Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Μπερδεύτηκα. Ο astari λέει για Ελένη στο ζανόσπιτο και ο zero για Ελένη που έπαιζε στο ζανόσπιτο μέχρι πριν λίγο καιρό. Τί έχει γίνει; Έφυγε η μία και ήρθε η άλλη. Γιατί εγώ ήξερα μόνο τη θείτσα με το κοντό ξανθό μαλί που ήταν καιρό στην Ζάνας (αλλά δεν την πήρα δυστυχώς ποτέ).
Αυτη ειναι "η θειτσα με το κοντο ξανθο μαλλι " και ειναι σταθερα στο Ζανοσπιτο.

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ναι μαλακια, ξεχασα..

ξανθο σχετικα μακρυ μαλλι, περι τα 40 ετη, χωρις περιτα ή λειψά κιλα, μινάκι με τοσο μηκος οσο χρειαζεται για να φαινονται οι ζαρτιερόκαλτσες κλπ..
παπαγιωργη μας καυλωσες αν ειναι ετσι οπως λες με βλεπω αυριο εκει

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
η μαμα ελενη που παιζει συναδελφε και πως ειναι?? ειναι mature η milf??

η μαμά-Ελένη είναι αυτή που "τρέχει" τα μαγαζιά της Ωρίμου στο Κολωνάκι.
Δεν πρόσφέρει πια υπηρεσιες , απλά είναι υπέυθυνη των μαγαζιών...

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
να σε καλα εν Χρηστο αδελφε

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ξαναρωταω......

Ρε παιδια Παρασκευη-Σαββατο-Δευτερα ειδε κανενας τη Λια??
Απουσιαζει απο την περασμενη βδομαδα και εχω προβληματα παρα τις περποιησεις της Ζανας.
Ριχτε κανενα ινφο οσοι γνωριζετε....

ρε δε πηγε κανενας ακομα στο Σολωμου 54 ελεος ρε δωστε μια βοηθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :think: :think: :think: :rockon: :rockon: :rockon:

οτι εχετε ευχαριστΥση ..................

edit giorgospapa: συμπληρωθηκε η διευθυνση..

Η Σολωμού 54 6ος όροφος κοινώς Ζανόσπιτο μας τελείωσε.......GAME OVER.......!!!!!!!!!!

Εκει μέσα από τα πολλά λεφτά, το καβαλήσανε το καλάμι και δυστυχώς σήμερα διαπίστωσα πως όχι μόνο δεν σέβοντε τους πελάτες και κοιτάνε μόνο πως θα τα αρπάξουν, αλλά δεν είναι και επαγγελματίες, η συμπεριφορά τους είναι το λιγότερο απαράδεκτη και φυσικά για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι στα κορίτσια τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι άψογες, αλλά στην διεύθυνση του μαγαζιού.

Η ιστορία έχει ως εξής:
Παίρνω τηλέφωνο (να σας πω πως δεν έχω ξαναπάρει τηλ. για να κλείσω ραντεβού με κοπέλα, είναι η πρώτη φορά που το κάνω και εξηγώ τους λόγους παρακάτω), παίρνω λοιπόν τηλέφωνο για να ρωτήσω 1ον αν έχουν δωμάτια, γιατί ξέρω πλέον πως σχεδόν συνέχεια το μαγαζί είναι γεμάτο και 2ον να ρωτήσω αν μια συγκεκριμένη κοπέλα ήταν εκεί και αν είχε πελάτη ή όχι για να πάω για μασάζ-φαγοπότι (το οποίο βέβαια θα μπορούσα να το κάνω με οποιαδήποτε κοπέλα) αλλά και για να της δώσω κάποιες πληροφορίες που της είχα πει πως θα ψάξω να βρω σχετικά με μια σχολή που θέλει να πάει.

..........και αρχίζει ο τηλ. διάλογος.........
Εγώ.   Ναι γειά σας, η Χ κοπέλα (δεν έχει σημασία ποια ήταν) έχει έρθει σήμερα?
Σοφία. Ναι έχει έρθει.
Εγώ.   Ωραία, έχει πελάτη τώρα?
Σοφία. Όχι δεν έχει πελάτη.
Εγώ.   Πολύ ωραία, δωμάτια ελεύθερα έχετε?
Σοφία. Ναι έχουμε.......ελάτε, ελάτε.
Εγώ.   Ευχαριστώ πολύ, σε ΠΕΝΤΕ λεπτά θα είμαι εκεί.

Πράγματι σε ΠΕΝΤΕ λεπτά ήμουν εκεί, χτυπάω, μου ανοίγει η Σοφία,
μπαίνω στο σαλόνι, κάθομαι και περιμένω να έρθει η κοπέλα.
Που είναι η κοπέλα Σοφία, εεεεεεεε! να ξέρεις έχει πελάτη  :headbang:
μα πως αφού πριν ΠΕΝΤΕ λεπτά δεν είχε :tickedoff: ναι πριν λίγο μπήκε :headbang:
μα πως αφού σου είπα πως έρχομαι :tickedoff:, τέλος πάντων, δωμάτιο έχεις :tickedoff:
όχι ούτε δωμάτιο έχω :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff:
αφού λοιπόν μου αράδιασε κάποιες μαλακίες ακόμα, μου πετάει και το κορυφαίο, με ύφος συνωμοτικό,
δεν θα αργήσει όμως, δεν θα του κάνει μασάζ.......... :headbang: :headbang: :headbang: κοινώς θα τον ΞΕΠΕΤΑΞΕΙ...........  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Φυσικά μετά από αυτή την Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η  συμπεριφορά έφυγα.

Σολωμού 54 6ος όροφος (Ζανόσπιτο)..........G A M E  O V E R........!!!!!!!!!!
:referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee:

ΥΓ. Ενημέρωση από σημερινή κατάθεση στη Μάρνης 28 5ος όροφος,
αργότερα γιατί κουράστικα........(πρέπει να γράφω πάνω από μία ώρα)!!!!!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
να πάρει θέση επί του θέματος ο NιkoShell άμεσα! :tickedoff:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
νικος απο το βενζιναδικο: εεεεε.. μισο λεπτακι.. τί ακριβως συνεβη ??
κατήγορος: ετσι κι ετσι.
νικος απο το βενζιναδικο: κατσε, μισο λεπτακι να το συζητησουμε..
κατηγορος: τί να συζητησουμε ?? εγαμιόσαντε !!  :tickedoff: :tickedoff:
νικος απο το βενζιναδικο: μαλλον κατι αλλο θα εννοουσε η κυρα σοφια..
κατηγορος: τι αλλο μωρε με την χρυσοδοντού ??  :P
νικος απο το βενζιναδικο: κατσε να παρω μια στιγμη τηλεφωνο και τη ζανα να μου πει τί προβλεπεται σε τετοιες περιπτωσεις....  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :tooth:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παντως, περα απ την πλακα, εννοειται πως σε μαγαζι ''αιχμης'' και λεγοντας μαγαζι αιχμης εννοω τα μαγαζια που διανυουν το μεγαλο σουξε τους, ειναι δυσκολο εως αστειο να ισχυσει ραντεβου. ειναι τετοιος ο ογκος δουλειας που τους πεφτει οταν διανυουν το σουξε τους που δεν μπορουν και δεν προλαβαινουν να οργανωθουν. και δεν θελουν κιολας..  :)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Σολωμού 54 6ος όροφος κοινώς Ζανόσπιτο μας τελείωσε.......GAME OVER.......!!!!!!!!!!

Εκει μέσα από τα πολλά λεφτά, το καβαλήσανε το καλάμι και δυστυχώς σήμερα διαπίστωσα πως όχι μόνο δεν σέβοντε τους πελάτες και κοιτάνε μόνο πως θα τα αρπάξουν, αλλά δεν είναι και επαγγελματίες, η συμπεριφορά τους είναι το λιγότερο απαράδεκτη και φυσικά για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι στα κορίτσια τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι άψογες, αλλά στην διεύθυνση του μαγαζιού.

Η ιστορία έχει ως εξής:
Παίρνω τηλέφωνο (να σας πω πως δεν έχω ξαναπάρει τηλ. για να κλείσω ραντεβού με κοπέλα, είναι η πρώτη φορά που το κάνω και εξηγώ τους λόγους παρακάτω), παίρνω λοιπόν τηλέφωνο για να ρωτήσω 1ον αν έχουν δωμάτια, γιατί ξέρω πλέον πως σχεδόν συνέχεια το μαγαζί είναι γεμάτο και 2ον να ρωτήσω αν μια συγκεκριμένη κοπέλα ήταν εκεί και αν είχε πελάτη ή όχι για να πάω για μασάζ-φαγοπότι (το οποίο βέβαια θα μπορούσα να το κάνω με οποιαδήποτε κοπέλα) αλλά και για να της δώσω κάποιες πληροφορίες που της είχα πει πως θα ψάξω να βρω σχετικά με μια σχολή που θέλει να πάει.

..........και αρχίζει ο τηλ. διάλογος.........
Εγώ.   Ναι γειά σας, η Χ κοπέλα (δεν έχει σημασία ποια ήταν) έχει έρθει σήμερα?
Σοφία. Ναι έχει έρθει.
Εγώ.   Ωραία, έχει πελάτη τώρα?
Σοφία. Όχι δεν έχει πελάτη.
Εγώ.   Πολύ ωραία, δωμάτια ελεύθερα έχετε?
Σοφία. Ναι έχουμε.......ελάτε, ελάτε.
Εγώ.   Ευχαριστώ πολύ, σε ΠΕΝΤΕ λεπτά θα είμαι εκεί.

Πράγματι σε ΠΕΝΤΕ λεπτά ήμουν εκεί, χτυπάω, μου ανοίγει η Σοφία,
μπαίνω στο σαλόνι, κάθομαι και περιμένω να έρθει η κοπέλα.
Που είναι η κοπέλα Σοφία, εεεεεεεε! να ξέρεις έχει πελάτη  :headbang:
μα πως αφού πριν ΠΕΝΤΕ λεπτά δεν είχε :tickedoff: ναι πριν λίγο μπήκε :headbang:
μα πως αφού σου είπα πως έρχομαι :tickedoff:, τέλος πάντων, δωμάτιο έχεις :tickedoff:
όχι ούτε δωμάτιο έχω :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff:
αφού λοιπόν μου αράδιασε κάποιες μαλακίες ακόμα, μου πετάει και το κορυφαίο, με ύφος συνωμοτικό,
δεν θα αργήσει όμως, δεν θα του κάνει μασάζ.......... :headbang: :headbang: :headbang: κοινώς θα τον ΞΕΠΕΤΑΞΕΙ...........  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Φυσικά μετά από αυτή την Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η  συμπεριφορά έφυγα.

Σολωμού 54 6ος όροφος (Ζανόσπιτο)..........G A M E  O V E R........!!!!!!!!!!
:referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee:

ΥΓ. Ενημέρωση από σημερινή κατάθεση στη Μάρνης 28 5ος όροφος,
αργότερα γιατί κουράστικα........(πρέπει να γράφω πάνω από μία ώρα)!!!!!!!!!
sorry φίλε εγώ μάλλον ήμουν ο "πελάτης"  :dancing:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
παντως, περα απ την πλακα, εννοειται πως σε μαγαζι ''αιχμης'' και λεγοντας μαγαζι αιχμης εννοω τα μαγαζια που διανυουν το μεγαλο σουξε τους, ειναι δυσκολο εως αστειο να ισχυσει ραντεβου. ειναι τετοιος ο ογκος δουλειας που τους πεφτει οταν διανυουν το σουξε τους που δεν μπορουν και δεν προλαβαινουν να οργανωθουν. και δεν θελουν κιολας..  :)

Πάτερ μου συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά ας μου τό'λεγε ΔΕΝ κλείνουμε ραντεβού ΔΕΝ έχω δωμάτιο, όχι με πουστιά  και καλά εντάξει, αφού θα έρθει θα κάτσει, άσε που μιλάμε για ΠΕΝΤΕ λεπτά, Π Ε Ν Τ Ε λεπτά.

Τέλος πάντων, αρκετά ασχολήθηκα, εντόπισα μουνίτσες καλές στη Μάρνης 28 5ος όροφος
βέβαια εγώ για να εκτονωθώ ήθελα καλό μασάζ και καινούριο μουνάκι να μην το έχω ξαναπάρει, αλλιώς θα έπερνα τη Μάγια και η εύσωμη στην υποδοχή μου πρότεινε την Τατιάνα μιλφ 40+ εκφυλόφατσα με καλούτσικο σώμα για την ηλικία της.
Μασάζ ικανοποιητικό (όχι σαν της Μάγιας) πολύ καλό φραπέ με καλαμάκι (ακούραστη γλώσσα, όλα τα λεφτά) που σε συνδυασμό με περιποίηση @@.........δεν πρόλαβα να δοκιμάσω μπριζολίτσα, που σημειωτέον ήταν μούσκεμα.........γιατί είχαμε CIM.........!!!!!!!!! Χρόνος περίπου 50 λεπτά 80€

ΥΓ. Είδα και την πιτσιρίκα την Θεοδώρα, είναι απίστευτο νυμφίδιο, σαν τις Λολίτες που βλέπαμε πιτσιρικάδες και ξεροχύναμε, φυσικά απ'ότι δείχνει μόνο για "τραμπάλα" κάνει, αλλά τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα τέτοιο πλασματάκι.......!!!!!!!!
Πάντος αν θέλει κάποιος συνάδελφος που την έχει πάρει ας δώσει λεπτομέρειες όσον αφορά τις υπηρεσίες της.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
νικος απο το βενζιναδικο: κατσε να παρω μια στιγμη τηλεφωνο και τη ζανα να μου πει τί προβλεπεται σε τετοιες περιπτωσεις....  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :tooth:
Παπα μ έχεις βάλει στο μάτι εεε ? τι Νίκο και Νίκο , εγώ κάνω κουμάντο στο Σολωμού 54 ?Εγω κλείνω τα ραντεβού. Είμαι πελάτης και ενημερώνω το κόσμο σε κάθε νέα άφιξη η σε κάποια εμπειρία μου ...όπως κάνετε όλοι ...με τα δικά σας στέκια ....Σίγουρα ο φίλος μας έχει δίκιο ,κι εγώ να ήμουνα στη θέση του θα τσατιζόμουνα ...όμως δεν χάλασε και ο κόσμος αδερφέ ...έχασες το ραντεβού σου από ασινονοισια Ζάννας και Σοφιας , είμαι σίγουρους γι αυτό Και από τι ξέρω αυτά τα μαγαζιά δεν δουλεύουν με ραντεβου ,εσύ πήρες τηλέφωνο ρώτησες για την κοπέλα που ήθελες ρώτησες αν είχε δωμάτιο ,που εκείνη την ώρα θα είχε ,θα πλάκωσε πελατεία αδερφέ ,ατύχησες , τι να κάνουμε τώρα .Και σίγουρα  θα άργησες πάνω από 10 λεπτά ,όμως ας μην σταθούμε εκεί .Από τα λεγόμενα σου τα δωμάτια ήταν καταλυμένα ,άσε που καμια κοπέλα δεν δέχεται να περιμένει ώρα όταν την περιμένει πελάτης , δεν εξαρτιέται μονο από την Σοφια .Φοβάται και η κοπέλα μην χάσει τον πελάτη .Η Σοφια ήθελε να τους εξυπερέτηση όλος ,και τα έκανε μαντάρα μαζί σου .Και σου ζήτησε και συγγνώμη και ευγενική μαζί σου θα ήταν .Πάσο ,είμαι μαζί σου ...Παπα δεν κουτσαίνει ο γάιδαρος από τα αυτιά .Και κάποιος θα χαλαστεί κάποιος άλλος θα φύγει χαρούμενος .Έτσι έχουν αυτά .Σημασία έχει ότι μήνες τώρα στο μαγαζί γίνετε καλή δουλειά , με ωραία κορίτσια και καλή εξυπηρέτηση .Και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας φίλος μας συναγωνιστής ...Και παπα μου για ότι δήποτε είμαι στη διάθεση σου να σου απαντήσω με πολύ διάθεση ...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μιλαμε για τον κορυφαιο του χωρου αυτη τη στιγμη....
απολυτο ρισπεκτ φκοντφαδερ...
ευλογησον τον ταπεινον δουον σου Ιβλις Βουδα Τεντερ Ρικο...
αντισθενη παταξων μεν ,ακουσων δε
αλεξ εχε τους σερβερ καλογυαλισμενους
χρονια πολλα σε ολους.
αυριο θα βαλω και αριθμο λογαριασμου για ερανο υπερ των απανταχου μασαζιαρηδων και λοιπων μπουρδελιαρηδων.
Ευχαριστω , με τιματε που διαβαζετε τα κειμενα μου. :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
.Έτσι έχουν αυτά .Σημασία έχει ότι μήνες τώρα στο μαγαζί γίνετε καλή δουλειά , με ωραία κορίτσια και καλή εξυπηρέτηση .Και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας φίλος μας συναγωνιστής ...

Άξιος! :2funny:

προσεχε πως μιλάς στον Ρουσσόπουλο (Κυβερνητικο εκπροσωπο) της Ζανας!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αλλος εχει το ονομα και αλλος τη χαρη...
δε θελει να τους μπαζει στο σαλονι...
4 δωματια κατελλειμενα συνεχεια φαντασου
επι 8 επι 80 ειναι 8 επι 320 η ωρα ειναι
2560 η μερα τζιρος....
βαλε δια τεσσερα
640 ο τζιρος μιας κοπελας
ή ενος δωματιου για να μαστε ακριβεις.
Παπα μ έχεις βάλει στο μάτι εεε ? τι Νίκο και Νίκο , εγώ κάνω κουμάντο στο Σολωμού 54 ?Εγω κλείνω τα ραντεβού. Είμαι πελάτης και ενημερώνω το κόσμο σε κάθε νέα άφιξη η σε κάποια εμπειρία μου ...όπως κάνετε όλοι ...με τα δικά σας στέκια ....Σίγουρα ο φίλος μας έχει δίκιο ,κι εγώ να ήμουνα στη θέση του θα τσατιζόμουνα ...όμως δεν χάλασε και ο κόσμος αδερφέ ...έχασες το ραντεβού σου από ασινονοισια Ζάννας και Σοφιας , είμαι σίγουρους γι αυτό Και από τι ξέρω αυτά τα μαγαζιά δεν δουλεύουν με ραντεβου ,εσύ πήρες τηλέφωνο ρώτησες για την κοπέλα που ήθελες ρώτησες αν είχε δωμάτιο ,που εκείνη την ώρα θα είχε ,θα πλάκωσε πελατεία αδερφέ ,ατύχησες , τι να κάνουμε τώρα .Και σίγουρα  θα άργησες πάνω από 10 λεπτά ,όμως ας μην σταθούμε εκεί .Από τα λεγόμενα σου τα δωμάτια ήταν καταλυμένα ,άσε που καμια κοπέλα δεν δέχεται να περιμένει ώρα όταν την περιμένει πελάτης , δεν εξαρτιέται μονο από την Σοφια .Φοβάται και η κοπέλα μην χάσει τον πελάτη .Η Σοφια ήθελε να τους εξυπερέτηση όλος ,και τα έκανε μαντάρα μαζί σου .Και σου ζήτησε και συγγνώμη και ευγενική μαζί σου θα ήταν .Πάσο ,είμαι μαζί σου ...Παπα δεν κουτσαίνει ο γάιδαρος από τα αυτιά .Και κάποιος θα χαλαστεί κάποιος άλλος θα φύγει χαρούμενος .Έτσι έχουν αυτά .Σημασία έχει ότι μήνες τώρα στο μαγαζί γίνετε καλή δουλειά , με ωραία κορίτσια και καλή εξυπηρέτηση .Και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας φίλος μας συναγωνιστής ...Και παπα μου για ότι δήποτε είμαι στη διάθεση σου να σου απαντήσω με πολύ διάθεση ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom