Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

libreos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
και για το μαγκακο που ειπε το εξυπνο με την αρτζεντινα οταν εμεις πηγαιναμε εκει αυτος ηταν αγεννητος

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
και για το μαγκακο που ειπε το εξυπνο με την αρτζεντινα οταν εμεις πηγαιναμε εκει αυτος ηταν αγεννητος

μη δινεις σημασια βρε φιλε σε μερικους ηλιθιους που δεν χερουν να κανουν τιποτα αλλο απο το να ειρωνευονται!!

πιστευω δεν ειναι ο κανονας εδω!

αν κ ειδικα για το συγκεκριμενο με την αρτζεντινα, πιστευω οτι μαλλον πλακα ηθελε να κανει παρα να σε ειρωνευτει...

libreos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
νομιζω οτι φιλικη κουβεντα γινεται...τωρα αν καποιος το θεωρει τσιφλικι του εδω τοτε να το ξερουμε

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μιλαω γι'αυτο που ειναι στην Σινωπης ..Ξερει καποιος κατι ?

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα εχει καμια αναφορα κανεις απο πατριτσια σολωμου?

kostpoli

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Γενικα μιχαλακοπουλου δε λεει σα δρομος. Το 99 και το σινωπης μετρια,το 171 μακρια

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Όλοι θα θυμάστε τι Δέσποινα τις Σολωμού 54 ος ,τι ξανθιά , με τις βυζαρες και το ωραίο σώμα ,και φυσικά με το όμορφο και γλυκό πρόσωπο ,μετά από πολλές μέρες απουσί από το χορό , επανήλθε σήμερα , φρέσκια ανανεωμένη , και με όρεξη...προσωπική μου εκτίμηση ...πολυ καλο μασαζ ...και super σε ολα τ αλλα...www.picoodle.com/view.php?img=/4/7/16/f_16nm_7da4c4a.jpg&srv=img33] [/URL]

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ευχαριστω για την ειρωνια παιδια...εγω απλως ρωτησα αν ξερετε για μασατζιδικα στις περιοχες που μενω....γι αυτο εχετε μεινει δυο - τρεις και μιλατε μονοι σας επειδη εχετε τετοιο υφος

φιλε μου μην τρελαινεσαι με τις απαντησεις που σου δινουν. Εξαλου το θεμα παιζει τρελα για αστεια και πειραγματα και αυτο εχει ολη τη πλακα. Σκεψου οτι ξεκινησε απο κανα δυο ατομα ο ορος μπριζολα και οχι μονο καθιερωθηκε αλλα επεκταθηκε ποικιλοτροπως, αυτο δεν ειναι χιουμορ?
Αν βρεις τιποτα παντως απο τη περιοχη Μακρης-Ραφηνας ενημερωσε το κοινο, εχω κουμπορο εκει που σιγουρα θα ενδιαφερθει.... ρε μπας και εισαιεσυ ο κουμπαρος μου γιατι με τα nicknames δεν ξερεις τι γινεται...

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
καλημερα εχει καμια αναφορα κανεις απο πατριτσια σολωμου?
Πατρίτσια τούμπανο εμφάνιση για όσους θέλουν τη μπριζόλα τους στεγνή (πόλύ στεγνή :rockon:) αλλά δοκίμασα και πάλι Δεσποινάκι που έχει γίνει βασική στην Ελληνική 11-άδα μου.

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εχω ακουσει για καποια Ροξανη και Μαρια τις εχει παρει καποιος εκει στην Σινωπης?

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γιατην ταβερνα Αρζεντινα εχω να δηλωσω οτι το φαι πλεον δεν τρωγεται.......

panx

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω για την ειρωνια παιδια...εγω απλως ρωτησα αν ξερετε για μασατζιδικα στις περιοχες που μενω....γι αυτο εχετε μεινει δυο - τρεις και μιλατε μονοι σας επειδη εχετε τετοιο υφος

βρε φιλε, δεν σε ειρωνευεται κανεις . μια παρεα ειμαστε και κανουμε πλακα. ειδικα πιο παλια τετοιες ερωτοαπαντησεις γινονταν συνεχεια.ετσι μας αρεσει εδω ;). δεν εχει κανενας προθεση να σε προσβαλει.(σαν την τανια μακρη ακουγομαι, η καλυτερα σαν τον iblis :grin:)  τωρα οποιος δεν παιρνει απο χουμορ εχει και κατι συζητησεις για βαζελους, στριπτιζαδικα, αστρολογια...
περι ορεξεως

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Πατρίτσια τούμπανο εμφάνιση για όσους θέλουν τη μπριζόλα τους στεγνή (πόλύ στεγνή :rockon:) αλλά δοκίμασα και πάλι Δεσποινάκι που έχει γίνει βασική στην Ελληνική 11-άδα μου.
τι εννοεις φιλαρα μου? δεν εχει συνοδευτικα καθολου η οτι ειναι αγρια φαση?

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Την Ρωξάνη την ξέρω από choco, περιποιηση full, από εμφάνιση παχουλούλα
φραπε με καλαμακι ακαποτο και μπριζολα δινει η Ροξανη?
το Τσοκο το εχω ακουσει λεει καποιο μωρο εκει για φουλ σερβις?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
ο μαγκάκος είναι 43 ετών
δυστυχώς δεν τρώει κρέας πλην μασατζίδικων
οπότε μόνο για χιουμοριστικούς λόγους αναφέρθηκε η αρτζεντίνα
αλλά κάποιοι φαίνεται παίρνουν τα πράγματα πολύ στα σοβαρά
σε σάιτ για μπουρδέλα είμαστε όχι στην Ακαδημία Αθηνών
ξεκολλάτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom