Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697
Υπαρχει αγγελια στα ΝΕΑ 42 χρ. προσφερει μασαζ κτλ. το τηλ. τελειωνει σε088 η κατι τετοιο.
Ειναι στο τερμα Πατησιων στα Πατησια, στο τηλ λεει μασαζ και ελευθερη σχεση μετα απο πολλες ερωτησεις...πηγα εχθες..ετων 55 περιπου....χοντρομπαζο με μεγαλο στηθος για οποιον ενδιαφ.
κανεις μπνιο ερχεται τα βγαζει ολα σε τριβει για κανα τετερτο και μετα προχωραει και εχει απο οτι λειει σχεδον τα παντα εκτος λοκο...
Γενικα κουρασμενη και ψιλοσπαστικη δεν ξανατολμαω αλλα για οποιον θελει πολυ milf ισως...
60 το μαλι περιπου το ολο 30 λεπτα αφου το μασαζ ειναι το παραμυθι αν καποιος πει δεν θελω φανταζομαι θα προχωραει κατευθειαν.

αυτή η φάλαινα παλιότερα ηταν στην Πατησίων σε ένα στενάκι στο ύψος της Πιπίνου.

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παιδια η κορινα σε πιο grill house ειναι? και πωσ ειναι περιπου εμφανισιακα?

Η Κορίνα είναι στο steak house της φωκίωνος νέγρη 9-11 στας κυψέλας.Εμφανισιακά είναι ροδοκόκκινη πριζόλα :dancing: well done milf.Ζητήστε στον ψήστη αν την θέλετε με λίγο αιματάκι,είναι πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει! :rockon: :rockon:

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παιδια η κορινα σε πιο grill house ειναι? και πωσ ειναι περιπου εμφανισιακα?

η κορίνα είναι μία σπαλίσια πριζόλα  :rockon: η οποία μπορεί να ζητηθεί απο ροδοκόκκινη έως well done απο τον υπέροχο ψήστη του steak house της φωκίωνος νέγρη.Αυτά.. :rockon:

sexy 25

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
kalimera...παιδια υπαρχει κανενα μασατζιδικο στο κεντρο που να δεχεται ζευγαρια και μετα η κοπελα να συμμετασχει και στο τριο?δωστε μου τα φωτα σας το χρειαζομαι..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
kalimera...παιδια υπαρχει κανενα μασατζιδικο στο κεντρο που να δεχεται ζευγαρια και μετα η κοπελα να συμμετασχει και στο τριο?δωστε μου τα φωτα σας το χρειαζομαι..

σεξυ αν εισαι εμφανισιμη και παιχνιδιαρα ελα να σου κανω το μασαζοκρεβατο  :grin: :grin: :grin:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
σεχυ δν υπαρχει.... γενικα σε μασαζερι δεν συχναζουν κοπελες ευκολα...πρεπει να παει ο ενας απο τους δυο σασ και να το κανονισει με την κοπελα κατιδιαν αλλα εκτος μαγαζιου!! η ζανα μου εχει πει οτι της εχει τυχει και τα βρηκανε!!

sexy 25

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σεχυ δν υπαρχει.... γενικα σε μασαζερι δεν συχναζουν κοπελες ευκολα...πρεπει να παει ο ενας απο τους δυο σασ και να το κανονισει με την κοπελα κατιδιαν αλλα εκτος μαγαζιου!! η ζανα μου εχει πει οτι της εχει τυχει και τα βρηκανε!!
που να ψαξω?το θελω για δωρο στον αντρα μου

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
sexy αν κι ο αντρας σου θελει να σου κανει αντιστοιχο δωρο απλα θα βρεις πολλους προθυμους εδω μεσα. Παντως καλυτερα να ψαξεις μεσω αγγελιων εφημεριδας και να κανεις σωστη συνενοηση απο την αρχη.

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1

δοκίμασε συγγρου 12 με την σάντρα

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1

δοκίμασε συγγρου 12 με την σάντρα

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλημέρα,

κατά συμπτωση ημουνα Συγγρου 12 χθες για πρωτη φορά.Φοβερο παιδί η Σάντρα,ανετη φιλική,χωρις πολλά σου ξου μου,μπήκε κατευθειαν στο ψητό.Καλό μασαζ,πίπα με σκουφο και ωραια μπριζόλα με γελάκια,κλπ.Σε λιγες μερες θα βαλουν και τζακουζι οπως με πληροφόρησε....

110 ευρώ το μαλλί.....

sexy 25

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα,

κατά συμπτωση ημουνα Συγγρου 12 χθες για πρωτη φορά.Φοβερο παιδί η Σάντρα,ανετη φιλική,χωρις πολλά σου ξου μου,μπήκε κατευθειαν στο ψητό.Καλό μασαζ,πίπα με σκουφο και ωραια μπριζόλα με γελάκια,κλπ.Σε λιγες μερες θα βαλουν και τζακουζι οπως με πληροφόρησε....

110 ευρώ το μαλλί.....
eyxaristv para poly

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Καλημέρα,

110 ευρώ το μαλλί.....
Andy, πρόσχαρη γελαστή, συμπαθητική και ευγενής ναι αλλά  όχι και φοβερό παιδί. Μη τρελαθούμε. Και τι εννοείς όταν λες σε λίγες μέρες θα βάλουν Jaccuzi.. Σαν να μην μας τα λες καλά. Jacuzzi έχει το μαγαζί μία τριετία σχεδόν και sauna από τότε που άνοιξε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom