Η Σολωμού 54 6ος όροφος κοινώς Ζανόσπιτο μας τελείωσε.......GAME OVER.......!!!!!!!!!!
Εκει μέσα από τα πολλά λεφτά, το καβαλήσανε το καλάμι και δυστυχώς σήμερα διαπίστωσα πως όχι μόνο δεν σέβοντε τους πελάτες και κοιτάνε μόνο πως θα τα αρπάξουν, αλλά δεν είναι και επαγγελματίες, η συμπεριφορά τους είναι το λιγότερο απαράδεκτη και φυσικά για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι στα κορίτσια τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι άψογες, αλλά στην διεύθυνση του μαγαζιού.
Η ιστορία έχει ως εξής:
Παίρνω τηλέφωνο (να σας πω πως δεν έχω ξαναπάρει τηλ. για να κλείσω ραντεβού με κοπέλα, είναι η πρώτη φορά που το κάνω και εξηγώ τους λόγους παρακάτω), παίρνω λοιπόν τηλέφωνο για να ρωτήσω 1ον αν έχουν δωμάτια, γιατί ξέρω πλέον πως σχεδόν συνέχεια το μαγαζί είναι γεμάτο και 2ον να ρωτήσω αν μια συγκεκριμένη κοπέλα ήταν εκεί και αν είχε πελάτη ή όχι για να πάω για μασάζ-φαγοπότι (το οποίο βέβαια θα μπορούσα να το κάνω με οποιαδήποτε κοπέλα) αλλά και για να της δώσω κάποιες πληροφορίες που της είχα πει πως θα ψάξω να βρω σχετικά με μια σχολή που θέλει να πάει.
..........και αρχίζει ο τηλ. διάλογος.........
Εγώ. Ναι γειά σας, η Χ κοπέλα (δεν έχει σημασία ποια ήταν) έχει έρθει σήμερα?
Σοφία. Ναι έχει έρθει.
Εγώ. Ωραία, έχει πελάτη τώρα?
Σοφία. Όχι δεν έχει πελάτη.
Εγώ. Πολύ ωραία, δωμάτια ελεύθερα έχετε?
Σοφία. Ναι έχουμε.......ελάτε, ελάτε.
Εγώ. Ευχαριστώ πολύ, σε ΠΕΝΤΕ λεπτά θα είμαι εκεί.
Πράγματι σε ΠΕΝΤΕ λεπτά ήμουν εκεί, χτυπάω, μου ανοίγει η Σοφία,
μπαίνω στο σαλόνι, κάθομαι και περιμένω να έρθει η κοπέλα.
Που είναι η κοπέλα Σοφία, εεεεεεεε! να ξέρεις έχει πελάτη
μα πως αφού πριν ΠΕΝΤΕ λεπτά δεν είχε
ναι πριν λίγο μπήκε
μα πως αφού σου είπα πως έρχομαι
, τέλος πάντων, δωμάτιο έχεις
όχι ούτε δωμάτιο έχω
αφού λοιπόν μου αράδιασε κάποιες μαλακίες ακόμα, μου πετάει και το κορυφαίο, με ύφος συνωμοτικό,
δεν θα αργήσει όμως, δεν θα του κάνει μασάζ..........
κοινώς θα τον ΞΕΠΕΤΑΞΕΙ...........
Φυσικά μετά από αυτή την Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η συμπεριφορά έφυγα.
Σολωμού 54 6ος όροφος (Ζανόσπιτο)..........G A M E O V E R........!!!!!!!!!!
ΥΓ. Ενημέρωση από σημερινή κατάθεση στη Μάρνης 28 5ος όροφος,
αργότερα γιατί κουράστικα........(πρέπει να γράφω πάνω από μία ώρα)!!!!!!!!!