Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Paparazzi 32

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Δεν το γνώριζα ότι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία , αλλα πάλι κοίταξα στα στούντιο και δεν αναφέρονται ούτε εκεί

Paparazzi 32

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Κάποιος συναγωνιστής τα φώτα του ευχαριστω!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μεσημβρινό πέρασμα από τα εξής ιδρύματα...

▪Μονής Προδρόμου 6: Στην υποδοχή η γνωστή Αλέσια που φορούσε μαύρο πολύ κοντό φορεματάκι.
Από κοπέλες παρέλασαν οι εξής:

Άννα, καστανόξανθη προμιλφ,με σγουρό μαλλί, με μέτριο πρόσωπο και αδύνατο σώμα-άχρωμη σαν γενική παρουσία.

Τατιάνα, ξανθιά Ρωσίδα μιλφ με συμπαθητικό πρόσωπο και κορμί με λίγα πιασίματα.

Τζένη, καστανή με σγουρό μαλλί, μετρίου ύψους και με κανονικό σώμα.

Βερόνικα η γνωστή, μελαχροινή κοντή προμιλφ, με κοντό μαλλί, σώμα με πιασίματα, μεσαίο στήθος και ελαφρώς γεμάτο κώλο.

Πρόγραμμα: 60 ευρώ τα 45'.

▪Μάρνης 28: Στην υποδοχή η μελαχροινή πιτσιρίκα Ελένη, κοντή, με μέτριο πρόσωπο αλλά ωραίο αδύνατο σώμα.
Οι υπόλοιπες κοπέλες:

Εύα, μελαχροινή ξέκωλη πιτσιρίκα, με μακρυά μαλλιά, με πρόστυχο πρόσωπο,με ωραίο κανονικό σωματάκι, μικρό στήθος και απίστευτο κωλαράκι το οποίο είχε βγει έξω από το μικρό μαύρο φορεματάκι της...

Μαρία, μελαχροινή πιτσιρίκα, με μακρύ σπαστό μαλλί, με κοριτσίστικο γλυκό προσωπάκι, ωραίο σχετικά λεπτό κορμί, με μικρό στήθος και ελαφρώς πιο ζουμερό-από το υπόλοιπο κορμί-κώλο.

Τζένη, ξανθιά προμιλφ, με πρόστυχο πρόσωπο,με ζουμερό αλλά όχι απωθητικό σώμα, σχεδόν μεσαίο στήθος και προκλητική κωλάρα.

Βικτώρια, η μαυρούλα με το ωραίο ζουμερό κορμί.

Χριστίνα, μελαχροινή με μακρύ μαλλί, συμαθητικό πρόσωπο, με γεμάτο κορμί και σχεδόν μεσαίο στήθος.

Λίλη η γνωστή Κινεζούλα ενώ την ώρα που έμπαινα στην πολυκατοικία η άλλη Κινέζα, η Καίτη πήγαινε στο σούπερ μάρκετ.

Προγράμματα: 50 ευρώ τα 30' μόνο σεξ.
60 ευρώ τα 45' σεξ και μασάζ.
80 ευρώ τα 60'.

▪Μάρνης 36: Οι δυο γνωστές, πολύ ευγενικές,μελαχροινές γεματούλες μιλφ Ειρήνη και Εβίτα.

Προγράμματα:50 ευρώ τα 45' μασάζ με εκτόνωση.
70 ευρώ πλήρες μενού.

▪Μακεδονίας 5: Μόνη της η Βαλέρια και το κοντό πράσινο φορεματάκι της.
Η Σάρα βρίσκεται στην πατρίδα της ενώ η Σοφία σταμάτησε το σπορ-όπως μου είπε.

▪Χέυδεν 15α: Στην υποδοχή η τρομακτική μιλφογκιλφ Χριστίνα η οποία με χαιρέτησε ανεβάζοντας μπροστά μου την μπλούζα της...

Οι υπόλοιπες:
Ελένη, μελαχροινή μιλφ, κοντούλα,με μέτριο πρόσωπο, κοντό μαλλί και ελαφρώς ζουμερό σώμα.

Μόνικα, ξανθιά Ρωσίδα μιλφ(με ιατρική ποδιά και μαύρο κοντό φόρεμα από μέσα),με μέτριο πρόσωπο και γεμάτο κορμί.

Μαρία, ξανθό μιλφόμπαζο, παχουλή με μπουτάρες να ξεχειλίζουν.

Πρόγραμμα:50 ευρώ τα 45'.

▪Γ'Σεπτεμβρίου 119:
Η ξανθιά μιλφογκιλφ -με το όχι κακό για την ηλικία της σώμα- Μαρία ήταν στην υποδοχή και μου παρουσίασε τις:

Η καστανή μικρή Βικτώρια-το όρθιο χιλιόμετρο με τις απίστευτες ποδάρες.

Ναταλί, το γνωστό ξανθό Ρωσικό γκιλφ.

Σάρα, η μαυρούλα με το συμπαθητικό πρόσωπο και με ωραίο γαζελίσιο κορμί.

Αλίκη, η έκπληξη μέσα στο μαγαζί, σχετικά μικρή σε ηλικία, μινιόν ύπαρξη, με λεπτό κορμάκι και με γλυκό πρόσωπάκι.

Προγράμμα: 50 ευρώ τα 45'.

▪Πατησίων 131: Στην υποδοχή κλασσικά η κ.Βίκυ.

Κοπέλες η γνωστή μελαχροινή Χριστίνα (που φορούσε ένα ξέκωλο φορεματάκι) η οποία δουλεύει στο μαγαζί τρεις φορές την εβδομάδα και συνήθως πρωινές ώρες.

Η Ναταλία, καστανόξανθη πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο, καλλίγραμμο κορμί, μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι-στη φόρα μια και κυκλοφορούσε με μια λευκή κοντή πετσέτα.

Μπέλα, μελαχροινή Βουλγάρα προμιλφ, με μέτριο πρόσωπο και αδύνατο σώμα-ψιλοαδιάφορη σαν γενική παρουσία.

Η Λάουρα είχε ρεπό ενώ σε δωμάτιο υπήρχε και άλλη κοπέλα την οποία δεν μού ανέφερε καν η κ.Βίκυ.

Προγράμματα:
50 ευρώ μασάζ μόνο με εκτόνωση.
60 ευρώ για 30' πλήρες πρόγραμμα.
80 ευρώ για 45' πλήρες με δύο εκτονώσεις.
100 ευρώ για 60' πλήρες με δύο εκτονώσεις.
100 ευρώ για 30' με δύο κοπέλες.

▪Στο Γ'Σεπτεμβρίου 59 πέρασα, με υποδέχτηκε η γνωστή ξινή μιλφ Ελπίδα αλλά αποσυντονίστηκα λόγω τηλεφωνημάτων που είχα!!!
Πάντως είχε τέσσερις κοπέλες από τις οποίες οι δύο ήταν καλές εμφανισιακά, η μία πιο νεαρή, η άλλη προμιλφ.
Η ξανθιά Άννα με τα πόδια-τανάλια όπως μού είπαν σταμάτησε.

Πρόγραμμα:60 ευρώ τα 45'

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ωραίος ρε μπεβερλόνι

σούπερ ενημέρωση

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
..Πολύ καλή ενημέρωση...αλλά δυστυχώς, στασιμότητα και παρακμή...

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.936
Πόντοι
7.815
Παίδες καλημέρα,

όλα τα είχαμε, αυτό μας έλειπε ...

Τι γνωρίζεται για το παρακάτω site :

είναι ένα κοινωνικό δίκτυο, αφιερωμένος σε άτομα που τους ενθουσιάζει το μασάζ και ψάχνουν για συντρόφους με τους οποίους μπορούν να ανταλλάξουν μασάζ. Εσύ τρίβεις την πλάτη μου, εγώ τρίβω τη δικιά σου. Είναι τόσο απλό!

Η εγγραφή είναι απλή και δωρεάν. Θα σας πάρει απλά μερικά λεπτά για να δημιουργήσετε ένα προφίλ ώστε οι άλλοι να μπορούν να σας βρουν, και μετά μπορείτε να ξεκινήσετε τη δικιά σας αναζήτηση συντρόφου για μασάζ.

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Μεσημβρινό πέρασμα από τα εξής ιδρύματα...

▪Μονής Προδρόμου 6: Στην υποδοχή η γνωστή Αλέσια που φορούσε μαύρο πολύ κοντό φορεματάκι.
Από κοπέλες παρέλασαν οι εξής:........

Ρισπεκτ μεγαλε!

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015

Μου θυμίσατε ηρωϊκές εποχές στο Δευκαλίωνος 63 με τρίο την πετίτ κοντούλα ξανθιά Αλίκη και την προμίλφ μελαχρινή Ιζαμπέλα, να κρατώ από τις αδύνατες μεσούλες τους και τις δύο. να τρελαινόμαστε στα γλωσσόφιλα και οι τρείς ταυτόχρονα.

Δύο γύρους αγώνα (με την συγκατάβαση του "δροσερού" τσαστού για ανεκτικότητα στο χρόνο μέσα στο δωμάτιο -πίσω από το κουζινάκι για να μας ακούνε οι υπόλοιπες κοπέλες και να μας καμαρώνουν  :fuck1: :knockinb:  :fuck2: :rockon:) για δύο εκτονώσεις μέσα στην τιμή των 100 ευραίων (μια με την μία και μετά με την άλλη) , συχνά αλλάγματα προφυλακτικών κάθε φορά που "έβγαινα" από την μια και "έμπαινα" στην άλλη, με λύσσα και μανία, και από πλευράς μου αλλά και αυτές τις συνέπαιρνε η όλη στιγμή και αφιονιζόνουσαν. Στο τέλος σωριαζόμασταν όλοι πάνω στο κρεβάτι λαχανιασμένοι.

V...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Αλήθεια, αυτό υπάρχει πιά? Έχω χρόνια να περλασω. Από τότε που ήρθε ο τσάτσος.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015
OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Μου θυμίσατε ηρωϊκές εποχές στο Δευκαλίωνος 63 με τρίο την πετίτ κοντούλα ξανθιά Αλίκη και την προμίλφ μελαχρινή Ιζαμπέλα, να κρατώ από τις αδύνατες μεσούλες τους και τις δύο. να τρελαινόμαστε στα γλωσσόφιλα και οι τρείς ταυτόχρονα.

Δύο γύρους αγώνα (με την συγκατάβαση του "δροσερού" τσαστού για ανεκτικότητα στο χρόνο μέσα στο δωμάτιο -πίσω από το κουζινάκι για να μας ακούνε οι υπόλοιπες κοπέλες και να μας καμαρώνουν  :fuck1: :knockinb:  :fuck2: :rockon:) για δύο εκτονώσεις μέσα στην τιμή των 100 ευραίων (μια με την μία και μετά με την άλλη) , συχνά αλλάγματα προφυλακτικών κάθε φορά που "έβγαινα" από την μια και "έμπαινα" στην άλλη, με λύσσα και μανία, και από πλευράς μου αλλά και αυτές τις συνέπαιρνε η όλη στιγμή και αφιονιζόνουσαν. Στο τέλος σωριαζόμασταν όλοι πάνω στο κρεβάτι λαχανιασμένοι.

V...
..με την μπλουζα των iron maiden  παντα!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom