You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Οταν καποιος παει σε ενα χωρο μετα απο 10-20 που πηγαν και φαγανε εστω σουβλακι αν οχι μπριζολα ,καιμενει νηστικος τοτε δεν πρεπει να ψαχνει τι μυστικο κωδικα εχουν οι αλλοι ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ!!!!!!Τελικα θα μου πειτε αν υπαρχει καποιο κολπο με την Στ63 η τι πρεπει να κανω.
και να το διορθωσει......
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μαλακια μαγαζι ειναι. μεχρι φραπε και μετα απο καποιες επισκεψεις..διαβασα ομως στις εφημεριδες για Δημοκριτου...
Εχει κανεις αποψη?
ευχαριστω
Εγω εχω βολευτει με την ορημου και γενικα παω μοναχα εκει. διαβασα ομως στις εφημεριδες για Δημοκριτου...
Εχει κανεις αποψη?
ευχαριστω
κάποιο νέο από το ροστερ?
κάποιο νέο από το ροστερ?
Έίναι ακόμα το ψυγείο η αλεξάνδρα; και μία βικτώρια θεόμουνο που κάνει μέχρι φράπα χωρίς να την αφήσεις να την α γγίξεις
από μένα μαύρο εδώ και καιρό
ακούς κυρία Ελένη;;
εγω εχω παντα φουλ στη Στουρναρη , και γενικα σε ολα με την Καιτη μανατζερ
Μαρνη,Πατησιων,Στουρναρη κατι αλλα που ξερει ο παπας κ.ο.κ
Το νοημα ειναι ενα ... η κωλαθreτα της Μαρσι !!!!
πωπω τη σκεφτομαι και τρελλαινομαι γαμω τι εμπαργκο μου γαμω.
νο.1 σε α-λεβελ
με νο.2Δεσποινα-Μελινα
η Ζανα ειναι εκτος συναγωνισμου....
επισης κουλουρι περνονται με σισαμελαιο που κανει καλο
στο εντερο η Ναταλια απο Ζανα , οπως και η Ατζελινα-Λολα-Αννα bbw
Μαρνη,Πατησιων,Στουρναρη κατι αλλα που ξερει ο παπας κ.ο.κ
Το νοημα ειναι ενα ... η κωλαθreτα της Μαρσι !!!!
πωπω τη σκεφτομαι και τρελλαινομαι γαμω τι εμπαργκο μου γαμω.
νο.1 σε α-λεβελ
με νο.2Δεσποινα-Μελινα
η Ζανα ειναι εκτος συναγωνισμου....
επισης κουλουρι περνονται με σισαμελαιο που κανει καλο
στο εντερο η Ναταλια απο Ζανα , οπως και η Ατζελινα-Λολα-Αννα bbw
ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην κανεις φουλ στη στουρναρη. μαλλον γυαλιζε το ματι σου και σε φοβηθηκαν..
υ.γ. κυρια καιτη τους χαιρετισμους μου. γιατι δεν φροντιζεις το παληκαρι μας ?? το cafe στην γ.σεπτεμβριου 54 κανει ωραιο καπουτσινο ??
Επισκέπτης
Δοκίμασα Εβελίνα ! Η κοπέλα κάνει μέτριο προς καλό μασάζ είναι αρκετά όμορφη, ωραίο σώμα, φουλ πρόγραμμα αλλά βγάζει λίγο παγωμάρα. Εγώ μίλησα μαζί της και από ότι κατάλαβα έφαγε μεγάλο προσωπικό πακέτο πριν λίγο καιρό και γι αυτό άρχισε και το μασάζ. Πιστεύω όμως πως με την βοήθεια μας σύντομα θα μπει στο κλήμα !! ;)
Δηλαδή πριν δεν είχε σχέση με το επάγγελμα;
Έτσι δεν είναι οι περισσότερες; Μήπως νομίζει κανείς ότι είναι διπλωματούχες μασέρ που προσφέρουν έξτρα;
Επισκέπτης
Έτσι δεν είναι οι περισσότερες; Μήπως νομίζει κανείς ότι είναι διπλωματούχες μασέρ που προσφέρουν έξτρα;
Δεν εννοώ το επάγγελμα της μασερ, το άλλο το επάγγελμα που έχει σχέση με τα μπριζολίδια
Oxi απο οτι μου είπε !! Έχει αρχίσει εδώ και 2 μήνες !!
Όχι καμία σχέση με το άθλημα !!Δεν εννοώ το επάγγελμα της μασερ, το άλλο το επάγγελμα που έχει σχέση με τα μπριζολίδια
Επισκέπτης
Oxi απο οτι μου είπε !! Έχει αρχίσει εδώ και 2 μήνες !!
Υποθέτω σαν cg θα δούλευε πριν αρχίσει το μασαζ επειδή Σολωμού είναι λιγότερο απο δυο μήνες. Τη συνάντησα τη κυριακή σε λίγο θα δείτε και κριτική...
Επισκέπτης
Μετά από ένα μήνα αποχής λόγω συμμετοχής στο μποικοτάζ επανήλθα στο μασαζοστίβο με δυο επισκέψεις στο γνωστό μασαζόδρομο τη Σολωμού με Εβελίνα στο 54 και Δέσποινα στο 59. Αρχίζω με κριτική απο το Ζανόσπιτο.
Επίσκεψη κυριακή απογευματάκι. Υποδοχή στη πόρτα η Ζάνα με μπάζει στο σαλόνι και σε ερώτησή μου πότε θα την πάρω μου λέει ότι ατύχησα επειδή όταν πηγαίνω τυγχάνει ναι είναι στην πόρτα. Μου λέει είναι γεμάτα τα δωμάτια θα περιμένεις. Κοπέλες Εβελίνα καινούργια και μια άλλη δε θυμάμαι ποια. Λέω οκ στείλε τη νέα κορασίδα να τη δούμε. Ερχεται φόραγε μινάκι καλή μου φάνηκε σκούρο μακρύ μαλλάκι 28 χρονών Μολδαβή. Μετά απο αναμονή μισής ώρας και αφού είδα όλα τα βιντεο κλίπ της μαντόνας στο mtv προχωρώ στα ενδότερα.. Μου λέει η Εβελυν η Ζάνα μου πε μήπως θες να μπούμε μαζί στο ντουζ; Οπα λέω διατηρούμε και βάση δεδομένων για τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη πσσσ.. Λέω οκ πάμε. Γδύνεται τυλίγεται με τη πετσετούλα και την ακολουθώ στο μπάνιο. Κάνουμε μπανάκι μαζί και αρχίζουμε τα παιχνίδια με αφρούς και τριψίματα.. Σε μια φάση μου λέει θες να με πάρεις εδώ; λέω όχι προτιμώ στα ενδότερα δε θα με ξεπετάξεις στο μπάνιο καλή μου..
Πάμε μέσα απαλή μουσικούλα ενα φως κόκκινο μπουρδελε και αρχίζει ωραίο μασαζάκι απαλό αισθησιακό γιατί απο το κανονικό δε πρόλαβα να δω..Από σώμα καλούλι έχει λίγο βυζί πεσμένο βέβαια αλλά ωραίο κωλί λεπτούλα γενικά.. Πρόσωπο όμορφο. Μετά απο λίγο μασάζ αρχίζει να μου τρίβει το βυζί της πάνω μου της λέω ανέβα πάνω καβαλάει και αρχίζει body to body με γλυψίματα και τριψίματα παντού. Με γλυφε πολύ αισθησιακά στο αυτί και στο λαιμό.Μετα μου λέει γύρνα και αρχίζει γλύψιμο και τρίψιμο από μπροστά.. Αρχίζει το κλαρινέτο και θυμάμαι ότι δε κάνω ακάποτο :o και τη σταματάω. Της λέω κάτσε έχω κάτι ωράιες καπ@τες με φρούτα... Αρχίζει λοιπόν το τρομπόνι σε καλό ρυθμό όχι dthroat όπως η Ναταλί βέβαια.. Καλό γλύψιμο και ρούφηγμα @@ μετά από παρότρυνσή μου. Της ζήτησα να παίξει και το μουν...κι της και μου δωσε λίγο θέαμα... Καλή συμμετοχή και στο μπριζολίδι και προτροπές του στυλ βάλτον μου, τον θέλω μέσα και άλλα τέτοια καβλωτικά και στο τέλος μου ζητούσε να της τα δώσω στα βυζάκια..Για κουλούρι δε ρώτησα. Το μαλλί πήγε 80+10 για τη συνοδεία στο ντουζ. Γενικά όπως είπε και ο συναγωνιστής φαίνεται κάπως απόμακρη και δε καταφέρνει να βγάλει gfe αλλά είναι όμορφο κορίτσι και μπορεί στο μέλλον όταν εξοικειωθεί στο περιβάλλον να αλλάξει αυτό. Γενικά καλά πέρασα αλλά έχω περάσει και καλύτερα.. Επανέρχομαι σε λίγο με κριτική για το Δεσποινάκι απο το Μελινόσπιτο..
