσειδωνως 67  και   περασα  πολυ  καλα. !!!!

.
να  περνατε  καλα. !!!
αδερφε μπορεις να γινεις πιο σαφης δεν λεει να κανουμε επισκεψη εκει και να μας περνουν με τα γιαουρτια

theokvla

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως καποιοσ συναδελφοσ γνωριζει κατι για την ολγα απο την στουρναρη 63? ( εννοω αν συμετεχει με μπριζολα η απλα κανει μασαζ)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.135
Πόντοι
42.697
Μηπως καποιοσ συναδελφοσ γνωριζει κατι για την ολγα απο την στουρναρη 63? ( εννοω αν συμετεχει με μπριζολα η απλα κανει μασαζ)

Eκεί όλες μπριζολιαζονται
για δωσε περιγραφη Ολγας.
Μια ψιλή αδύνατη λες?

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
  γεια  σε  ολους...

.
να  περνατε  καλα. !!!

Γειά χαρά παιδιά κι εγώ θα , θα , θα  πάω κάπου και θα περάσω καλά !!!! Γαμώ την ενημέρωση

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα υπαρχει ενα καινουριο μικρο στο ζανοσπιτο εβελινα λεγετε την εχει παρει κανεις ? δωστε πληροφοριες ευχαριστω

Δοκίμασα Εβελίνα ! Η κοπέλα κάνει μέτριο προς καλό μασάζ είναι αρκετά όμορφη, ωραίο σώμα, φουλ πρόγραμμα αλλά βγάζει λίγο παγωμάρα. Εγώ μίλησα μαζί της και από ότι κατάλαβα έφαγε μεγάλο προσωπικό πακέτο πριν λίγο καιρό και γι αυτό άρχισε και το μασάζ. Πιστεύω όμως πως με την βοήθεια μας σύντομα θα μπει στο κλήμα !!     ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
  γεια  σε  ολους...

.
να  περνατε  καλα. !!!

πες μας τιποτε παραπανω....

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Δοκίμασα Εβελίνα !  Εγώ μίλησα μαζί της και από ότι κατάλαβα έφαγε μεγάλο προσωπικό πακέτο πριν λίγο καιρό και γι αυτό άρχισε και το μασάζ.
Aυτές τις αηδίες τρώνε και νομίζουν ότι με το γαμήσι θα τους περάσει το στομάχι.  :)

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες.Επισκεψη σε Μαρνης 28,πρωτη φορα.Πηρα την Αννα,πολυ ωραιο μωρο,με πιασιματα,εχει λιγα κιλακια παραπανω,μασαζ σπεσιαλ με τις μπαλκοναρες,εδειχνε οτι το ζουσε (ετσι εδειχνε),ωραιο σωμα γενικα,αλλα και τα 80 ειναι πολλα για οποιαδηποτε.Μας τα περνουν κανονικοτατα.
Και ο χωρος ειναι λιγο χαλια,επιπλεον.Η τουαλετα για κλαματα.
Επισης ειχε και ενα ξανθο ωραιο,αλλα εγω διαλεξα το μελανουρι,και δεν μετανιωσα.
Χειρετω,καλο μηνα.

theokvla

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι πηρα την Ολγα απο Στ63 και εκτοσ απο το πολυ σπεσιαλ μασαζ δεν προχωρησε παρακατω. Υπαρχει καποιο σθνθηματικο η επεσα στην περιπτωση και ανηκει στα δεν? Ηκοπελα ειναι αδυνατη με ξανθο μαλι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Συναδελφοι πηρα την Ολγα απο Στ63 και εκτοσ απο το πολυ σπεσιαλ μασαζ δεν προχωρησε παρακατω. Υπαρχει καποιο σθνθηματικο η επεσα στην περιπτωση και ανηκει στα δεν? Ηκοπελα ειναι αδυνατη με ξανθο μαλι.
ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην κανεις φουλ στη στουρναρη. μαλλον γυαλιζε το ματι σου και σε φοβηθηκαν..  :cheesy:

υ.γ. κυρια καιτη τους χαιρετισμους μου. γιατι δεν φροντιζεις το παληκαρι μας ?? το cafe στην γ.σεπτεμβριου 54 κανει ωραιο καπουτσινο ??  :)

theokvla

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λες παπα μου να παω σε οφθαλμιατρο πριν ξαναπαω γιατι και πριν 4 μερες που πηγα πηρα μια Βικυ μιας και διαβασα για τις επιδοσεις τις αλλα παλι τιποτα εκτος ενα πολυ σπεσιαλ μασαζ!
Γι'αυτο ρωταω για συνθηματικο.

vasilis2009

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ιμαρτον.μποικοταζ ακους και ολα τα μασατζιδικα ειναι τιγκα στο κοσμο

gogos81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω εχω βολευτει με την ορημου και γενικα παω μοναχα εκει. διαβασα ομως στις εφημεριδες για Δημοκριτου...
Εχει κανεις αποψη?

ευχαριστω

vasilis2009

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ασ πει καπιοσ κανα καλο νιμου να κανοθμε μασαζακι με τα παρελκομενα σιμερα

ZeroTolerance