Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντα σεμνο αυτο το παιδι... :babycry:
για πες , εχεις καμια καλη προταση για μασαζ-ο-αισθησιασμο? :grin:
αν ντρεπεσαι ελα πριβε... ;)

όχι μπρε τσυ,δεν ντρέπομαι.....πολλά τα μέρη και αξιόλογα......η ομάδα των παρουσιολόγων του στριπ προτείνει τα εξής ιδρύματα:baby gold,lolit...ωψ..λαθος θρεντ! :jerking:

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ξουτ!
γρηγορα πισω στα στριπ! :2funny: :2funny: :2funny:
όχι μπρε τσυ,δεν ντρέπομαι.....πολλά τα μέρη και αξιόλογα......η ομάδα των παρουσιολόγων του στριπ προτείνει τα εξής ιδρύματα:baby gold,lolit...ωψ..λαθος θρεντ! :jerking:

VICTORI

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πέρασα σήμερα απο κ12 το μαγαζί που τελευταια εχει ανανεώσει το προσωπικο. Ειδα 3-4 καινουργια τεμαχια και 2 γνωστες. (την γνωστή σε όλους μας Μαρίνα και την ΛΙζα ) τελικα επειδή είχα προετοιμαστεί ψυχολογικα για διπλο δεν θέλησα να το ρισκαρω και πηρα την σίγουρη για το επίπεδο των υπηρεσιών της Μαρίνα και την φιλοτιμη Λιζα. Περασα απιθανα.
το προγραμμα είχε απολα ξεκινουσε με μασας (Λιζα ΝΟ1 ) φραπε..ακαποτο...μπριζολα με ψήστες Μαρίνα και Λιζα. Την επομενη φορα θα δοκιμάσω Ολγα Ψιλή ξανθια η οποία μου άρεσε. Την Δευτέρα ΄περιμένετε την αναφορά μου.

use_your_brain

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πόσο σου κόστισε το διπλό και πόσο χρόνο είχες στην διάθεση σου αγαπητέ συναγωνιστή ?

πέρασα σήμερα απο κ12 το μαγαζί που τελευταια εχει ανανεώσει το προσωπικο. Ειδα 3-4 καινουργια τεμαχια και 2 γνωστες. (την γνωστή σε όλους μας Μαρίνα και την ΛΙζα ) τελικα επειδή είχα προετοιμαστεί ψυχολογικα για διπλο δεν θέλησα να το ρισκαρω και πηρα την σίγουρη για το επίπεδο των υπηρεσιών της Μαρίνα και την φιλοτιμη Λιζα. Περασα απιθανα.
το προγραμμα είχε απολα ξεκινουσε με μασας (Λιζα ΝΟ1 ) φραπε..ακαποτο...μπριζολα με ψήστες Μαρίνα και Λιζα. Την επομενη φορα θα δοκιμάσω Ολγα Ψιλή ξανθια η οποία μου άρεσε. Την Δευτέρα ΄περιμένετε την αναφορά μου.

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
ποια μαγαζια ειναι ανοικτα κυριακη και μεχρι τι ορα?προλαβαινο?

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Την Παρασκευή επισκέφθηκα το ίδρυμα της Σολωμού 59 και επέλεξα την Ρωσίδα,Αμάντα.
Ωραίο κορίτσι για την ηλικία της (δηλώνει 33 ετών) με πεσμένο στήθος και λίγη δόση κυτταρίτιδας. Από μασάζ ουδεμία σχέση με το άθλημα αλλά στα υπόλοιπα αρκετά δυνατή. Είναι όπως τα περιέγραψε ο συναζωνιστής Zero. Το σύνολο 70 E.
Στα συν το μαύρο προφυλακτικό που σε κάνει να νιώθεις πιο big....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697
Την Παρασκευή επισκέφθηκα το ίδρυμα της Σολωμού 59 και επέλεξα την Ρωσίδα,Αμάντα.
Ωραίο κορίτσι για την ηλικία της (δηλώνει 33 ετών) με πεσμένο στήθος και λίγη δόση κυτταρίτιδας. Από μασάζ ουδεμία σχέση με το άθλημα αλλά στα υπόλοιπα αρκετά δυνατή. Είναι όπως τα περιέγραψε ο συναζωνιστής Zero. Το σύνολο 70 E.
Στα συν το μαύρο προφυλακτικό που σε κάνει να νιώθεις πιο big....

Η Αμάντα είναι τρελοκομείο...
και όντως μπάινει σε στάδιο early milf...
και εμένα μου δήλωσε την ηλικία της (33 ετών) χωρίς δυσταγμό.
Πάντως δείχνει λίγο μικρότερη.
Αν κάνει μια πλαστική και φτιάξει πάντως τα βυζιά της θα γίνει τούμπανο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε Zero....επειδή έχω ένα μικρό λουμπάγκο, κανένα καλό μασατζίδικο για καλό μασάζ, ξέρεις?

Ή θα σε πούνε Promoter εάν μου προτείνεις ανοιχτά?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697
Ρε Zero....επειδή έχω ένα μικρό λουμπάγκο, κανένα καλό μασατζίδικο για καλό μασάζ, ξέρεις?

εσύ είσαι πολύ ειδική περίπτωση και ξέρω πως και να σου το προτείνω ΔΕΝ θα πας...

οπότε μείνε στα ct....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697

εαν έχεις πραγματικά λουμπάγκο όμως ξέρω ένα πολύ καλό ορθοπαιδικό-αθλιάτρο στο Ν.Ψυχικό που έκει έχει και κέντρο αποκατάστασης+φυσιοθεραπέιας.
Εαν θέλεις σου στέλνω τις λεπτομέρειες με pm και με το αζημίωτο....

Επισκέπτης
Εγω μαλλον θα τον χρειαστω zero γιατι επαθα οχι μικρο αλλα τεραστιο λουμπαγκο και δε μπορω να στριψω!

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά καμία καλή πρόταση για σήμερα εννοώ τώρα στην περιοχή Γ' Σεπτεμβρίου κλπ.

Πηγαίνω άμεσα τώρα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Σαββατο μεσημερακι πηρα την Αμαντα στο Σολωμου 59 (Μελινας). Οντως ειναι τρελοκομειο οπως ανεφερε ο Zero αλλα να επισημανω οτι δεν φτανει τη καυλα της Μελινας. Επισης η κοπελα δουλευε βιζιτου και μην περιμενετε τιποτα απο μασαζ γιατι ειναι ασχετη. Νομιζω οτι με καποια εξτραδακια τα κανει ολα ακομα και ακαποτο γαμησι γιατι σανβιζιτου το εκανε χαλαρα, οποτε οποπιος θελει ρισκαρει. Εγω με τη συγκεκριμενη δεν θα ρισκαρα.
Υποσχεθηκα να παω Φερων7 να κανω report για την Ελενη αλλα δεν τα καταφερα ακομα. Συντομα ομως θα παω.

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστάδες.... προχτες κάτι αναφέρθηκε για Φερων 19 για μια Milfaill με βυζι "Καρπούζι" ξέρει κάτι κάποιος ??? ή είναι φιδέμπορας ο Κυριος που Ποσταρισε???

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες
ξερει κανεις τι παιζει στον πειραια γρηγοριου λαμπρακη????
πηγε κανεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom