Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ntinidis

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια.βασικα δεν εξηγιεμαι ετσι για παρτυ μου.Απο επαρχια ειμαι κ λεω να κατεβω να δοκιμασω τηνν τυχη μου στο μασαζακι αλλα δεν ξερω καθολου τι παιζει.Γιαυτο κ το ποστ μου το προηγουμενο δεν ηταν κατατοπιστικο.Λοιπον βασικα κ εγω προς μιλφ κατασταση λεω να κινηθω.οποτε εστιαστε οσοι θελετε να με βοηθησετε σε αυτο.οχι οτι αμα ειναι κανα πολυ καλο πιπινι λεμε οχι .Βασικα να κανω μια ερωτηση.επειδη δεν εχω παει ξανα ποτε το σπρωξιμο ειναι σιγοθρο η εξαρταται?Προς κολονακι μερια παιζει τιποτα καλο?λογικα εκει κοντα 8α ειμαι.σχετικα με το κομπλε προγραμα τι παιζει?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
καλημερα παιδια.βασικα δεν εξηγιεμαι ετσι για παρτυ μου.Απο επαρχια ειμαι κ λεω να κατεβω να δοκιμασω τηνν τυχη μου στο μασαζακι αλλα δεν ξερω καθολου τι παιζει.Γιαυτο κ το ποστ μου το προηγουμενο δεν ηταν κατατοπιστικο.Λοιπον βασικα κ εγω προς μιλφ κατασταση λεω να κινηθω.οποτε εστιαστε οσοι θελετε να με βοηθησετε σε αυτο.οχι οτι αμα ειναι κανα πολυ καλο πιπινι λεμε οχι .Βασικα να κανω μια ερωτηση.επειδη δεν εχω παει ξανα ποτε το σπρωξιμο ειναι σιγοθρο η εξαρταται?Προς κολονακι μερια παιζει τιποτα καλο?λογικα εκει κοντα 8α ειμαι.σχετικα με το κομπλε προγραμα τι παιζει?

πηγαινε στουρναρη 29 φιλε εχει απο ολα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.367
Πόντοι
506

Οι πρωτάρηδες ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να περνάνε απ την ΕΛΕΝΑΡΑ...Θα σε λιώσει στο μασάζ και το γαμήσι...Στουρνάρη 29

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Καλημερα παιδια...

Τι εχουμε για τα παρακατω ? καμια εμπειρια ?
(για λατρες bbw)

μασατζιδικα τα οποια γαμας ειναι, πηρα τιμες για το πρωτο Link 80,00
για το δευτερο με λεσβιακο, σεξ,μια εκτονωση για μια ωρα 80,00 για 2 εκτονωσεις 100,00

μηπως κανενας εχει δοκιμασει να μας πει ?

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
η 2 ειναι στο λεωφ αλεξανδρας και η αλλη στην αρκαδιας στους αμπελοκηπους

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.367
Πόντοι
506
Καλημερα παιδια...

Τι εχουμε για τα παρακατω ? καμια εμπειρια ?
(για λατρες bbw)

μασατζιδικα τα οποια γαμας ειναι, πηρα τιμες για το πρωτο Link 80,00
για το δευτερο με λεσβιακο, σεξ,μια εκτονωση για μια ωρα 80,00 για 2 εκτονωσεις 100,00

μηπως κανενας εχει δοκιμασει να μας πει ?

To Αρκαδίας είναι, αλλά προσοχή...Βάζουν φωτό με τις βυζάρες της Βίκης (δολωμα), η οποία στο μαγαζί ΔΕΝ περνάει...είναι μόνο σερίφισσα...

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
To Αρκαδίας είναι, αλλά προσοχή...Βάζουν φωτό με τις βυζάρες της Βίκης (δολωμα), η οποία στο μαγαζί ΔΕΝ περνάει...είναι μόνο σερίφισσα...

Ελα ρε σοβαρα ? Σε ευχαριστω για την πληροφορια..και εγω για αυτο το λογο θα πηγαινα επειδη ειδα τη φωτο και λεω η ιδια θα ειναι .. κριμα..... οι αλλες κοπελες που εχει εκει λενε τιποτα ?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.367
Πόντοι
506
Ελα ρε σοβαρα ? Σε ευχαριστω για την πληροφορια..και εγω για αυτο το λογο θα πηγαινα επειδη ειδα τη φωτο και λεω η ιδια θα ειναι .. κριμα..... οι αλλες κοπελες που εχει εκει λενε τιποτα ?

...έχω καιρό να πάω...αλλά γενικά δεν είχε σπουδαία πράγματα...ευτυχώς είχα προλάβει να χύσω τις βυζάρες της Βικάρας όταν δούλευε σε άλλα μασατζίδικα παλιότερα...

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
...έχω καιρό να πάω...αλλά γενικά δεν είχε σπουδαία πράγματα...ευτυχώς είχα προλάβει να χύσω τις βυζάρες της Βικάρας όταν δούλευε σε άλλα μασατζίδικα παλιότερα...
...εγω την επαιρνα σαν ρομινα,οταν δουλευε σαν cg.ποιο αδυνατη τοτε,και οι βυζαρες στο τερμα... :tits: :tits: :cum: :cum:

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Η Βίκη που λέμε ήταν στο Μάρνης 28? κατάλαβα καλά?

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Σορρυ που ρωταω αλλα τι σημαινει 'σερίφισσα'  ?

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
:grin:

Συνημμένα