You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Andy, πρόσχαρη γελαστή, συμπαθητική και ευγενής ναι αλλά όχι και φοβερό παιδί. Μη τρελαθούμε. Και τι εννοείς όταν λες σε λίγες μέρες θα βάλουν Jaccuzi.. Σαν να μην μας τα λες καλά. Jacuzzi έχει το μαγαζί μία τριετία σχεδόν και sauna από τότε που άνοιξε..
Συμφωνώ και εγώ..Πήγαινα στο συγκεκριμένο πρίν 3 χρόνια, από τότε είχε Jacuzzi.
Άλλες κοπέλες είχε το μαγαζί? Αξίζει καμία άλλη?
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
συναγωνιστες για σας επισκεψη φερρων 19 εχετε παει εγω πηγα και εμεινα ευχαριστημενος υπαρχει η ασπασια που ηταν ιλιαδα σταθερη αξια παντα και αυτο που κανει το κανει γιατι της αρεσει υπαρχει και αυτη που εχει το μαγαζι λιγο μιλφ ειναι γυρω στα τριανταπεντε κορμι αψογο και βυζι καρπουζι παρτε την δε θα χασετε.
συναγωνιστες για σας επισκεψη φερρων 19 εχετε παει εγω πηγα και εμεινα ευχαριστημενος υπαρχει η ασπασια που ηταν ιλιαδα σταθερη αξια παντα και αυτο που κανει το κανει γιατι της αρεσει υπαρχει και αυτη που εχει το μαγαζι λιγο μιλφ ειναι γυρω στα τριανταπεντε κορμι αψογο και βυζι καρπουζι παρτε την δε θα χασετε.
Δώσε μας καμιά πληροφορία παραπάνω....
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ειναι πολυ ζεστη τρυφερη πραγμα σπανιω απο της ξεπεταις που συνανταμε συνηθως.
ειναι πολυ ζεστη τρυφερη πραγμα σπανιω απο της ξεπεταις που συνανταμε συνηθως.
Φαντάζομαι κανά 80άρι...όχι παραπάνω? ώρα?
Γεια σε ολουs.Ειμαι καινουριο μελοs αλλα εχω αρκετεs εμπειρειεs απο τα εν λογω ιδρυματα.Ομωs χθεs τη πατησα με το ιδρυμα
στη Καλλιροηs 85.Αναφερω α)Υποδοχη αδιαφορη β)Πληροφοριεs για υπηρεσιεs τιποτα γ)Παρελαση-Παρουσιαση κοριτσιων τιποτα.Το
μονο που μου ειπε η κυρια τηs υποδοχηs ηταν μασαζ 30΄-40΄με 60ευρω.Επειδη ημουν εγκλωβισμενοs στο δωματιο γιατι εκει με
πηγε με το ''καλημερα''εκανα το μασαζακι και εφυγα.
στη Καλλιροηs 85.Αναφερω α)Υποδοχη αδιαφορη β)Πληροφοριεs για υπηρεσιεs τιποτα γ)Παρελαση-Παρουσιαση κοριτσιων τιποτα.Το
μονο που μου ειπε η κυρια τηs υποδοχηs ηταν μασαζ 30΄-40΄με 60ευρω.Επειδη ημουν εγκλωβισμενοs στο δωματιο γιατι εκει με
πηγε με το ''καλημερα''εκανα το μασαζακι και εφυγα.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..είχε γραφτεί και παλαιότερα...φραπέ οκ 80€, θα σου βγάλουν την πίστη για μπριζόλα αλλά μετά 2-3 φορές οκΝα ρωτήσω ξανά καθώς σε προηγούμενη ερώτησή μου καμιά 10αρια σελίδες πίσω δεν πήρα απάντηση... Τελικά μπορεί κάποιος απ'αυτούς που έχουν πάει να πει αν προτείνεται το μασαζοhouse στην Αγ. Ιωάννου * στην Αγ. Παρασκευή... Σερβίρουν full γεύμα και με τι αντίτιμο..? Τέλος είναι κάποια κοπέλα που ξεχωρίζει...??
Κατά κανόνα εκεί κυκλοφορούν μπάζα
πηγα πριν 2 εβδομαδες για 2η φορα και ειναι 70 + 30, φραπε μασαζ καλο αλλα γενικα μετα πολυ ξεπετα..είχε γραφτεί και παλαιότερα...φραπέ οκ 80€, θα σου βγάλουν την πίστη για μπριζόλα αλλά μετά 2-3 φορές οκ
Κατά κανόνα εκεί κυκλοφορούν μπάζα
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Δεν έχει αλλάξει κάτι. to συγκεκριμένο θεραπευτήριο είναι μόνο για καλό μασαζ. 150 € η 1,5 ώρα περίπου.Για Κρήτης 7 υπάρχει κάποια εμπειρία εστω και σε πμ.Έχει αλλάξει τιποτα?
Δεν σερβίρει μπριζόλα..αλλά υπάρχει απέναντι ταβέρνα..
Ουτε καν φραπεδάκι τιποτα παραπάνω?Δεν έχει αλλάξει κάτι. to συγκεκριμένο θεραπευτήριο είναι μόνο για καλό μασαζ. 150 € η 1,5 ώρα περίπου.
Δεν σερβίρει μπριζόλα..αλλά υπάρχει απέναντι ταβέρνα..
Andy, πρόσχαρη γελαστή, συμπαθητική και ευγενής ναι αλλά όχι και φοβερό παιδί. Μη τρελαθούμε. Και τι εννοείς όταν λες σε λίγες μέρες θα βάλουν Jaccuzi.. Σαν να μην μας τα λες καλά. Jacuzzi έχει το μαγαζί μία τριετία σχεδόν και sauna από τότε που άνοιξε..
Παιδιά,μιλάμε για το ιδιο μαγαζί? διοτι εγω πήγα για πρωτη φορά....Συγγρου 12,τριτος οροφος,ωραίος αλλά λίγο παλιομοδίτικος χωρος.Τώρα,στο δωματιο που πήγα εγω ειχε μεσα μασαζοκρέββατο και σαουνα,το δε μπάνιο που ηταν ακριβως διπλα,ηταν κανονικό μπάνιο με ντουσιερα (κουβουκλιο γυάλινο).Η Σάντρα,αφου μου παρουσίασε 2 αλλες κοπέλλες,με ειδε λιγο απρόθυμο και ετοιμο να φυγω,οπότε αρχισε τα αστειακια και τα καλαμπούρια και προσεφερθη να εξυπηρετήσει η ιδια,πράγμα το οποιο έκανε με πολύ κέφι.Γι' αυτο ειπα "φοβερο παιδι",με την εννοια οτι σε κανει να νοιώθεις ανετα.
Αφου τελειώσαμε,προσφερε πορτοκαλάδα,μου ειπε οτι το μαγαζί λειτουργει πολλά χρόνια (ισως πάνω απο 10),με διαφορες μορφες,και εκει μου ανεφερε και για το τζακουζι.Μπορεί να εννοούσε οτι θα βαλουν και δευτερο,δεν ειδα ολο το σπιτι....
Αυτά προς αποφυγή παρεξηγησεων....
Συναγωνιστες καλησπέρα,
Ενώ διαβάζω καθημερινά το θρεντ γράφω μόνο όταν έχω κάτι να προσθέσω. Με όλα αυτά που διάβαζα για την Μαντζαγριωτάκη 56 αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου. Την πρώτη μέρα πριν απο 1 εβδομάδα έφυγα με δυσκολία με απλό χεράτο φραπέ απο την Ατζελα. Με την εμπειρία που έχω καθότι με πόνεσαν τα 100€ που έδωσα πήγα΄ξα΄να χθές και έφυγα με κοπλέ μενού: 45 λεπτά μασάζ 9/10 & μπριζόλα 8/10. Κόστος 120 €. Είναι η πρώτη φορά που πληρώνω αυτές τις υπηρεσίες πάνω απο 100€ αλλά αν τις συγκρίνω παρόμοια καταστήματα είναι΄φθηνά. Επίσης το ανωτέρω μαγαζί έχει τις καλύτερες κοπέλες σε εμφάνιση αλλά και υπηρεσίες. Σε έναν απο τους καλύτερους χώρους.
Ενώ διαβάζω καθημερινά το θρεντ γράφω μόνο όταν έχω κάτι να προσθέσω. Με όλα αυτά που διάβαζα για την Μαντζαγριωτάκη 56 αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου. Την πρώτη μέρα πριν απο 1 εβδομάδα έφυγα με δυσκολία με απλό χεράτο φραπέ απο την Ατζελα. Με την εμπειρία που έχω καθότι με πόνεσαν τα 100€ που έδωσα πήγα΄ξα΄να χθές και έφυγα με κοπλέ μενού: 45 λεπτά μασάζ 9/10 & μπριζόλα 8/10. Κόστος 120 €. Είναι η πρώτη φορά που πληρώνω αυτές τις υπηρεσίες πάνω απο 100€ αλλά αν τις συγκρίνω παρόμοια καταστήματα είναι΄φθηνά. Επίσης το ανωτέρω μαγαζί έχει τις καλύτερες κοπέλες σε εμφάνιση αλλά και υπηρεσίες. Σε έναν απο τους καλύτερους χώρους.
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Η θεία Ελένη σήμερα απουσιάζει από το ίδρυμα της Σολωμού 54, 6ος όροφος (κοινός Ζανόσπιτο), απ'ότι μου είπαν έχει πάρει δυο μέρες ρεπό και δεν έχει πει σε κανέναν πως σκέφτεται να φύγει οπότε δεν έχω σίγουρες πληροφορίες, όποιος συναγωνιστής την πετύχει, παρακαλήτε να ενημερώσει άμμεσα.
Λοιπόν αν και όταν πήγα, όλες οι κοπέλες ήταν ελεύθερες, Ζάνα, Δέσποινα, Ναταλί, Ατζελίνα και Κατερίνα, για άλλη μία φορά πήρα την Ναταλί την χοντρούλα, εμένα αυτή η κοπέλα με "απογειώνει" με κάνει και λειτουργώ όπως όταν ήμουν 20 χρονών, με "φτιάχνει" και μόνο που με αγγίζει, τέλος πάντων, για να μην σας ζαλίζω τον έρωτα, θα πω μόνο πως για μία ακόμα φορά πέρασα καταπληκτικά μαζί της, εφ'όλης της ύλης. 45 λεπτά - 80€.
Λοιπόν αν και όταν πήγα, όλες οι κοπέλες ήταν ελεύθερες, Ζάνα, Δέσποινα, Ναταλί, Ατζελίνα και Κατερίνα, για άλλη μία φορά πήρα την Ναταλί την χοντρούλα, εμένα αυτή η κοπέλα με "απογειώνει" με κάνει και λειτουργώ όπως όταν ήμουν 20 χρονών, με "φτιάχνει" και μόνο που με αγγίζει, τέλος πάντων, για να μην σας ζαλίζω τον έρωτα, θα πω μόνο πως για μία ακόμα φορά πέρασα καταπληκτικά μαζί της, εφ'όλης της ύλης. 45 λεπτά - 80€.
το ιδρυμα Συγγρου δεν έχει μέχρι σήμερα τζακουζι εγγυημένα, έχει όμως χαμαμ το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πάρα πολύ ωραία αίσθηση να την πλένεις και αυτή εσένα και μέσα στην πλήρη θολούρα να δίνεις την μάχη της μπριζόλας. Και χάνεις και θερμίδες... Αλλά είναι ακριβό το σπόρ σετάκι με μασσάζ.Παιδιά,μιλάμε για το ιδιο μαγαζί? διοτι εγω πήγα για πρωτη φορά....Συγγρου 12,τριτος οροφος,ωραίος αλλά λίγο παλιομοδίτικος χωρος.Τώρα,στο δωματιο που πήγα εγω ειχε μεσα μασαζοκρέββατο και σαουνα,το δε μπάνιο που ηταν ακριβως διπλα,ηταν κανονικό μπάνιο με ντουσιερα (κουβουκλιο γυάλινο).Η Σάντρα,αφου μου παρουσίασε 2 αλλες κοπέλλες,με ειδε λιγο απρόθυμο και ετοιμο να φυγω,οπότε αρχισε τα αστειακια και τα καλαμπούρια και προσεφερθη να εξυπηρετήσει η ιδια,πράγμα το οποιο έκανε με πολύ κέφι.Γι' αυτο ειπα "φοβερο παιδι",με την εννοια οτι σε κανει να νοιώθεις ανετα.
Αφου τελειώσαμε,προσφερε πορτοκαλάδα,μου ειπε οτι το μαγαζί λειτουργει πολλά χρόνια (ισως πάνω απο 10),με διαφορες μορφες,και εκει μου ανεφερε και για το τζακουζι.Μπορεί να εννοούσε οτι θα βαλουν και δευτερο,δεν ειδα ολο το σπιτι....
Αυτά προς αποφυγή παρεξηγησεων....
υπαρχει ενα μεγαλο δωματιο με ντους και ξυλινα παγκακια.
μπορεις να ζητησεις να το γεμισουν με ατμο,
και να γινει το προγραμμα εκει.
δεν ξερω αν λεγεται τζακουζι, υδρομασαζ, σαουνα, θαλαμος αεριων, γκριλ κ.ο.κ.
οποιος ξερει ας πει.
εκτος αν εχουμε χασει το μετρο συγκρισης.
η πολυκατοικια ειναι οντως παλια, με ρετρο ασανσερ -απο αυτα με το κλειδακι.
αν γινει ενα φιξ στις τιμες, και ελθουν ωραιες και εξυπηρετικες κοπελες,
μπορει να κανει δυναμικο come-back.
μπορεις να ζητησεις να το γεμισουν με ατμο,
και να γινει το προγραμμα εκει.
δεν ξερω αν λεγεται τζακουζι, υδρομασαζ, σαουνα, θαλαμος αεριων, γκριλ κ.ο.κ.
οποιος ξερει ας πει.
να συμπληρωσω οτι ο χορος δεν ειναι <<παλιομοδιτικος>>Βλέπεις φίλε μου? ο άλλος μου ειπε οτι εχει εδω και 3 χρόνια...τι να πρωτοπιστεψεις απ' ότι ακους και διαβάζεις εδω μεσα?
εκτος αν εχουμε χασει το μετρο συγκρισης.
η πολυκατοικια ειναι οντως παλια, με ρετρο ασανσερ -απο αυτα με το κλειδακι.
αν γινει ενα φιξ στις τιμες, και ελθουν ωραιες και εξυπηρετικες κοπελες,
μπορει να κανει δυναμικο come-back.
Αγαπητέ φίλε,ας μην τσακωνόμαστε για τα αυτονόητα....αυτο που περιγράφεις,υπάρχει οντως και λεγεται σαουνα....Το jakuzzi είναι ειδική μπανιερα με δυνατότητα υδρομασαζ.....
Οσο για την ποιότητα του χωρου,ειναι καλή αλλά ειναι φανερό οτι εχει πολλά χρόνια να ανανεωθεί....
Οσο για την ποιότητα του χωρου,ειναι καλή αλλά ειναι φανερό οτι εχει πολλά χρόνια να ανανεωθεί....
δε τσακωνομαστε αντι51
την αποψη μου καταθετω.
σαν χορος με μετρο συγκρισης αλλα μασατζιδικα,
ειναι παρα πολυ καλος, κι αν δεν ριξει τις τιμες και αυξησει τις υπηρεσιες,
θα αργησει κι αλλο να ανανεωθει.
τι ακριβως να ανανεωσει δεν εχω υποψιν, αλλα αν εχεις κατι στο μυαλο σου πες κι εμας.
την αποψη μου καταθετω.
σαν χορος με μετρο συγκρισης αλλα μασατζιδικα,
ειναι παρα πολυ καλος, κι αν δεν ριξει τις τιμες και αυξησει τις υπηρεσιες,
θα αργησει κι αλλο να ανανεωθει.
τι ακριβως να ανανεωσει δεν εχω υποψιν, αλλα αν εχεις κατι στο μυαλο σου πες κι εμας.
Αγαπητέ φίλε,ας μην τσακωνόμαστε για τα αυτονόητα....αυτο που περιγράφεις,υπάρχει οντως και λεγεται σαουνα....Το jakuzzi είναι ειδική μπανιερα με δυνατότητα υδρομασαζ.....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66