Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
652
Πόντοι
3.015
μπα και αυτή στη τρέλα της είναι δεν έχει καμια τώρα να μου [size=14pt]πεις και πριν σαύρες είχε[/size]...τώρα μονη της παλι και αργά τα βράδυα αλλά πολύ χαλια που την είχα δει τις προαλλες...μασατζιδικο τέτοια ωρα όχι δυστυχώς...

Πάντως μέσα στην παρακμή είχα περάσει αξέχαστα με το γνωστό ζουμπουρλούδικο την Σοφία gnd μαζί με μια πάρα πολύ αδύνατη που δεν θυμάμαι το όνομά της και αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ, 1,5 ώρα ξεκινήσαμε τον πρώτο "γύρο του αγώνα" στο δωμάτιο που είχε στο πάτωμα μόνο ένα τεράστιο στρώμα και κυλιόμασταν και οι τρείς μαζί μέχρι που ήρθε το τέλος με την Σοφία στημένη στα τέσσερα και μετά μασαζάκι και από τις δύο (Η Σοφία στην πλάτη και το πιπινάκι στα πόδια) και μετά συνέχισα τον δεύτερο "γύρο μαζί" τους όπου αυτή τη φορά με βάλαν αυτές ανάσκελα και να μου δίνει παθιασμένα γλωσσόφιλα η Σοφία και το αδυνατούλικο να χοροπηδά επάνω στον Θεμιστοκλή μου. Βγήκα από το δωμάτιο μούσκεμα στον ιδρώτα, παραπατώντας αλλά άξιζαν τα 80 €.

V

Επισκέπτης
Πάντως μέσα στην παρακμή είχα περάσει αξέχαστα με το γνωστό ζουμπουρλούδικο την Σοφία gnd μαζί με μια πάρα πολύ αδύνατη που δεν θυμάμαι το όνομά της και αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ, 1,5 ώρα ξεκινήσαμε τον πρώτο "γύρο του αγώνα" στο δωμάτιο που είχε στο πάτωμα μόνο ένα τεράστιο στρώμα και κυλιόμασταν και οι τρείς μαζί μέχρι που ήρθε το τέλος με την Σοφία και μετά μασαζάκι και από τις δύο (Η Σοφία στην πλάτη και το πιπινάκι στα πόδια) και μετά συνέχισα τον δεύτερο "γύρο μαζί" τους όπου αυτή τη φοα με βάλαν αυτές ανάσκελα και να μου δίνει παθιασμένα γλωσσόφιλα η Σοφία και το αδυνατούλικο να χοροπηδά επάνω στον Θεμιστοκλή μου.

V

Αυτό το στρώμα ήταν υπερκαλτ-το έχει ακόμη άραγε;;;

Το λεπτό το πιπινάκι που έπαιζε τότε με την Σοφία ήταν η Άννα.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
652
Πόντοι
3.015
Αυτό το στρώμα ήταν υπερκαλτ-το έχει ακόμη άραγε;;;

Το λεπτό το πιπινάκι που έπαιζε τότε με την Σοφία ήταν η Άννα.

Άννα λέγανε την κοντούλα (μελαχρινό καρέ μαλάκι) που ήταν τόσο αδύνατη που φαινόντουσαν τα κόκκαλα από τα πλευρά της ? 

Επισκέπτης
Άννα λέγανε την κοντούλα (μελαχρινό καρέ μαλάκι) που ήταν τόσο αδύνατη που φαινόντουσαν τα κόκκαλα από τα πλευρά της ? 

:thumbsup:

Φίλε αλήθεια τώρα που το λες, θυμάσαι πως ήταν;Σαν να ήταν έτοιμα τα κόκκαλα να τρυπήσουν τα πλευρά της.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
652
Πόντοι
3.015
:thumbsup:

Φίλε αλήθεια τώρα που το λες, θυμάσαι πως ήταν;Σαν να ήταν έτοιμα τα κόκκαλα να τρυπήσουν τα πλευρά της.

Έτσι είναι,  αλλά για ένα λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω το πεθύμησα το πιπινάκι που σημειωτέον ήταν καλούλι "ζυμαράκι" , δεν ήξερε πολλά τερτίπια και έκανε ό,τι του λέγαμε εμείς με την Σοφία, και δεν "προσποιούνταν" οργασμό  αλλά "λαχάνιαζε" πάνω στον αγώνα στ' αλήθεια.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Για ποιο μαγαζί λέτε;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.069
Πόντοι
5.006
Πάντως μέσα στην παρακμή είχα περάσει αξέχαστα με το γνωστό ζουμπουρλούδικο την Σοφία gnd μαζί με μια πάρα πολύ αδύνατη που δεν θυμάμαι το όνομά της και αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ, 1,5 ώρα ξεκινήσαμε τον πρώτο "γύρο του αγώνα" στο δωμάτιο που είχε στο πάτωμα μόνο ένα τεράστιο στρώμα και κυλιόμασταν και οι τρείς μαζί μέχρι που ήρθε το τέλος με την Σοφία στημένη στα τέσσερα και μετά μασαζάκι και από τις δύο (Η Σοφία στην πλάτη και το πιπινάκι στα πόδια) και μετά συνέχισα τον δεύτερο "γύρο μαζί" τους όπου αυτή τη φορά με βάλαν αυτές ανάσκελα και να μου δίνει παθιασμένα γλωσσόφιλα η Σοφία και το αδυνατούλικο να χοροπηδά επάνω στον Θεμιστοκλή μου. Βγήκα από το δωμάτιο μούσκεμα στον ιδρώτα, παραπατώντας αλλά άξιζαν τα 80 €.

V
ειχε και τη νεφελη μια ξανθια αδυνατη με μακρυ μαλλι καλα γαμησια εκανε...πριν μια πενταετια..

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ανακαλύφθηκαν τριαμισοτεσσάρια  :boobies: απολύτως νέας εσοδείας  λεπτομέρειες το βραδάκι.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Λοιπόν Σολωμού 66 το κουδούνι ΜΑΤΕΙ στον δεύτερο όροφο. Στην πόρτα μια αδύνατη μεταμιλφ. Μετά τις 2.30 το μεσημερι έρχεται μια Πολωνή μιλφ με τα εν λόγω  :boobies: και ρώγα κάγκελο. Κοντη καστανομάλα λίγο γεματούλα με καλούτσικο μασάζ και συμετοχή κάργα στο β ημίχρονο. Πρωτάρα στα μασάζ.
Υγρφ  ευτυχώς σεν είχα κανένα μήνυμα 

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
652
Πόντοι
3.015
Για ποιο μαγαζί λέτε;

Για το : "Yπέρβαση", Βικτωρίας 11 της κας Έλενας στον πρώτο όροφο (το πρώην Ανδρου 13-Κυψέλη), χαμηλά κάτω στην πλατεία πριν από το προποτζίδικο.

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Λοιπόν Σολωμού 66 το κουδούνι ΜΑΤΕΙ στον δεύτερο όροφο. Στην πόρτα μια αδύνατη μεταμιλφ. Μετά τις 2.30 το μεσημερι έρχεται μια Πολωνή μιλφ με τα εν λόγω  :boobies: και ρώγα κάγκελο. Κοντη καστανομάλα λίγο γεματούλα με καλούτσικο μασάζ και συμετοχή κάργα στο β ημίχρονο. Πρωτάρα στα μασάζ.
Υγρφ  ευτυχώς σεν είχα κανένα μήνυμα 

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ρε παιδια το σινωπης 29 δουλευεει?
ειχα διαβασει οτι εκλεισε αλλα τωρα βλεπω αγγελιες σε ολες τις φυλλαδες(σχεδον)

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
ρε παιδια το σινωπης 29 δουλευεει?
ειχα διαβασει οτι εκλεισε αλλα τωρα βλεπω αγγελιες σε ολες τις φυλλαδες(σχεδον)
φυτοζωει..ουτε το ιδιο το ιδρυμα δεν ξερει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom