Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (7 μέλη και 64 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για να μην την πατησει καποιος και φαει την φολα:
Κατερινα Ουζμπεκα
Χοντρικα: Μασαζ συντομο και μετριότατο/ατεχνο. Πιπα μονο λαστιχο, γλωσσοφιλα γιοκ και γενικα πτωμα.
Κριμα το καλο κορμακι.
Στα υποψην η Βαλερια - ξανθο αλογο Ρουμανικο.

Περασα και απο το υπερπαρακμιακο Σολωμου 66. Εθεαθησαν 3 κτηνη. 2 βοοειδη 150 κιλα και ενα σκελετωμενο γερικο σκιάχτρο...
Τελειο περιβάλλον για τον Ανατολ, χαχαχα  :rockon:
τι προγραμμα κανει το γκρανι τυπε?
και ποσο κοστιζει?
ειναι στα ορια μουμιοποιησης ή εχει ακομα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
τι προγραμμα κανει το γκρανι τυπε?
και ποσο κοστιζει?
ειναι στα ορια μουμιοποιησης ή εχει ακομα?

τυπε σκιαχτηκα και εφυγα τρεχοντας, αλλα το προγραμμα σε αυτο το μαγαζι ειναι 50 ευρω φουλ μασαζ και τα υπολοιπα
ειναι αγριεμενα γκρανια διψανε για δραση

073_Granny_BBW.jpg

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
γουσταρω
κανα εμφανισιμο γκραννυ ξερουμε?
ειπαμε ειμαι συλλεκτης εμπειριων

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Το Πρόδρομου ανοίγει κ αυτό 11 όπως όλα?
Λέω να παω στην ειρήνη αύριο πρωί..

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
6.575
ο καφες στανταρ
κατα περιοδους ομως εχουν παιξει τα τα υπολοιπα, δεν ειναι ο κανονας βεβαια αλλα η εξαιρεση  ;)

Έχω  πάρει  καφέ  παλιότερα  το 2007 !! αν  Θυμάμαι  καλά !! Πόσο  κοστίζει  τώρα η  Φραπεδια  ??

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Aπο χτεσινη τσαρκα στα ιδρυματα των "νοτιων" , αναφερω τα εξης:

Aρχη απο θρυλικο Πειραια , και το Η.Πολυτεχνειου 90 , που σταθερα δεν ανοιγει οτι ωρα/μερα κι αν χτυπησεις.
Ανεβαινοντας Συγγρου , σταση 1η το Κ48 , οπου υποδεχτηκε μια Μαρια.
Παρελασαν η Μαριαννα -καθε φορα πρωτη πρωτη, πρεπει να δινει αγκωνιες στις αλλες , παλαια γαρ..
Στη συνεχεια μια κοντουλα νεαρη συμπαθητικη (μου διαφευγει το ονομα), την βλεπω τακτικη τελευταια..
Τελος ενα new entry η Νικολ , πιπινι εξ Ρουμανιας , γαλακτος ΑΑΑ, 6αρι προσωπο (αγουρο) , 7αρι σωμα λεπτο καλιγραμμο.
Αντε λεω , παμε . Στο interview τη ρωταω αν τα κανει ολα, κ αφου μου λεει ναι , και λεω παμε, η εκτη αισθηση με κανει να
ξαναρωτησω πιο εμπεριστατωμενα για DFK OWO  κλπ , οπου μου λεει οτι ναι μεν τα εχει το μενου, αλλα σημερα δεν τα κανει
λογω πονολεμου.. προσπαθησα να εξηγησω οτι με ενα CIM  θα εφευγε αμεσως το προβλημα, αλλα δε μιλαει καλα ακομα τα
Ελληνικα , οποτε το αφησαμε για την αλλη φορα.

Συνεχεια στο θρυλλικο Φ4
Υποδοχη η γνωστη και παλαιμαχη Ρουλα
2 ξανθα μεσα στο καναπε της κουζινας ουτε που ενδιαφερθηκαν να βγουν, παρελασαν ομως δυο κοντα ζουμπουρλα και αδιαφορα
(νομιζω Αντριανα κ Αλεξια) . Επισης "στο δωματιο" ηταν και η Σαρα , η ψηλη ξανθια μουναρα κορμαρα Νορβηγεζα, που οταν τη γαμας
σου λεει οτι σκεφτεται να αλλαξει το χρωμα στον τοιχο του δωματιου σε κατι πιο χαρουμενο ...  Μια φορα την πηρα παλια και ηταν και
η τελευταια .

Συνεχεια στην Καλλιθεα , Θ81 . Τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδι μου, μα ολοι οι θαμωνες του καφε σε κοιτανε λες και ξερουν που πας !!!
Η επομενη επισκεψη μου θα ειναι τις αποκριες, να μπω με μασκα.
και το χειροτερο... δεν μου ανοιξαν πανω !!!! (πελατης πολλα χρονια) .. μπας κι εκλεισε ;;  ας ενημερωσει καποιος

Τελος περασα απο το Λιζακι, οπου με μεγαλη μου ευχαριστηση ανακαλυψα πως εχει ανανεωθει πληρως το ροστερ..
Παρουσες η Μαρια , Ελληνιδα μιλφ με ωραιο χαμογελο σωμα προς το γεματο, η Ρουμπη μελαχρινη Ισπανιδα με εντονα χαρακτηριστικα και πλουσια τα ελεη
(παρ ολο που το στυλ μου ειναι πιπινε/μοντελε, ημουν ετοιμος να πω το ναι) , αλλα στο τελος ειδα την Ελενα , Ρουμανα 25αρα, λεπτο ψηλο
οπου με εβαλε σε ανηθικες σκεψεις και τελικα περασα μαζι της (κριτικη επεται) .

Σε γενικες γραμμες , τα πραγματα στα νοτια ειναι πολυ χειροτερα απο περσι , και υπαρχει μια ατονια και κατα συνεπεια μια απαξια.
Σαφως το κεντρο της Αθηνας ειναι πολυ πιο προσβασιμο, σε περισσοτερο κοσμο, αλλα ειναι τοσο ασχημο με τη decadance που εχει επελθει
και ολες τις καλες φυλες να το στελεχωνουν, που περναω μονο οταν υπαρχει αλλη δουλεια στη μεση ..

καλο ΣΚ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom