Paparazzi 32
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Δεν το γνώριζα ότι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία , αλλα πάλι κοίταξα στα στούντιο και δεν αναφέρονται ούτε εκεί
...πολλα κιλα,και προγραμμα ξεπετε...
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος για συγγρου328 και Δευκαλίωνος
καταλαβα..έχω χάσει επεισόδια έλειπα καιρό εκτός Ελλάδας και προσπαθώ να δω τι έχει αλλάξειμήπως ξέρεις πότε έγινε ο α' βαλκανικός πόλεμος?
...σιγουρα?...για τσεκ εδω...www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3355.msg5891311#new]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3355.msg5891311#new[/url]Δεν το γνώριζα ότι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία , αλλα πάλι κοίταξα στα στούντιο και δεν αναφέρονται ούτε εκεί
ωραίος ρε μπεβερλόνι
σούπερ ενημέρωση
Μεσημβρινό πέρασμα από τα εξής ιδρύματα...
▪Μονής Προδρόμου 6: Στην υποδοχή η γνωστή Αλέσια που φορούσε μαύρο πολύ κοντό φορεματάκι.
Από κοπέλες παρέλασαν οι εξής:........
Αλήθεια, αυτό υπάρχει πιά? Έχω χρόνια να περλασω. Από τότε που ήρθε ο τσάτσος.
..Πολύ καλή ενημέρωση...αλλά δυστυχώς, στασιμότητα και παρακμή...
..με την μπλουζα των iron maiden παντα!!!!!Μου θυμίσατε ηρωϊκές εποχές στο Δευκαλίωνος 63 με τρίο την πετίτ κοντούλα ξανθιά Αλίκη και την προμίλφ μελαχρινή Ιζαμπέλα, να κρατώ από τις αδύνατες μεσούλες τους και τις δύο. να τρελαινόμαστε στα γλωσσόφιλα και οι τρείς ταυτόχρονα.
Δύο γύρους αγώνα (με την συγκατάβαση του "δροσερού" τσαστού για ανεκτικότητα στο χρόνο μέσα στο δωμάτιο -πίσω από το κουζινάκι για να μας ακούνε οι υπόλοιπες κοπέλες και να μας καμαρώνουν ) για δύο εκτονώσεις μέσα στην τιμή των 100 ευραίων (μια με την μία και μετά με την άλλη) , συχνά αλλάγματα προφυλακτικών κάθε φορά που "έβγαινα" από την μια και "έμπαινα" στην άλλη, με λύσσα και μανία, και από πλευράς μου αλλά και αυτές τις συνέπαιρνε η όλη στιγμή και αφιονιζόνουσαν. Στο τέλος σωριαζόμασταν όλοι πάνω στο κρεβάτι λαχανιασμένοι.
V...
..με την μπλουζα των iron maiden παντα!!!!!