Επίσκεψη κυριακή απογευματάκι. Υποδοχή στη πόρτα η Ζάνα με μπάζει στο σαλόνι και σε ερώτησή μου πότε θα την πάρω μου λέει ότι ατύχησα επειδή όταν πηγαίνω τυγχάνει ναι είναι στην πόρτα. Μου λέει είναι γεμάτα τα δωμάτια θα περιμένεις. Κοπέλες Εβελίνα καινούργια και μια άλλη δε θυμάμαι ποια. Λέω οκ στείλε τη νέα κορασίδα να τη δούμε. Ερχεται φόραγε μινάκι καλή μου φάνηκε σκούρο μακρύ μαλλάκι 28 χρονών Μολδαβή. Μετά απο αναμονή μισής ώρας και αφού είδα όλα τα βιντεο κλίπ της μαντόνας στο mtv προχωρώ στα ενδότερα.. Μου λέει η Εβελυν η Ζάνα μου πε μήπως θες να μπούμε μαζί στο ντουζ; Οπα λέω διατηρούμε και βάση δεδομένων για τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη πσσσ.. Λέω οκ πάμε. Γδύνεται τυλίγεται με τη πετσετούλα και την ακολουθώ στο μπάνιο. Κάνουμε μπανάκι μαζί και αρχίζουμε τα παιχνίδια με αφρούς και τριψίματα.. Σε μια φάση μου λέει θες να με πάρεις εδώ; λέω όχι προτιμώ στα ενδότερα δε θα με ξεπετάξεις στο μπάνιο καλή μου..
Πάμε μέσα απαλή μουσικούλα ενα φως κόκκινο μπουρδελε και αρχίζει ωραίο μασαζάκι απαλό αισθησιακό γιατί απο το κανονικό δε πρόλαβα να δω..Από σώμα καλούλι έχει λίγο βυζί πεσμένο βέβαια αλλά ωραίο κωλί λεπτούλα γενικά.. Πρόσωπο όμορφο. Μετά απο λίγο μασάζ αρχίζει να μου τρίβει το βυζί της πάνω μου της λέω ανέβα πάνω καβαλάει και αρχίζει body to body με γλυψίματα και τριψίματα παντού. Με γλυφε πολύ αισθησιακά στο αυτί και στο λαιμό.Μετα μου λέει γύρνα και αρχίζει γλύψιμο και τρίψιμο από μπροστά.. Αρχίζει το κλαρινέτο και θυμάμαι ότι δε κάνω ακάποτο :o και τη σταματάω. Της λέω κάτσε έχω κάτι ωράιες καπ@τες με φρούτα... Αρχίζει λοιπόν το τρομπόνι σε καλό ρυθμό όχι dthroat όπως η Ναταλί βέβαια.. Καλό γλύψιμο και ρούφηγμα @@ μετά από παρότρυνσή μου. Της ζήτησα να παίξει και το μουν...κι της και μου δωσε λίγο θέαμα... Καλή συμμετοχή και στο μπριζολίδι και προτροπές του στυλ βάλτον μου, τον θέλω μέσα και άλλα τέτοια καβλωτικά και στο τέλος μου ζητούσε να της τα δώσω στα βυζάκια..Για κουλούρι δε ρώτησα. Το μαλλί πήγε 80+10 για τη συνοδεία στο ντουζ. Γενικά όπως είπε και ο συναγωνιστής φαίνεται κάπως απόμακρη και δε καταφέρνει να βγάλει gfe αλλά είναι όμορφο κορίτσι και μπορεί στο μέλλον όταν εξοικειωθεί στο περιβάλλον να αλλάξει αυτό. Γενικά καλά πέρασα αλλά έχω περάσει και καλύτερα.. Επανέρχομαι σε λίγο με κριτική για το Δεσποινάκι απο το Μελινόσπιτο..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τσεκαρετε στη μονης προδρομου 6, οχι τα μπαζα, αλλα τη ρωξανη, περιπου 30άρα με οψη early milf, μελαχροινη και εμφαση στα πέδιλά της..
ωραιος μπραβο
Μετά από ένα μήνα αποχής λόγω συμμετοχής στο μποικοτάζ επανήλθα στο μασαζοστίβο με δυο επισκέψεις στο γνωστό μασαζόδρομο τη Σολωμού με Εβελίνα στο 54 και Δέσποινα στο 59. Αρχίζω με κριτική απο το Ζανόσπιτο.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
μαλακια μαγαζι ειναι. μεχρι φραπε και μετα απο καποιες επισκεψεις..
μαλακια δεν είναι το μαγαζι...πολυ ωραιος χωρος με φανταστικα δωματια,αλλα δεν ξερω αν παιζει μπριζολα στο πατ κιουτ ή θελει καταθεσουλες...παντως η μει-λι δε λεει και πολλα απο εμφανιση οπως μου ειχαν πει.Τελικα μαλλον μαλακια ειναι το μαγαζι!
Επισκέπτης
ελα μωρη αρρωστεια να μας πεις για το πουλεν σου τον μενδρινο & ασε την μει-λι & τις πουτσες μπλε..μαλακια δεν είναι το μαγαζι...πολυ ωραιος χωρος με φανταστικα δωματια,αλλα δεν ξερω αν παιζει μπριζολα στο πατ κιουτ ή θελει καταθεσουλες...παντως η μει-λι δε λεει και πολλα απο εμφανιση οπως μου ειχαν πει.Τελικα μαλλον μαλακια ειναι το μαγαζι!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
χθεσινο σκαουτ........
1)ομηρου 58 δεν απανταγε κανεις στο τηλεφωνο και κουδουνι δεν αναφερει κατι σχετικο παρα μονο εναν ανδρα φυσιοθεραπευτη(λετε να είναι αυτο το παρασυνθημα?)
2)καλλιροης 48 τίποτα το ιδιαιτερο δυστυχως..
3)φραντζη 4 τα ιδια με το προηγουμενο με υποσημειωση οτι ειδα την λιζα απο την καβαλα...για τους παλαιους το λεω..
4)θυατειρων 6 κυριλε χωρος με πολυ ωραιο μωρο στας υποδοχας,αλλα καταλαβα οσμιζομενος την ατμοσφαιρα ότι προκειται για Α-φραπο ιδρυμα οποτε και απεχωρησα...
5)θησεως 31 καλλιθεα παρουσιαστηκαν 3 ζοφερα τεμαχια ενα εκ των οποιων πολυ ομορφο.Η ολγα(πρωην ωρημου,φωκιωνος 9-11 κλπ..) δεν ηταν εκει για οσους ενδιαφερονται.
6)ματζαγριωτακη 56 καλλιθεα παρουσιαστηκαν πολλα κοριτσοπουλα,αλλα εκτος απο την αντζελινα καμμια δεν μου εκανε το κλικ για να εισχωρησω....η αννυ δεν ηταν εκει.Ηταν αντζελινα,βικυ,τζενυ,ελενη,κριστυ και η τατιανα επι τας υποδοχας...
7)συγγρου 12..αστο καλυτερα..
8)λεκκα 19...αστο καλυτερα...
9)πατησιων 95...εχει μια πολυ γλυκια μαυρουλα και 2 κοριτσια ακομη,ενα πολυ μιλφ(almost throw the granny from the train )και μια αδιαφορης εμφανισης.
αυτα...ακαταθετος πηγα!
1)ομηρου 58 δεν απανταγε κανεις στο τηλεφωνο και κουδουνι δεν αναφερει κατι σχετικο παρα μονο εναν ανδρα φυσιοθεραπευτη(λετε να είναι αυτο το παρασυνθημα?)
2)καλλιροης 48 τίποτα το ιδιαιτερο δυστυχως..
3)φραντζη 4 τα ιδια με το προηγουμενο με υποσημειωση οτι ειδα την λιζα απο την καβαλα...για τους παλαιους το λεω..
4)θυατειρων 6 κυριλε χωρος με πολυ ωραιο μωρο στας υποδοχας,αλλα καταλαβα οσμιζομενος την ατμοσφαιρα ότι προκειται για Α-φραπο ιδρυμα οποτε και απεχωρησα...
5)θησεως 31 καλλιθεα παρουσιαστηκαν 3 ζοφερα τεμαχια ενα εκ των οποιων πολυ ομορφο.Η ολγα(πρωην ωρημου,φωκιωνος 9-11 κλπ..) δεν ηταν εκει για οσους ενδιαφερονται.
6)ματζαγριωτακη 56 καλλιθεα παρουσιαστηκαν πολλα κοριτσοπουλα,αλλα εκτος απο την αντζελινα καμμια δεν μου εκανε το κλικ για να εισχωρησω....η αννυ δεν ηταν εκει.Ηταν αντζελινα,βικυ,τζενυ,ελενη,κριστυ και η τατιανα επι τας υποδοχας...
7)συγγρου 12..αστο καλυτερα..
8)λεκκα 19...αστο καλυτερα...
9)πατησιων 95...εχει μια πολυ γλυκια μαυρουλα και 2 κοριτσια ακομη,ενα πολυ μιλφ(almost throw the granny from the train )και μια αδιαφορης εμφανισης.
αυτα...ακαταθετος πηγα!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ελα μωρη αρρωστεια να μας πεις για το πουλεν σου τον μενδρινο & ασε την μει-λι & τις πουτσες μπλε..
αστα διαλα off-topicated guy!
Επισκέπτης
Επίσκεψη σήμερα απογευματάκι στο Μελινόσπιτο.. Υποδοχή η Μελίνα η οποία για τα γούστα μου είναι σουπερ μιλφάκι..Με μπάζει στο σαλόνι κάθομαι πιάνουμε ψιλοκουβεντούλα μου λέει μόνο εγώ είμαι διαθέσιμη..Λέω σήμερα ήρθα να γνωρίσω το νούμερο 10 του μαγαζιού τη Δέσποινα..Λέει οκ σε ένα τεταρτάκι βγαίνει.. Περιμένω παρατηρώ το χώρο νοβα στη tv λαπτοπάκι στο γραφείο να βλέπουμε τι γράφουν τα παιδιά στο σαιτ ;)Περνάει η ώρα μπαίνω μέσα για ντουζακι βγαίνω με περιμένει το Δεσποινάκι μου λέει έχουμε ξανακάνει μαζί; Της λέω όχι μωρό πωπω τι μάτια είναι αυτά...απορώ με τον εαυτο μου τόσο καιρό πως είχα αμελήσει και δεν είχα έρθει να σε γνωρίσω μάλλον με είχαν απορροφήσει οι άλλες στο 54
Ξαπλώνω με ρωτάει τι είδους μασάζ θέλω της λέω δυνατό στην αρχή απαλό στη συνέχεια.. αρχίζει μασαζάκι απλώνω φύλλο πιάνουμε κουβεντούλα, χαλαρό και ευχάριστο γκομενάκι.. Αρχίζουμε τα φιλάκια αγκαλίτσες και χαδάκια και άρχιζε να μου βγαζει ένα gfe. Εντωμεταξύ της άρεσε ο κω@λος μου και άρχισε να του ρίχνει φάπες αλλά μετά της ανταπέδωσα και εγώ μπόλικες στο δικό της Άρχισε τα γλυψίματα και πάει να γδυθεί με ένα χορευτικό στριπ style.. και τότε μου μπαίνει η ιδέα ... Λέω ανέβα πάνω στο μασαζοκρέβατο και κάνε μου στριπ Ανεβαίνει και αρχίζει ένα χορευτικό μόνο η στριπτιζομπάρα της έλειπε.. Κάθομαι και εγώ στη καρέκλα και της λέω δεν έρχεσαι να μου κάνεις χορό και μου αρχίζει ενα όπως στα στριπ κωλοτρίψιμο και στο τέλος απο συνήθεια πήγα να της δώσω ένα δεκάευρο
Μεταφερόμαστε στο κρεβάτι όπου μου άνοιγε καβλωτικά τη κωλ@ρα της και έπαιζε με το μουν@κι της και άρχισε τα προστυχόλογα έλα ρε καβλ@ρη ρε ανωμαλ@ρη καρι@όλη πουτανι@ρη και γενικά όλα τα εις -άρη και -αρά και αρχίζω να την στολίζω και εγώ στα κοσμητικά τα λήγοντα σε -ολα και -άκι Η φάση είχε εξελιχθεί σε pse οπότε μου τον βουτάει και αρχίζει σόλο κλαρίνο με φτυσίματα και πουτσο@σκάμπιλα στυλ τσόντας ολίγο deepdthroat και δεν άντεξα και τελείωσα με cof. Για κουλούρι μου πε δεν δίνει έχει πάρει κανείς; Τη ρώτησα και για διπλό με την Μελίνα και μου πε δε κάνει με εκείνη αλλά με οποιαδήποτε άλλη.. τις έχει πάρει κανείς σε διπλό; Γενικά το γκομενάκι με ενθουσίασε επειδή είναι συνδυασμός gfe και pse και ολίγο στριπερ.. Ειναι όμορφη υπέροχα μάτια και πρόσωπο και ωραίο κορμάκι και γενικά η χημεία μας ήταν καλή και θα την ξανατιμήσω σίγουρα...
Ξαπλώνω με ρωτάει τι είδους μασάζ θέλω της λέω δυνατό στην αρχή απαλό στη συνέχεια.. αρχίζει μασαζάκι απλώνω φύλλο πιάνουμε κουβεντούλα, χαλαρό και ευχάριστο γκομενάκι.. Αρχίζουμε τα φιλάκια αγκαλίτσες και χαδάκια και άρχιζε να μου βγαζει ένα gfe. Εντωμεταξύ της άρεσε ο κω@λος μου και άρχισε να του ρίχνει φάπες αλλά μετά της ανταπέδωσα και εγώ μπόλικες στο δικό της Άρχισε τα γλυψίματα και πάει να γδυθεί με ένα χορευτικό στριπ style.. και τότε μου μπαίνει η ιδέα ... Λέω ανέβα πάνω στο μασαζοκρέβατο και κάνε μου στριπ Ανεβαίνει και αρχίζει ένα χορευτικό μόνο η στριπτιζομπάρα της έλειπε.. Κάθομαι και εγώ στη καρέκλα και της λέω δεν έρχεσαι να μου κάνεις χορό και μου αρχίζει ενα όπως στα στριπ κωλοτρίψιμο και στο τέλος απο συνήθεια πήγα να της δώσω ένα δεκάευρο
Μεταφερόμαστε στο κρεβάτι όπου μου άνοιγε καβλωτικά τη κωλ@ρα της και έπαιζε με το μουν@κι της και άρχισε τα προστυχόλογα έλα ρε καβλ@ρη ρε ανωμαλ@ρη καρι@όλη πουτανι@ρη και γενικά όλα τα εις -άρη και -αρά και αρχίζω να την στολίζω και εγώ στα κοσμητικά τα λήγοντα σε -ολα και -άκι Η φάση είχε εξελιχθεί σε pse οπότε μου τον βουτάει και αρχίζει σόλο κλαρίνο με φτυσίματα και πουτσο@σκάμπιλα στυλ τσόντας ολίγο deepdthroat και δεν άντεξα και τελείωσα με cof. Για κουλούρι μου πε δεν δίνει έχει πάρει κανείς; Τη ρώτησα και για διπλό με την Μελίνα και μου πε δε κάνει με εκείνη αλλά με οποιαδήποτε άλλη.. τις έχει πάρει κανείς σε διπλό; Γενικά το γκομενάκι με ενθουσίασε επειδή είναι συνδυασμός gfe και pse και ολίγο στριπερ.. Ειναι όμορφη υπέροχα μάτια και πρόσωπο και ωραίο κορμάκι και γενικά η χημεία μας ήταν καλή και θα την ξανατιμήσω σίγουρα...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66