- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
πολύ καλή ενημέρωση!
merci Ivan, πηγαινε στην Ελενα .. αν σε εχω καταλαβει σωστα, ειναι στο στυλακι σου.
Έχω πάρει καφέ παλιότερα το 2007 !! αν Θυμάμαι καλά !! Πόσο κοστίζει τώρα η Φραπεδια ??
Aπο χτεσινη τσαρκα στα ιδρυματα των "νοτιων" , αναφερω τα εξης:
Aρχη απο θρυλικο Πειραια , και το Η.Πολυτεχνειου 90 , που σταθερα δεν ανοιγει οτι ωρα/μερα κι αν χτυπησεις.
Ανεβαινοντας Συγγρου , σταση 1η το Κ48 , οπου υποδεχτηκε μια Μαρια.
Παρελασαν η Μαριαννα -καθε φορα πρωτη πρωτη, πρεπει να δινει αγκωνιες στις αλλες , παλαια γαρ..
Στη συνεχεια μια κοντουλα νεαρη συμπαθητικη (μου διαφευγει το ονομα), την βλεπω τακτικη τελευταια..
Τελος ενα new entry η Νικολ , πιπινι εξ Ρουμανιας , γαλακτος ΑΑΑ, 6αρι προσωπο (αγουρο) , 7αρι σωμα λεπτο καλιγραμμο.
Αντε λεω , παμε . Στο interview τη ρωταω αν τα κανει ολα, κ αφου μου λεει ναι , και λεω παμε, η εκτη αισθηση με κανει να
ξαναρωτησω πιο εμπεριστατωμενα για DFK OWO κλπ , οπου μου λεει οτι ναι μεν τα εχει το μενου, αλλα σημερα δεν τα κανει
λογω πονολεμου.. προσπαθησα να εξηγησω οτι με ενα CIM θα εφευγε αμεσως το προβλημα, αλλα δε μιλαει καλα ακομα τα
Ελληνικα , οποτε το αφησαμε για την αλλη φορα.
Συνεχεια στο θρυλλικο Φ4
Υποδοχη η γνωστη και παλαιμαχη Ρουλα
2 ξανθα μεσα στο καναπε της κουζινας ουτε που ενδιαφερθηκαν να βγουν, παρελασαν ομως δυο κοντα ζουμπουρλα και αδιαφορα
(νομιζω Αντριανα κ Αλεξια) . Επισης "στο δωματιο" ηταν και η Σαρα , η ψηλη ξανθια μουναρα κορμαρα Νορβηγεζα, που οταν τη γαμας
σου λεει οτι σκεφτεται να αλλαξει το χρωμα στον τοιχο του δωματιου σε κατι πιο χαρουμενο ... Μια φορα την πηρα παλια και ηταν και
η τελευταια .
Συνεχεια στην Καλλιθεα , Θ81 . Τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδι μου, μα ολοι οι θαμωνες του καφε σε κοιτανε λες και ξερουν που πας !!!
Η επομενη επισκεψη μου θα ειναι τις αποκριες, να μπω με μασκα.
και το χειροτερο... δεν μου ανοιξαν πανω !!!! (πελατης πολλα χρονια) .. μπας κι εκλεισε ;; ας ενημερωσει καποιος
Τελος περασα απο το Λιζακι, οπου με μεγαλη μου ευχαριστηση ανακαλυψα πως εχει ανανεωθει πληρως το ροστερ..
Παρουσες η Μαρια , Ελληνιδα μιλφ με ωραιο χαμογελο σωμα προς το γεματο, η Ρουμπη μελαχρινη Ισπανιδα με εντονα χαρακτηριστικα και πλουσια τα ελεη
(παρ ολο που το στυλ μου ειναι πιπινε/μοντελε, ημουν ετοιμος να πω το ναι) , αλλα στο τελος ειδα την Ελενα , Ρουμανα 25αρα, λεπτο ψηλο
οπου με εβαλε σε ανηθικες σκεψεις και τελικα περασα μαζι της (κριτικη επεται) .
Σε γενικες γραμμες , τα πραγματα στα νοτια ειναι πολυ χειροτερα απο περσι , και υπαρχει μια ατονια και κατα συνεπεια μια απαξια.
Σαφως το κεντρο της Αθηνας ειναι πολυ πιο προσβασιμο, σε περισσοτερο κοσμο, αλλα ειναι τοσο ασχημο με τη decadance που εχει επελθει
και ολες τις καλες φυλες να το στελεχωνουν, που περναω μονο οταν υπαρχει αλλη δουλεια στη μεση ..
καλο ΣΚ
προφανως και δεν είναι.......ο ivan έχει αδυναμία στις μικρόσωμες,η Ελενα είναι αδυνατη,αλλά πολύ ψηλή.Είναι συμπαθέστατη κοπέλλα,αλλά το μασαζ της είναι ανύπαρκτο και στα υπόλοιπα είναι αρκετά καλή,αλλά αποφεύγει τα ακα.........αν την πιέσεις κάνει,αλλά δυσανασχετεί........merci Ivan, πηγαινε στην Ελενα .. αν σε εχω καταλαβει σωστα, ειναι στο στυλακι σου.
προφανως και δεν είναι.......ο ivan έχει αδυναμία στις μικρόσωμες,η Ελενα είναι αδυνατη,αλλά πολύ ψηλή.Είναι συμπαθέστατη κοπέλλα,αλλά το μασαζ της είναι ανύπαρκτο και στα υπόλοιπα είναι αρκετά καλή,αλλά αποφεύγει τα ακα.........αν την πιέσεις κάνει,αλλά δυσανασχετεί........
Μηπως ξερεις η Ρωξανη ,που προσφερει τωρα τις υπηρεσιες της? Παρεπιπτοντως πολυ ωραιο το αβαταρ σουπολυ καλη ενημερωση!
μερικες παρατηρησεις:
στο Ηρ.Πολυτεχνειου δεν σου ανοιξαν γιατι εχει κλεισει
Το θησεως 81 λειτουργει κανονικα δεν ξερω γιατι δεν σου ανοιξαν
Μηπως ξερεις η Ρωξανη ,που προσφερει τωρα τις υπηρεσιες της? Παρεπιπτοντως πολυ ωραιο το αβαταρ σου
Εχουμε τροπο προσεγγισης ? Ειμαι παλιος πελατης της απο Σκρα αλλα δεν εχω τηλεφωνο της αν θελεις και το εχεις με π.μ.Δουλευει μονη της με παλιους πελατες φιλε
Εγώ πάντως πήγα χθες, χτύπησα το θυροτηλέφωνο, είπα ότι είμαι εδώ για μασάζ αλλα μου απάντησαν ότι τα κορίτσια λείπουν. Προφανώς έφαγα πόρτα και τζάμπα η επένδυση χρόνου για να πάω ως εκεί!Παίδες καλησπέρα,έχω διαβάσει φανταστικές ενημερώσεις για το Παπαδιαμάντη 8 όπου κι αν έψαξα ως τώρα δεν βρήκα τηλ. μπορεί κάποιος να το γράψει εδώ η να μου στείλει με π.μ.; Αν όχι,δοκίμασε κανείς να πάει χωρίς τηλ. και να του ανοίξουν;
A ok τώρα βρήκα κάτι πληροφορίες που λέει ότι καινούργιοι πάνε μόνο αν συνοδεύονται από γνωστούς πελάτες του μαγαζιού οπότε δε παίζει...
Το ιδιο ακριβως θα ζητουσα και εγω αλλα με προλαβες ,οποτε και σε μενα παρακαλω ...με πμ.οποιος εχει το τηλεφωνο της ρωξανης ας το στειλει με pm πρωην σκρα κηφισιας ηρωων πολυτεχνείου..
...πολλα κιλα,και προγραμμα ξεπετε...Καλησπεραριζω τους γκουρου των Αθηνων! Μηπως γνωριζει καποιος για αυτες τις δυο τσουπρες στη Λ Αλεξανδρας ?www.lovelist.gr/user.php?userId=35254]http://www.lovelist.gr/user.php?userId=35254[/url]
1 ωρα μασαζ 50€ και 70€
Ευχαριστω προκαταβολικα
..τα μαγαζια που ρωτας δεν ειναι μασατζιδικα,αλλα στουντιο.υπαρχουν σχετικα νηματα για τα συγκεκριμενα.Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος για συγγρου328 και Δευκαλίωνος