καλησπερα συναγωνιστες
ξερει κανεις τι παιζει στον πειραια γρηγοριου λαμπρακη????
πηγε κανεις
Μασάζ (αρκετά καλό) + φραπές.
καλησπερα συναγωνιστες
ξερει κανεις τι παιζει στον πειραια γρηγοριου λαμπρακη????
πηγε κανεις
ρε παλικαρι τι ειναι το κ12? και κυριως γιατι το υποστηριζεις με τοσο παθος??πέρασα σήμερα απο κ12 το μαγαζί που τελευταια εχει ανανεώσει το προσωπικο. Ειδα 3-4 καινουργια τεμαχια και 2 γνωστες. (την γνωστή σε όλους μας Μαρίνα και την ΛΙζα ) τελικα επειδή είχα προετοιμαστεί ψυχολογικα για διπλο δεν θέλησα να το ρισκαρω και πηρα την σίγουρη για το επίπεδο των υπηρεσιών της Μαρίνα και την φιλοτιμη Λιζα. Περασα απιθανα.
το προγραμμα είχε απολα ξεκινουσε με μασας (Λιζα ΝΟ1 ) φραπε..ακαποτο...μπριζολα με ψήστες Μαρίνα και Λιζα. Την επομενη φορα θα δοκιμάσω Ολγα Ψιλή ξανθια η οποία μου άρεσε. Την Δευτέρα ΄περιμένετε την αναφορά μου.
Μαλλον κηφισιας πρεπει να εννοει.....ρε παλικαρι τι ειναι το κ12? και κυριως γιατι το υποστηριζεις με τοσο παθος??
ρε παλικαρι τι ειναι το κ12? και κυριως γιατι το υποστηριζεις με τοσο παθος??
στον πυργο?
Ποσο παει ο φραπες , υπαρχει κατι περισσοτερο , ποσες κοπελες ειναι ?Μασάζ (αρκετά καλό) + φραπές.
Ποσο παει ο φραπες , υπαρχει κατι περισσοτερο , ποσες κοπελες ειναι ?
γιατι δε γραφεις στις αποριες αδερφε?
κανε διαγραφη και βαλτο στις www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.0]αποριες-αποψεις[/url].
ναι η περίφημη mature Ελένη είναι σολωμού 54 στο,από τι μου είπε σήμερα ,είχε μια προσωπική υπόθεση γι άντο και έλειψε μερικές μέρες από το κατάστημα ,παρεπιπτοντας , στο κατάστημα άντο έχουν προσλάβει μια big tits βυζού , γύρο στα 25 ,ονόματι Αννά , δεν πέρασα μαζί τις για να σας πω εντυπώσεις , περιμένω να μάθω από άλλους φίλους συναγωνιστές ,κατά ποσο εξυπηρετηκη είναι αυτη η κοπέλα ...Τελικα η κυρια Ελενη ειναι ακομα στο Ζανοσπιτο η πηρε μεταγραφη ?
Ξερει κανεις τι γινεται στην Κηφισια ΗΣΑΠ Πηγα μια φορα καιΔΕΝ
Σε επομενη γινεται η οχι;
Τωρα δεν μπορω να κάνω διαγραφή (δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο μενού για μένα).
Απλώς ρώτησα μια και δεν έχω "σερβιριστεί" μέχρι τώρα στο 63 και δεν έχω πάρει Μελίνα στο άλλο.
Ευχαριστώ πάντως όσους απάντησαν.
Οποιος πάντως επιθυμεί μπορεί να το μεταφέρει.
Καλημερα χτες στο μελινοσπιτο μελινα αμαντα δεσποινα πηρα αμαντα εχει μια κολαρα τρομερη και την δινει με + 20 το συνολο 90 ειναι στενη πολυ γενικα ειναι κοριτσι για τρελλες
Xmm Καλή ιδέα... Γιατί η Ασπασία με τα απίστευτα μάτια κάνει και διδυμακισυναγωνιστες για σας επισκεψη φερρων 19 εχετε παει εγω πηγα και εμεινα ευχαριστημενος υπαρχει η ασπασια που ηταν ιλιαδα σταθερη αξια παντα και αυτο που κανει το κανει γιατι της αρεσει υπαρχει και αυτη που εχει το μαγαζι λιγο μιλφ ειναι γυρω στα τριανταπεντε κορμι αψογο και βυζι καρπουζι παρτε την δε θα χασετε.