που μοβιζεις φιλε βασο?
μην με λες master,μοβιζω μπρε...
μην με λες master,μοβιζω μπρε...
που μοβιζεις φιλε βασο?
στα μαγουλακια μου μπρε τσυ...
παντα σεμνο αυτο το παιδι...
για πες , εχεις καμια καλη προταση για μασαζ-ο-αισθησιασμο?
αν ντρεπεσαι ελα πριβε... ;)
όχι μπρε τσυ,δεν ντρέπομαι.....πολλά τα μέρη και αξιόλογα......η ομάδα των παρουσιολόγων του στριπ προτείνει τα εξής ιδρύματα:baby gold,lolit...ωψ..λαθος θρεντ!
πέρασα σήμερα απο κ12 το μαγαζί που τελευταια εχει ανανεώσει το προσωπικο. Ειδα 3-4 καινουργια τεμαχια και 2 γνωστες. (την γνωστή σε όλους μας Μαρίνα και την ΛΙζα ) τελικα επειδή είχα προετοιμαστεί ψυχολογικα για διπλο δεν θέλησα να το ρισκαρω και πηρα την σίγουρη για το επίπεδο των υπηρεσιών της Μαρίνα και την φιλοτιμη Λιζα. Περασα απιθανα.
το προγραμμα είχε απολα ξεκινουσε με μασας (Λιζα ΝΟ1 ) φραπε..ακαποτο...μπριζολα με ψήστες Μαρίνα και Λιζα. Την επομενη φορα θα δοκιμάσω Ολγα Ψιλή ξανθια η οποία μου άρεσε. Την Δευτέρα ΄περιμένετε την αναφορά μου.
Την Παρασκευή επισκέφθηκα το ίδρυμα της Σολωμού 59 και επέλεξα την Ρωσίδα,Αμάντα.
Ωραίο κορίτσι για την ηλικία της (δηλώνει 33 ετών) με πεσμένο στήθος και λίγη δόση κυτταρίτιδας. Από μασάζ ουδεμία σχέση με το άθλημα αλλά στα υπόλοιπα αρκετά δυνατή. Είναι όπως τα περιέγραψε ο συναζωνιστής Zero. Το σύνολο 70 E.
Στα συν το μαύρο προφυλακτικό που σε κάνει να νιώθεις πιο big....
Ρε Zero....επειδή έχω ένα μικρό λουμπάγκο, κανένα καλό μασατζίδικο για καλό μασάζ, ξέρεις?
Ή θα σε πούνε Promoter εάν μου προτείνεις ανοιχτά?
εαν έχεις πραγματικά λουμπάγκο όμως ξέρω ένα πολύ καλό ορθοπαιδικό-αθλιάτρο στο Ν.Ψυχικό που έκει έχει και κέντρο αποκατάστασης+φυσιοθεραπέιας.Ρε Zero....επειδή έχω ένα μικρό λουμπάγκο, κανένα καλό μασατζίδικο για καλό μασάζ, ξέρεις?
Ή θα σε πούνε Promoter εάν μου προτείνεις ανοιχτά?
Εγω μαλλον θα τον χρειαστω zero γιατι επαθα οχι μικρο αλλα τεραστιο λουμπαγκο και δε μπορω να στριψω!