spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
κατερινα εφυγε απο αθηνα.αντζελλινα αγνοειται.Έχεις καμία ιδέα κ για τις 2 που αναφέρθηκαν (Κατερίνα κ Αντζελλινα) που συνεχίζουν ....??
κατερινα εφυγε απο αθηνα.αντζελλινα αγνοειται.Έχεις καμία ιδέα κ για τις 2 που αναφέρθηκαν (Κατερίνα κ Αντζελλινα) που συνεχίζουν ....??
Δεν μας γραφεις αν η Ελένη εννοούσε ότι δεν πλήρωσες σε δική της συνεδρία ή σε συνεδρία με άλλη κοπέλ. (Εσύ γράφεις σχεδόν πάντα παίρνεις Ελένη, άρα όχι πάντα). Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αν ήταν με εκείνη θα σου το έλεγε την αμέσως επόμενη φορά, άσε που θα σου ζήταγε τα λεφτά προκαταβολικά για να μην την ξαναπάθει. Ποιό πιθανό θεωρώ ότι μετά την πασαρέλα και αφού πέρασε η Ελένη στο δωμάτιο μαζί σου, κάποια από τις κοπέλες έκανε θέμα και βγαίνοντας η Ελένη έξω μετά τη συνεδρία να πετάξει τα χαρτιά, ίσως την υποχρέωσαν να σου το αναφέρε όταν ξαναγύρισε να πληρωθεί και να σε ξεπροβοδίσει, ντε και καλά ότι σε θυμήθηκαν. Την Ελένη την έχω πάρει κάποιες φορές το παρελθόν και νομίζω ότι λόγω χαρακτήρα δεν θα σου έκανε η ίδια θέμα. Πάντος νομζω ότι αν ήταν η Ζάνα δεν θα γινότανε θέμα..Αυτλα βέβαια είναι μια άποψη που μπορει να είναι και μαλακία μου.
...αντζελλινα αγνοειται.
και η κατερινα που πρωτος εγω εβγαλα στο σαιτ με κανα
αγαπουλα θα εμπλεξε...
ενω η κοπελα δουλευε εκει τουλαχιστον για ενα χρονο και κανεις
δεν ειχε γραψει για αυτην....μουνοφαγαδες...
τελικα απο τοτε που γραψα για τη κοπελα και εγινε χαμος
μετα κανα 2μηνο εξαφανιστηκε...απ τον χωρο
πιθανολογω να βρηκε κανα αγαπουλα-χορηγο και να γινε καπνος...
μην αγνοείται οτι οι αγαπούλες υπάρχουν για να γίνεται ανανέωση του ρόστερ ,άρα ειναι μέσα στο παιχνίδι....και η κατερινα που πρωτος εγω εβγαλα στο σαιτ με κανα
αγαπουλα θα εμπλεξε...
μαλλον θυμα της Τιτανομαχιας, Αριστου-Νατασσας..παει το νταιμοντς στη δαφνη...!!! εφυγαν και οι κριτικες....
καλό είναι αμα δεν ξέρουμε κάτι να μην γράφουμε...παει το νταιμοντς στη δαφνη...!!! εφυγαν και οι κριτικες....
και η κατερινα που πρωτος εγω εβγαλα στο σαιτ με κανα
αγαπουλα θα εμπλεξε...
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=63072.450]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=63072.450...για[/URL] τσεκ...καλημερα
παιδια παιζει τιποτα στο μαρουσι
ευχαριστω
Kalispera pedia, psaxno massagou I Kai se spiti 45-60 xronon bbw me vizares megales,an kserete tipota grapste!Episis an kserete an Pezi tipota palaio faliro nea smirni alimos! Thanks guys
για να μην την πατησει καποιος και φαει την φολα:
Κατερινα Ουζμπεκα
Χοντρικα: Μασαζ συντομο και μετριότατο/ατεχνο. Πιπα μονο λαστιχο, γλωσσοφιλα γιοκ και γενικα πτωμα.
Κριμα το καλο κορμακι.
Στα υποψην η Βαλερια - ξανθο αλογο Ρουμανικο.
Περασα και απο το υπερπαρακμιακο Σολωμου 66. Εθεαθησαν 3 κτηνη. 2 βοοειδη 150 κιλα και ενα σκελετωμενο γερικο σκιάχτρο...
Τελειο περιβάλλον για τον Ανατολ, χαχαχα
χοντρα οκ
αλλα ηταν εμφανισισμα?
θελω γι ατην εμπειρια να μπαζωσω χοντρη