Μετα απο αρκετο καιρο απουσια απο το χορο γενικα , ειπα να επισκεφτω το καταστημα της Σολωμου 54 ...υποδοχη η Ζανα , η κυρια της υποδοχης ειχε παρει την αδεια της ...μετα τα γνωστα αστεια και τα χαμογελα της Ζανας ,της λεω να μου διαλεξει αυτη τη κοπελα , μου λεει οτι ολεα τα κοριτσια μας ειναι καλα ,οποια και να σου κανει μασαζ ειναι σιγουρο οτι θα ξαναρθεις ...ελευθερη η Δεσποινα , ξανθο μωρο κοντουλα ομος περιπου 1,68 ξσερω κι εγω ,ωραιο στημενο στηθος ,καληγραμη , ομορφουλα , γενικα πολυ καλη ,χαμογελαση ...που μετραει για μενα ...περασαμε στο τελευτεο δωματιο με την ντουζιερα...μασαζ αρκετο καλο , ενα τελειο φραπε με καλαμακι ...μπριζολα δεν προλαβα να φαω ... αρκετη καλη το Δεσποινακι ,σιγουρα θα την επισκεφτω ξανα ....και γι αυτο εχει αναλαβει καθημερινος η Ζανα...και επι της ευκαιριας θα σας πω , για την επησκεψη μου στο Σολωμου 54 6ος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Αδερφε δεν ειναι κρυφο , το κουδουνι γραφει απλα Studioσυναδελφε καλησπερα. το κουδουνι τι γραφει?
ν δεν μπορεις απο εδω στειλε πμ σε παρακαλω.
ευχαριστω
axx axx θα το βρεις κι εσυ το αστερι σου να ηρεμησουμε κι εμεις ...παραπονιαρη....γιατι,το κατεχουν οι μασατζουδες?απλα απο θεμα εμφανισης και μονο θα ηταν υπεροχο να πηγαιναμε για μασαζ και να μας ανοιγε ας πουμε η μονα λιζα του γκολντ και να μας εδειχνε τις κοπελες.....αλλα αμα εχουν ζητησει τα μιλφ και τα πατσοκοιλα κοριτσια που να δουμε ασπρη μερα?
Αδερφε δεν ειναι κρυφο , το κουδουνι γραφει απλα Studio
σε ευχαριστω
νασε και να παιρνας παντα καλα.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Φίλε Vasos,
πάνω από του Σκλαβενίτη, στην Καλλιθέα, το ίδρυμα φέρνει καλά κομμάτια ενίοτε αλλά είναι λίγο στην ξεπέτα. Το καλό είναι ότι είναι σχετικά ήσυχα, δεν γίνεται ο χαμός που γίνεται στο κέντρο.
Μήπως θυμάσαι ένα άλλο ίδρυμα λίγο πιο κάτω, νομίζω στο 65 ή στο 69, πάνω από ένα φροντιστήριο, στον 5ο. Εκεί δούλευε μια έκφυλη φραπεδιάρα που την έλεγαν Ελευθερία. Δεν λέω για το μασαζοστούντιο που είναι λίγο πιο κάτω, στη στάση του τρόλεϊ.
στο 67 λες...εκεί τί παιζει τωρα?ντου γιου νοου?
dimosthenis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φωκίωνος Νέγρη:
Μερική ανανέωση.
Επανήλθε χαρωπή Εύα, για λίγες μέρες. Στη θεραπεία της πάντως λίγο βιαστική, αν και πάντα χαμογελαστή και ευχάριστη.
Προστέθηκαν: Στέλλα ψιλομιλφ (πρώην Σκρα, πρώην Μιχαλακοπούλου), τυποποιημένες, βαριεστημένες υπηρεσίες, και Αννίτα ψιλομιλφ, δεν πήρα, δεν ξέρω.
Παραμένουν γνωστες αξίες Αλίνα, Πάολα, και η κορυφαία μιλφ Κορίνα.
Η όλη ατμόσφαιρα του θεραπευτηρίου πάντα σε καλά επιπεδα, ησυχία, διακριτικότητα και πλούσιο ρόστερ.
(Απορία: διπλό παίζει στο ίδρυμα αυτό;)
Σολωμ. 59.
Αμάντα, εξοργιστικό πασάλειμα με κρέμα, απαράδεχτη ξεπέτα. Μακριά!
Η απόλυτυ στουντιο-ποίηση του θεραπευτηρίου.
Κηφ. 18
Η εξαιρετική κυρία Ρένα αρνήθηκε (ευγενικά) οποιαδήποτε θεραπεία πέραν του καλού της μασάζ!!!
Πόρτα! Ανήκει στα ΔΕΝ;
Μερική ανανέωση.
Επανήλθε χαρωπή Εύα, για λίγες μέρες. Στη θεραπεία της πάντως λίγο βιαστική, αν και πάντα χαμογελαστή και ευχάριστη.
Προστέθηκαν: Στέλλα ψιλομιλφ (πρώην Σκρα, πρώην Μιχαλακοπούλου), τυποποιημένες, βαριεστημένες υπηρεσίες, και Αννίτα ψιλομιλφ, δεν πήρα, δεν ξέρω.
Παραμένουν γνωστες αξίες Αλίνα, Πάολα, και η κορυφαία μιλφ Κορίνα.
Η όλη ατμόσφαιρα του θεραπευτηρίου πάντα σε καλά επιπεδα, ησυχία, διακριτικότητα και πλούσιο ρόστερ.
(Απορία: διπλό παίζει στο ίδρυμα αυτό;)
Σολωμ. 59.
Αμάντα, εξοργιστικό πασάλειμα με κρέμα, απαράδεχτη ξεπέτα. Μακριά!
Η απόλυτυ στουντιο-ποίηση του θεραπευτηρίου.
Κηφ. 18
Η εξαιρετική κυρία Ρένα αρνήθηκε (ευγενικά) οποιαδήποτε θεραπεία πέραν του καλού της μασάζ!!!
Πόρτα! Ανήκει στα ΔΕΝ;
Παίδες θυμάστε οι λίγο παλιότεροι τη Τζένη από την Σουρνάρι? Την πέτυχα σε ένα στούντιο στα Πατήσια. Πώς από εδώ της λέω?
Βαρέθηκα το μασσάζ μου λέει. Όλες το βαριόμασταν αφού δεν είχαμε και τις απαραίτητες γνώσεις συμπληρώνει. Το δε κρεβάτι πολύ μικρό ρε παιδάκι μου προσθέτει με απαξίωση.
Έτσι είναι φίλοι μου η πραγματικότητα. Λίγες κάνουν μασαζ με όρεξη και έχουν κάποιες γνώσεις.
Η δε συμπεριφορά της Τζενούλας στο στούντιο. Το ίδιο ξεπέτα και βαρεμάρα.
Καληνύχτα σας ;) ;) ;) ;)
Βαρέθηκα το μασσάζ μου λέει. Όλες το βαριόμασταν αφού δεν είχαμε και τις απαραίτητες γνώσεις συμπληρώνει. Το δε κρεβάτι πολύ μικρό ρε παιδάκι μου προσθέτει με απαξίωση.
Έτσι είναι φίλοι μου η πραγματικότητα. Λίγες κάνουν μασαζ με όρεξη και έχουν κάποιες γνώσεις.
Η δε συμπεριφορά της Τζενούλας στο στούντιο. Το ίδιο ξεπέτα και βαρεμάρα.
Καληνύχτα σας ;) ;) ;) ;)
στο 67 λες...εκεί τί παιζει τωρα?ντου γιου νοου?
Πήγα 2 φορές, η τελευταία τον χειμώνα. Και τις δύο είδα τις ίδιες 2. Μία που έπαιζε στο 128 (Θησέως) και μια άλλη παχουλή - αδιάφορη. Το μαγαζί έγινε περισσότερο στούντιο, σαν κι αυτό που έχει παρακάτω, στο εβδομήντα κάτι. Ένας συναγωνιστής είχε πάει και είχε γράψει κριτική πριν 2-3 μήνες. Στούντιο έχει γίνει.
να που εχουμε κοινα και καλα μαλιστα ειχα και τον δυο το τηλεφωνο γιατι της επαιρνα και στο σπιτι αλεκα την λεγανε κανονικα η μια καθοταν πατησια η αλλη στον πλατωνα παιρνω καμια φορα αλλα ειναι νεκρα. η αγαθη ειχε παει για λιγο στο φλοισβο διπλα στο βασιλοπουλο και δουλεψε εφυγε και χαθηκε. εχω ψαξη παντου και για τα δυο οσω μπορω αλλα τιποτα.
Η παχουλή μου είχε πει ότι ήθελε να ανοίξει πρατήριο άρτου.
Λες να άνοιξε πουθενά και να έγινε φουρνάρισα;
Το πιπίνι ήταν πολύ καυλωτικό αν και άβυζο. Έκανε και καλό μασάζ.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Κηφ. 18
Πόρτα! Ανήκει στα ΔΕΝ;
ανήκει στα φούλ, και η κυρια Ρένα οταν σε μάθει θα σου κάνει κάτι αεροπλανικά υψηλού επιπέδου
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Φωκίωνος Νέγρη:
Μερική ανανέωση.
Προστέθηκαν: Στέλλα ψιλομιλφ (πρώην Σκρα, πρώην Μιχαλακοπούλου), τυποποιημένες, βαριεστημένες υπηρεσίες
οχι και "ψιλο-μιλφ" η Στέλλα....Χοντρό μίλφ!
45+ είναι το "κορίτσι"!
periklaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παίδες θυμήστε μου διεύθυνση στη Φωκίωνος είναι Φωκίωνος 28 και το κουδούνι τι λέει;
ευχαριστώ πολύ
ευχαριστώ πολύ
παίδες θυμήστε μου διεύθυνση στη Φωκίωνος είναι Φωκίωνος 28 και το κουδούνι τι λέει;
ευχαριστώ πολύ
καλα ρε, δεν κοιμασαι? εκει εχεις το νου σου?
στο 9-11 ειναι. στο 28 εχει ενα μανικιουρ-πενδικιουρ
periklaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλή φάση panx,τη Δευτέρα που θα περάσω μια βόλτα, θα κάνω και τα νύχια μετά....
το κουδούν' τι λέει, θυμάσαι;
σε ευχαριστώ!
το κουδούν' τι λέει, θυμάσαι;
σε ευχαριστώ!
dimosthenis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Thannx Zero.ανήκει στα φούλ, και η κυρια Ρένα οταν σε μάθει θα σου κάνει κάτι αεροπλανικά υψηλού επιπέδου
Το κρατάω και θα επιμείνω... Είναι εξαιρετική κυρία.
dimosthenis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
... και ξεπέτα πιαοχι και "ψιλο-μιλφ" η Στέλλα....Χοντρό μίλφ!
45+ είναι το "κορίτσι"!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Thannx Zero.
Το κρατάω και θα επιμείνω... Είναι εξαιρετική κυρία.
είναι "κυρία" με όλη την σημασία της λέξης.
Απο τις λίγες στον χώρο....
Eχει κανένας υπόψη του μια ανεξάρτητη Λιθουανή Βικτώρια που κλείνει ραντεβού μέσω msn σε δικο της χώρο στη Δάφνη; Δείτε και το κείμενο που στέλνει; I make perfect relaxing and sensual massage about an hour to all all your body in a very clean
and luxury place that i have rent and working alone here in Athens. Using aromatherapy oil and playing relaxing music
i start slowly slowly from your back then i continiue to your legs, hands and neck.
After all this you turn around and i am starting massage your front side
to all your places gently and sensitive till you be hot...
Of course with a perfect hot handjob i will continue to finish
you and end the massage session! You can also have a shower here if you want! For all this I charge 100euros.
I think that it will be a good experience try this from me. After meet you and have a massage session we can speak about something
more... Of course out of here cause i rent this place doing massage.
and luxury place that i have rent and working alone here in Athens. Using aromatherapy oil and playing relaxing music
i start slowly slowly from your back then i continiue to your legs, hands and neck.
After all this you turn around and i am starting massage your front side
to all your places gently and sensitive till you be hot...
Of course with a perfect hot handjob i will continue to finish
you and end the massage session! You can also have a shower here if you want! For all this I charge 100euros.
I think that it will be a good experience try this from me. After meet you and have a massage session we can speak about something
more... Of course out of here cause i rent this place doing massage.
Έχει γίνει αναφορά και στο παρελθόν...
Πρόκειται για όμορφη αλλά πολύ πονηρή που σου αφήνει ελπίδες ότι την επομενη φορά θα γαμήσεις κλπ. γιατί στην αρχή φοβάται κλπ.
Τζάμπα φασαρία, θα μείνεις μόνο με φραπεδούμπα από μία πολύ εμφανίσιμη γκόμενα.
Πρόκειται για όμορφη αλλά πολύ πονηρή που σου αφήνει ελπίδες ότι την επομενη φορά θα γαμήσεις κλπ. γιατί στην αρχή φοβάται κλπ.
Τζάμπα φασαρία, θα μείνεις μόνο με φραπεδούμπα από μία πολύ εμφανίσιμη γκόμενα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66