Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
URL]] Τέτοιο κρατάς, έτσι;  ;D

Επισκέπτης

:2funny:

Ομολογώ ότι δεν θα είμαι και ιδιαίτερα διακριτικός αν έχω στα χέρια ένα κασετοφωνάκι, ένα μπλοκάκι, μια βιντεοκάμερα ή έστω ένα απλό, ταπεινό βαν τηλεοπτικού σταθμού  :grin:

Εδώ,όσοι ενημερώνουμε, θυμόμαστε τις κοπέλες από καμμιά 60ρια μπουρδέλα στη σειρά, σε 10 μασατζήδικα θα κολλήσουμε;  ;)

mito

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
110
Πόντοι
0
........

▪Μάρνης 28-το ασανσέρ τούρμπο!!!.............
Από κοπέλες είχε την Σοφία(που την προηγούμενη φορά που πέρσα ήταν στην υποδοχή),μελαχροινή νταρντανομιλφάρα,με πρόστυχο πρόσωπο και όλα επάνω της τα χαρακτηριστικά σε -άρα!............

Πολύ ενδιαφέρον.... Έχουμε κάποια κριτική?

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
περασμα από Diamond's spa στη Γλυφαδα σημερα

η απολυτη παρακμή, μόνο 2 κοπελες, η 1 στο δωματιο η αλλη για τα μπαζα

η ευγενεστατη υποδοχη μου ειπε οτι δεν καθεται καμια, ολες προτιμουν στουντιο για τα φραγκα

βαζουν αγγελιες αλλα δεν απαντουν  :jerking:

αληθεια που βαζουν αγγελιες και ζητουν κορασιδες για μασαζ? :think:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
περασμα από Diamond's spa στη Γλυφαδα σημερα

η απολυτη παρακμή, μόνο 2 κοπελες, η 1 στο δωματιο η αλλη για τα μπαζα

η ευγενεστατη υποδοχη μου ειπε οτι δεν καθεται καμια, ολες προτιμουν στουντιο για τα φραγκα

βαζουν αγγελιες αλλα δεν απαντουν  :jerking:

αληθεια που βαζουν αγγελιες και ζητουν κορασιδες για μασαζ? :think:
ιντερνετ,εφημεριδες...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η Αννα ηταν? αρχισε να ξαναπερναει στο δωματιο τωρα που δεν εχει κοριτσια?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η Αννα ηταν? αρχισε να ξαναπερναει στο δωματιο τωρα που δεν εχει κοριτσια?

ναι μαι μελαχρινη δε λες?

δε τη ρωτησα αν περναει μια και φορουσε κατι σαν...πυτζαμες :2funny:

ουτε η ιδια μου το προτεινε....

ηταν μες στη καταθλιψη παντως

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
πω πω... και να σκεφτείς ενα χρόνο πριν φαγωνόντουσαν ποιός θα επικρατήσει στα νότια προάστια...
τόση ανάπτυξη είχαν... και τώρα με τις πυτζάμες...

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Μπραβο Castel αψογοs , πριν λιγο ομωs κατα τιs 18:45 που περασα απο Μαρνη 28 ειχε μονο δυο μια χριστινα μελαχροινη με κιλακια και την Λιλη η οποια για εμενα ηταν εμφανισιακα ασχημη ,αρκετοι παντωs απο εδω μεσα την γουσταρουν , εφυγα αν και η καιτη στην πορτα προσπαθησε να με αποτρεψει και να μπει μαζι μου αλλα δεν ενεδωσα .....ελπιζω να μην εκανα βλακεια .....!!!!

Επισκέπτης

Απογοητευτικό πέρασμα σήμερα το μεσημέρι-το οποίο είχα αποφασίσει να μην αναφέρω αλλά λόγω της βροχής που έφαγα άλλαξα γνώμη...

▪Σολωμού 66.

Το μαγαζί με το όνομα Ματέι-ακόμη και ο ισοβίτης Ματέι θα προτιμούσε τα κάτεργα παρά αυτά που είδα...

Άννια, ξανθιά κοντή γκιλφ, με πολύ σπασμένο πρόσωπο και σώμα στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας.
Αλίσια, καστανόξανθη κοντή μιλφογκιλφ με σώμα με λίγα πιασίματα και μεσαίο στήθος-εντελώς αδιάφορο πρόσωπο.
Βίκυ, ξανθιά ψηλή μιλφ με πονηρό πρόσωπο και αρκετά γεμάτο σώμα-ανάμεσα στις υπόλοιπες "τυφλές "ξεχώριζε αυτή σαν" μονόφθαλμη".

Πρόγραμμα: 50 ευρώ σκέτο μασάζ(!!!),60 ευρώ πλήρες-δεν διευκρινήστηκε σε τι τα θέλουν.....

▪Σολωμού 33.

Εδώ έγινε εξήγηση εξ'αρχής, δηλαδή από την στιγμή που άρχισα να κοιτάζω(λίγο αδιάκριτα ομολογώ...)ανάμεσα στα πόδια της μινιφορούσας ξανθιάς μιλφ Ειρήνης:"κάνουμε μόνο μασάζ, διάφορα είδη, με χαλαρωτική εκτόνωση στο τέλος".
Η Ειρήνη είναι μέτρια στο ύψος, έχει καλό σώμα για την ηλικία της και σχετικά μικρό στήθος.

Η Μαρίνα είναι ακόμη στην πατρίδα της, όπως μου είπε, και ακόμη δεν ξέρει πότε θα γυρίσει.

▪Σόλωνος 80.

Σαν να μπήκα στο θησαυροφυλάκιο του Φορτ Νοξ...
Ερωτήσεις("που μας βρήκατε, ποιος σας μίλησε για εμάς"),αναμονή, ερωτήσεις("σας έχουν πει για τα προγράμματά μας;","πόσα έδωσε ο φίλος σας"),ξανά αναμονή, ξανά ερώτηση("πως μας βρήκατε μου είπατε;)-στο τέλος μόνο που δεν μου είπε να της πω εγώ πως και τι κάνουν στο μαγαζί...

Αφού με παρακίνησε να μπω για πρόγραμμα, τόλμησα να πω "ωραία, να δω πρώτα καμμιά κοπέλα".
Υπέστη μια μικρή ηλεκτρική εκένωση ώσπου μού είπε"ξέρετε, όταν έρχεται κάποιος για πρώτη φορά εδώ συνηθίζουμε να του προτείνουμε εμείς κάποια κοπέλα και απλά θέλουμε να μας έχετε εμπιστοσύνη".

Εμπιστοσύνη δεν είχα, ούτε και λεφτά οπότε χαιρέτησα και έφυγα..
(Φαντάζομαι την φάτσα της υποδοχής αν τυχόν της έλεγα "μπριζόλα ψήνετε;"...)

▪Λέκκα 19.

Το Φορτ Νοξ αλλά στο πιο λάιτ...
Δύο μιλφ η καστανόξανθη Βικτώρια, με μέτριο πρόσωπο, σώμα με πιασιματάκια, μεσαίο στήθος και η Αλίκη, κλασσική Ρώσικη φάτσα, λίγο φουσκωμένη στο πρόσωπο από μπότοξ(αλλά όχι απωθητική),με ωραία μάτια, κανονικό και σχετικά ωραίο σώμα για την ηλικία της και ελαφρώς γεμάτο κώλο που τον τόνιζε ένα απίστευτο κολάν που φορούσε...Φοβερό κωλοπροφίλ...

Η υποδοχή δεν ήξερε, δεν άκουσε...
"Εδώ κάνουμε απλά και καλό μασάζ, όχι σεξ", "μα...", "αυτά γίνονταν στο παλιό μαγαζί", "δηλαδή..."(πήγα να πω "δεν θα φάμε την κωλάρα;") "απορώ ποιος σάς είπε ότι κάνουμε τέτοια πράγματα εδώ"-μου μίλησε σκληρά και με καύλωσε....εεε, με πλήγωσε ήθελα να πω...

Έφυγα με την κωλάρα στο μυαλό....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.684
Πόντοι
42.697
Ερικ Καστελ φοβερη ενημερωση και παλι!
Μαυρο στο Σολωνος 80 , εντελως για τον πουτσο συμπεριφορα κουτοπονηρη...
Με εβαλες στη πριζα για Αλικη στο Λεκκα...

Επισκέπτης
Ερικ Καστελ φοβερη ενημερωση και παλι!
Μαυρο στο Σολωνος 80 , εντελως για τον πουτσο συμπεριφορα κουτοπονηρη...
Με εβαλες στη πριζα για Αλικη στο Λεκκα...

Αν ξεπεράσεις λίγο το κάπως φουσκωμένο προσωπάκι της(το οποίο πρέπει να είναι φρέσκιας εσοδείας-να φανταστείς βγήκε στο σαλόνι και κατευθείαν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη σαν να το τσεκάριζε)πιστεύω θα σου αρέσει.

Δεν λέω το κλασσικό "κοίτα την από τον λαιμό και κάτω" για να μη σε τρομοκρατήσω  :grin:

Ώστε το χύνουν το λαδάκι και στη Λέκκα και εμένα μου απήγγειλαν ποίημα, ε;  :tickedoff:
Καλαααααα  >:(

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.684
Πόντοι
42.697
Αν ξεπεράσεις λίγο το κάπως φουσκωμένο προσωπάκι της(το οποίο πρέπει να είναι φρέσκιας εσοδείας-να φανταστείς βγήκε στο σαλόνι και κατευθείαν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη σαν να το τσεκάριζε)πιστεύω θα σου αρέσει.

Δεν λέω το κλασσικό "κοίτα την από τον λαιμό και κάτω" για να μη σε τρομοκρατήσω  :grin:

Ώστε το χύνουν το λαδάκι και στη Λέκκα και εμένα μου απήγγειλαν ποίημα, ε;  :tickedoff:
Καλαααααα  >:(

αμα δεν σε ξερουν δυσκολο , πολυ δυσκολο να φας
ειναι εκει το μαντροσκυλο η Ελληνιδα ιδιοκτητρια και τσεκαρει (πρωην ιδιοκτητρια των Απολλωνος 1 και Συγγρου 79- τωρα εχουν κλεισει οριστικα και τα 2) και σε αυτα υποτιθεται -οταν ειναι ανοιχτα -εκαναν μονο φραπε .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom