καλημερα παιδια.βασικα δεν εξηγιεμαι ετσι για παρτυ μου.Απο επαρχια ειμαι κ λεω να κατεβω να δοκιμασω τηνν τυχη μου στο μασαζακι αλλα δεν ξερω καθολου τι παιζει.Γιαυτο κ το ποστ μου το προηγουμενο δεν ηταν κατατοπιστικο.Λοιπον βασικα κ εγω προς μιλφ κατασταση λεω να κινηθω.οποτε εστιαστε οσοι θελετε να με βοηθησετε σε αυτο.οχι οτι αμα ειναι κανα πολυ καλο πιπινι λεμε οχι .Βασικα να κανω μια ερωτηση.επειδη δεν εχω παει ξανα ποτε το σπρωξιμο ειναι σιγοθρο η εξαρταται?Προς κολονακι μερια παιζει τιποτα καλο?λογικα εκει κοντα 8α ειμαι.σχετικα με το κομπλε προγραμα τι παιζει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
καλημερα παιδια.βασικα δεν εξηγιεμαι ετσι για παρτυ μου.Απο επαρχια ειμαι κ λεω να κατεβω να δοκιμασω τηνν τυχη μου στο μασαζακι αλλα δεν ξερω καθολου τι παιζει.Γιαυτο κ το ποστ μου το προηγουμενο δεν ηταν κατατοπιστικο.Λοιπον βασικα κ εγω προς μιλφ κατασταση λεω να κινηθω.οποτε εστιαστε οσοι θελετε να με βοηθησετε σε αυτο.οχι οτι αμα ειναι κανα πολυ καλο πιπινι λεμε οχι .Βασικα να κανω μια ερωτηση.επειδη δεν εχω παει ξανα ποτε το σπρωξιμο ειναι σιγοθρο η εξαρταται?Προς κολονακι μερια παιζει τιποτα καλο?λογικα εκει κοντα 8α ειμαι.σχετικα με το κομπλε προγραμα τι παιζει?
πηγαινε στουρναρη 29 φιλε εχει απο ολα
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.367
- Πόντοι
- 506
Οι πρωτάρηδες ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να περνάνε απ την ΕΛΕΝΑΡΑ...Θα σε λιώσει στο μασάζ και το γαμήσι...Στουρνάρη 29
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
;)
τον ριχνεις στα βαθια αμεσως φιλε
Οι πρωτάρηδες ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να περνάνε απ την ΕΛΕΝΑΡΑ...Θα σε λιώσει στο μασάζ και το γαμήσι...Στουρνάρη 29
;)
ετσι πρέπει.......αφού περάσει με τη θεία Ελένη,όλα τα αλλα θα του φανούν....οδοντόκρεμες.......
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
ετσι πρέπει.......αφού περάσει με τη θεία Ελένη,όλα τα αλλα θα του φανούν....οδοντόκρεμες.......
σωστο κ αυτο
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.367
- Πόντοι
- 506
;)
..Αν είναι να δώσει και το 80άρι, πρέπει να πιάσει τόπο!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
..Αν είναι να δώσει και το 80άρι, πρέπει να πιάσει τόπο!
Καλημερα παιδια...
Τι εχουμε για τα παρακατω ? καμια εμπειρια ?
(για λατρες bbw)
μασατζιδικα τα οποια γαμας ειναι, πηρα τιμες για το πρωτο Link 80,00
για το δευτερο με λεσβιακο, σεξ,μια εκτονωση για μια ωρα 80,00 για 2 εκτονωσεις 100,00
μηπως κανενας εχει δοκιμασει να μας πει ?
(για λατρες bbw)
για το δευτερο με λεσβιακο, σεξ,μια εκτονωση για μια ωρα 80,00 για 2 εκτονωσεις 100,00
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.367
- Πόντοι
- 506
Καλημερα παιδια...
(για λατρες bbw)
To Αρκαδίας είναι, αλλά προσοχή...Βάζουν φωτό με τις βυζάρες της Βίκης (δολωμα), η οποία στο μαγαζί ΔΕΝ περνάει...είναι μόνο σερίφισσα...
To Αρκαδίας είναι, αλλά προσοχή...Βάζουν φωτό με τις βυζάρες της Βίκης (δολωμα), η οποία στο μαγαζί ΔΕΝ περνάει...είναι μόνο σερίφισσα...
Ελα ρε σοβαρα ? Σε ευχαριστω για την πληροφορια..και εγω για αυτο το λογο θα πηγαινα επειδη ειδα τη φωτο και λεω η ιδια θα ειναι .. κριμα..... οι αλλες κοπελες που εχει εκει λενε τιποτα ?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.367
- Πόντοι
- 506
Ελα ρε σοβαρα ? Σε ευχαριστω για την πληροφορια..και εγω για αυτο το λογο θα πηγαινα επειδη ειδα τη φωτο και λεω η ιδια θα ειναι .. κριμα..... οι αλλες κοπελες που εχει εκει λενε τιποτα ?
...έχω καιρό να πάω...αλλά γενικά δεν είχε σπουδαία πράγματα...ευτυχώς είχα προλάβει να χύσω τις βυζάρες της Βικάρας όταν δούλευε σε άλλα μασατζίδικα παλιότερα...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
...εγω την επαιρνα σαν ρομινα,οταν δουλευε σαν cg.ποιο αδυνατη τοτε,και οι βυζαρες στο τερμα......έχω καιρό να πάω...αλλά γενικά δεν είχε σπουδαία πράγματα...ευτυχώς είχα προλάβει να χύσω τις βυζάρες της Βικάρας όταν δούλευε σε άλλα μασατζίδικα παλιότερα...
...εγω την επαιρνα σαν ρομινα,οταν δουλευε σαν cg.ποιο αδυνατη τοτε,και οι βυζαρες στο τερμα...
ρε παιδια που μπορουμε να τη βρουμε τη Βικαρα τωρα ?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.367
- Πόντοι
- 506
ρε παιδια που μπορουμε να τη βρουμε τη Βικαρα τωρα ?
Είπαμε...στο Αρκαδίας 4-8 Μασατζίδικο...ΜΟΝΟ ως σερίφισσα...
Η Βίκη που λέμε ήταν στο Μάρνης 28? κατάλαβα καλά?
Πολύ καλά κατάλαβες
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)