You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
antep
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 216
- Πόντοι
- 1
Εγώ μίλησα για αθλητικό....είναι κατι το ιδιαίτερο.....γιατί,καλό μασαζ κανουν και άλλες κοπέλλες......
το κατάλαβα...για αυτο έγραψα και για την Χριστίνα
Καλησπέρα παίδεσ
επειδη δεν εχω τρεξει μαραθωνιο εγω αλλα θελω το μασαζακι μου με ολα τα συναφη ειναι δυνατον να εχουμε στοιχεια επικοινωνια απο το τουμπανειρο ΑΛΕΞΝΔΡΑ
επειδη δεν εχω τρεξει μαραθωνιο εγω αλλα θελω το μασαζακι μου με ολα τα συναφη ειναι δυνατον να εχουμε στοιχεια επικοινωνια απο το τουμπανειρο ΑΛΕΞΝΔΡΑ
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
και Ρουλα απο φραντζη..Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να προτείνει κάποια θεραπεύτρια για να γιατρέψει το πονεμένο μου κορμί από τον μαραθώνιο, ώστε μετά να μπορέσω μετά να αποδωσω σε ένας προς μια αγώνα πάνω στο μασαζοκρεβατο;
Θα προτιμούσα ή κορασίδα να έχει πραγματικές γνώσεις μασάζ και όχι απλό πασαλειμα και χάδια(42 χλμ είναι αυτά, το γαλακτικό οξύ έχει χτυπήσει κόκκινο).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μαλλον μετα απο τοσο καιρο πρεπει να γινει μια ανανεωση στο χαρτι να ξερουμε τι μας γινεται !
Μήπως εννοείς στο χάρτη?
Ευχαριστώ όλους τους συναγωνιστές που απάντησαν.
Η Φαίδρα 2 μέρες τώρα, όσες φορές έχω καλέσει δεν απαντάει(μάλλον έχει πέσει πολλή δουλειά με άλλους πιασμένους δρομείς...). Για την Ελένη έχω διαβάσει καλά λόγια και ίσως καταλήξω εκεί αύριο, όπως επίσης και για την Τζένη από Δημοκρίτου.
Επίσης μιας και θα βρίσκομαι κοντά στη Βικτώρια αύριο, ξέρει κανείς αν στο New Personal υπάρχει καμία τεχνίτισα λαδοκόρη για αντίστοιχη υπηρεσία;
Η Φαίδρα 2 μέρες τώρα, όσες φορές έχω καλέσει δεν απαντάει(μάλλον έχει πέσει πολλή δουλειά με άλλους πιασμένους δρομείς...). Για την Ελένη έχω διαβάσει καλά λόγια και ίσως καταλήξω εκεί αύριο, όπως επίσης και για την Τζένη από Δημοκρίτου.
Επίσης μιας και θα βρίσκομαι κοντά στη Βικτώρια αύριο, ξέρει κανείς αν στο New Personal υπάρχει καμία τεχνίτισα λαδοκόρη για αντίστοιχη υπηρεσία;
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
Ευχαριστώ όλους τους συναγωνιστές που απάντησαν.
Οχι φιλος.....αμα θελεις ΔΥΝΑΤΟ μασαζ.....ΣΤ29 ......ΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!![αμα ειναι εκει]
ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οχι φιλος.....αμα θελεις ΔΥΝΑΤΟ μασαζ.....ΣΤ29 ......ΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!![αμα ειναι εκει]
ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι,καλή είναι και η Λία......προσυπογράφω! αλλά,δεν ξερω αν το δυνατό και το αθλητικό μασαζ ταυτίζονται.......
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
........Ναι,καλή είναι και η Λία......προσυπογράφω! αλλά,δεν ξερω αν το δυνατό και το αθλητικό μασαζ ταυτίζονται.......
........ Πόσα ξέρεις......
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
Ναι,καλή είναι και η Λία......προσυπογράφω! αλλά,δεν ξερω αν το δυνατό και το αθλητικό μασαζ ταυτίζονται.......
το δυνατό και το αθλητικό μασαζ ταυτίζονται
μετα απο ενα γερο πιασιμο θελεις κατι δυνατο,αμα θελεις χαιδεμα μετα απο αυτο εκανες...δεν ξερω,παντος.....ΛΙΑ να σε στρωσει!!!!!!!!!!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Βαλερια ελληνιδα πολυ καλη
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
αν εψαχνες στο νημα με τα καταστηματα μασαζ,θα το ειχες βρει.οριστε.www.bourdela.com/forum/index.php?topic=200792.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=200792.0[/url]Γνωριζει κανεις τιποτα για καποιο oceanblue massage στη Φθιωτιδος? Ειδα μια αγγελια στο angelies.gr και δεν ειχα ξανακουσει κατι
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Πρωινή καταδρομική στο Μπακνανά. Όλο το ρόστερ εκεί, η ¨ερρικα πιο όμορφη από ποτέ, η Καρολίνα, η Χαρά, η Δήμτρα και μια έκπληξη: Η Μαριάννα, νέο αίμα. Βασικά όχι τόσο νέο διότι πρόκειται για το στουντιοκόριτσο, τη μελαχρινή γυναικάρα από Βριλησσού 36 κλπ. Πολύς κόσμος στο σαλόνι. Τα δωμάτια φουλ.
Πέρασ και ααπό Συγγρού 42-46. Η Τζέσικα φυσικά στο δωμάτιο. Η Άντζελα με κόκκινη δερμάτινη στολή, κόκκινα παπούτσια, κόκκινες ζαρτιέρες. Επίσης η Νικόλ και άλλες δυο που δεν συγκράτησα καθότι αδιάφορες.
Πέρασ και ααπό Συγγρού 42-46. Η Τζέσικα φυσικά στο δωμάτιο. Η Άντζελα με κόκκινη δερμάτινη στολή, κόκκινα παπούτσια, κόκκινες ζαρτιέρες. Επίσης η Νικόλ και άλλες δυο που δεν συγκράτησα καθότι αδιάφορες.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
μεσημεριανη επισκεψη σε καταστηματα της Συγγρου.
Σ45 ηταν παρουσες η Ερρικα,Ελενη και Νικολ. αδιαφορες κι εφυγα.το μαγαζι οσο παει και χαλαει νομιζω.
Σ40-42 παρουσες Αντζελα,Νικολ,Τζεσσικα(τιμηθηκε) ,Αλισια και Ζωη απο Στ29 αν θυμαμαι καλα.
Σ45 ηταν παρουσες η Ερρικα,Ελενη και Νικολ. αδιαφορες κι εφυγα.το μαγαζι οσο παει και χαλαει νομιζω.
Σ40-42 παρουσες Αντζελα,Νικολ,Τζεσσικα(τιμηθηκε) ,Αλισια και Ζωη απο Στ29 αν θυμαμαι καλα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Πρωινή καταδρομική στο Μπακνανά. Όλο το ρόστερ εκεί, η ¨ερρικα πιο όμορφη από ποτέ, η Καρολίνα, η Χαρά, η Δήμτρα και μια έκπληξη: Η Μαριάννα, νέο αίμα. Βασικά όχι τόσο νέο διότι πρόκειται για το στουντιοκόριτσο, τη μελαχρινή γυναικάρα από Βριλησσού 36 κλπ. Πολύς κόσμος στο σαλόνι. Τα δωμάτια φουλ.
ωραιες ενημερωσεις!
mamasan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 2.248
- Πόντοι
- 8.395
Αλισια και Ζωη ειναι σχετικα καινουργιες; υπαρχει καοια συντομη περιγραφη; ευχαριστω
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66