Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
σε κοβει φετες λεμε
και οχι μονο...σε πολλα μαγαζια...Η Βίκη που λέμε ήταν στο Μάρνης 28? κατάλαβα καλά?
Σορρυ που ρωταω αλλα τι σημαινει 'σερίφισσα' ?
ή αλλιως,υπεύθυνη του μαγαζιου...
ααα οκ καταλαβα και σαν υπεθυνη δεν κανει υπηρεσιες?
σήμερα νωρίς το μεσημέρι πέρασα από της Λίζας.
δούλευαν δύο κοπέλες η ξανθιά Βίκυ με το μοντελέ σώμα 2άρι βυζί , στρογγυλοπρόσπωπη , την είχα πάρει προ 3μήνου με πολύ καλές εντυπώσεις και
η Σοφία μιά καστανή κοπέλα με μακρύ μαλλί αλογοουρά κανονικό σώμα απίστευτα ωραίο και καλοσχηματισμένο 2.5άρι βυζί κωλάρα σφιχτή , οφείλω να πώ ότι με την Σοφία πέρασα
ακόμα πιο καλά απ ότι είχα περάσει με την Βίκυ
Η γυναίκα του σερίφη.
περιγραφή σέρβις?σήμερα νωρίς το μεσημέρι πέρασα από της Λίζας.
δούλευαν δύο κοπέλες η ξανθιά Βίκυ με το μοντελέ σώμα 2άρι βυζί , στρογγυλοπρόσπωπη , την είχα πάρει προ 3μήνου με πολύ καλές εντυπώσεις και
η Σοφία μιά καστανή κοπέλα με μακρύ μαλλί αλογοουρά κανονικό σώμα απίστευτα ωραίο και καλοσχηματισμένο 2.5άρι βυζί κωλάρα σφιχτή , οφείλω να πώ ότι με την Σοφία πέρασα
ακόμα πιο καλά απ ότι είχα περάσει με την Βίκυ
Σορρυ που ρωταω αλλα τι σημαινει 'σερίφισσα' ?
...αυτα ειναι!!!!!....σεφ,για κανε καμια προταση για σημερα...?σερίφισσα είναι μια καινούρια μπεσαμέλ που φτιάχνουν στα διάφορα ιδρύματα π.χ. μασατζίδικα, την οποία και ρίχνουν μαζί με ένα ειδικό λάδι από χαρούπι σε ένα σκεύος. Αυτό το μίγμα αφού ανακατευτεί καλά μπαίνει ψυγείο και κάθεται εκεί για μερικές ώρες. Μετά βγαίνει ,κάθεται σε κανονική θερμοκρασία για 2 ώρες και μετά αφού είναι σχετικά ρευστό,αρχίζουν οι κορασίδες και βάζουν λίγο στο πρόσωπό τους γιατί δημιουργεί συνθήκες ευεξίας στο δέρμα. Άλλωστε το συνώνυμο της "σερίφισσας" είναι το ελιξήριο της μασατζούς!
...αυτα ειναι!!!!!....σεφ,για κανε καμια προταση για σημερα...?
..κομπλε...παω να τα ετοιμασω...σουτζουκάκια από καβούρια με σώσ από ηλιοκαμμένο αρχίδι αγριόχοιρου
..κομπλε...παω να τα ετοιμασω...
και οχι μονο...σε πολλα μαγαζια...
Πολύ καλά κατάλαβες
οχι ρε πουστη μου....αυριο τοτε...όχι μη πάς...έφαγα
μπα και αυτή στη τρέλα της είναι δεν έχει καμια τώρα να μου πεις και πριν σαύρες είχε...τώρα μονη της παλι και αργά τα βράδυα αλλά πολύ χαλια που την είχα δει τις προαλλες...μασατζιδικο τέτοια ωρα όχι δυστυχώς...guys...παίζει κανένα...βραδινό (μετά τις 22:00) μασαζίδικο ανοιχτό??
ξέρω για την Έλενα την...γνωστή σερίφισσα πουναι πια...βικτώρια αλλά εκεί το κλείνεις το ραντεβουδάκι αν σε γνωρίζει καλά...
κανα άλλο παίζει ή όλα κλείνουν???
μπα και αυτή στη τρέλα της είναι δεν έχει καμια τώρα να μου πεις και πριν σαύρες είχε...τώρα μονη της παλι και αργά τα βράδυα αλλά πολύ χαλια που την είχα δει τις προαλλες...μασατζιδικο τέτοια ωρα όχι δυστυχώς...