Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Παντως και στη Φωκίωνος δεν είναι και άσχημα. Βασικά είναι θέμα γούστου και τι θες από μασάζ. Ειναι βέβαια λίγο ακριβότερα από Σολωμού.

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στο χερι σου ειναι.
αν εχεις καποια σταθερη προτεινω να πας γι αυτην.
αν θες να δεις κατι καινουριο, μια βολτα αξιζει τον κοπο, δεν ειναι απαραιτητο να ψωνισεις.
οπως νοιωθεις εσυ κανε  ;)
οχι, μονο στο ζανοσπιτο

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν λες για το 59 ειναι 10Ε ακριβοτερα.ιδια τιμη με το 54.
για να μη μπερδευομαστε με τα της Σολωμου,
προτεινω να χρησιμοποιουμε τους ορους
Ζανοσπιτο για το 54
Μελινοσπιτο για το 59
Ειναι βέβαια λίγο ακριβότερα από Σολωμού.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Μαγκες συναγωνιστες γεια σας,
Άργισα λιγο να γραψω για την εμπειρία μου με Ελένη από Σολωμού 54 αλλά πιστεύω να τύχω συγχώρεσης.
Λοιπών, το απόλυτο PSE που έχω ζήσει ποτέ, η αλήθεια είναι ότι πήγενα για να πάρω διπλό με Ελένη και Ζάνα αλλά ο Θεός με φίλαξε και έλοιπε η Ζάνα γιατι τώρα δεν νομίζω να μπορούσα να γράψω. Η Grany (γιατι GILF του κερατά είναι) είναι άπαιχτη σε όλα, body to body μασάζ με μπόλικο λάδι ταυτόχρονα ισπανική, καλαμάκι αβυσαλέο ξεσκούφοτο, γλωσόφυλα, γλυψίματα παντού, τελείωσα μία φορά στην πίπα και συνεχίσαμε και δεύτερο γύρο με γαμίσι αυτή από πανω μετα αυτή από κάτω μετά μου βγάζει το λάστιχο κι αφού μου έκανε μια τσιμπουκιά με φτυσιματα στο καυλί, να το χτυπάει πάνω στα μάγουλά της και στη γλώσα της να τον βάζει όλο μέσα και να τον φτάνει μέχρι τισ αμυγδαλές της η καργιόλα!!!! ξαναβάζω προφυλακτικό και και αρχιζω ένα πισοκολητό με χαστούκια στα κολομάγουλα και να φωνάζει η καργιόλα σκίσε με πούστη γάμα με!!!! και κάθε 1 λεπτό να νοιώθω το μοθνί της να σφύγκετε και να τρέχουν υγρά πάνω στ' αρχίδια μου... στο τέλος γυρνάει και μου λέει θέλω να χύσεις πάνω στην κολοτρυπίδα μου να τα νοιώσω να κυλάνε!!!!! Η τύπισα είναι τρελή μετά από κανα 10λεπτο σφυροκόπημα της λέω γύρνα να σε χύσω, γονατίζει και μου βγάζει την καπότα και τον καταπίνει όλο να χύνω αυτή να πνίγετε να τα φτύνει και να τον ξαναβάζει μέσα όλο.... με έστειλε η γιαγια αδιάβαστο... τέτοιο ξέσκισμα είχα να ρίξω 15 χρόνια... στο τέλος από ευγένεια και μόνο ρώτησα τι ζημιά έκανα 60 το μαγαζί κι ότι θέλεις για μένα καβλιάρη μου, μου λέει, της άφησα 100 σύνολο γιατι πιστεύω ότι τα άξιζε και με το παραπάνω....
Αυτά μέχρι το επόμενο report
Δημήτρης

πόσο χρονών την κάνεις αυτήν;Εγώ την κάνω 65 μέστο νερό, φαίνεται όμως ότι η γριά κότα έχει το ζουμί.....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Οκ 10 ακριβότερο από το Μελινόσπιτο!!!
Αλλά νομίζω οτι το μασαζ της Κορίνας τα κάνει τα λεφτά του  :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αντε μετά να πας να ζητήσεις σύνταξη οταν το προσδόκιμο ζωή έχει ανέβει τόσο ψηλά  :think: :think:

nineball

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η κορινα σε πιο grill house ειναι? και πωσ ειναι περιπου εμφανισιακα?

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αλλη η κα.Σοφια...
αν σε μαθει ειναι ενταξει,
βγαζει κατι το αυστηρο σιγουρα,
αλλα θα χει τους λογους της.
προσωπικα δεν εχω παραπονο. :)
γεια σου Σοφια  :smitten:
δεν είναι όμως "χόβολη" η "υποδοχή";

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πόσο χρονών την κάνεις αυτήν;Εγώ την κάνω 65 μέστο νερό, φαίνεται όμως ότι η γριά κότα έχει το ζουμί.....

Ειπαμε ωριμη αλλα οχι και να παιρνουμε και αυτα που επεσαν μονα τους απο το δεντρο!! Αν ημουν 10 χρονια νεοτερος θα την δοκίμαζα παντως!!

Εγω  παντως περασα μια βολτα απο Ευηνου για PTE (psychedelic trance experience) αλλα η Γιωτα/Ηλιανα απουσίαζε (παντως με την Γιωτα μια χαρα ειχα συνννεοηθει στο παρελθον αλλα φαγαμε πορτα οπως ειναι η ορολογια των καταστηματων). τα τεμαχια ισως μετρια αλλα καλυτερα απο αλλα μαγαζια του ειδους (δεν ξερω ποιες θεωρειτε milf αλλα αυτες ηταν κατω των 40 ή εκει γυρω προς τα κατ)!! Το μενου μαλλον εχει πριτσόλα αλλα μου αρεσαν τα ορεκτικα και παραγγειλα μονο φραπε!! μασαζ πολυ καλο για τα γουστα μου αλλα η θεραπευτηρια μαλλον βαρεθηκε σε καποια φάση  οποτε ο φραπες που σερβιριστηκε ηταν λίγο μαπα.

Παντως γενικότερα  οι θεραπευτριες πρεπει να καταλαβουν οτι παμε να σεξουαλιστουμε και οχι για την πριτσόλα!! Αυτα και την επομενη φορα σε μαγαζι του ειδους θα παραγειλω πεντικιουρ με εκτονωση να δω τι θα μου πουν!!!!!!!!!!!!!! 

ICEMANR

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για Κρήτης 7 υπάρχει κάποια εμπειρία εστω και σε πμ.Έχει αλλάξει τιποτα?

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
Υπαρχει αγγελια στα ΝΕΑ 42 χρ. προσφερει μασαζ κτλ. το τηλ. τελειωνει σε088 η κατι τετοιο.
Ειναι στο τερμα Πατησιων στα Πατησια, στο τηλ λεει μασαζ και ελευθερη σχεση μετα απο πολλες ερωτησεις...πηγα εχθες..ετων 55 περιπου....χοντρομπαζο με μεγαλο στηθος για οποιον ενδιαφ.
κανεις μπνιο ερχεται τα βγαζει ολα σε τριβει για κανα τετερτο και μετα προχωραει και εχει απο οτι λειει σχεδον τα παντα εκτος λοκο...
Γενικα κουρασμενη και ψιλοσπαστικη δεν ξανατολμαω αλλα για οποιον θελει πολυ milf ισως...
60 το μαλι περιπου το ολο 30 λεπτα αφου το μασαζ ειναι το παραμυθι αν καποιος πει δεν θελω φανταζομαι θα προχωραει κατευθειαν.

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
Ξερει τελικα κανεις με σιγουρια που ειναι αυτη η Θεια Ελενη????
Γιατι για οποιον γουσταρει μεγαλες πρεπει να ειναι οτι πρεπει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom