Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
Απαντώντας στους δύο πιο πάνω φίλους θέλω να πω ότι αυτό το σπορ από ανέκαθεν είχε ρίσκο. Το προφυλακτικό πάντα είναι μια ασφάλεια και το χρησιμοποιούμε πάντα στο σεξ. Πίπα όμως και φιλιά παίρνουμε το ρίσκο. Όποιος θέλει δηλαδή. Εγώ σε μασατζίδικο χωρίς σάλιο δεν κάθομαι, εκτός και την πατήσω καμιά φορά που μπορεί να ξεχάσω να εξηγηθώ με λεπτομέρειες πριν την είσοδο στο δωμάτιο. (συμβαίνουν και αυτά). Τώρα όσο για τα ωραία μωρά, έχω απολαύσει τόσα στην πολύχρονη καριέρα μου ως πελάτης σε μασατζίδικα που δεν μου λείπουν. Δίνω προτεραιότητα πιά (αφού και τα λεφτά είναι λίγα πλέον) στο καλό σεξ πρώτα και μετά στην εμφάνιση.
ntany εχεις δικιο και για το οικονομικο και για το της προφυλαξης. οπως προειπα κι εγω σαλιαρης ειμαι. με φτιαχνει πολυ το ωραιο χαμουρεμα, οποτε αν και ξερω τον κινδυνο αν δεν εχει γλωσοφιλα , και πιπα χωρις, τοτε ειναι σα να τρως σουβλακι χωρις κρεμμυδι η τζατζικι. απο την αλλη, επειδη εισαι εμπειρος κι πλεον ξερεις την αγορα και το τι κυκλοφορει αυτη την εποχη, ξερεις οτι υπαρχει ξεραιλα σε ωραιες γυναικες.ι εγω εχω τα στανταρακια μου , που λιγο πολυ ειναι και τα ιδια νομιζω για αρκετους, αλλα βαριεσαι και σουβλακι καθε φορα βρε αδερφε.αν δεις μια καινουργια ομορφη μακαροναδα θα τη λιμπιστεις πως να το κανουμε... :grin:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Λογική η σκέψη σου αγαπητέ μου, αλλά να σου εξηγήσω με παράδειγμα. Ωραία κοπέλα η Μαρίνα στο Γ. Σεπτεμβρίου 59. Ψηλή, ωραίο σώμα και πρόσωπο. Πάω αργά και που. Αλλά το  :zfuck: που κάνει η Στεφανία στο Φραντζή 4 (αν την πετύχεις γιατί λείπει συχνά) δεν συγκρίνεται καθόλου. Και ας μην είναι ωραία και ας έχει και λίγα κιλάκια παραπάνω....

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
Λογική η σκέψη σου αγαπητέ μου, αλλά να σου εξηγήσω με παράδειγμα. Ωραία κοπέλα η Μαρίνα στο Γ. Σεπτεμβρίου 59. Ψηλή, ωραίο σώμα και πρόσωπο. Πάω αργά και που. Αλλά το  :zfuck: που κάνει η Στεφανία στο Φραντζή 4 (αν την πετύχεις γιατί λείπει συχνά) δεν συγκρίνεται καθόλου. Και ας μην είναι ωραία και ας έχει και λίγα κιλάκια παραπάνω....
το ιδιο πραγμα λεμε..κι εγω στο φαληρου παω μια φορα το χρονο. τη μαρινα την εχω δει αλλα δεν εχω δοκιμασει. στο φραντζη εχω να παω πολααα χρονια πια. μιλωντας για φραντζη , το λιζακι που ξεκινισε απο εκει ειναι το ενα στανταρακι μου που δεν αλλαζω και δινει τις πιο  vfm υπηρεσιες σε συνδυασμο με αρκετα καλη εμφανιση, αλλα τοσες φορες που την εχω παρει σε λιγο θα μου ζητησει να την αποκαταστησω :grin:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μάλιστα έχω διαπιστώσει ότι κοπέλες που υστερούν σε εμφάνιση, αν τους φερθείς καλά (βασικό αυτό) ίσως για λόγους επαγγελματικής αυτοσυντήρησης δίνουν το 100% και εμένα αυτό μου αρκεί.

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
σε ολα τα μασατζιδικα που εχου κρεβατι με τρυπα για τη μουρη. σε οποια και να ζητησεις θα στο κανει. ειναι λιγο ακροβατικο γιατι πρεπει να πας ακρη ακρη, αλλα αν εχει καθρεφτη απεναντι και η θεραπευτρια το χει το στοματικο ειναι καλη φαση...

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
σε ολα τα μασατζιδικα που εχου κρεβατι με τρυπα για τη μουρη. σε οποια και να ζητησεις θα στο κανει. ειναι λιγο ακροβατικο γιατι πρεπει να πας ακρη ακρη, αλλα αν εχει καθρεφτη απεναντι και η θεραπευτρια το χει το στοματικο ειναι καλη φαση...
Καταλαβα, πρεπει να κανεις τον Ταρζαν. Αστο καλυτερα. Μπορει σε δεκα χρονια καποιος να σκεφτει να το βαλει...

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Επειδη στο μασατζιδικο στην Παπαδιαμαντη 8, οσο και αν χτυπας η κα Γιαννα δεν ανοιγει αν δεν εχεις παρει τηλεφωνο πιο μπροστα, θα παρακαλουσα οποιος συναγωνιστης μπορει και εχει τη διαθεση να μου στειλει το τηλεφωνο του εν λογο ελαιοτριβειου διοτι θελω να κανω τεστ!
κοποσεως ! αυτα ..ευχαριστω  .....keep walking παιδες.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Παλι δεν θα σου ανοιξει και τηλεφωνο να παρεις

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη στο μασατζιδικο στην Παπαδιαμαντη 8, οσο και αν χτυπας η κα Γιαννα δεν ανοιγει αν δεν εχεις παρει τηλεφωνο πιο μπροστα, θα παρακαλουσα οποιος συναγωνιστης μπορει και εχει τη διαθεση να μου στειλει το τηλεφωνο του εν λογο ελαιοτριβειου διοτι θελω να κανω τεστ!
κοποσεως ! αυτα ..ευχαριστω  .....keep walking παιδες.
άμα δεν θέλει να ανοίξει αγνόησε τη αυτή θα πεινάσει

aristofan1945

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Απαντώντας στους δύο πιο πάνω φίλους θέλω να πω ότι αυτό το σπορ από ανέκαθεν είχε ρίσκο. Το προφυλακτικό πάντα είναι μια ασφάλεια και το χρησιμοποιούμε πάντα στο σεξ. Πίπα όμως και φιλιά παίρνουμε το ρίσκο. Όποιος θέλει δηλαδή. Εγώ σε μασατζίδικο χωρίς σάλιο δεν κάθομαι, εκτός και την πατήσω καμιά φορά που μπορεί να ξεχάσω να εξηγηθώ με λεπτομέρειες πριν την είσοδο στο δωμάτιο. (συμβαίνουν και αυτά). Τώρα όσο για τα ωραία μωρά, έχω απολαύσει τόσα στην πολύχρονη καριέρα μου ως πελάτης σε μασατζίδικα που δεν μου λείπουν. Δίνω προτεραιότητα πιά (αφού και τα λεφτά είναι λίγα πλέον) στο καλό σεξ πρώτα και μετά στην εμφάνιση.
σωστοσ :rockon:

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους.
Ψάχνω το τηλέφωνο από Μεσογείων 289.Επειδή μένω αρκετά μακριά θέλω να κλείσω ραντεβού για να μην πάω άδικα.
Αν κάποιος φίλος μπορεί να μου το στείλει θα με υποχρέωνε.
Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους.
Ψάχνω το τηλέφωνο από Μεσογείων 289.Επειδή μένω αρκετά μακριά θέλω να κλείσω ραντεβού για να μην πάω άδικα.
Αν κάποιος φίλος μπορεί να μου το στείλει θα με υποχρέωνε.
Ευχαριστώ.

Στο στέλνω σε π.μ. φίλε.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Εμένα μου το κάνει η γειτόνισα που μένει στον από κάτω οροφο...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom