spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...και γω ειμαι δεμενος....η ποιο σκινι βυζαρου ever.....μεσα σ ολα αρχηγε
ειμαι συναισθηματικα δεμενος με αυτο
ηταν το πρωτο μασατζιδικο που πηγα ποτε
...και γω ειμαι δεμενος....η ποιο σκινι βυζαρου ever.....μεσα σ ολα αρχηγε
ειμαι συναισθηματικα δεμενος με αυτο
ηταν το πρωτο μασατζιδικο που πηγα ποτε
...και γω ειναι δεμενος....η ποιο σκινι βυζαρου ever.....
...τωρα ειναι decadence κατασταση,στα περισσοτερα...εγω οταν πηγαινα μονο skinny δεν ειχε αν εξαιρεσεις την σεριφισα τζενη
...τωρα ειναι decadence κατασταση,στα περισσοτερα...
εχει γινει κουβεντα πολλες φορες...120/ωρα,φουλ προγραμμα...
ξερουμε κατι μην πανε χαμενα τα euro?
βουλιαγμενης 130 ή καπου εκει......εμενα μου ειπε 70 η ωρα.αξιζει ομως;;;
...στο 100αρι οπως παντα...ωραια μωρα...εχει κανεις τελευταια νεα απο Φαληρου 15 ;; τι μωρα παιζουν τιμες κλπ
ναι, αλλά καλό σέρβις???...στο 100αρι οπως παντα...ωραια μωρα...
...δυσκολη ερωτηση...εξαρταται...οχι παντα.ναι, αλλά καλό σέρβις???
εχει κανα δυο κοριτσια πολυ ομορφα, απλως οι υπηρεσιες ειναι ολες με προφυλαξη και χωρις ανταλλαγη σιελου αν με καταλαβαινεις. αλλοι το προτιμουν ετσι το σερβις, αλλοι παλι οχι, γουστα ειναι αυτα. οποτε αν εισαι οκ με αυτο τοτε αξιζει να δοκιμασεις αυτα τα μωρακια, αν οχι τοτε μαλλον δεν θα το ευχαριστηθεις, και επειδη και το κοστος δεν ειναι και το πιο φτηνο καλυτερα να το εχεις στο μυαλο σου πριν πας.ναι, αλλά καλό σέρβις???
ntany κι εγω με τις αποστειρωμενες καταστασεις δεν παιρνω τη καυλα που θελω, ασχετως αν αυτο μας εκθετει σε κινδυνους..δυστηχως κι εγω σαλιαρης ειμαι...αλλα ειναι ωραια μωρακια.Όχι ανταλλαγή σιέλου.....όχι ανταλλαγή χρημάτων..... Έτσι απλά.
Όχι ανταλλαγή σιέλου.....όχι ανταλλαγή χρημάτων..... Έτσι απλά.
Απαντώντας στους δύο πιο πάνω φίλους θέλω να πω ότι αυτό το σπορ από ανέκαθεν είχε ρίσκο. Το προφυλακτικό πάντα είναι μια ασφάλεια και το χρησιμοποιούμε πάντα στο σεξ. Πίπα όμως και φιλιά παίρνουμε το ρίσκο. Όποιος θέλει δηλαδή. Εγώ σε μασατζίδικο χωρίς σάλιο δεν κάθομαι, εκτός και την πατήσω καμιά φορά που μπορεί να ξεχάσω να εξηγηθώ με λεπτομέρειες πριν την είσοδο στο δωμάτιο. (συμβαίνουν και αυτά). Τώρα όσο για τα ωραία μωρά, έχω απολαύσει τόσα στην πολύχρονη καριέρα μου ως πελάτης σε μασατζίδικα που δεν μου λείπουν. Δίνω προτεραιότητα πιά (αφού και τα λεφτά είναι λίγα πλέον) στο καλό σεξ πρώτα και μετά στην εμφάνιση.