Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
τελευταια φορα που ειχα παει στο 3ης Σεπτεμβριου 59 ηταν και ενα αξιογαμητο μιλφ Τινα νομιζω ή Ντινα. μηπως εθεαθη αδελφε? ξερουμε τιποτα παραπανω

για αυτην μηπως?

Όχι φίλε μου και αποκλείεται να ηταν δωμάτιο γιατί Ρώτησα αν έχει αλλες κοπέλες και μου είπε οτι είδα όλο το καστ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.215
Πόντοι
41.813
Όχι φίλε μου και αποκλείεται να ηταν δωμάτιο γιατί Ρώτησα αν έχει αλλες κοπέλες και μου είπε οτι είδα όλο το καστ

οκ ευχαριστω φιλε μου. ρε λες να μη θυμαμαι καλα το ονομα? :woldman: :woldman: :woldman:

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Παίδες καλησπέρα!
Θα έρθω Αθήνα σε λίγες μέρες για λίγο και θέλω να απολαύσω κανά καλό milf.
Παλιότερα είχα περάσει από Ρωσσίδα Όλγα (ξανθιά gilf με σωματάρα) στο Συγγρού 29, Συγγρού 45 για nuru, Ειρήνη στο 3ης Σεπτεμβρίου 59 και τελευταία φορά από Ζάνα για την Ελενάρα!!

Ψάχνω απεγνωσμένα την Όλγα. Επίσης, εκτός από Ζάνα που θα περάσω, θα ήθελα να μου προτείνετε κάπου με milfάρες!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :helpplea:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Παίδες καλησπέρα!
Θα έρθω Αθήνα σε λίγες μέρες για λίγο και θέλω να απολαύσω κανά καλό milf.
Παλιότερα είχα περάσει από Ρωσσίδα Όλγα (ξανθιά gilf με σωματάρα) στο Συγγρού 29, Συγγρού 45 για nuru, Ειρήνη στο 3ης Σεπτεμβρίου 59 και τελευταία φορά από Ζάνα για την Ελενάρα!!

Ψάχνω απεγνωσμένα την Όλγα. Επίσης, εκτός από Ζάνα που θα περάσω, θα ήθελα να μου προτείνετε κάπου με milfάρες!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :helpplea:

Φίλε σχεδόν όλα τα μαγαζιά έχουν μιλφ άρες. Αν μας πεις τι πρόγραμμα θες από τις μιλφάρες και τι ηλικίας μιλφάρες θέλεις θα είναι ευκολότερα να πάρεις πληροφορίες.

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Φίλε σχεδόν όλα τα μαγαζιά έχουν μιλφ άρες. Αν μας πεις τι πρόγραμμα θες από τις μιλφάρες και τι ηλικίας μιλφάρες θέλεις θα είναι ευκολότερα να πάρεις πληροφορίες.
Μιλάω για full πρόγραμμα και ηλικίες από 40 και πάνω με καλό σώμα!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Βαλέρια στο Μακεδονίας 5 είναι αυτό που ζητάς  Κάνε και μια βόλτα από προδρόμου 6 και από Γ Σεπτεμβρίου 59.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.052
Πόντοι
7.815
τελευταια φορα που ειχα παει στο 3ης Σεπτεμβριου 59 ηταν και ενα αξιογαμητο μιλφ Τινα νομιζω ή Ντινα. μηπως εθεαθη αδελφε? ξερουμε τιποτα παραπανω για αυτην μηπως?

Παρασκευή που πέρασα εκεί ήταν, απλά εγω προτίμησα την Μαρίνα ...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.215
Πόντοι
41.813
Παρασκευή που πέρασα εκεί ήταν, απλά εγω προτίμησα την Μαρίνα ...

αρα καλα θυμομουν το ονομα. δεν εχουμε αλλες πληροφοριες ουτε κριτικη για τη συγκεκριμενη ομως και με βλεπω για δοκιμη τη επομενη φορα.

κι εγω συνηθως τη Μαρινα παιρνω εκει

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
675
Πόντοι
3.015
Μιλάω για full πρόγραμμα και ηλικίες από 40 και πάνω με καλό σώμα!

Να πας Μονής Προδρόμου 6 (2ος όροφος) , και να ζητήσεις την Ειρήνη.

Για Στουρνάρη 29 δεν χρειάζεσαι να σου πω κάτι, διότι έχεις ήδη πάει από μόνος σου οπότε έχεις προσωπική άποψη.

V...

ntinidis

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα.Λεω να κατεβω αθηνα ειδικα για αυτο το σκοπο κ θα ηθελα καποιος αν μπορει να με βοηθησει σχετικα με το τι παιζει απο προγραματα κοπελες  κ τα λοιπα.Ειναι η πρωτη φορα που λεω να την φτιαξω ετσι την δουλεια.Ειμαι 37 χρονων παντρεμενος κ λεω να ριξω κ κανεναν εκει στην αθηνα γιατι τα κοματια εδω επαρχια δεν βλεπονται με τιποτα λεμε ομως.οποτε συναγωνιστες βοηθατεεεεεεεεεεεε.ΒΑσικα πειτε κ κοπελες που αξιζουνε βαση δικη σας εμπειριας.thanks

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ρε συ ντινιδη έτσι χωρις να αναφέρεις τι θέλεις, τι να σου γράψουμε? Ο άλλος πιό πάνω ειόε τι θέλει και τον βοηθήσαμε.  Τελικά θέλετε να ξενοπηδήσετε και καλά μάλιστα αλλά βαριέστε να διαβάσετε και λίγο τα σχετικά θρεντ. Έλεος.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ρε συ ντινιδη έτσι χωρις να αναφέρεις τι θέλεις, τι να σου γράψουμε? Ο άλλος πιό πάνω ειόε τι θέλει και τον βοηθήσαμε.  Τελικά θέλετε να ξενοπηδήσετε και καλά μάλιστα αλλά βαριέστε να διαβάσετε και λίγο τα σχετικά θρεντ. Έλεος.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Και όχι μόνο αυτό αλλά αφού βρουν άκρη, μετά απαξιούν να γράψουν και καμία κριτική. Ήτοι μόνο στο δώστε......

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Έψαξα και βρήκα την τελευταία κριτική της Ρωσσίδας milf Όλγας (ψηλή, καρέ ξανθό μαλλί με σωματάρα).

Έμαθα επίσης οτι δουλεύει σε studio αλλά δεν ξέρω σε ποιο. Μπορεί να βοηθήσει κανείς ???

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι παρακαλώ pm εμένα όπου εργάζεται Όλγα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.684
Πόντοι
42.697
Έψαξα και βρήκα την τελευταία κριτική της Ρωσσίδας milf Όλγας (ψηλή, καρέ ξανθό μαλλί με σωματάρα).

Έμαθα επίσης οτι δουλεύει σε studio αλλά δεν ξέρω σε ποιο. Μπορεί να βοηθήσει κανείς ???

αλλα αντι αλλων...
καμια σχεση αυτη η κριτικη με την Ολγα που ψαχνεις απο Συγγρου 29
Η Ρωσιδα μιλφ Ολγα που ψαχνεις δεν εργαζεται σε στουντιο αλλα σε μπουρδελο  και συγκεκριμενα στο Αλαμενους 113 με το ονομα Αλινα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.415
Πόντοι
46.232
Τετάρτη απόγευμα

Μακεδονίας 5 Πήγα να βρω την Αγάπη(όχι την αληθινή  :grin: όπως κάνουν μερικοί μερικοί )
Παρούσες οι κλασσικές Σοφία , Βαλέρια , Σάρα . Η Αγάπη(Εμμι από Βριλησσου 46)πήγε μόνο την Δευτέρα , άγνωστο το αν θα ξαναπάει.

Μάρνης 28  Σε ρόλο σερίφησας(και μόνο όπως είπε) η Λούλου , παρέλασαν
Καίτη ψηλόλιγνο κινεζάκι και 1.5άρι βυζί
Ευα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο
Τζένη ξανθιά παχουλή με 3άρια βυζιά
Βικτόρια μαυρούλα με πιασίματα και 2.5άρια βυζιά.
Έλενα μελαχρινή λεπτή με 2.5άρι βυζί.
Χριστίνα μελαχρινή χοντρή με 2άρια και
Λίλη μελαχρινή κοντή λεπτή με μικρό βυζί , για μια ακόμα φορά πέρασα μαζί της(αυτή την φορά θα ακολουθήσει κριτική), για το καλοκαίρι
μου είπε ότι δεν ήταν σε νησί κάνοντας μασάζ αλλά ότι δούλευε σε κινέζικο εστιατόριο στη Συγγρού....  

greta15

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
1.211
Τετάρτη απόγευμα

Μακεδονίας 5 Πήγα να βρω την Αγάπη(όχι την αληθινή  :grin: όπως κάνουν μερικοί μερικοί )
Παρούσες οι κλασσικές Σοφία , Βαλέρια , Σάρα . Η Αγάπη(Εμμι από Βριλησσου 46)πήγε μόνο την Δευτέρα , άγνωστο το αν θα ξαναπάει.

Μάρνης 28  Σε ρόλο σερίφησας(και μόνο όπως είπε) η Λούλου , παρέλασαν
Καίτη ψηλόλιγνο κινεζάκι και 1.5άρι βυζί
Ευα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο
Τζένη ξανθιά παχουλή με 3άρια βυζιά
Βικτόρια μαυρούλα με πιασίματα και 2.5άρια βυζιά.
Έλενα μελαχρινή λεπτή με 2.5άρι βυζί.
Χριστίνα μελαχρινή χοντρή με 2άρια και
Λίλη μελαχρινή κοντή λεπτή με μικρό βυζί , για μια ακόμα φορά πέρασα μαζί της(αυτή την φορά θα ακολουθήσει κριτική), για το καλοκαίρι
μου είπε ότι δεν ήταν σε νησί κάνοντας μασάζ αλλά ότι δούλευε σε κινέζικο εστιατόριο στη Συγγρού....  

:thumbsup: :thumbsup:
Η Αγάπη(Εμμι από Βριλησσου 46)
την εχεις δει ή παρει αυτην την εμμυ ? ειναι καλη σε εμφανιση υπηρεσιες?
εψαξα στο βρηλησου 46 για κριτικες στην εμμυ δεν υπαρχουν......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.415
Πόντοι
46.232
:thumbsup: :thumbsup:
Η Αγάπη(Εμμι από Βριλησσου 46)
την εχεις δει ή παρει αυτην την εμμυ ? ειναι καλη σε εμφανιση υπηρεσιες?
εψαξα στο βρηλησου 46 για κριτικες στην εμμυ δεν υπαρχουν......
ναι όντως δεν έχει , μπορεί να μην έχει γράψει κάνεις . Μπορεί να δούλευε σαν Αιμιλία αλλά και πάλι δεν υπάρχει κριτική

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
αλλα αντι αλλων...
καμια σχεση αυτη η κριτικη με την Ολγα που ψαχνεις απο Συγγρου 29
Η Ρωσιδα μιλφ Ολγα που ψαχνεις δεν εργαζεται σε στουντιο αλλα σε μπουρδελο  και συγκεκριμενα στο Αλαμενους 113 με το ονομα Αλινα
Είσαι ΘΕΟΣ!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom