Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κοιτα να δεις....

κατ' αρχας,θα συμφωνήσουμε νομιζω οτι εχουν ανοιξει πάρα πολλά τετοια μαγαζιά....Ορισμένα ειναι τελειως παρακμιακά,οπως π.χ. στην Απόλλωνος στο Σύνταγμα που πηγα μια μερα και ακόμα τρεχω,και ορισμενα ειναι εξαιρετικά,οπως το Καλλιροης 85 η της Ματζαγριωτάκη.

Τώρα,απο υπηρεσιες,υπαρχουν διαφο;α γουστα...αλλος θελει περιβάλλον,καλό μασαζ και ωραία κοπέλλα.Αλλος πάλι,εχει επιθυμιες που ικανοποιουνται μονο σε studio.Τελειος συνδυασμός δεν υπάρχει,διοτι αν υπήρχε θα κοστιζε ακριβά και οχι 80 και 100 ευρώ.

Για παράδειγμα,τα μαγαζια της Πατησιων και περιξ,Στουρναρη,Σολωμου,κλπ.,εχουν υπηρεσίες καλές αλλά οι χωροι ειναι απο μετριοι ως τραγικοι.Αλλα και τα μαγαζια αυτά αν φερουν καποιες καλυτερες κοπέλλες και ανεβασουν τις τιμες,πάλι θα εχουμε διαμαρτυριες....

Πουθενα δεν τον πετυχαινεις τον Νεοελληνα.... :2funny:

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Η θεία Ελένη σήμερα απουσιάζει από το ίδρυμα της Σολωμού 54,  6ος όροφος (κοινός Ζανόσπιτο), απ'ότι μου είπαν έχει πάρει δυο μέρες ρεπό και δεν έχει πει σε κανέναν πως σκέφτεται να φύγει οπότε δεν έχω σίγουρες πληροφορίες, όποιος συναγωνιστής την πετύχει, παρακαλήτε να ενημερώσει άμμεσα.

Λοιπόν αν και όταν πήγα, όλες οι κοπέλες ήταν ελεύθερες, Ζάνα, Δέσποινα, Ναταλί, Ατζελίνα και Κατερίνα, για άλλη μία φορά πήρα την Ναταλί την χοντρούλα, εμένα αυτή η κοπέλα με "απογειώνει" με κάνει και λειτουργώ όπως όταν ήμουν 20 χρονών, με "φτιάχνει" και μόνο που με αγγίζει, τέλος πάντων, για να  μην σας ζαλίζω τον έρωτα, θα πω μόνο πως για μία ακόμα φορά πέρασα καταπληκτικά μαζί της, εφ'όλης της ύλης. 45 λεπτά - 80€.

Πήγα και εγώ φτιαγμένος για την Ελένη, μετά τις τελευταίες κριτικές, μιας και είχα πολλή "δύναμη" για άδειασμα... Απούσης της Ελένης, πήρα την Αντζελίνα (ήμουν στο δίλημμα Αντζελίνα ή Ναταλί, μιας και τη Ζάνα την έχω τιμήσει πολλές φορές τελευταία, οπότε ήθελα μια αλλαγή. Τελευταία στιγμή ο κλήρος έπεσε στην Αντζελίνα). Πέρασα σούπερ, αν και τείνω να συμφωνήσω πως η Ναταλί είναι πιο ξεσηκωτική. Ομως και αυτή η Αντζελίνα σου βγάζει μια γλύκα, που σε συνεπαίρνει.

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σαν κοινωνιολογικη αναλυση του χωρου περνει σχεδον αριστα,
κι αυτο το "σχεδον" λογω προλογου κι επιλογου.
( κοινοτυπος προλογος - δε συμφωνω με τον επιλογο** )
για το συγκεκριμενο της Συγγρου 12 ισχυουν αυτα που εγραψα.
πολυ καλος χωρος-μετριες ως κακες υπηρεσιες-τσιμπημενη τιμη.
δεν ειναι value for money ,ενω θα μπορουσε.
μολαταυτα επιμενει στην ιδια τακτικη.
αληθεια, ποσο παει το απλο μασαζ εκει?
Κοιτα να δεις....

(...)

Πουθενα δεν τον πετυχαινεις τον Νεοελληνα.... :2funny:
**δε συμφωνω με τον επιλογο διοτι ο σκοπος αυτου του νηματος πρεπει να ειναι πρωτιστως
η καλη ενημερωση, και παραλληλα  η ευστοχη κριτικη για τα κακως κειμενα των ινστιτουτων - οι υπευθυνοι των οποιων ειμαι σιγουρος πως διαβαζουν - ωστε αυτα να βελτιωνουν την ποιοτητα τους. 

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μαγκες αναφερθηκε πιο πανω οτι η θεια Ελενη απο το Ζανοσπιτο πηγε μαλλοω Φερων 7. Αν κανει καποιος το κοπο να με ενημερωσει σε ποιο οροφο και τι κουδουνι ειναι αυτο θα εχετε συντομα αναφορα για το τι παζει. 

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φερών 7, 1ος όροφος Spa Πλ. Βικτωρίας
ολες οι αγγελιες εδω
διαβασε τις , εχει και τα τηλεφωνα, ενημερωσου κι ενημερωσε κι εμας.
τελευταια φορα που απαντω σε τετοια ερωτηση , βαλτε το λινκ στα αγαπημενα. ;)
Μαγκες αναφερθηκε πιο πανω οτι η θεια Ελενη απο το Ζανοσπιτο πηγε μαλλοω Φερων 7. Αν κανει καποιος το κοπο να με ενημερωσει σε ποιο οροφο και τι κουδουνι ειναι αυτο θα εχετε συντομα αναφορα για το τι παζει. 

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Στουρναρη 63 μεσοβδομαδα μεσημερι. 5-6 κοριτσια μετρια ως επι το πλειστον. Πηρα τελικα Αννα, Ρωσιδα, χοντρουλα με πλουσιο στηθος, 26 χρονων οπως δηλωνει. Δωματιο καθαροτατο με εξεταστικο κρεβατι (κρεβατι γιατρου) με δικο του μπανιο. Πολυ καλο μασαζ και μετα την περιποιηση που μας εχει συνηθισει το εν λογω καταστημα, φραπεδακι με καλαμακι απο το σεικερ και καλοψημενη μπριζολιτσα. Κοστος 70Ε

Ενδεχομενως να μην ειναι η ομορφοτερη κοπελα που θα βρει κανεις στην περιοχη, η στο καταστημα, ωστοσο η κοπελα ειναι ενθουσιωδης στη δουλεια της. Αν προσθεσουμε σε αυτο το καταπληκτικο μασαζ που κανει, τοτε μιλαμε για μια πολυ καλη εμπειρια

Επισης, αλλη μερα, επιστρεφοντας απο μπανακι, ειπα να περασω απο το καταστημα της Γλυφαδας επι της παραλιακης, διπλα στον ΑΒ. Μετα την αναμενομενη ανακριση, στην οποια απαντησα ειλικρινα. (Οχι δεν εχω ξαναερθει, εχω ,μαθει απο γνωστους μου κτλ κτλ) ηρθαν στο δωματιο 4-5 κοριτσια μετρια προς καλα. Τελικα προτιμησα μια πανηψηλη εντυπωσιακη κοπελα απο την Βραζιλια οπως λεει. Επισης μου εκανε εντυπωση μια μικροτερη σε ηλικια, ξανθια αφρατουλα με πλουσιο στηθος. Δεν θυμαμαι ονομα. Δωματιο πεντακαθαρο δυστυχως χωρις μπανιο. Μπανιο υπαρχει φυσικα, πολυ καθαρο, αλλα εκτος δωματιου. Μασαζ καλουτσικο, χωρις να ξεφευγει απο το μεσο ορο. Μετα, γυρισμα, body μασαζ και φραπεδακι. Δεν ζητησα αλλα και δεν μου προσφερθη κατι παραπανω. Κοστος 100Ε

Σε γενικες γραμμες καλη εμπειρια. Σιγουρα ομως ακριβοτερη απο τον μεσο ορο παρομοιων καταστηματων

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους συναγωνιστές.
Πολύ νέος στο χώρο του μασαζ (ορμώμενος από όσα δοαβάζω εδώ  κυρίως) νομίζω όμως ότι προτιμώ το "μασαζ με extra" παρά το "μπουρδέλο μεταμφιεσμένο σε μασαζερί". Τι εννοώ:προς το παρόν έχω επισκεφτεί μόνο Σ54 (η Ζανα μου πήρε τη μασαζοπαρθενια΄! και κάνει και πολύ ωραίο μασαζ...εχετε δίκιο συνάδελφοι...) και Στ. 63.
Στο 2ο δεν ξαναπάω! Μετά από 5' μασαζ αρχισε να μου την παιζει και μετά από 2' έβγαλε την καπότα απο την τσέπη! Αν ήθελα αυτό πήγαινα Φυλής!
Πάντως θα εξακολουθήσω το ίδιο στυλάκι (και καλά "ηρθα για μασαζ") και θα συνεχίσω να επισκέπτομαι θεραπευτήρια κάνοντας τον "ανυποψίαστο", όπως έκανα και στις μέχρι τώρα επισκέψεις μου. Δεν έβαλα χέρι σε καμία και άφησα όλες τις πρωτοβουλίες στα "κοριτσια"...η αναμονή της "πρώτης κίνησης" με φτιάχνει τρελά...φαντάζομαι όχι εμένα μόνο....
Από ότι διαβάζω παντως, Ματζ. πρέπει να έιναι αναβαθμισμένο επίπεδο..θα το επισκεφτώ σύντομα..

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Σημερινή επίσκεψη στο Σολωμού 54  6ος όροφος.
Λίγα κορίτσια Νάταλι, Αντζελίνα και Ζάννα. Επέλεξα Ζάννα, η οποία κάνει και εξαιρετικό μασαζ εκτός των υπόλοιπων.Στα υπόλοιπα είναι καλή, αλλά προσωπικά προτιμώ την Ελένη που έχει άλλη τρέλλα. Η Θεία Ελένη όμως δεν ήταν εκεί...

Χτεσινή απογευματινή επίσκεψη στο Σολωμού 59.
Λίγα κορίτσια Μελίνα, Αμάντα και Δέσποινα. Πήρα την όμορφη Δέσποινα. Από μασάζ μάπα, σαν χάδι, αλλά εξαιρετική σε όλα τα υπόλοιπα...full. Όμορφη, γλυκιά και απόλυτα εξυπηρετική.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Έχω δύο ερωτήσεις προς τους πιο έμπειρους:
1. Η Μελίνα στη Σολωμού 59 κάνει καλό μασάζ?
2. Στουρναρη 63 ποιά κάνει καλό μασάζ?

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γιατι δε γραφεις στις αποριες αδερφε?
κανε διαγραφη και βαλτο στις www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.0]αποριες-αποψεις[/url].

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χαιρετώ τους συναγωνιστές.
Πολύ νέος στο χώρο του μασαζ (ορμώμενος από όσα δοαβάζω εδώ  κυρίως) νομίζω όμως ότι προτιμώ το "μασαζ με extra" παρά το "μπουρδέλο μεταμφιεσμένο σε μασαζερί". Τι εννοώ:προς το παρόν έχω επισκεφτεί μόνο Σ54 (η Ζανα μου πήρε τη μασαζοπαρθενια΄! και κάνει και πολύ ωραίο μασαζ...εχετε δίκιο συνάδελφοι...) και Στ. 63.
Στο 2ο δεν ξαναπάω! Μετά από 5' μασαζ αρχισε να μου την παιζει και μετά από 2' έβγαλε την καπότα απο την τσέπη! Αν ήθελα αυτό πήγαινα Φυλής!
Πάντως θα εξακολουθήσω το ίδιο στυλάκι (και καλά "ηρθα για μασαζ") και θα συνεχίσω να επισκέπτομαι θεραπευτήρια κάνοντας τον "ανυποψίαστο", όπως έκανα και στις μέχρι τώρα επισκέψεις μου. Δεν έβαλα χέρι σε καμία και άφησα όλες τις πρωτοβουλίες στα "κοριτσια"...η αναμονή της "πρώτης κίνησης" με φτιάχνει τρελά...φαντάζομαι όχι εμένα μόνο....
Από ότι διαβάζω παντως, Ματζ. πρέπει να έιναι αναβαθμισμένο επίπεδο..θα το επισκεφτώ σύντομα..

Συνάδελφε,

μήπως θυμάσαι ποια ήταν; Αν δεν θυμάσαι όνομα, δώσε χαρακτηριστικά - περιγραφή.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Έχει δίκιο ο Iblis αλλά μια και το έβαλες εδώ...

1. Μέτριο
2. Από αυτές που ξέρω, η Βίκυ και η Ελένη κάνουν σχετικά αξιοπρεπές μασάζ.

Γενικά, και στα δύο θεραπευτήρια, από μασάζ μέτρια έως κάτω του μετρίου.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Συναγωνιστες καλησπέρα,

Ενώ διαβάζω καθημερινά το θρεντ γράφω μόνο όταν έχω κάτι να προσθέσω. Με όλα αυτά που διάβαζα για την  Μαντζαγριωτάκη 56 αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου. Την πρώτη μέρα πριν απο 1 εβδομάδα έφυγα με δυσκολία με απλό χεράτο φραπέ απο την Ατζελα. Με την εμπειρία που έχω καθότι με πόνεσαν τα 100€ που έδωσα πήγα΄ξα΄να χθές και έφυγα με κοπλέ μενού: 45 λεπτά μασάζ 9/10 & μπριζόλα 8/10. Κόστος 120 €. Είναι η πρώτη φορά που πληρώνω αυτές τις υπηρεσίες πάνω απο 100€ αλλά αν τις συγκρίνω παρόμοια καταστήματα είναι΄φθηνά. Επίσης το ανωτέρω μαγαζί έχει τις καλύτερες κοπέλες σε εμφάνιση αλλά και υπηρεσίες. Σε έναν απο τους καλύτερους χώρους. 
Τη δεύτερη φορά που πήγες, ποιά κοπέλα ήταν? (τουλάχιστον περιγραφή)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

1.μετριο.
2.όλες ΄κάτω του μετριου.
3.η ελενα στην ματζαγριωτακη κανει πολυ καλο μασαζ οπως και η αντζελινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom