ntany εχεις δικιο και για το οικονομικο και για το της προφυλαξης. οπως προειπα κι εγω σαλιαρης ειμαι. με φτιαχνει πολυ το ωραιο χαμουρεμα, οποτε αν και ξερω τον κινδυνο αν δεν εχει γλωσοφιλα , και πιπα χωρις, τοτε ειναι σα να τρως σουβλακι χωρις κρεμμυδι η τζατζικι. απο την αλλη, επειδη εισαι εμπειρος κι πλεον ξερεις την αγορα και το τι κυκλοφορει αυτη την εποχη, ξερεις οτι υπαρχει ξεραιλα σε ωραιες γυναικες.ι εγω εχω τα στανταρακια μου , που λιγο πολυ ειναι και τα ιδια νομιζω για αρκετους, αλλα βαριεσαι και σουβλακι καθε φορα βρε αδερφε.αν δεις μια καινουργια ομορφη μακαροναδα θα τη λιμπιστεις πως να το κανουμε...Απαντώντας στους δύο πιο πάνω φίλους θέλω να πω ότι αυτό το σπορ από ανέκαθεν είχε ρίσκο. Το προφυλακτικό πάντα είναι μια ασφάλεια και το χρησιμοποιούμε πάντα στο σεξ. Πίπα όμως και φιλιά παίρνουμε το ρίσκο. Όποιος θέλει δηλαδή. Εγώ σε μασατζίδικο χωρίς σάλιο δεν κάθομαι, εκτός και την πατήσω καμιά φορά που μπορεί να ξεχάσω να εξηγηθώ με λεπτομέρειες πριν την είσοδο στο δωμάτιο. (συμβαίνουν και αυτά). Τώρα όσο για τα ωραία μωρά, έχω απολαύσει τόσα στην πολύχρονη καριέρα μου ως πελάτης σε μασατζίδικα που δεν μου λείπουν. Δίνω προτεραιότητα πιά (αφού και τα λεφτά είναι λίγα πλέον) στο καλό σεξ πρώτα και μετά στην εμφάνιση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Λογική η σκέψη σου αγαπητέ μου, αλλά να σου εξηγήσω με παράδειγμα. Ωραία κοπέλα η Μαρίνα στο Γ. Σεπτεμβρίου 59. Ψηλή, ωραίο σώμα και πρόσωπο. Πάω αργά και που. Αλλά το που κάνει η Στεφανία στο Φραντζή 4 (αν την πετύχεις γιατί λείπει συχνά) δεν συγκρίνεται καθόλου. Και ας μην είναι ωραία και ας έχει και λίγα κιλάκια παραπάνω....
το ιδιο πραγμα λεμε..κι εγω στο φαληρου παω μια φορα το χρονο. τη μαρινα την εχω δει αλλα δεν εχω δοκιμασει. στο φραντζη εχω να παω πολααα χρονια πια. μιλωντας για φραντζη , το λιζακι που ξεκινισε απο εκει ειναι το ενα στανταρακι μου που δεν αλλαζω και δινει τις πιο vfm υπηρεσιες σε συνδυασμο με αρκετα καλη εμφανιση, αλλα τοσες φορες που την εχω παρει σε λιγο θα μου ζητησει να την αποκαταστησωΛογική η σκέψη σου αγαπητέ μου, αλλά να σου εξηγήσω με παράδειγμα. Ωραία κοπέλα η Μαρίνα στο Γ. Σεπτεμβρίου 59. Ψηλή, ωραίο σώμα και πρόσωπο. Πάω αργά και που. Αλλά το που κάνει η Στεφανία στο Φραντζή 4 (αν την πετύχεις γιατί λείπει συχνά) δεν συγκρίνεται καθόλου. Και ας μην είναι ωραία και ας έχει και λίγα κιλάκια παραπάνω....
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Που βρισκουμε τετοιο ρε μαγκες?
σε ολα τα μασατζιδικα που εχου κρεβατι με τρυπα για τη μουρη. σε οποια και να ζητησεις θα στο κανει. ειναι λιγο ακροβατικο γιατι πρεπει να πας ακρη ακρη, αλλα αν εχει καθρεφτη απεναντι και η θεραπευτρια το χει το στοματικο ειναι καλη φαση...Που βρισκουμε τετοιο ρε μαγκες?
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Καταλαβα, πρεπει να κανεις τον Ταρζαν. Αστο καλυτερα. Μπορει σε δεκα χρονια καποιος να σκεφτει να το βαλει...σε ολα τα μασατζιδικα που εχου κρεβατι με τρυπα για τη μουρη. σε οποια και να ζητησεις θα στο κανει. ειναι λιγο ακροβατικο γιατι πρεπει να πας ακρη ακρη, αλλα αν εχει καθρεφτη απεναντι και η θεραπευτρια το χει το στοματικο ειναι καλη φαση...
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Επειδη στο μασατζιδικο στην Παπαδιαμαντη 8, οσο και αν χτυπας η κα Γιαννα δεν ανοιγει αν δεν εχεις παρει τηλεφωνο πιο μπροστα, θα παρακαλουσα οποιος συναγωνιστης μπορει και εχει τη διαθεση να μου στειλει το τηλεφωνο του εν λογο ελαιοτριβειου διοτι θελω να κανω τεστ!
κοποσεως ! αυτα ..ευχαριστω .....keep walking παιδες.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Παλι δεν θα σου ανοιξει και τηλεφωνο να παρεις
άμα δεν θέλει να ανοίξει αγνόησε τη αυτή θα πεινάσειΕπειδη στο μασατζιδικο στην Παπαδιαμαντη 8, οσο και αν χτυπας η κα Γιαννα δεν ανοιγει αν δεν εχεις παρει τηλεφωνο πιο μπροστα, θα παρακαλουσα οποιος συναγωνιστης μπορει και εχει τη διαθεση να μου στειλει το τηλεφωνο του εν λογο ελαιοτριβειου διοτι θελω να κανω τεστ!
aristofan1945
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σωστοσΑπαντώντας στους δύο πιο πάνω φίλους θέλω να πω ότι αυτό το σπορ από ανέκαθεν είχε ρίσκο. Το προφυλακτικό πάντα είναι μια ασφάλεια και το χρησιμοποιούμε πάντα στο σεξ. Πίπα όμως και φιλιά παίρνουμε το ρίσκο. Όποιος θέλει δηλαδή. Εγώ σε μασατζίδικο χωρίς σάλιο δεν κάθομαι, εκτός και την πατήσω καμιά φορά που μπορεί να ξεχάσω να εξηγηθώ με λεπτομέρειες πριν την είσοδο στο δωμάτιο. (συμβαίνουν και αυτά). Τώρα όσο για τα ωραία μωρά, έχω απολαύσει τόσα στην πολύχρονη καριέρα μου ως πελάτης σε μασατζίδικα που δεν μου λείπουν. Δίνω προτεραιότητα πιά (αφού και τα λεφτά είναι λίγα πλέον) στο καλό σεξ πρώτα και μετά στην εμφάνιση.
Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους.
Ψάχνω το τηλέφωνο από Μεσογείων 289.Επειδή μένω αρκετά μακριά θέλω να κλείσω ραντεβού για να μην πάω άδικα.
Αν κάποιος φίλος μπορεί να μου το στείλει θα με υποχρέωνε.
Ευχαριστώ.
Στο στέλνω σε π.μ. φίλε.
taz7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
Στο στέλνω σε π.μ. φίλε.
Φίλε Eric σε ευχαριστώ πολύ.
energystar.star
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΚαλησπεραΣτο στέλνω σε π.μ. φίλε.
Θα κατεβω Αθηνα εχετε κατι καλο να προτεινετε???
Greek_stud
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 477
- Πόντοι
- 290
Που βρισκουμε τετοιο ρε μαγκες?
Εμένα μου το είχε κάνει η Μαριάνα στην Καλλιρόης, αλλά πρέπει να έχει όρεξη γιατί όπως λέει πιάνεται.
Εμένα μου το είχε κάνει η Μαριάνα στην Καλλιρόης, αλλά πρέπει να έχει όρεξη γιατί όπως λέει πιάνεται.
ΑΡΑΓΚΟΝ1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
καλημερα ξερουμε κατι για αυτο
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Παλι δεν θα σου ανοιξει και τηλεφωνο να παρεις
Υπαρχει καποιος λογος για αυτο ?!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 761K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 15K
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 372K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου