Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
πέρασα σήμερα απο κ12 το μαγαζί που τελευταια εχει ανανεώσει το προσωπικο. Ειδα 3-4 καινουργια τεμαχια και 2 γνωστες. (την γνωστή σε όλους μας Μαρίνα και την ΛΙζα ) τελικα επειδή είχα προετοιμαστεί ψυχολογικα για διπλο δεν θέλησα να το ρισκαρω και πηρα την σίγουρη για το επίπεδο των υπηρεσιών της Μαρίνα και την φιλοτιμη Λιζα. Περασα απιθανα.
το προγραμμα είχε απολα ξεκινουσε με μασας (Λιζα ΝΟ1 ) φραπε..ακαποτο...μπριζολα με ψήστες Μαρίνα και Λιζα. Την επομενη φορα θα δοκιμάσω Ολγα Ψιλή ξανθια η οποία μου άρεσε. Την Δευτέρα ΄περιμένετε την αναφορά μου.
ρε παλικαρι τι ειναι το κ12? και κυριως γιατι το υποστηριζεις με τοσο παθος?? :uglystupid:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εκει ειναι ο γυναικολογος της γυναικας μου!! εχει μουναρα νοσοκομα!! εκει??

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Τελικα η κυρια Ελενη ειναι ακομα στο Ζανοσπιτο η πηρε μεταγραφη ?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παντα σε αυτο το θρεντ παιρνω αστερια!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πρεπει να ειμαι ο μονος ειδημων χωρις αβαταρ!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ποσο παει ο φραπες , υπαρχει κατι περισσοτερο , ποσες κοπελες ειναι ?

Φίλε, απ' ό,τι γνωρίζω το κατάστημα ανήκει στα ΔΕΝ. Παλαιότερα, κάποιος είχε αναφέρει ότι έπαιζε καλαμάκι. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ούτε να το αποκλείσω.

Αυτήν την περίοδο, υπάρχουν 3 κοπέλες. Εκτός από την ιδιοκτήτρια που είναι Ινδή, υπάρχουν και δύο Ελληνίδες, μία milf και μία μικρή σχετικά (γύρω στα 25). Και οι δύο μέτριες από εμφάνιση αλλά, και οι δύο, κάνουν καλό μασάζ. Καμία σχέση με το μασάζ που κάνουν στα γνωστά μπριζολάδικα.

Τιμή 60 ευρώ η ώρα, νομίζω ότι έχει και 45λεπτο με 50 ευρώ.

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Ξερει κανεις τι γινεται στην Κηφισια ΗΣΑΠ Πηγα μια φορα καιΔΕΝ
Σε επομενη γινεται η οχι;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
γιατι δε γραφεις στις αποριες αδερφε?
κανε διαγραφη και βαλτο στις www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.0]αποριες-αποψεις[/url].

Τωρα δεν μπορω να κάνω διαγραφή (δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο μενού για μένα).
Απλώς ρώτησα μια και δεν έχω "σερβιριστεί" μέχρι τώρα στο 63 και δεν έχω πάρει Μελίνα στο άλλο.
Ευχαριστώ πάντως όσους απάντησαν.
Οποιος πάντως επιθυμεί μπορεί να το μεταφέρει.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τελικα η κυρια Ελενη ειναι ακομα στο Ζανοσπιτο η πηρε μεταγραφη ?
ναι η περίφημη mature Ελένη είναι σολωμού 54 στο,από τι μου είπε σήμερα ,είχε μια προσωπική υπόθεση γι άντο και έλειψε μερικές μέρες από το κατάστημα ,παρεπιπτοντας , στο κατάστημα άντο έχουν προσλάβει μια big tits βυζού , γύρο στα 25 ,ονόματι Αννά , δεν πέρασα μαζί τις για να σας πω εντυπώσεις , περιμένω να μάθω από άλλους φίλους συναγωνιστές ,κατά ποσο εξυπηρετηκη είναι αυτη η κοπέλα ...

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις τι γινεται στην Κηφισια ΗΣΑΠ Πηγα μια φορα καιΔΕΝ
Σε επομενη γινεται η οχι;

Ασε συνάδελφε. Μούφα η φάση. Με τα χίλια ζόρια μου έκαναν φραπεδάκι της παρηγοριάς. Από κοπέλες δε πολύ μέτριες.

Αλλαξε καλύτερα περιοχή.

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οι επιλογες "τροποποιηση" και "διαγραφη"
λειτουργουν για περιπου μιση ωρα αφοτου σταλει το καθε μνμ.
θα το ξερεις για την επομενη φορα...
Τωρα δεν μπορω να κάνω διαγραφή (δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο μενού για μένα).
Απλώς ρώτησα μια και δεν έχω "σερβιριστεί" μέχρι τώρα στο 63 και δεν έχω πάρει Μελίνα στο άλλο.
Ευχαριστώ πάντως όσους απάντησαν.
Οποιος πάντως επιθυμεί μπορεί να το μεταφέρει.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα χτες στο μελινοσπιτο  μελινα αμαντα δεσποινα πηρα αμαντα εχει μια κολαρα τρομερη και την δινει με + 20 το συνολο 90 ειναι στενη πολυ γενικα ειναι κοριτσι για τρελλες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697
Καλημερα χτες στο μελινοσπιτο  μελινα αμαντα δεσποινα πηρα αμαντα εχει μια κολαρα τρομερη και την δινει με + 20 το συνολο 90 ειναι στενη πολυ γενικα ειναι κοριτσι για τρελλες

Οχι και στενός αυτός ο λωκός ρε μάστορα!
σαν ζάντα είναι!

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
συναγωνιστες για σας επισκεψη φερρων 19 εχετε παει εγω πηγα και εμεινα ευχαριστημενος υπαρχει η ασπασια που ηταν ιλιαδα σταθερη αξια παντα και αυτο που κανει το κανει γιατι της αρεσει υπαρχει και αυτη που εχει το μαγαζι λιγο μιλφ ειναι γυρω στα τριανταπεντε κορμι αψογο και βυζι καρπουζι παρτε την δε θα χασετε.
Xmm Καλή ιδέα... Γιατί η Ασπασία με τα απίστευτα μάτια κάνει και διδυμακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom