Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
...τωρα ειναι decadence κατασταση,στα περισσοτερα...

ναι ετσι διαβαζω κ γω στα report των πορνορεπορτερ
αλλα καμια φορα τα decadance αν βλεπονται κ λιγο ειναι φωτια κ λαβρα :grin:

greta15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
991
εμενα μου ειπε 70 η ωρα.αξιζει ομως;;;
βουλιαγμενης 130 ή καπου εκει......
ειχα παει πριν καιρο........
και μολις εφτασα επαιρνα τηλ να μου πει κουδουνι/οροφο
και η πουτανα δεν το σηκωνε.... οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ αν εισαι απο μακρια
μην τρεχεις τζαμπα...... :headbang: :headbang:

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
μου ειπε να κλεισουμε ραντεβου για 40 μιση ωρα η 70 ωρα.αν καποιος φιλος εχει παει ας ενημερωσει.

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
εχει κανεις τελευταια νεα απο Φαληρου 15 ;;  τι μωρα παιζουν τιμες κλπ

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
ναι, αλλά καλό σέρβις???
εχει κανα δυο κοριτσια πολυ ομορφα, απλως οι υπηρεσιες ειναι ολες με προφυλαξη και χωρις ανταλλαγη σιελου αν με καταλαβαινεις. αλλοι το προτιμουν ετσι το σερβις, αλλοι παλι οχι, γουστα ειναι αυτα. οποτε αν εισαι οκ με αυτο τοτε αξιζει να δοκιμασεις αυτα τα μωρακια, αν οχι τοτε μαλλον δεν θα το ευχαριστηθεις, και επειδη και το κοστος δεν ειναι και το πιο φτηνο καλυτερα να το εχεις στο μυαλο σου πριν πας.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Όχι ανταλλαγή σιέλου.....όχι ανταλλαγή χρημάτων..... Έτσι απλά.

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
ntany κι εγω με τις αποστειρωμενες καταστασεις δεν παιρνω τη καυλα που θελω, ασχετως αν αυτο μας εκθετει σε κινδυνους..δυστηχως κι εγω σαλιαρης ειμαι...αλλα ειναι ωραια μωρακια.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

αν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία μας,καμμία τιμη,φθηνή η ακριβή δεν μπορεί να το υποκαραστήσει αυτό.Αν πάλι δεν υπάρχει (και ποιος το ξέρει αυτό????),τότε ναι,οι υπηρεσίες είναι ανάλογες της τιμης.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Απαντώντας στους δύο πιο πάνω φίλους θέλω να πω ότι αυτό το σπορ από ανέκαθεν είχε ρίσκο. Το προφυλακτικό πάντα είναι μια ασφάλεια και το χρησιμοποιούμε πάντα στο σεξ. Πίπα όμως και φιλιά παίρνουμε το ρίσκο. Όποιος θέλει δηλαδή. Εγώ σε μασατζίδικο χωρίς σάλιο δεν κάθομαι, εκτός και την πατήσω καμιά φορά που μπορεί να ξεχάσω να εξηγηθώ με λεπτομέρειες πριν την είσοδο στο δωμάτιο. (συμβαίνουν και αυτά). Τώρα όσο για τα ωραία μωρά, έχω απολαύσει τόσα στην πολύχρονη καριέρα μου ως πελάτης σε μασατζίδικα που δεν μου λείπουν. Δίνω προτεραιότητα πιά (αφού και τα λεφτά είναι λίγα πλέον) στο καλό σεξ πρώτα και μετά στην εμφάνιση.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Απαντώντας στους δύο πιο πάνω φίλους θέλω να πω ότι αυτό το σπορ από ανέκαθεν είχε ρίσκο. Το προφυλακτικό πάντα είναι μια ασφάλεια και το χρησιμοποιούμε πάντα στο σεξ. Πίπα όμως και φιλιά παίρνουμε το ρίσκο. Όποιος θέλει δηλαδή. Εγώ σε μασατζίδικο χωρίς σάλιο δεν κάθομαι, εκτός και την πατήσω καμιά φορά που μπορεί να ξεχάσω να εξηγηθώ με λεπτομέρειες πριν την είσοδο στο δωμάτιο. (συμβαίνουν και αυτά). Τώρα όσο για τα ωραία μωρά, έχω απολαύσει τόσα στην πολύχρονη καριέρα μου ως πελάτης σε μασατζίδικα που δεν μου λείπουν. Δίνω προτεραιότητα πιά (αφού και τα λεφτά είναι λίγα πλέον) στο καλό σεξ πρώτα και μετά στην εμφάνιση.
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom